مقالات مرتبط با بازرایابی

mohammad u3fi

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوستان
به دلیل جذابیت بیش از حد بحث مدیریت بازار یک تاپیک موازی در کنارش ایجاد میکنم تا دوستان مقاله های به روز مرتبط با این مقوله رو در این تاپیک قرار بدن

لطفا برای قرار دادن مقاله از فرمت موجود در پست دوم تبعیت کنید

به امید اینکه این مقالات باعث رشد فهم علمی و تخصصی دانشجویان و بازاریاب های عزیز بشه :gol:

آخرین ویرایش:

mohammad u3fi

عضو جدید
کاربر ممتاز
مفاهیم بازاریابی: بازاریابی چیست؟

مفاهیم بازاریابی: بازاریابی چیست؟

خلاصه:

در ‌واقع ‌مهم ‌نیست ‌كه ‌بازاریابی ‌را ‌چه ‌تعریف ‌كنیم. ‌مهم ‌این ‌است ‌كه ‌بدانیم ‌نمی‌‌شود ‌در ‌دنیای ‌مدرن ‌امروز ‌بدون ‌بازاریابی ‌به ‌فعالیت ‌اقتصادی ‌ادامه ‌داد ‌و ‌باز ‌مهم‌تر ‌این‌كه: ‌بازاریابی ‌همان ‌تبلیغات ‌نیست!

بحث های موجود در مقاله:

بازاریابی ‌چیست؟
تعیین ‌اهداف‌
اهداف ‌شركت ‌را ‌می‌‌توان ‌از ‌طریق ‌سه ‌پرسش ‌استخراج ‌كرد. ‌

چقدر ‌می‌‌خواهید ‌به‌دست ‌آورید؟
چقدر ‌باید ‌به‌دست ‌آورید؟
چقدر ‌می‌‌توان ‌به‌دست ‌آورد؟

آمیزه ‌موفق ‌بازاریابی

چه ‌كسانی، ‌چطور ‌و ‌چرا؟

این ‌سه ‌پرسش، ‌پرسش‌هایی ‌مهم ‌هستند. ‌اما ‌در ‌چه ‌زمینه‌هایی؟ ‌
محصول‌گرا ‌بودن
مشتری‌گرا ‌بودن
قلمرو ‌گرا ‌بودن
وظیفه‌گرا ‌بودن

بازاریابی ‌ارتباطات ‌
در ‌بحث‌های ‌مربوط ‌به ‌بازاریابی ‌مقوله ‌ارتباطات ‌هم ‌جایگاه ‌بسیار ‌مهمی ‌دارد ...

متن کامل را در فایل ضمیمه ببینید ;)

پیوست ها

• بازاریابی.doc
    54.5 کیلوبایت · بازدیدها: 0

pouyaparsa119010

عضو جدید
مطالعه ی بیشتر:

مطالعه ی بیشتر:

دوستان عزیزم سلام.ابتدا میخواهم تشکری داشته باشم از محمد عزیز که تاپیکی تحت این عنوان ایجاد کرده.من در باره ی این موضوع کتابهایی را مطالعه کرده ام و به کسانی که به این موضوعات علاقه مندند خواندن آنها را توصیه میکنم.
1جعبه ابزار بازاریابی:نوشته ی پاتریک بارویز و ریچارد لیواک از انتشارات سیته. این کتاب علارقم ترجمه ای ساده یکی از منابع درس بازاریابی دانشکده مدیریت دانشگاه هاروارد میباشد.

2)شکست نامهای تجاری:نوشته ی مت هیگ از انتشارات سیته که این هم ترجمه شده و کتاب مفیدی است که درباره ی اشتباهات فاحشی است که مدیران شرکت های بزرگ و مطرح دنیا در این زمینه مرتکب میشوند:gol:

بالا