خدایا ، امشب دلم هوس کرده باهات خلوت کنه ، حرف بزنه ، درد دل کنه.
خیلی وقته باهات مکتوب حرف نزدم ، آخه وقتی لب تَر نکرده همه چی رو می فهمی ، آخه وقتی خیلی راحت توی همون دلم می تونم باهات صحبت کنم بدون اینکه کسی بفهمه یا بشنوه ، وقتی تو نزدیکتر از ذهنم به منی ، دیگه چه نیازی به نوشتن برات؟!
ولی نه! با خودم گفتم بنویسم که بمونه که یادم باشه که چی ها گفتم ، تو این لحظه کجای دنیا هستم و بعداً که دوباره و سه باره و ده باره خوندمش ، کجا هستم.
خدایا ، می نویسم ، فقط برای تو ، نه اینکه تو احتیاج به نوشتنم داشته باشی! ، چون من محتاج حرف زدن با توام! چون تویی تنها کسی که رازهای منو تو دلت نگه می داری و به روم نمی یاری و از یاد نمی بری.
...
خدایا ، گفتی : « بخوانید مرا ، تا اجابت کنم شما را » ، می خوام تا عمر دارم بخونمت ، نه اینکه اجابتم کنی ، واسه اینکه بدونی منم دوسِت دارم.
...
خدایا ، می دونم چون دوسَم داری ، نمی خوای ناراحت شم و آسیب ببینم ، واسه همین وقتی به خودم بد می کنم ، ازم دلگیر می شی و اسمش می شه « گناه » ، می دونم چون دوسم داری بهترینا رو واسم می خوای ، واسه همین وقتی کار خوب می کنم ، ازم خوشحال می شی و اسمش می شه « ثواب » ، می دونم چون دوسم داری عادل ترینی ، و چون سعادتمو می خوای به این دنیام آوردی.
خدایا ، منم دوسِت دارم ، می دونم الآن پیش خودت می گی : « چه رویی داری تو! » ، دوسِت دارم ، شرمندتم ، چون اون قدی که باید داشته باشم ندارم ، ولی می خوام داشته باشم ، می خوام اونی باشم که تو می خوای ، می خوام مثل خودت شم ، فقط فرصت می خوام. می دونم خوبی ، خیلی خیلی مهربونی ، می دونم مثل همیشه بهم فرصت می دی ، ازت ممنونم.
...
خدایا ، انقده مهربونی که این عمر حتی صد ساله ی ما ، کَفاف تشکر رو نمی ده ، انقده بزرگی که عقل ناقص ما ، اجازه ی درکشو نمی ده ، انقده بخشنده ای که ما ، فقط شرمندتیم.
خدایا ، انقده مهربونی که این عمر حتی صد ساله ی ما ، کَفاف تشکر رو نمی ده ، انقده بزرگی که عقل ناقص ما ، اجازه ی درکشو نمی ده ، انقده بخشنده ای که ما ، فقط شرمندتیم.
...
خدایا ، یه دنیا ازت ممنونم ، انقده چیزای خوبی که به من دادی زیاده ، که از قدرتم خارجه حتی نامشونو ببرم ، چه برسه بابت هر کدوم تشکر کنم! ولی بابت همه شون یه جا ممنون.
...
خدایا ،
کوچیکم ،
تنهام ،
بی کَسَم ،
و تو این دنیای خاکی اَسیرم ،
...
تو بزرگی ،
توانایی ،
بی همتایی ،
...
تنهام نذار ،