مقاله "بررسي تأثير روشهاي مختلف خشک کردن بر سرعت کاهش وزن، ميزان اسانس و درصد کامازولن گياه دارويي بابونه (Matricaria recutita L)"

Reyhane7

عضو جدید
مقاله "بررسي تأثير روشهاي مختلف خشک کردن بر سرعت کاهش وزن، ميزان اسانس و درصد کامازولن گياه دارويي بابونه (Matricaria recutita L)"

مقاله "بررسي تأثير روشهاي مختلف خشک کردن بر سرعت کاهش وزن، ميزان اسانس و درصد کامازولن گياه دارويي بابونه (Matricaria recutita L)"


چکيده
به‌منظور بررسي تأثير روشهاي مختلف خشک کردن بر زمان خشک کردن، سرعت کاهش وزن، ميزان اسانس و درصد کامازولن گلهاي بابونه (Matricaria recutita L) اصلاح شده، آزمايشي به‌صورت طرح بلوکهاي کامل تصادفي در سه تکرار در سال 87-1386 به اجرا درآمد. شش توان مختلف ميکروويو شامل 100، 180، 300، 450، 600 و 900 وات، سه دماي مختلف آون شامل 50، 60 و 70 درجه سانتي‌گراد و روش طبيعي (سايه و آفتاب) در اين آزمايش مورد مقايسه قرار گرفتند. در روشهاي مختلف، خشک کردن نمونه‌ها تا زماني که وزن آنها به محتواي رطوبتي 10/0 بر پايه وزن خشک (يا 10 درصد بر پايه وزن تر) رسيد، ادامه داشت. نتايج نشان‌دهنده تأثير معني‌دار روشهاي مختلف خشک کردن بر زمان خشک کردن، ميزان اسانس و درصد کامازولن نمونه‌ها بود. کمترين زمان خشک کردن (6 تا 102 دقيقه با توجه به توان مورد نظر) در روش ميکروويو و بيشترين آن (120 ساعت) در روش سايه حاصل شد. بالاترين درصد اسانس در دماي 50 و 60 درجه آون و روش خشک کردن در سايه بدست آمد و کمترين آن مربوط به خشک کردن در توانهاي بالاي ميکروويو، دماي بالاي آون و روش آفتاب بود. بالاترين درصد کامازولن در روش طبيعي و ميکروويو و کمترين درصد آن به‌وسيله خشک کردن در آون بدست آمد.

کليد واژه‌‌ها: Matricaria recutita L، خشک کردن، آفتاب، سايه، آون، ميکروويو.
 

پیوست ها

  • EBADI.pdf
    193.7 کیلوبایت · بازدیدها: 0

fgni

متخصص باغبانی
کاربر ممتاز
مقاله "بررسي تأثير روشهاي مختلف خشک کردن بر سرعت کاهش وزن، ميزان اسانس و درصد کامازولن گياه دارويي بابونه (Matricaria recutita L)"


چکيده
به‌منظور بررسي تأثير روشهاي مختلف خشک کردن بر زمان خشک کردن، سرعت کاهش وزن، ميزان اسانس و درصد کامازولن گلهاي بابونه (Matricaria recutita L) اصلاح شده، آزمايشي به‌صورت طرح بلوکهاي کامل تصادفي در سه تکرار در سال 87-1386 به اجرا درآمد. شش توان مختلف ميکروويو شامل 100، 180، 300، 450، 600 و 900 وات، سه دماي مختلف آون شامل 50، 60 و 70 درجه سانتي‌گراد و روش طبيعي (سايه و آفتاب) در اين آزمايش مورد مقايسه قرار گرفتند. در روشهاي مختلف، خشک کردن نمونه‌ها تا زماني که وزن آنها به محتواي رطوبتي 10/0 بر پايه وزن خشک (يا 10 درصد بر پايه وزن تر) رسيد، ادامه داشت. نتايج نشان‌دهنده تأثير معني‌دار روشهاي مختلف خشک کردن بر زمان خشک کردن، ميزان اسانس و درصد کامازولن نمونه‌ها بود. کمترين زمان خشک کردن (6 تا 102 دقيقه با توجه به توان مورد نظر) در روش ميکروويو و بيشترين آن (120 ساعت) در روش سايه حاصل شد. بالاترين درصد اسانس در دماي 50 و 60 درجه آون و روش خشک کردن در سايه بدست آمد و کمترين آن مربوط به خشک کردن در توانهاي بالاي ميکروويو، دماي بالاي آون و روش آفتاب بود. بالاترين درصد کامازولن در روش طبيعي و ميکروويو و کمترين درصد آن به‌وسيله خشک کردن در آون بدست آمد.

کليد واژه‌‌ها: Matricaria recutita L، خشک کردن، آفتاب، سايه، آون، ميکروويو.
بسیار عالی بود اما کامازولن چی هست حالا ؟
 
بالا