من با 20 سال سابقه برنامه سازی امدم!

وضعیت
موضوع بسته شده است.

rezazd

عضو جدید
سلام اقارضا من راجع به فايلها خيلي مشكل دارم تقريبا هيچي نميتونم ياد بگيرم ممنون ميشم كمكم كنيد.

دقیق تر بگید منظورتون فایلهای بانک اطلاعاتی است یا کار بافایل که مثلا در درس برنامه سازی باید به عنوان تمرین تحویل بدید

amir.sp

عضو جدید
استفاده از آرایه به عنوان پارامتر ورودی

استفاده از آرایه به عنوان پارامتر ورودی

سلام
اگه می شه استفاده از آرایه به عنوان پارامتر ورودی رو به شکل ساده و با یه مثال ساده توضیح بدید ممنون می شم.

rezazd

عضو جدید
سلام
اگه می شه استفاده از آرایه به عنوان پارامتر ورودی رو به شکل ساده و با یه مثال ساده توضیح بدید ممنون می شم.
در کدام زبان برنامه ساز ی ؟

در زبان های خانواده سی و زبان پاسکال ( دلفی ) ماجرایی کاملا متفاوت دارند لطفا بگویید کدام زبان مد نظرتون هست

در خانواده دات نت هم موضوع یه کم فرق داره اگر بخواهم همه را توضییح بدم اینجا نمیشه دقیق تر بگوئیید مشکل چیست موفق باشید

joulasa

عضو جدید
شما به طور حرفه ای طراحی بانک می کنید؟ شرکت دارید؟ من دنبال شرکتی می گردم که طراحی بانک انجام بده (تهران یا کرج)و کار آموز لازم داره .البته حرفه ای

faraji

عضو جدید
من هم ورود يه پيشكسوت اون هم درزمينه برنامه نويسي رو به اين گروه تبريك ميگم حالا شما كه اين همه توي اين زبان ها حرفه اي هستيد ميشه مارو راهنمايي كنيد كه اگه بخواهيم مثل شما باشيم بايد چه كار كنيم ؟ اصلا شما ازهم اول برنامه نويسيتون خوب بود ؟ممنون ميشم اگه راهنماييمون كنيد تاماهم يه روزي مثل شما بشيم:gol:

Robinson crusoe

عضو جدید
سلام
من خیلی خیلی به برنامه نویسی علاقه دارم و هنوزم هون سی و پاسکال رو که تو دانشگاه گفتن یاد دارم می خوام حرفای یاد بگیرم از کجا و از چه زبانی شروع کنم بهتره ضمنا برنامه نویسی وب رو بیشتر دوست دارم.
ممنون

faraji

عضو جدید
بايد بگم خيلي خوشحالم كه يه ژيشكسوت اون هم درزمينه برنامه نويسي تو ي اين گروه همراه ماست حالا شما كه اين همه سابقه درزمينه برنامه نويسي داريد ميسه بگيد اولش ازكجا شروع كرديد اصلا اولش براتون راحت بود يانه واينكه ماچه كنيم تا يه روزي مثل شما بشيم آخه من برامه نويسي وكلا كامپيوتررو خيلي دوست دارم

keyvan 852

عضو جدید
سلام,من تازه دارم برنامه نویسی یاد میگیرم,البته با پاسکال.
به نظر شما روی این زبان خیلی لازم هست وقت بذارم؟

faraji

عضو جدید
سلام آقای rezazd میشه سوالایی که دوبارازتون پرسیدم جواب بدید ممنون

tap

عضو جدید
با سلام می خواستم اگه امکان داره منو در نوشتن برنامه کشیش و آدمخوار راهنماییی کنید
به این صرت که 3کشیش و3آدمخوار می خواهند با یک قایق به انطرف رودخانه بروند حداکثر در هر حرکت یک یا 2نفر منتقل می شوند و باید طوری اینکارو کنند ک تعداد کشیش از ادمخوار کمتر نشود:confused:

rezazd

عضو جدید
سلام آقای rezazd میشه سوالایی که دوبارازتون پرسیدم جواب بدید ممنون
ببخشید من مدتی به علت بیماری نبودم
ببینید" اینکه کدام زبان برنامه نویسی رو یاد بگیرم بهتره" یکی مهمترین آفتهایی هست که در این رشته وجود داره باید به خودومون بگیم برای این کاری که میخواهم بکنم کودوم زبان بهتره
مثلا اگر به سیستم های ای وی آر یا چیپ های برنامه پذیر علاقه مندید زبان اسمبلی و سی ++ انتخاب اول است اگر برنامه تجاری تحت ویندوز مینویسید دلفی گزینه بهتری است اگر کار روی وب پویا علاقه دارید سی شارپ و جاوا البته حتما زبان سی رو به عنوان یک پایه محکم باید یاد بگیرید جاوا هم شبیه سی است یکضرب نروید روی سی شارپ کارکنید پله پله

rezazd

عضو جدید
سلام,من تازه دارم برنامه نویسی یاد میگیرم,البته با پاسکال.
به نظر شما روی این زبان خیلی لازم هست وقت بذارم؟
حتما پاسکال شما رو از برنامه نویسی منزجر نمیکند چون یا کامپایل نمیشود یا اگر شد درست کار میکند ! این بخاطر سبک و گرامر سخت گیر این زبان هست بر عکس زبان سی که خیلی از اشکالات را موقع ترجمه تشخیص نمیدهد (به همین خاطر سریعتر است ) و لی هنگام اجرای برنامه دردسر ساز میشوند

با زبان پاسکال براحتی همه الگوریتم ها ی مد نظر شما قابل پیاده سازی است بدون اینکه شما رو درگیر جزئیات زبان برنامه سازی کند ضمن اینکه نسخه شی گرای تحت ویندوز ان که دلفی نام دارد برای نوشتن برنامه های تجاری بسیار پرقدرت و محبوب است

rezazd

عضو جدید
بايد بگم خيلي خوشحالم كه يه ژيشكسوت اون هم درزمينه برنامه نويسي تو ي اين گروه همراه ماست حالا شما كه اين همه سابقه درزمينه برنامه نويسي داريد ميسه بگيد اولش ازكجا شروع كرديد اصلا اولش براتون راحت بود يانه واينكه ماچه كنيم تا يه روزي مثل شما بشيم آخه من برامه نويسي وكلا كامپيوتررو خيلي دوست دارم

برنامه نویسی علاوه بر اینکه یک تخصص است هنر هم هست یعنی برنامه نویسان حرفه ای بیشتر هنر مندند تا متخصص و البته بسیار با ذوق و لطیف هستند!! برنامه نویسی مثل سرودن شعر به سبک سعدی و حافظ یا نقاشی مینیاتور به سبک فرشچی میماند. اما نکته مهم این است که در مورد هنر نقاشی و شعر یک استعداد ذاتی و قریحه خدادادی لازم است اما اینجا پشتکار وعلاقه و تمرین لازم است فقط همین .
من هم مثل اقلیت این جامعه چندان هوش خوبی ندارم و کلا دوزاری ام خیلی دیر میافتد (برعکس بیشتر مردم ایران ) نمرات درخشان هم در مدرسه و دانشگاه نداشته ام اما دوتا اصل دارم یکی اینکه اگر کسی مسئله ای رو میتونه حل کنه پس حتما منم میتونم شاید اون 2 ساعت حل کنه من یک هفته ! دوم امضایی که زیر پستهام هست هنوز هم بعضی مسئله ها بنظر سخته. ولی سخت درد سنگ کلیه است نه حل عددی انتگرال فوریه

rezazd

عضو جدید
با سلام می خواستم اگه امکان داره منو در نوشتن برنامه کشیش و آدمخوار راهنماییی کنید
به این صرت که 3کشیش و3آدمخوار می خواهند با یک قایق به انطرف رودخانه بروند حداکثر در هر حرکت یک یا 2نفر منتقل می شوند و باید طوری اینکارو کنند ک تعداد کشیش از ادمخوار کمتر نشود:confused:
بنطرم مسئله رو کامل توضییح ندادید خوب سه مرتبه هربار یک کشیش یک ادم خوار باهم برند
چون اینجا ان کشیش و کا ادم خور داریم و ان=کا ایا تعداد تردد کشتی باید بهینه محاسبه شود ؟ میشه صورت دقیق مسئله رو بدید ؟ ظاهر ابا فرمول ان+کا تقسم بردو تردد بشرط اینکه در هر کشتی 1=ان= کا مسئله حل است و در ساحل ها هم ادم خور بیشتر از کشیش نمیشه پس گره مسئله چی بود ؟:surprised:

keyvan 852

عضو جدید
برنامه به زبان c++:با استفاده از آرايه و تابع, اسامي و نمرات n دانشجو را گرفته و با وارد كردن اسم هر دانشجو نمره مربوط به آن و همچنين نمرات نفرات قبل وبعد آن را به خروجي برگرداند.
با تشكر.

shideh

عضو جدید
salam man ye poroje CBR daram darmored ho6 masnoe ama nemidonam az koja bayad 6oro konam age mi6e mano rahnemae konid ba ta6akor

rezazd

عضو جدید
salam man ye poroje CBR daram darmored ho6 masnoe ama nemidonam az koja bayad 6oro konam age mi6e mano rahnemae konid ba ta6akor

من دقیقا متوجه نشدم که سئوال شما چیست
اما در هوش مصنوعی سه تا موضوع داریم 1- سیستم های خبره 2 -سیستم های آموزش پذیر 3- سیستم های تشخیص الگو و پردازش تصویر و صدا حالا پروزه شما جزو کدوم مقوله است ؟
در مورد سی بی ار منظورتون این سایت هستش ؟ http://www.ai-cbr.org/

pakzad

عضو جدید
با عرض سلام خدمت آقا ي رضا زد دي...
با ديدن مشخصات شما سوالات زياد كه در ذهنم بودند دوباره بيدار شدند.
سوال من يه كم فرق داره .(چون من ترجيح ميدم ماهيگيري رو ياد بگيرم ...)
كمتر پيش مياد كه برنامه نويسان(البته در ايران..از اون ور خبر ندارم)مدت طولاني رو به اين حرفه بپردازند .معمولا بعد از مدتي به دنبال تحليل و طراحي و يا كارهاي مديريتي و... مشغول ميشن.
شايد يكي از دلايلش موضوع مالي باشه.
1-ميخوام بدونم شما چه طور تونستيد اين روند رو در خودتون حفظ كنيد ؟
2-و سوال ديگه اينكه چه طور ميتونيم يك برنامه نويس باشيم ؟نه اينكه صرفا كد بزنيم!!
3-هميشه برنامه نويسي رو دوست داشتم اما چون فكر ميكردم بايد خيلي با هوش بود براش وقت نذاشتم.و به قول معروف در اين زمينه :دست بالاي دست بسيار است!اين تصور درسته؟؟
ممنونم به خاطر وقتي كه در اين باشگاه به خاطر آياد دادن دانشته هاتون صرف ميكنيد...

آخرین ویرایش:

rezazd

عضو جدید
با عرض سلام خدمت آقا ي رضا زد دي...
با ديدن مشخصات شما سوالات زياد كه در ذهنم بودند دوباره بيدار شدند.
سوال من يه كم فرق داره .(چون من ترجيح ميدم ماهيگيري رو ياد بگيرم ...)
كمتر پيش مياد كه برنامه نويسان(البته در ايران..از اون ور خبر ندارم)مدت طولاني رو به اين حرفه بپردازند .معمولا بعد از مدتي به دنبال تحليل و طراحي و يا كارهاي مديريتي و... مشغول ميشن.
شايد يكي از دلايلش موضوع مالي باشه.
1-ميخوام بدونم شما چه طور تونستيد اين روند رو در خودتون حفظ كنيد ؟
2-و سوال ديگه اينكه چه طور ميتونيم يك برنامه نويس باشيم ؟نه اينكه صرفا كد بزنيم!!
3-هميشه برنامه نويسي رو دوست داشتم اما چون فكر ميكردم بايد خيلي با هوش بود براش وقت نذاشتم.و به قول معروف در اين زمينه :دست بالاي دست بسيار است!اين تصور درسته؟؟
ممنونم به خاطر وقتي كه در اين باشگاه به خاطر آياد دادن دانشته هاتون صرف ميكنيد...

1- علاقه 2- مطالعه و بروز بودن 3- هوش برنامه نویسان اکتسابی است نه ذاتی یعنی خنگ ترین افراد (مثل من) معمولا برنامه نویس های خوبی میشن فقط و فقط اگر علاقه و پشتکار داشته باشن
خواهش میکنم اگر قابل باشم و چیزی بیشتر از دیگران بدونم ، ذکات علم .... ضمنا این از اون ذکات هاست که دو برابرش به ادم برمیگرده

steward

عضو جدید
سلام.وقتتون بخیر.واقعا لطف کردین به این تالار اومدید.
من چند وقتی هست که دارم روی یک سیستم عاملی کار می کنم که هنگام بوت کامپیوتر بعد از Bootloader می اد بالا و مشخصات سخت افزاری سیستم رو می ده؟می خواستم بدونم در این زمینه می تونید کمک کنید؟می دونید کار اسونی نیست؟در این زمینه مطلبی می دونید که کمکم منه؟در مورد SMBIOS می دونید؟ممنون

rezazd

عضو جدید
بهرترین سئوالی که در تالار دیدم !

بهرترین سئوالی که در تالار دیدم !

سلام.وقتتون بخیر.واقعا لطف کردین به این تالار اومدید.
من چند وقتی هست که دارم روی یک سیستم عاملی کار می کنم که هنگام بوت کامپیوتر بعد از Bootloader می اد بالا و مشخصات سخت افزاری سیستم رو می ده؟می خواستم بدونم در این زمینه می تونید کمک کنید؟می دونید کار اسونی نیست؟در این زمینه مطلبی می دونید که کمکم منه؟در مورد SMBIOS می دونید؟ممنون

بسیار عالی ولی واژه سیستم عامل رو خوب نیومدید یعنی این برنامه شما 5 وظیفه مدیریت حافظه - مدیریت فایل مدیریت ابزار مدیریت پردازش و رابط کاربر داره ؟ فکر نمیکنم تا این حد برنامه تون بزرگ شده باشه پس اسمشو رو سیستم عامل نذاریم بهتره

اما کتاب لایه پنهان کامپیوتر شخصی - برنامه نویسی سیستم - و pc underground , un documented dos , pc system internal رو اگر پیدا کنید یه مقدا راه رو نشون میده

اما شما کد هاتون اسمبلی مینویسید مثلا توی یه چیزی مثل debug بعد اونو باینری ذخیره میکنید و جای فایل io.sys قرار میدهید اگر بخواهی از اینتراپت های بیوس استفاده کنید بوت لودر شما باید فایل io.sys رو لود کنه یه نرم افزاری لازم دارید که بتونه فایل های باینری رو ادیت کنه یه چیزی مثل pctools یا دیسک ادیت نورتون اینها یوتیلیتی های تحت داس هستند شما با اون میتونید فایلهای سیستمی و اجرایی رو ادیت کنید قسمت بوت لودر شما روی سکتور صفر دیسکت هستش که انتهای اون به اسم فایل های msdos.sys , io.sys اشاره شده انتهای io.sys هم اسم فایل دوم هستش که توی این دومی هم اسم فایل command.com اومده اگر برنامه تون جای کامند کام بشونید از بعضی اینتراپت های داس هم میتونید استفاده کنید نکته مهم اینکه فایل های io.sys , msdos.sys نباید از جاشون تکون بخورند یعنی روی سکتورهای رزرو شده دیسکت هستند مبادا اونهارو پاک کنید و فایل خودتونو رو جاش کپی کنید
تا اینجا مسیر درستی رو برای جواب سئوال شما رفتم ؟

steward

عضو جدید
سلام.ممنون از پاسختون.تا حدی بله سیستم عامل هست برای اینکه در Bootloader تونستم FAt را بشناسونم و کرنل رو کافی بصورت EXE در دیسکت قرار بدین.پس ّFile management داره.
دیگه اینکه در Bootloader به یک جاهایی از حافظه دسترسی داره و یجوریی Memory management هست.البته بحث سر این نیست.شما فرض کنید قراره یک کرنل باشه.همین
اگه ممکنه لینک کتاب هایی رو که گفتین بدین ممنون می شم.

steward

عضو جدید
یادم رفت بگم می خوام فقط از وقفه های Bios استفاده کنم.و اصلا با داس هیچ کاری ندارم و نمی خوام استفاده کنم.

rezazd

عضو جدید
یادم رفت بگم می خوام فقط از وقفه های Bios استفاده کنم.و اصلا با داس هیچ کاری ندارم و نمی خوام استفاده کنم.

کتاب ibm technical refrance
رو اگر گبر بیاری حدود 300 صفه تمام اسمبلی کدهای سرویس ها بایاس اونجا هستش
این کتابها رو که گفتم باید از دست دوم فروشی های میدون انقلاب گیر بیاری برای اینکه بری سروقت سخت افزار ها و نوعشون رو پیدا کنی الگوریتمش اینه که یک کدی رو بسته به نوع سخت افزار و پورت مورد استفاده ارسال میکنی روی پورت یا ادرس پورت که در مموری مپ شده یک عددی بر میگرده به اسم وندور ای دی که برای هر دیوایسی منحصر بفرده ویندوز یک بانک اطلاعاتی داره بر اساس اون میفهمه هر وندوری چی هستش و درایورش رو نصب میکنه اما هر دیوایسی حتما از طریق باس یک پورت نامبر منحصر بفرد به سیستم شناسونده شده پورت نامبر ها توی ادرس خاصی از حافظه لیست شدند برنامه بوت استراپ لودر این کار رو میکنه . بوت استراپ لودر همون برنامه ای است که اخر کارش میاد بوت سکتور دیسک رو میخونه و کنترل رو به سیستم عامل میسپوره سورس این بوت استراپ لودر توی همون کتاب ای بی ام هستش اگر کمی زرنگ باشی میتونی از برنامه هایی که بایاس رو فلش میکنند یه چیزی دراری برای این کار باید فایل هگزی که با اون بایاس اپ دیت میشه بدی به یک دیس اسمبلر این دیس اسمبلر برنامه ای که فایل اجرایی باینری است میخونه و سورس اسمبلی شو تحویل میده
از دیسکت زمیمه کتاب سیستم عامل تانبام هم چیزهایی خوبی در این خصوص در میاد امشب ببینم اگه اون رو هنوز داشتم فردا برات میل میکنم کتابها رو متاسفانه دوستان کم لطفی امانت گرفته غیب شدند وگرنه حتما برات کپی یا اسکن میکردم موفق باشی

rezazd

عضو جدید
یوتیلیتی های تحت داس رو که گفتم حتما لازمت میشه برای ساخت کارها ولی پس اینکه فایلهاتو ساختی دیگه به داس احتیاجی نداری و بدون حضور اون کار انجام میشه

ضمنا وقفه ها زیاد به کارت نمیان باید مستقیما با ادرس پورت ها کار کنی

کتاب برنامه نویسی سیستم برای کامپیوتر های شخصی پیتر نورتن هم رفرانس خیلی جالبی هستش که فارسی اون توسط کانون نشر علوم منتشر شده این کتاب حداقل به عنوان مرجع توابع بیوس لازمت میشه

آخرین ویرایش:

steward

عضو جدید
لیست پیوندی + سی

لیست پیوندی + سی

سلام.بابت کتابهایی که معرفی کردید ممنون.مخصوصا IBM Refernce .
1 سوال در مورد سی:
1 برنامه می خوام بنویسم که دو تا رشته رو می گیره و در لیست میگذارد.می خوام دو تا رشته کاراکتر به کاراکتر با هم مقایسه بشند.مثلا:اگر در رشته اول ASD رو وارد کردم و در رشته دوم DAS رو وارد کردم بهم بگه دو تا لیست برابرند.اگه ممکنه دقیقا بفرمایید باید چکار کنم.ممنون.

اگه لازم دونستید به rostami2007@gmail.com ایمیل بزنید تا برنامه رو براتون بفرستم.

rezazd

عضو جدید
سلام.بابت کتابهایی که معرفی کردید ممنون.مخصوصا IBM Refernce .
1 سوال در مورد سی:
1 برنامه می خوام بنویسم که دو تا رشته رو می گیره و در لیست میگذارد.می خوام دو تا رشته کاراکتر به کاراکتر با هم مقایسه بشند.مثلا:اگر در رشته اول ASD رو وارد کردم و در رشته دوم DAS رو وارد کردم بهم بگه دو تا لیست برابرند.اگه ممکنه دقیقا بفرمایید باید چکار کنم.ممنون.

اگه لازم دونستید به rostami2007@gmail.com ایمیل بزنید تا برنامه رو براتون بفرستم.

کد:
for  (int i= 0 ;i++ ;i<lengh ){
  for  (int j = lengh ; j>0 ;j--   ){
   if str1[i] <>str2[j] 
     ....
}
}

وضعیت
موضوع بسته شده است.