من اگه خدا بودم..!!!!!يا تو اگه خدا بودي..!!!!

mohamad javid

عضو جدید
کاربر ممتاز
من اگه خدا بودم...!!!!
بيايد بگيد اگه خدا بوديد چكار ميكرديد.....وحرف دلتون رو بزنيد......اول من خودم ميگم.....من اگه خدا بودم اين كارا رو ميكردم....:gol:

من اگه خدا بودم.......
شهر بم هرگز نمي لرزيد..........
نيمه شب اون غچه ي نوزادا از نگاه مرگ نمي ترسيد........
من اگه خدا بودم.......
مادرايه دجله ي خونين نمي مردنند........
از فرات سرخ و آلوده،نو عرسها ماهي مرده نمي خوردنند.......
من اگه خدا بودم........
دختراي اورشليم و غزه و صيدا جاي حكم تير و نارنجك ترانه مي نوشتند روي ديوارا...
هركسي جاي خدا بود شاهد اين روزگار و اين زمين زار .....
دست كم معجزه اي مي كرد براي بچه هاي بي كس و بيمار......
اگه كفر كلام من يكي حرفي بگه بهتر.........
وگرنه بازي واژه نمي بازم من كافر.........
صداي زنگ بي رحمي سر هر كوچه برزن.........
به گريه مي رسه از درد دل سنگ و دل آهن............
اگه ديوار كجي ها رفته بالا تا ثريا............
دست معمار خدا بود خشت اول من و ما......
چه عيبي داشت اگه فردا جهان بهتر از اين مي شد.......
خدا مي رفت يه مادر پرستار زمين مي شد........
اگه كفر كلام من يكي حرفي بگه بهتر...........
وگرنه بازي واژه نمي بازم منه كافر............
صداي زنگ بي رحمي سر هر كوچه و برزن...
به گريه مي رسه از درد، دل سنگ و دل آهن.........
من اگه خدا بودم ...........
شههههههههههههر ببببببببببببم هرگز نمي لرزيد.......:cry:

waffen

اخراجی موقت
اگر من جاي او بودم
همان يک لحظه اول
که اول ظلم را مي ديدم
جهان را با همه زيبايي و زشتي
بروي يکدگر ويرانه مي کردم
اگر من جاي او بودم
که در همسايه صدها گرسنه چند بزمي گرم عيش و نوش مي ديدم
نخستين نعره مستانه را خاموش آندم
بر لب پيمانه مي کردم
اگر من جاي او بودم
که مي ديدم يکي عريان و لرزان ديگري پوشيده از صد جامه رنگين
زمين و آسمان را
واژگون مستانه مي کردم
اگر من جاي او بودم
نه طاعت مي پذيرفتم
نه گوش از بهر استغفار اين بيدادگرها تيز کرده
پاره پاره در کف زاهد نمايان
سبحه صد دانه مي کردم
اگر من جاي او بودم
براي خاطر تنها يکي مجنون صحراگرد بي سامان
هزاران ليلي نازآفرين را کو به کو
آواره و ديوانه مي کردم
اگر من جاي او بودم
بگرد شمع سوزان دل عشاق سرگردان
سراپاي وجود بي وفا معشوق را
پروانه مي کردم

saba888

عضو جدید
کاربر ممتاز
اگر من جای خدا بودم

اگر من جای خدا بودم همان یک لحظه ی اول ... به همه می گفتم که من اصلا وجود ندارم بروید مثل آدم زندگیتان را بکنید و این قدر داستان و شعر درست نکنید!
خودتان من را درست کرده اید که کاسبی کنید و سر هم دیگر را کلاه بگذارید، چرا پای من را وسط می کشید؟!
اگر من خدا بودم چرا موسی را بفرستم بگویم شنبه را تعطیل کند و عیسی را بفرستم بگویم یکشنبه را و محمد را بفرستم بگویم جمعه را؟!
چرا کاری کنم که عیسوی شرابش را در کلیسا بنوشد و مسلمان به جای شراب شلاق بخورد؟!
اگر من وجود داشتم و اینقدر مهربان بودم که همه ی دین ها می گویند چرا بیشتر تلفات تاریخ و جنگ ها در تاریخ با نام دین و انجام تکلیف دینی و هدایت مردم و بردن مردم به بهشت صورت گرفته است؟!
اگر من خدا بودم چرا این همه آدم کج و معوج به اسم من روی زمین خدایی می کنند و کلید بهشت می فروشند و یا دنیا را برای مخلوقات من(!) جهنم کرده اند؟!
خدایی که به عبادت محتاج باشد، خدایی که قسم بخورد جهنمش را از نافرمانان پر می کند، خدایی که فقط محبان علی را به بهشت راه بدهد و بقیه پیامبرانش بشوند زرشک، خدایی که می گوید زمین آزمایشگاه است و آدم ها موش آزمایشگاهی و تمام آن چه که در زمین حرام کرده را در بهشت وعده می دهد من نیستم. اصلا من نیستم!
بروید مغزتان را بکار ببرید و بیخود بی عرضگی هایتان را به اسم این که من چیزی می دانم که شما نمی دانید نگذارید!
اگر نمی توانید از پس گردن کلفت هایتان بر بیایید چرا پای من را وسط می کشید؟ نخیر قرار نیست من در آن دنیا حساب لات و لوت های دنیا را برسم!
اگر عرضه دارید خودتان از خجالتشان در بیایید و الکی خودتان را بچه مثبت های بی عرضه ی بهشت معرفی نکنید!
یعنی چی دست روی دست می گذارید و منتظران فلان و بهمان می شوید. آقا جان قرار نیست من کسی را بفرستم.. مفهوم شد؟!
همه ی شما ها چند میلیاردی سلول خاکستری در آن مغزهایتان دارید بکارش ببرید و بجای تسبیح و استخاره انداختن از این سلول ها استفاده کنید تا فاسد نشود!
اگر در قدرت طلبی و فریبکاری روی مزرعه ی حیوانات را هم سفید کرده اید و به همه ی دنیا گند زده اید چرا می گویید قضا و قدر من است؟ یعنی اگه من خدا بودم اندازه ی مدیر گوگل هم عرضه نداشتم یک دم و دستگاه درست و حسابی راه بندازم که هم کارمندش راضی باشد هم مصرف کننده اش؟!
شما یک بار در این گوگل Sign in کنید تا دو هفته بس است لازم نیست روزی چند بار جلویش خم و راست بشوید و هزار خواهش و تمنا کنید تا سرویس هایش مثل ساعت کار کند.
وضع دعا و نفرین هایتان هم از همه بدتر است!

waffen

اخراجی موقت
اگر من جای خدا بودم

اگر من جای خدا بودم همان یک لحظه ی اول ... به همه می گفتم که من اصلا وجود ندارم بروید مثل آدم زندگیتان را بکنید و این قدر داستان و شعر درست نکنید!
خودتان من را درست کرده اید که کاسبی کنید و سر هم دیگر را کلاه بگذارید، چرا پای من را وسط می کشید؟!
اگر من خدا بودم چرا موسی را بفرستم بگویم شنبه را تعطیل کند و عیسی را بفرستم بگویم یکشنبه را و محمد را بفرستم بگویم جمعه را؟!
چرا کاری کنم که عیسوی شرابش را در کلیسا بنوشد و مسلمان به جای شراب شلاق بخورد؟!
اگر من وجود داشتم و اینقدر مهربان بودم که همه ی دین ها می گویند چرا بیشتر تلفات تاریخ و جنگ ها در تاریخ با نام دین و انجام تکلیف دینی و هدایت مردم و بردن مردم به بهشت صورت گرفته است؟!
اگر من خدا بودم چرا این همه آدم کج و معوج به اسم من روی زمین خدایی می کنند و کلید بهشت می فروشند و یا دنیا را برای مخلوقات من(!) جهنم کرده اند؟!
خدایی که به عبادت محتاج باشد، خدایی که قسم بخورد جهنمش را از نافرمانان پر می کند، خدایی که فقط محبان علی را به بهشت راه بدهد و بقیه پیامبرانش بشوند زرشک، خدایی که می گوید زمین آزمایشگاه است و آدم ها موش آزمایشگاهی و تمام آن چه که در زمین حرام کرده را در بهشت وعده می دهد من نیستم. اصلا من نیستم!
بروید مغزتان را بکار ببرید و بیخود بی عرضگی هایتان را به اسم این که من چیزی می دانم که شما نمی دانید نگذارید!
اگر نمی توانید از پس گردن کلفت هایتان بر بیایید چرا پای من را وسط می کشید؟ نخیر قرار نیست من در آن دنیا حساب لات و لوت های دنیا را برسم!
اگر عرضه دارید خودتان از خجالتشان در بیایید و الکی خودتان را بچه مثبت های بی عرضه ی بهشت معرفی نکنید!
یعنی چی دست روی دست می گذارید و منتظران فلان و بهمان می شوید. آقا جان قرار نیست من کسی را بفرستم.. مفهوم شد؟!
همه ی شما ها چند میلیاردی سلول خاکستری در آن مغزهایتان دارید بکارش ببرید و بجای تسبیح و استخاره انداختن از این سلول ها استفاده کنید تا فاسد نشود!
اگر در قدرت طلبی و فریبکاری روی مزرعه ی حیوانات را هم سفید کرده اید و به همه ی دنیا گند زده اید چرا می گویید قضا و قدر من است؟ یعنی اگه من خدا بودم اندازه ی مدیر گوگل هم عرضه نداشتم یک دم و دستگاه درست و حسابی راه بندازم که هم کارمندش راضی باشد هم مصرف کننده اش؟!
شما یک بار در این گوگل Sign in کنید تا دو هفته بس است لازم نیست روزی چند بار جلویش خم و راست بشوید و هزار خواهش و تمنا کنید تا سرویس هایش مثل ساعت کار کند.
وضع دعا و نفرین هایتان هم از همه بدتر است!
اگه اینطوری ادامه بدی کاسبی ما رو کساد میکنی ها.;)
زیبا گفتی . :gol::gol::gol::gol: (تشکر ندارم:razz:)
من دیگه چیزی ندارم بگم که. پای مارو از این تاپیک بریدی.:cry:

saba888

عضو جدید
کاربر ممتاز
اگه اینطوری ادامه بدی کاسبی ما رو کساد میکنی ها.;)
زیبا گفتی . :gol::gol::gol::gol: (تشکر ندارم:razz:)
من دیگه چیزی ندارم بگم که. پای مارو از این تاپیک بریدی.:cry:

خواهش مي كنم;)

ببخشيد منم تشكر ندارم:gol::gol:

skolar76

عضو جدید
کاربر ممتاز
من اگر جای خدا بودم......
هیچ وقت به فکر آفرینش آدما نبودم.برای چی ادما باید باشن؟چه نفعی برای من دارن؟جز اینکه از دیدن کاراشون حرص بخورمو دلم بخواد چند ثانیه ای بیام رو زمین خدمت همشون برسم.
حالا اگر آفریدمشون هزینه زیادی صرف نمیکردم اون عضو اضافی(مغز)تو سرشون نمیذاشتم.چه فایده ای داره؟ازش که استفاده نمیکنن.بیخودی به وزنشون هم اضافه میشه.
خداجونم من معذرت میخوام.فقط میدونم اگر جات بودم طاقت دیدن اشک بچه های بی گناه و مظلوم رو نداشتم.بچه هایی که قربانیه کوتاهیه پدر و مادرشون یا زیاده خواهیه دنیا شدن.

taha894

عضو جدید
کاربر ممتاز
فقط خدا خودش می تونه خدا باشه ...پس بحث رو تموم کنید .

اگر و مگر هم نکنید .

خداوند کمال مطلقه و همه این اتفاقاتی که شماها می خواید جلوشون رو بگیرید حکمتی داشتن که به عقل ناقص انسان راهی نداره .

فقط خدا و بس;)

ne_sh67

عضو جدید
کاربر ممتاز
من اگه خدا بودم از سمتم استعفا می دادم..اصلا حوصله این همه دنگ و فنگ و ندارم..داشتن یه سری بنده خنگ و ابله...عطای خدایی به لقا ش می بخشم!!!!!

waffen

اخراجی موقت
من اگه خدا بودم از سمتم استعفا می دادم..اصلا حوصله این همه دنگ و فنگ و ندارم..داشتن یه سری بنده خنگ و ابله...عطای خدایی به لقا ش می بخشم!!!!!
من اگه خدا بودم خود کشی میکردم. چون این خدای بزرررررررررررررررررررررررررررررررگ حتی از احمدی نژاد هم کمتر مدیریت میدونه و از عدالت هم کمترین بویی نبرده. جدا یه نیگا به دنیای پیرامون بنداز ... اگه این همش کارخداست پس ...:confused:
وقتی دنیای آخرت (که البته وجود نداره) برسه من از خدا یه چندتا سوال دارم که باید براش جواب بیاره.

hamidelahi

عضو جدید
کاربر ممتاز
این حرفایی که زننده تاپیک و نفره بعدیش زدن یه جور کپی پیسته نه حرفه دل

hamidelahi

عضو جدید
کاربر ممتاز
اما من هیچ وقت نمیخواستم خدا باشم
به قوله امام سجاد من در کلبه فقیرانه خود چیزی دارم که او در عرشه کبریایی خود ندارد

minoomy

عضو جدید
کاربر ممتاز
من اگه خدا بودم همون کاری رو میکردم که خدا کرد
چند تا دین میفرستادم رو زمین بعد آدمای ابله رو مینداختم به جون هم تا نگاشون کنم حوصلم سر نره!!!

waffen

اخراجی موقت
این حرفایی که زننده تاپیک و نفره بعدیش زدن یه جور کپی پیسته نه حرفه دل
میدونم ما باید از شما یاد بگیریم که تمام تاپیک هایی که میزنی همه حرف دله.

خوبه داستان "یاکوزا" رو برات تعریف نکردیم حالا.

اگه یکم فکر کنی میبینی خیل هم حرف دله. حالا فرد دیگری به شکلی زیباتر بیانش کرده و ما هم استفاده کردیم. حرف دل میخوای ؟؟؟ برو تمام پست ها من و اون دوستمون رو بخون ببین چقدر حرف دل توشه.

hamidelahi

عضو جدید
کاربر ممتاز
میدونم ما باید از شما یاد بگیریم که تمام تاپیک هایی که میزنی همه حرف دله.

خوبه داستان "یاکوزا" رو برات تعریف نکردیم حالا.

اگه یکم فکر کنی میبینی خیل هم حرف دله. حالا فرد دیگری به شکلی زیباتر بیانش کرده و ما هم استفاده کردیم. حرف دل میخوای ؟؟؟ برو تمام پست ها من و اون دوستمون رو بخون ببین چقدر حرف دل توشه.

;););)

waffen

اخراجی موقت
من اگه خدا بودم همون کاری رو میکردم که خدا کرد
چند تا دین میفرستادم رو زمین بعد آدمای ابله رو مینداختم به جون هم تا نگاشون کنم حوصلم سر نره!!!
:gol::gol:;);)
دقیقا عین خدا میشدی.

من الآن اگر بیام حرف دلم رو بزنم اخراجم میکنند. ولی خوب به هر حال میگم.
این خدایی که در دین های اسلام و مسیح و یهوود به مردم دنیا معرفی شد خدایی هست که اینقدر پسته که هیچ انسانی نمیتونه به درجش برسه.

hamidelahi

عضو جدید
کاربر ممتاز
:gol::gol:;);)
دقیقا عین خدا میشدی.

من الآن اگر بیام حرف دلم رو بزنم اخراجم میکنند. ولی خوب به هر حال میگم.
این خدایی که در دین های اسلام و مسیح و یهوود به مردم دنیا معرفی شد خدایی هست که اینقدر پسته که هیچ انسانی نمیتونه به درجش برسه.

من وارده بحثه فلسفی نمیشم و واسه تفکرات و عقایده هر کسی هم احترام قائلم
اما هرزگاهی وقت داشتی مثنوی معنوی رو البته با تفسیو تعبیراش(کریم زمانی)بخون بد نیست:gol:

hamidelahi

عضو جدید
کاربر ممتاز
امام سجاد فارس تشریف داشته؟:biggrin:
بعدشم زبان عربی زمخته این لطافتا بهش نمیاد
تشکر ندارم شرمنده

برو یه سرچی بزن;)
اینم میدونی که قران تو دورانی نازل شد که اعراب سخنور و شاعر بودند
و قران زد رو دسته همه

.Soheil

عضو جدید
کاربر ممتاز
یه سری به این لینک بزن این لینکه سایته تبیانه
http://www.tebyan.net/index.aspx?pid=934&articleID=80248
نتیجشم بگو اکی؟
تبیان؟:razz:

عزیز دل من که گفتم قبول کردم ولی عارض بشم حضورتت که امام سجاد یه چیزی گفته دکتر هم بهش آرایه داده شده این ........وگرنه که عین اینو چه فارسی چه عربی نمیشد گفت

hamidelahi

عضو جدید
کاربر ممتاز
تبیان؟:razz:

عزیز دل من که گفتم قبول کردم ولی عارض بشم حضورتت که امام سجاد یه چیزی گفته دکتر هم بهش آرایه داده شده این ........وگرنه که عین اینو چه فارسی چه عربی نمیشد گفت

یه سایت تو مایه های مذهبی
در مورده موضوع بعدی هم اکی;);)

shasoooosa

عضو جدید
برایت دعا می کنم که ای کاش خدا از تو بگیرد هر آنچه که خدارا از تو می گیرد....
دکتر علی شریعتی

waffen

اخراجی موقت
برایت دعا می کنم که ای کاش خدا از تو بگیرد هر آنچه که خدارا از تو می گیرد....
دکتر علی شریعتی
پس خدا باید عقل و شعور و علم و منطق رو از ما بگیره. چون دلیل اصلی بی اعتقادی ما به خدا همین هست.

wall_E

عضو جدید
من اگر خدا بودم ...یه فکری می کردم برای تمام بچه هایی که تو پرورشگاه ها هستند ...و براشون فرقی نمی کنه ...نوروز باشه یا یلدا یا تاسوعا و عاشورا ....فقط سهمشون شده تنهایی و تنهایی
راستی این یکی ازموضوع های دردودل هاییه که معلم ادیبات دوم دبیرستانمون داده بود تا بهش فکر کنیم ...مرسی...........................