دوستان هر کی مقاله ای در مورد ضربه قوچ داره بذاره اولیشو خودم می ذارم :)نظر هم یادتمن نره:)
masoodvahidi عضو جدید کاربر ممتاز Apr 7, 2009 #1 دوستان هر کی مقاله ای در مورد ضربه قوچ داره بذاره اولیشو خودم می ذارم نظر هم یادتمن نره پیوست ها Water HammerFAQ.rar 519.1 کیلوبایت · بازدیدها: 0
انیشتن عضو جدید Apr 9, 2009 #2 سلام من انیشتنم من کمک فوری لازم دارم من پروژه در مورد سیستم انتقال آب لازم دارم که در مورد آبرسانی شهری برا 30 سال آینده می خوام من تنهام کمکم میکنی؟
سلام من انیشتنم من کمک فوری لازم دارم من پروژه در مورد سیستم انتقال آب لازم دارم که در مورد آبرسانی شهری برا 30 سال آینده می خوام من تنهام کمکم میکنی؟
D danijan عضو جدید Apr 25, 2009 #3 سلام به همه .من گزارش کار افت فشار در اتصالات را میخوام خیلی هم واجب و فوری هست اگه کسی بتونه کمکم کنه ممنون میشم d_yb@ymail.com
سلام به همه .من گزارش کار افت فشار در اتصالات را میخوام خیلی هم واجب و فوری هست اگه کسی بتونه کمکم کنه ممنون میشم d_yb@ymail.com
mir48 عضو جدید Jan 2, 2010 #7 سلام سلام یه مطلب در مورد ضربه قوچ. پیوست ها ضربه قوچ چیست1.doc 128.5 کیلوبایت · بازدیدها: 0