مـــیـــدونـــی درد چـــــــیـــــــــه ؟؟؟؟؟ درد دارم درد

anise b

عضو جدید
کاربر ممتاز
میدونی درد یعنی چه؟

درد یعنی اینکه نصف شبی یکی بیاد در مغازه واز تو پول گدایی کنه

درد یعنی اینکه یک معتاد بیاد ویک کاپشن سی هزار تومنی گرو بزاره واز تو دو هزار تومن بخواد که پول موادشو جور کنه

درد به این میگن که یه آدم کثافتی که باهاش رودر وایستی داری جلوی تو از انواع کثافت کاریهایی که کرده تعریف کنه در حالی که زن وبچه داره وتو نتونی بگی برو گم شو

درد به این میگن که تو زندگیت آدمهای فقیری رو دیده باشی که غذاشون رو از آشغالهای دم در خونه مردم پیدا می کنند

درد به این می گن که تو زندگیت صبح تا شب روزهای تکراری رو سر کنی وهیچ وقت نتونی به اون ارزوهایی که می خوای برسی

درد به این می گن که هیچ وقت کسی نباشه که حرفت رو اونطور که دلت می خواد بفهمه

درد به این می گن که تمام زندگیت از نبودنی زجر بکشی وهیچ وقت معنی تمام بودن را احساس نکنی

درد یعنی همین درد یعنی من یعنی تو یعنی همه آدمهای اطرافمان

درد یعنی اینکه از پیرمردهایی که هر روز از جلوی چشممان رد می شوند هیچ درسی نمی گیریم

ما نمونه زنده دردیم روزی به دنیا می آییم روزهای تکراریمان را سپری می کنیم کار می کنیم برای دیگران وآرزوهایمان را می کشیم

وسپس در یک افق دور در یک صبح زود زمستانی بدون آنکه دیگرانی در کنارمان باشند می میریم درد یعنی همین

درد یعنی همین

درد دارم درد دارم درد

hamecheedoon

عضو جدید
کاربر ممتاز
والبته همه این دردها زائیده خود انسانهاست
کس دیگری وجود ندارد که مقصر باشد
کی از سر همدیگر دست برمیداریم؟

سروش7

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
تلنگر خوبی بود....شاید درد ما و رنج ما انسان بودنمون باشه نمیدونم ولی بزرگترین درد درد نادانیه یا بهتر بگم درد دونستن و عمل نکردن..ولی خوبه که لااقل این درد رو داریم و مصداق خر باش و راحت باش وخوش باش و احمق باش نیستیم

*باران*

عضو جدید
کاربر ممتاز
میشه کاری کرد که مدیون خودمون نباشیم
با ور داشتن یه تیکه سنگ کوچیک از جلوی پای مردم....

fk_invisible

عضو جدید
کاربر ممتاز
هیچ دردی مثل درد بیماری نمیشود .انشالله هیچ کس این درد را نکشد . خدا را برای سلامتی و بقیه ی نعمت هایی که به ما داده شکر کنیم .سلامتی نعمت خیلی بزرگی است .

???zendegi

عضو جدید
ممنون. دردناک ترینش این بود که همش حقیقت های تلخ زندگی خودمون یا اطرافیانمون هست ،دردشون و میبینیم ولی ترجیح میدیم ندیده بگیریم و فقط به دردای خودمون برسیم.دردایی که هیچ وقت تمومی نداره:cry:

ayja

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
دردی وجود نداره. اینا که نوشتی نتیجه نگاه انسان به دنیای اطرافشه. ما بلد نیستیم و حتی در طول تاریخ هم بلد نبودیم که مثل یه انسان متمدن زندگی کنیم. همش از حق هم میدزدیم و بعد فریاد خیانت و دزدی سر میدهیم. ما خودمون این بلا ها رو سر خودمون در میاریم و بعدشم از یکی دیگه میخوایم که بیاد برامون ریاست کنه و اینا رو درمون کنه . اونم میاد و قوز بالا قوز میشه و این حکایت همچنان باقیست.

habib fasa

عضو جدید
اینا هیچ کدام درد نیست وهمه این ها نتیجه فرهنگ غلطی هست که حاکم بر جامعه هست.به نظر من اگر ما انسان ها زیاده خواه و مغرور نباشیم و از مصرع مشهور بنی آدم اعضای یکدیگرند........کمک بگیریم به این گونه مشکلات بر نمیخوریم.
درد اونی هست که نتوانی به خدا جواب بدی که چرا از مغز به درستی استفاده نکرده ای وبه عبارتی آک بند نگهداری شده............
درد اونی هست که بدونی مسیر اشتباه هست اما با غرور هر چه تمام تر به مسیر خود ادامه دهی.........
درد یعنی نداستن
درد یعنی نخواستن.....
درد یعنی نتوانستن.........
و..............

• Like
واکنش ها: ayja