تستهای کنکور سالهای پیش آزاد بهترین منبعه.باید خفن بخونی وقت زیادی نمونده.سلام.میشه راهنماییم کنین برا ارشدآزاد چی (وچقد!) بخوونم.علوم تحقیقات.تاحالام نخوندم
تستهای کنکور سالهای پیش آزاد بهترین منبعه.باید خفن بخونی وقت زیادی نمونده.سلام.میشه راهنماییم کنین برا ارشدآزاد چی (وچقد!) بخوونم.علوم تحقیقات.تاحالام نخوندم
تستهای کنکور سالهای پیش آزاد بهترین منبعه.باید خفن بخونی وقت زیادی نمونده.
راهیان یه کتاب جدید منتشر کرده مولفش روح اله حسینیممنون از راهنماییت کدوم انتشاراتی داره و بهتره؟
منابعو نخونم؟ درس هم حذف بکنم؟
من کتاب انتشارات فرهنگ گرفته بودم بد نبود.اگه میرسی درسی رو حذف نکنممنون از راهنماییت کدوم انتشاراتی داره و بهتره؟
سلام.میشه راهنماییم کنین برا ارشدآزاد چی (وچقد!) بخوونم.علوم تحقیقات.تاحالام نخوندم
نه خوب نخوندم(مطمئنم قبول نمیشم که به صرافت افتادم آزادو حتما قبول شم!)برای سراسری که خوندی... همونا را واسه آزاد مرور کن
ممنون از راهنماییت کدوم انتشاراتی داره و بهتره؟
سلام دوستان.ی منابع خوب برا ارشد میخواستم.
من شنیدم انتشارات پارسه خوبه.اگه کسی اطلاعی داره ممنون میشم راهنمایی کنه.
http://www.www.www.iran-eng.ir/images/icons/graduated.gif دانلود سوالات و پاسخهای کنکور ارشد مکانیک 91
کسانی که کارشناسی ناپیوسته ساخت خوندند و ارشد میدن ریاضی مهندسی نخوندند و اید ارشد این درس رو هم تست بزنند.
همه اکثرا میرن سراغ پارسه ولی من یه موردی رو اشاره کنم ریاضی مهندسی کریمی انتشارات نصیر خوبه و بیانش خوبه برای ماها.
معادلات من فقط گاج رو توصیه می کنم.همیننظرتون در مورد معادلات چیه؟
ممنونم
پیشنهاد منابع 2
منبع مطالب وبلاگ hosseini1987.blogfa.com
منابع مطالعاتی
زبان تخصصی: متون تخصصی مکانیک
زبان عمومی: ۱- گرامر زبان عمومی کلیه رشتههای کارشناسی ارشد، راهیان ارشد ۲- لغت: ۵۰۴ absolutely essntial words , TOFEL flash (vocabulary) 3- درک مطلب : TOFEL flash (Reading)
ریاضیات:
ریاضی ۱: مسعود آقاسی، نیکوکار
ریاضی ۲: جزوه دکتر بهرامی(استاد دانشگاه صنعتی اصفهان)، مسعود آقاسی، فرزین حاجی جمشیدی
ریاضی مهندسی: معتقدی، نیکوکار
معادلات دیفرانسيل: معتقدی، فرزین حاجی جمشیدی، نیکوکار
دروس تخصصی:
ترمودینامیک: ون وایلن، سنجل، خداکرمی
مکانیک سیالات: وایت، فاکس، شیمز، استریتر، خداکرمی
انتقال حرارت: اینکرپرا، هولمن، خداکرمی
مقاومت مصالح: بیرجانسون، دکتر نائی
استاتیک: مریام، بیر جانسون، شیمز، صالحی پور و حسینی
طراحی اجزاء: شیگلی، اسپاتس، جوینال، روح اله حسینی
دینامیک : مریام، جانستون، روح اله حسینی و صالحی پور
ارتعاشات : رائو، تامسون، صالحی پور و حسینی
دینامیک ماشین : مارتین، پازوکی، مابی، غیور، روح اله حسینی و صالحی پور
کنترل : اوگاتا، بنجامینکو، آریاز برادرانی(انتشارات آزاده)
به نظر شما عمر انسان قد میده که این کتابارو بخونه؟
همه رو که نمیشه خوند، بعضیهاش مرجعه بعضیهاشم تست
بعضیا با خوندن مرجع راحتترن، بعضیها هم صرفا کتاب تست میخونن
با درود خدمت همه دوستان.
بنده سعی دارم در این تاپیک،تمامی منابع مفید برای کارشناسی ارشد مکانیک را معرفی کنم.
از نظرات دوستان هم استقبال خواهم کرد.
سلام به همه. درسته که توانایی برای کنکور نمیاد؟ برای آزاد هم همینطوره؟ لطفا بجه های ساخت جواب بدین.
سلام
من میخوام سوالات 10 ساله اخیر دانشگاههای دولتی و آزاد را همراه با پاسخ برای سال بعد جمع آوری کنم. نظرتون چیه؟
بخوام سوالاتو همینطوری بخرم فقط کلید تستی داره. چطور میتونم پاسخهای تشریحی را جمع و جور کنم؟
درسته که سوالات دانشگاه آزاد خیلیهاش تکراریه و باید سوالات سالهای قبلش را خوند و همچنین سوالات کنکور سراسری را؟
من اگر این یک ماه باقیمونده را کتاب بانک جامع سوالات دانشگاه آزاد راهیانا بخونم قبول میشم؟ (با توجه به اینکه قبلش زیاد درس نخوندم