مناظر جایگزین- پرسپکتیوی نو

همراهی

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
رندی اسکات اسلوین، عکاس مقیم نیو یورک صدها عکس را به هم متصل کرده تا مناظر شهری و طبیعی آمریکا را به تصویر کشد. با نام پرسپکتیو‌های جایگزین، این عکسها مجموعه‌ای از دیدهای پانوراما هستند که فرمی دوّار و حسّی بی‌ نهایت را القا میکنند.
مکان برخی‌ از این عکسها شامل: ساختمان Empire State در نیو یورک، پارک ملی‌ رد وود (Redwood) در کالیفرنیا و …
عکسها که در ژانر سورئال به حساب می‌آیند برایه مدتی‌ در گالری کیرستن فارل در نیو یورک به نمایش گذاشته شدند. این عکسها که نقطه تمایزشان ۳۶۰ درجه بودنشان است، حسی ناشناخته و مبهم به فضاها و خط اسمنهی روزمره و شناخته شدهٔ ما میدهند.
اسلوین به ازای هر قطعه عکس صدها عکس را به هم با مهارت زیاد و بااستفاده از تکنولوژی‌های دیگیتلب هم دوخته است. وی عکسایش را با دوربین Nikon D800 می‌گیرد.


عکسها از سایت: www.dezeen.com

















معمارکده
 

Similar threads

بالا