تنها کسی که از اسپم جلوگیری میکرد و هشدار می داد من بودم...اتفاقا برای اینکه به شمایی که اسپم میکنی جایزه ندم این قوانینو یاد اوری کردم
بند اول قوانین هم در این مورد برای من استثنا قائل میشه!
جاییییییزه!!!
تنها کسی که از اسپم جلوگیری میکرد و هشدار می داد من بودم...اتفاقا برای اینکه به شمایی که اسپم میکنی جایزه ندم این قوانینو یاد اوری کردم
فهمیدم!!!!
(1+1+1)!=6
پاسخ صحیح سوال دوم توسط amir-66√9+√9-√9 =6
خداییش اون دوتا معادله دیگه تو کتابای کترا هم نیست چه برسه کتاب داداش کوچیکه
پاسخ صحیح سوال سوم توسط دوست خوبم just mechanicالبته میشه واسه 8 ها از مجموع تک تک 8 ها با رادیکال با فرجه 3 استفاده کرد
یعنی رادیکال با فرجه 3 (8)+رادیکال با فرجه 3 (8)+رادیکال با فرجه 3 (8)=6
1-نقاشیمعمای نوزدهم![]()
این پست هم به نوعی تست هوش هست و هم تست حواس ! قضیه از این قراره که از بین تصاویر زیر شما باید بگید کدوم ها
معمای نوزدهم
” عکس ” هست و کدوم ” نقاشی ” . یعنی مثلآ میگید شماره ۱ عکس هست ، شماره ۲ نقاشی و همین جور تا آخر .
. ببینیم کدوم یکی از دوستان هوش و حواسش سر جاشه !
تاکید میکنم حتما دوستان با شماره بندی جواب هارو بذارید
۱ –
![]()
۲ –
![]()
۳ –
![]()
۴ –
![]()
1-عکسمعمای نوزدهم![]()
این پست هم به نوعی تست هوش هست و هم تست حواس ! قضیه از این قراره که از بین تصاویر زیر شما
باید بگید کدوم ها ” عکس ” هست و کدوم ” نقاشی ” . یعنی مثلآ میگید شماره ۱ عکس هست ،
شماره ۲ نقاشی و همین جور تا آخر . ببینیم کدوم یکی از دوستان هوش و حواسش سر جاشه !
۱ –
![]()
۲ –
![]()
۳ –
![]()
۴ –
![]()
جوابش اینه.معمای نوزدهم![]()
این پست هم به نوعی تست هوش هست و هم تست حواس ! قضیه از این قراره که از بین تصاویر زیر شما
باید بگید کدوم ها ” عکس ” هست و کدوم ” نقاشی ” . یعنی مثلآ میگید شماره ۱ عکس هست ،
شماره ۲ نقاشی و همین جور تا آخر . ببینیم کدوم یکی از دوستان هوش و حواسش سر جاشه !
۱ – عکس
![]()
۲ – نقاشی
![]()
۳ – عکس
![]()
۴ – نقاشی
![]()
برنده معمای نوزدهم1-عکس
2- عکس
3- نقاشی
4- عکس
من اعتراض دارم...برنده معمای نوزدهم
پاسخ صحیح توسط آبجی خوبم
غزاله20
آفرین
تشویـــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــق![]()
همــــــــــــــــــــــــــــون!!!کسیم نگفت بچینن گفتم برداشتن درست تستو مطالعه کنید![]()
_________________________معمای ویژه عید غدیر خم______________
يک درخت بسيار بسيار بلند نارگيل بود و حيوانات زيرمیمون
آنها تصميم گرفتند که مسابقه بدهند تا ببينند که کداميک برايبرداشتن يک موز از درخت از همه سريعتر است ؟فکر ميکني کداميک برنده مي شود؟
نکته!
این معما هم سوال و هم یه تست روانشناسیه پس زود تصمیم نگیرید...
با دقت انتخاب کنید...
جواب تست روانشناسی در پایان عید اعلام خواهد شد اما این مسابقه برنده هم خواهد داشت
جوایز برندگان قبلی به زودی توسط عمو حمید نقدا پرداخت می گردد
عید غدیر خم مبارک
جواب اشتباهه من اینو قبلا دیده بودم یه کم دیگه دقت کنید همشون نقاشین بابابرنده معمای نوزدهم
پاسخ صحیح توسط آبجی خوبم
غزاله20
آفرین
تشویـــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــق![]()