اوهوم
با عرض سلام خدمت . . .
ای وای
انگار اشتباهی اومدم
نهیعنی واقعا دیگه هیچ تاپیکی نمونده بود که بهش سر بزنی؟؟؟
نه
داشتم از بالاس اسکرول میکردم صفحه رو
رو آخرین ارسال هر بخش کلیک میکردم و . . . .
سلام علی کلایی هستم لیسانس از دانشکده تهران جنوبسلام
هدف من از راه اندازی این تاپیک این بود که تمام مهندسین معدنی که میان تو این قسمت بیان اینجا و خودشون رو معرفی کنن ! برای اولین نفر من خودم رو معرفی می کنم :
من مرتضي دانشجوي ترم 3 مهندسي معدن -هستم .
این سوالیه که خیلیهامون دنبالشیم !
ما رفته بودیم بازدید معدن از یک معدن سنگ گرانیت . مهندسش می گفت واسه هر تن استخراج 492 تومن می گیره ! ( تک تومن ها ) بعد روزی 1500 تن استخراج داشت !!! حالا پیدا کنید پرتغال فروش رو !!!
نوكرم عبي منم رشتيم ولي زاهدان ميخونم الانم ترم ششم ايشالا ترم ديگه خلاص!!!مهرداد هستم ، فارغ التحصيل 1382 لاهيجان
يكي از كاراي معدن محاسبه حجم استخراجي دپوي مواد معدنيه كه معمولا به صورت يه مخروط ناقص دپو ميشه. اين خيلي مهمه كه بتوني اين حجم رو دقيق حساب كني چون واسه برنامه ريزي كارخونه فرآوري مهمه. يكي از روشه هاي محاسبش استفاده از انتگرال 3گانس.براي اينكار سطح مقطعت هم يه بيضيه.سلام. منم دانشجوي مهندسي معدن با گرايش شما هستم. من بايد يه پروژه بدم با عنوان -كاربرد انتگرال در مهندسي معدن-. اگه بتونيد كمكم كنيد ممنون ميشم. لطفا اگه مطلبي داشتيد به آدرس ايميل من shaifi_098@yahoo.com ارسال كنيد. ممنونم
سلام. متاسفانه ديد خوبي رو مهندساي معدن زن نيست در صورتي كه از نظر من هيچ فرقي بين زن و مرد تو معدن نيست(روباز يا زيرزميني)نفت از سال 89 منابع ارشدش تغيير كرده و قبوليش برا معدنيا سخته اگه هزينش مهم نيست آزاد همون منابع سابقه كه معدنيا راحت قبول ميشن و مدركشم مي ارزه انصافا. در ضمن من خودم و نامزدم هر دوتامون معدني هستيم.به افتخار هرچي مهندس معدن زنه يه كف مرتب!!salam b hamegi,man taze ozv shodam & terme 1 madanam. angizam va3 khoondane madan ine k arshadamo naft bekhoonam chon shifteye naftam, rasti dokhtare sarsakhtyam hastam......
lotfan rahnemaeem koiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiid
سلام
من شفتالو ام
فارغ التحصیل استخراج باهنر
مطمئنم بهترین اتفاق توی زندگیم تحصیل تو رشته ی معدن بود
فوق العاده جذاب و شیرین
اگه زرنگ باشی و صداقت پیشه کنی میلیاردر میشی!!!
باور کن
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
معرفی معدن دهبید | مهندسی معدن | 1 | ||
س | معرفی خودم به دوستان | مهندسی معدن | 15 | |
هر مهندس معدن بیکار بیاد اینجا خودش رو معرفی کنه! | مهندسی معدن | 12 | ||
معرفی معدن گل گهر | مهندسی معدن | 0 | ||
G | معرفی معدن طلای پویا زرکان آق دره تکاب در استان آذربایجان غربی | مهندسی معدن | 6 |