مناطق سونامی زده ژاپن و پس از بازسازی آن(شاید بعضی هاشو دیده باشید)

n_roshan

عضو جدید
کاربر ممتاز

یازده ماه از زلزله و سونامی ویرانگر در ژاپن گذشت. زلزله ای که به قدرت 9 ریشتر در ۱۱ مارس ۲۰۱۱ در شمال شرق ژاپن رخ داد و خسارات بسیار زیادی شامل تخریب شدید خانه های مسکونی، جاده‌ها و راه‌آهن و ایجاد آتش‌سوزی در برخی مناطق و حتی انهدام نیروگاه های هسته ای فوکوشیما را بر ژاپنی ها تحمیل کرد. برآوردها نشان می‌دهد این زمین‌لرزه قوی‌ترین زمین‌لرزه در ژاپن و پنجمين در جهان از زمان آغاز ثبت شدت زلزله‌ها از ۱۹۰۰ میلادی عنوان شده ‌است. بطوریکه نائوتو کان، نخست وزیر ژاپن اعلام کرد: پس از پایان جنگ جهانی دوم در طی ۶۵ سال گذشته این فاجعه بدترین و سخت‌ترین بحران ژاپن بود.

این زلزله ۱۵۸۳۹ نفر کشته، ۳۶۴۲ نفر مفقود و ۵۹۵۰ نفر زخمی بر جای گذاشت. علاوه بر این خسارات مالی 180 میلیارد دلاری و همچنین اثرات انفجار اتمی نیروگاه های هسته ای را باید به صدمات این فاجعه اضافه کرد. البته همانطور که می دانید عامل اصلی تخریب در این کشور پیشرفته و صنعتی زلزله نبود چراکه ژاپنی ها کاملا برای آن آماده بودند بلکه عامل مخرب سونامی وحشتناکی بود که باعث نابودی کامل آنجا شد. این حادثه در سایر نقاط دنیا نیز باعث بوجود آمدن ترس و وحشت شد و عده ی زیادی از مردم دنیا را نگران کرد. این زلزله اثرات مخرب جهانی نیز داشته که از جمله آنها باعث کوتاه شده شبانه روز و همچنین جابجایی زمین از محور خود می باشد. و اکنون پس از 11 ماه بعد از یک بازسازی خستگی ناپذیر، تصاویری را می بینید که با پیشرفت قابل توجهی آثار فاجعه پاکسازی شده و مجددا بازسازی شده اند. در آمارهای عملیات آواربرداری آمده، که چیزی حدود 23 میلیون تن وسایل تخریب شده جابجا شده است ...

لطفا تا باز شدن كامل عكسها شكیبا باشید
در صورتی که هر یک از عکسها باز نشد بر روی آن راست کلیک کرده و گزینه Show Picture و یا Reload Image را انتخاب كنید

Fateme_bay

عضو جدید
کاربر ممتاز
ایران اگه اون زلزله اتفاق افتاده بود...هنوز وضع همونی بود که بود..حالا یه خورده بهتر شاید...فقط شاید
وگرنه نگه میداشتن برامون عبرت شه...اینقدر گناه نکنیم!!!!!!!!!!!!!!!!!

باور ندارید یه سری به بم یا خرمشهر بعد از جنگ با عراق بزنید...

n_roshan

عضو جدید
کاربر ممتاز
ایران اگه اون زلزله اتفاق افتاده بود...هنوز وضع همونی بود که بود..حالا یه خورده بهتر شاید...فقط شاید
وگرنه نگه میداشتن برامون عبرت شه...اینقدر گناه نکنیم!!!!!!!!!!!!!!!!!

باور ندارید یه سری به بم یا خرمشهر بعد از جنگ با عراق بزنید...
کی گفته باور نداریم؟
یعنی کسی هم هست ایران رو با ژاپن مقایسه کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!

REZA.F

کاربر بیش فعال
جالبه
خوبشون شد. حق ژاپنیهای خیانتکار فاسد و دورو از این بیشتر هم نیست.

Fateme_bay

عضو جدید
کاربر ممتاز
کی گفته باور نداریم؟
یعنی کسی هم هست ایران رو با ژاپن مقایسه کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!

کسی جرات انجام این کار رو نداره...

مارو چه به اونا...
فوق فوقش ما با اوگاندا و بوتان و اینا بتونیم خودمون رو مقایسه کنیم

REZA.F

کاربر بیش فعال
واقعاً متسفم برای خودمون که چه قدر ناامیدانه صحبت میکنیم
اصالت ایرانی!!!!؟
کار خاصی نکردن

mariye.roshan

عضو جدید
کاربر ممتاز
ما باید خیلی هم افتخار بکنیم که ایرانی هستیم
من واقعا ایران رو دوست دارم و اگرم اتفاقی بیفته حاضرم جونمو براش بدم
چون من یک ایرانیم
تازه ژاپن هم یه کشوریه مثل همه ی کشور ها باید خودش رو بسازه و نیاز هاشو برطرف بکنه
این یه واقعیت و باید پذیرفتش:smile::D:):cool::heart:

n_roshan

عضو جدید
کاربر ممتاز
ما باید خیلی هم افتخار بکنیم که ایرانی هستیم
من واقعا ایران رو دوست دارم و اگرم اتفاقی بیفته حاضرم جونمو براش بدم
چون من یک ایرانیم
تازه ژاپن هم یه کشوریه مثل همه ی کشور ها باید خودش رو بسازه و نیاز هاشو برطرف بکنه
این یه واقعیت و باید پذیرفتش:smile::D:):cool::heart:
دوست عزیز ما هم افتخار میکنیممم

shanim

عضو جدید
کاربر ممتاز
فو تو شاپیه !! :)
ولی‌ خارج از شوخی‌ ژاپنی‌ها خیلی‌ اراده دارن که این هم به خاطر همون
مردمشون هست.اگر اینجا آمریکا بود (ایران رو نمیگم چون قابل مقایسه نیستیم ), الان ملت همدیگر رو خرده بودن

بالا