طبیعیه.هیچکس اول نمیدونه باید از کجا شروع کنه!من الان نمی دونم حتی از کجا شروع کنم، یعنی مرجع بخونم یا فقط کتابای کنکوری!؟ (رتبه 38 گفته بود فقط هوش مرجع خونده)
اگه بتونم با برنامه های پارسه پیش می رم وآزمونهاش (دسترسی به کلاس کنکورم برام سخت هست)
بازم تصمیم با خودته.خوندن حداقل یه بار کتابهای مرجع توصیه میشه،اما درصورتی که وقتشو داشته باشی.اگه موقعی که واحدشو داری بخونیش خیلی عالیه،هم از استاد میتونی کمک بگیری هم معدلت بالا میره.
اما اگه مثلا میخوای از شهریور شروع کنی و فکر میکنی زودتر شروع کردن باعث خسته شدن و از دست دادن انگیزه میشه،خب مسلمه که همه مراجع رو نمیتونی بخونی (من از مهرماه شروع کردم،دوستانی با اراده و پشتکار بیشتر دارم که از اول یا نیمه تابستان شروع کردند).
رتبه ۸۳ در مورد هوش راست گفته.کتاب مرجع هوش مصنوعی در تمام دنیا (در مقطع کارشناسی) کتاب راسل هست،که جزوه های پارسه و ... هم خلاصه همون کتابه.
در مورد کلاس کنکوری،حتی اگه در دسترست بود هم زیاد توصیه نمیکردم.هزینه زمانی رفت و آمد و اتلاف وقتش زیاده،به صرفه نیست.افراد توی ۲۲ سالگی و بالاتر فکر میکنم بتونن خودشون درس خودشون رو بخونن.البته منکر تاثیرش هم نمیشم،برای عده ای ممکنه انگیزش زیادی داشته باشه.
شاید چون خودم پارسه میرم و آزمونهای دیگه رو زیاد ندیدم درست نباشه ازش تعریف کنم،اما هم آزمونهای مدرسان شریف رو دیدم و هم با دانشجوهاش صحبت کردم،آزمونهاش رو خوشم نیومد،دانشجوهاش هم از بی نظمی شکایت میکردند.در مورد بقیه هیچ اطلاعی ندارم.
جزوه های پارسه (که البته با ثبت نام آزمون میدن) بعضی هاش مثل شبکه و سیستم عامل روش توافق جمعی هست که عالیه،هوشش به نظر من خیلی خوبه (مولف رامین رهنمونه که کتاب راسل رو ترجمه کرده و جزوه ای که به پارسه داده خلاصه همون ترجمه اش هست)،پایگاهش چرته و .... باید بتونی با کتابهای مرجع + جزوات مختلف + کتابهای تست ترکیب تقریبا یکتای مناسب خودت رو پیدا کنی.