باید خبر رو گسترش بدیم نه اینکه خبر رو تغییر و گسترش بدیم.تشویش؟؟؟؟برای چی مثلا؟؟!!!!!مگه سایتاوجاهای دیگه روهم ندید؟؟وطیفه مون اینه خبروگسترش بدیم که کمکاهم بیشتر بشه
باید خبر رو گسترش بدیم نه اینکه خبر رو تغییر و گسترش بدیم.
در حالی که تا حالا بیشتر از صد و پنجاه پس لرزه اومده صدا و سیما میگه پنجاه تا اخه چی بگم
اینارو از بستگانمون که تو اهرن گفتن همین یه ساعت پیش پس لرزه ای اومد که تو خود تبریز هم احساس شد
کمبود پزشک و دارو واقعا خیلی مشهوده. کاش ما هم اندازه فلسطین سوریه میانمار ارزش انسانی برای مسئولین عدالت پرور داشتیم.!!!1
کمبود پزشک و دارو واقعا خیلی مشهوده. کاش ما هم اندازه فلسطین سوریه میانمار ارزش انسانی برای مسئولین عدالت پرور داشتیم.!!!1
سیاسی نکنین تاپیک رو
مرسی
چه عجب......
ماشین های امداد هلال احمر چند تاشون اهر رسیدند .فقط اینجا مشکل کمبوده آب خوردنی هست. آب مناطق دیگه اهر هست. مثلا قسمت چلب وردی اصلا آسیبی ندیده ولی خوب آب دهی به کسانی که خونه ندارند واقعا خودش یه معضل شده .
کلی بگم یه سازمان نیست اینجا همه چیز رو سروسامان بده.
واقعا نمیدونم چی بگم . یعنی آمار تلفات انقد زیاده ؟ یعنی تورو خدا هنوز کمک به بعضی جاها نرسیده ؟ پس چرا میگن کمک خارجی لازم نیست ؟؟
نمیشه یه مدیر بیاد بعضی هارو از این تاپیک بیرون کنه ؟
خسارات جزیی به وجود اومده که اکثرش تو خوابگاه دختران بوده. البته تیغه های داخل ساختمون و... ریختن.دانشگاهشم تخریب شده؟
جی مودم....چرا ولی اهر کار می کنه.واقعا اسفناکه ...طفلک مردم ...عزیزاشون زیر یه خروار سنگ و خاک اسیرن نمیتونن درست حسابی نجاتشون بدن حی!
روزی که زلزله اومد انقدر شدتش زیاد بوده که تا رشت و آستارا هم احساس شده
میگن حدود 12 تا استان زلزله رو احساس کردن به قول شما این طبیعیه؟!!
ولی یه سوالم دارم...شما اونجا چجوری به نت وصلی؟دکلا آسیب ندیدن؟!
صداسیما تازه یادش افتاده زلزله اومده.امشبو فردا شب ختده بازارشون تعطیله.حتما باید بهشون بگن
یه جور نشون میدن انگار هیچ مشکلی نیس.همه چیز تحت کنترله.میخام باور کنم ولی سابقشون خرابتر از این حرفاس.............
من الان راه افتادم طرف روستامون 5 کیلومتری اهر روستای جوبند. اونجا زنگ زدم مشکل جدی نیست ولی می خام شب رو اونجا بمونم و دیگه انتن نداریم و اینترنت قطع هستش . تا فردا ظهر به امید حداقل یه خبر خوش.
ساعت 9.30 امشب در ورزقان دو تا خبرنگار که نمی دونم ماله کجا بودن در ورزقان توسط یگان ویژه بازداشت شدند.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
با نیروهای خودجوش که وسایل می یارند برخورد میشه و اجازه فعالیت نمی دن.؟!!!!!
مدیریت بحران هیچ جا نیست... ؟!!!!!!
((کجایند این مدعی ها پر مدعی حزب اللهی؟این تشویش گویان کجایند؟))
صداسیما تازه یادش افتاده زلزله اومده.امشبو فردا شب ختده بازارشون تعطیله.حتما باید بهشون بگن
یه جور نشون میدن انگار هیچ مشکلی نیس.همه چیز تحت کنترله.میخام باور کنم ولی سابقشون خرابتر از این حرفاس.............
الانه که صداوسیما اطلاعیه بده اینجا همه چی تامینه فقط با کمبود شدید چادر مواجهیم هم میهنان عزیز که قصد کمک دارن میتونن چادرهایی اعم از ملی غیر ملی لبنانی عربی قجری راخبرنگارا رو دستگير ميكنن ؟![]()
از اينا هيچي بعيد نيست ... به حجاب زلزله زده ها گير نميدن ؟!!؟