من دارم زجر میکشم کمک کنید بچه ها

وضعیت
موضوع بسته شده است.

viva shz

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
دخترا انگار تمایلشون به هم بیشتر از پسراس!فکن 2 تا مرد به هم علاقه مند بشن!!!(چقدر نفرت انگیزه)!!

M A S III

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
مشکلت به خاطر فکرکردن زیادی به وجود اومده
سعی کن یه مدت ازش فاصله بگیری و خودتو سرگرم چیزای دیگه کنی این ترم داره تموم میشه ودیگه سرکلاس نمیبینیش، این یه فرصت خوبه که خودتو نجات بدی
چون مشکلت خیلی حاده
امیدوارم هرچه زودتر به حالت عادی برگردی....

Mute

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها ازتون یک کمک میخوام.....خیلی زندگیم بهم ریخته.....

من عاشق شدم عاشق یک همجنس خودم که از خودم بزرگ تره.....یعنی دقیقا نمیدونم واقعا الان عاشقش شدم یانه؟فقط میدونم از وقتی این حس رو بهش پیدا کردم...دیگه حتی به ازدواجم فکر نمیکنم...از تمام غیرهمجنس هام بدم اومده....

من باید چیکار دارم؟؟؟؟؟؟؟؟دارم زجر میکشم

خو ببین الآن تو گرایش به همجنس پیدا کردی پس طبق مطالعات پزشکی طبیعیه که از غیر همجنس بدت بیاد!!
بنظرم برو پیش پزشک یه آزمایش هرمونی ای چیزی بگیرن ازت ببینن دقیقا ایراد کارت از کجاست.
با زدن تاپیک مشکلت حل نمیشه.;)

m.f.s

کاربر فعال
ببین عزیزم به نظرمن حتما برو پیش مشاور میدونی چرا به خاطر اینکه من یکی مثل تورو دقیقا پیش خودم دارم یکی از دوستام که از دبیرستان باهم دوستیمو الانم باهم تو یه دانشگاه تو یه رشته میخونیم دقیقا حس تورو داره انقد به من وابستگی پیدا کرده که من دارم جای اون اذیت میشم مدام داره منو کنترل میکنه وقتی تو دانشگاه با کسی دیگه حرف میزنم بعدش کلی بهم گیر میده که نباید با بقیه صمیمی بشی حتی تو تصمیم گیری واسه جواب دادن به خواستگارش تاثیر گذاشته خلاصه برنامه ای دارم باهاش ولی واقعا خیلی ناراحت میشم چون خیلی داره اذیت میشه کاریم از دستم برنمیاد به هرجهت هرچی بیشتر تو این قضیه بری بیشتر اذیت میشی امیدوارم که مشکلت حل بشه.

MASOUD.S

عضو جدید
این سه تا ارسال پشت هم و اون جمله "من باید چیکار دارم؟؟؟ "نشون میده که حالت خیلی خرابه (اورژانسی)برو پیش روانپزشک تا کار دست خودتو اون ندادی.

شما فارسی تایپ کن منظورتو بهتر متوجه میشن.برادر من قوانین باشگاهو نقض نکن.

احتمالا اون فرد شبیه فرد رویاهات درومده (البته اونی که تو رویات بوده (که میتونه براثر اتفاقی مسئله ایی موضوعی فرد رویات قرار گرفته باشه) از جنس مذکر بوده .)حالا این فرد شبیه اون فرد مذکر توی رویاهات درومده.
بصورت مقطعی این موضوع برات حل میشه،اگه نشد روانپزشک بهترین گزینه هست البته همین الانم روانپزشک بهترین گزینه هست.

یک جمله از مادر عروس!

شما سرت به کار خودت باشه و قوانین رو به من تذکر نده! خودم می دونم چکار کنم

mina12345

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من یه مردم و به نظرم یه زن عاقل ازدواج می کنه ولی با یه مرد نه!!!!!!:razz: می دونم که گناه داره و می دونم که خدا با قوم لوت چه کرد ولی من که مسئول بقای نسل بشر نیستم. به هر حال این نظر منه که 90 مردها لیاقت ازدواج با زنها رو ندارن. به دوستت پیشنهاد بده بیا یه کم با هم خوش باشیم(یه کم خوش تر از خوش)
اولا ايشون كمك خواسته كه از اين موضوع خلاص بشه نه بندازيش تو چاه..........چرا اعتقادات خودتونو به اين خانم تحميل مي كني؟
دوما آبجي گلم حتما به يه روانپزشك مراجعه كن تا مشكلتو حل كنه و گرنه مشكلات بيشتري برات بوجود مي اد......

mina12345

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
آبجي گلم ديروز يه مطلب در مورد مشكل شما خوندم اين يه مشكل هورموني است حتما به يه پزشك مراجعه كن ...خودت هم بايد به خودت كمك كني

وضعیت
موضوع بسته شده است.