به به دوست قدیمیسلام بعد از يه مدت طولاني
منم فاغ التحصيل آبياري
خيلي وقته كه ميام تو سايت و هر دفعه ميبينم دعوا شده !!!!!!!خدا كنه همه چيز مثل قبل رو به راه شه
![]()
به به دوست قدیمیسلام بعد از يه مدت طولاني
منم فاغ التحصيل آبياري
خيلي وقته كه ميام تو سايت و هر دفعه ميبينم دعوا شده !!!!!!!خدا كنه همه چيز مثل قبل رو به راه شه
![]()
سلام مهندساي نازنين
چقد عالي كه يه همچين جايي هست براي تبادل اطلاعات هم... .
اقليما هستم،دانشجوي ترم 5 آب.به اميد موفقيت همه.
سلام منم آب خوندم ودو ساله که فارغ التحصیل شدم و بیکار...
شما میتونید برای استفاده از امکانات سایت منو راهنمایی کنید؟ دانلود جزوه ها و..
سلام من فارغ التحصیل سال 89 مهندسی آب دانشگاه لرستان هستم از آشنایی با شما خوشحال هستم.
سلام من دانشجویی ترم 5 آب و خاک دانشگاه پیام نور بوشهر هستم و تازه اینجا ثبت نام کردم .
امیدوارم در حالی که چیزهایی خوب از شما مهندسین عزیز یاد می گیرم بتونم یه کمکی هم به یادگیری شما کنم
سلام من دانشجویی ترم 5 آب و خاک دانشگاه پیام نور بوشهر هستم و تازه اینجا ثبت نام کردم .
امیدوارم در حالی که چیزهایی خوب از شما مهندسین عزیز یاد می گیرم بتونم یه کمکی هم به یادگیری شما کنم
سلام من عطیه ام فارغ التحصیل لیسانس مهندسی آب دانشجوی ارشد مدیریت منابع آب (هم لیسانس هم الان دانشگاه چمران اهواز)
تازه امروز دنبال یه نرم افزار میگشتم که اینجا رو پیدا کردم خوشحالم که همچین تالاری وجود دارهناراحتم که دیر اینجا رو پیدا کردم!
امیدوارم که همه موفق باشیم![]()
سلام خانوم مهندس منم دانشجوی ترم اول منابع آبم ،دنبال آموزش نرم افزارسلام من عطیه ام فارغ التحصیل لیسانس مهندسی آب دانشجوی ارشد مدیریت منابع آب (هم لیسانس هم الان دانشگاه چمران اهواز)
تازه امروز دنبال یه نرم افزار میگشتم که اینجا رو پیدا کردم خوشحالم که همچین تالاری وجود دارهناراحتم که دیر اینجا رو پیدا کردم!
امیدوارم که همه موفق باشیم![]()
سلام خانوم مهندس منم دانشجوی ترم اول منابع آبم ،دنبال آموزش نرم افزار
cqual
هستم،میتونین کمکم کنین؟
سلام ب همه مهندسای آب و گرایشاش
من انسیه مقصودلو
ترم 4کارشناسی دانشکده پردیس گرگان
شدید تازه واردم
خیلی انجمنه عالی ای هستش ممنون ازهمتون
امیدوارم منوقابل بدونید![]()
سلام ب همه مهندسای آب و گرایشاش
من انسیه مقصودلو
ترم 4کارشناسی دانشکده پردیس گرگان
شدید تازه واردم
خیلی انجمنه عالی ای هستش ممنون ازهمتون
امیدوارم منوقابل بدونید![]()
سلام من شاهین هستم
دانشجوی ترم آخر مهندسی آب دانشگاه گیلان
امید وارم که بتونم کمک کنم تو گرایش سازه های آبی ارشد دادم اگه کسی در این ضمینه کمک خواست در خدمت هستم