سلام اقارضا من راجع به فايلها خيلي مشكل دارم تقريبا هيچي نميتونم ياد بگيرم ممنون ميشم كمكم كنيد.
سلام میشه جواب سوال من و بدید؟
در کدام زبان برنامه ساز ی ؟سلام
اگه می شه استفاده از آرایه به عنوان پارامتر ورودی رو به شکل ساده و با یه مثال ساده توضیح بدید ممنون می شم.
ببخشید من مدتی به علت بیماری نبودمسلام آقای rezazd میشه سوالایی که دوبارازتون پرسیدم جواب بدید ممنون
حتما پاسکال شما رو از برنامه نویسی منزجر نمیکند چون یا کامپایل نمیشود یا اگر شد درست کار میکند ! این بخاطر سبک و گرامر سخت گیر این زبان هست بر عکس زبان سی که خیلی از اشکالات را موقع ترجمه تشخیص نمیدهد (به همین خاطر سریعتر است ) و لی هنگام اجرای برنامه دردسر ساز میشوندسلام,من تازه دارم برنامه نویسی یاد میگیرم,البته با پاسکال.
به نظر شما روی این زبان خیلی لازم هست وقت بذارم؟
بايد بگم خيلي خوشحالم كه يه ژيشكسوت اون هم درزمينه برنامه نويسي تو ي اين گروه همراه ماست حالا شما كه اين همه سابقه درزمينه برنامه نويسي داريد ميسه بگيد اولش ازكجا شروع كرديد اصلا اولش براتون راحت بود يانه واينكه ماچه كنيم تا يه روزي مثل شما بشيم آخه من برامه نويسي وكلا كامپيوتررو خيلي دوست دارم
بنطرم مسئله رو کامل توضییح ندادید خوب سه مرتبه هربار یک کشیش یک ادم خوار باهم برندبا سلام می خواستم اگه امکان داره منو در نوشتن برنامه کشیش و آدمخوار راهنماییی کنید
به این صرت که 3کشیش و3آدمخوار می خواهند با یک قایق به انطرف رودخانه بروند حداکثر در هر حرکت یک یا 2نفر منتقل می شوند و باید طوری اینکارو کنند ک تعداد کشیش از ادمخوار کمتر نشود![]()
salam man ye poroje CBR daram darmored ho6 masnoe ama nemidonam az koja bayad 6oro konam age mi6e mano rahnemae konid ba ta6akor
با عرض سلام خدمت آقا ي رضا زد دي...
با ديدن مشخصات شما سوالات زياد كه در ذهنم بودند دوباره بيدار شدند.
سوال من يه كم فرق داره .(چون من ترجيح ميدم ماهيگيري رو ياد بگيرم ...)
كمتر پيش مياد كه برنامه نويسان(البته در ايران..از اون ور خبر ندارم)مدت طولاني رو به اين حرفه بپردازند .معمولا بعد از مدتي به دنبال تحليل و طراحي و يا كارهاي مديريتي و... مشغول ميشن.
شايد يكي از دلايلش موضوع مالي باشه.
1-ميخوام بدونم شما چه طور تونستيد اين روند رو در خودتون حفظ كنيد ؟
2-و سوال ديگه اينكه چه طور ميتونيم يك برنامه نويس باشيم ؟نه اينكه صرفا كد بزنيم!!
3-هميشه برنامه نويسي رو دوست داشتم اما چون فكر ميكردم بايد خيلي با هوش بود براش وقت نذاشتم.و به قول معروف در اين زمينه :دست بالاي دست بسيار است!اين تصور درسته؟؟
ممنونم به خاطر وقتي كه در اين باشگاه به خاطر آياد دادن دانشته هاتون صرف ميكنيد...
سلام.وقتتون بخیر.واقعا لطف کردین به این تالار اومدید.
من چند وقتی هست که دارم روی یک سیستم عاملی کار می کنم که هنگام بوت کامپیوتر بعد از Bootloader می اد بالا و مشخصات سخت افزاری سیستم رو می ده؟می خواستم بدونم در این زمینه می تونید کمک کنید؟می دونید کار اسونی نیست؟در این زمینه مطلبی می دونید که کمکم منه؟در مورد SMBIOS می دونید؟ممنون
یادم رفت بگم می خوام فقط از وقفه های Bios استفاده کنم.و اصلا با داس هیچ کاری ندارم و نمی خوام استفاده کنم.
سلام.بابت کتابهایی که معرفی کردید ممنون.مخصوصا IBM Refernce .
1 سوال در مورد سی:
1 برنامه می خوام بنویسم که دو تا رشته رو می گیره و در لیست میگذارد.می خوام دو تا رشته کاراکتر به کاراکتر با هم مقایسه بشند.مثلا:اگر در رشته اول ASD رو وارد کردم و در رشته دوم DAS رو وارد کردم بهم بگه دو تا لیست برابرند.اگه ممکنه دقیقا بفرمایید باید چکار کنم.ممنون.
اگه لازم دونستید به rostami2007@gmail.com ایمیل بزنید تا برنامه رو براتون بفرستم.
for (int i= 0 ;i++ ;i<lengh ){
for (int j = lengh ; j>0 ;j-- ){
if str1[i] <>str2[j]
....
}
}
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
10 زبان برنامه نویسی برتر سال 2014 | برنامه نویسی | 6 | |
A | مرجع تمرین با جواب و انجام پروژه برنامه نویسی | برنامه نویسی | 0 | |
P | برنامه نویسی چیست؟ | برنامه نویسی | 0 | |