مظلوميت زنان قبل از اسلام

كربلايي حسام

اخراجی موقت
لطقا اگر حرفی هست بسم الله وگرنه ....
خانوم دی مهری یا هرچیز دیگری
من در اون تاپیک مطلب گذاشتم و منبع ارائه کردم
شما و دوستان زرتشتی با بدترین توهین ها مارو بدرقه کردید
براتون لینک پیامهاتون رو کذاشتم و خودتون گفتید پاک میکنم و دیگه به کاربری من نیاید
پس من مشکل ندارم....شما مثی که مشکلی دارید....

اما حتما به اون تاپیک میام تا با مدرک دهن عده ای بسته بشه
خصوصا گسانی که مدعی هستن وندیداد معتبر نیست و با مدرک ثابت میکنم معتبر هسن

كربلايي حسام

اخراجی موقت
درود به تمامی دوستان.
اول از همه بگم که این تاپیک چند مه پیش هم زده شده بود...اما با یه عنوان دیگه. هر مدل توهینی هم بخواید توش شده بود...ریز و درشت. اینم لینکش:
http://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.php?t=169983&page=6

آقایان کربلایی حسام و متال گارد مشرف فرمودند و مطالب بسییییییییییار من درآوردی گذاشتن تو این تاپیک. منبع داشت ها.... اما کاشکی یه کم درست حسابی بود:D
جواب همه ی این پستها هم در همون لیک داده شده جهت روشن شدن دوستان دیگه بجز آقایان: نخودیان ،کربلایی حسام و متال گارد!

ما چند ماه پیش گفتیم برداشتتون غلط...گفتن منبع بگو...ما می ریم مطالعه می گنیم. دریغ از 1 خط مطالعه.
خوبه...سرتون رو بکنید زیر برف و حرف خودتون رو بزنید...ببینید کجا رو می گیرید.

آدما عقل و شعور دارن. اینو همیشه یادتون باش. دنبال چند تا حرف الکی نمیرن!;)

پ.ن:این تاپیک و تاپیک های دیگه چندین بار به ادمین و آرامش گزارش داده شد.... دوستان لطف کردن و نگفتن بالای چشم آقایون ابرو!

از منابع سوراخ نیوزی شما بهتره که یه ادم بیسواد اومده در مورد ایران باستان حرف زده
اونقد در مورد دین شما تحقیق کردم که بدونم اول کتابتون نوشته::
ناگهان در فراخنه و جامعه خونریز اریایی.......

پس لطفا حرف بدون سند نزنید و اگر حرف منبع داری دارید بزنید
همه اش حرف بدون سند ازتون شنیدیم.

این تاپیک اگر بسته بشه صدتا تاپیک دیگه زده میشه

آخرین ویرایش:

m@hn@z.d

عضو جدید
کاربر ممتاز
اینقدر بی شرمید که به کتاب آسمانی می گید "سوراخ نیوز"؟

حرفی نمونده....تمام پستهاتون گزارش شد... ادمین خودشون تصمیم می گیرن.

jonny depp

عضو جدید
کاربر ممتاز
اینقدر بی شرمید که به کتاب آسمانی می گید "سوراخ نیوز"؟

حرفی نمونده....تمام پستهاتون گزارش شد... ادمین خودشون تصمیم می گیرن.
شما به دل نگیرید در تاپیک دیگر هم به مقدسات یهود توهین کردند اینجا هم به زرتشت منتظر توهین به مسیحی ها هم هستیم

HaMiD.TcI

مدیر تالار موبایل متخصص سیستم عامل Apple
مدیر تالار
بحث هاي زيادي در مورد زنان وجود داره كه به ترتيب به اون ها مي پردازيم اما مسئله پايه اي و مهمي كه بايد اول از همه مورد توجه قرار بگيره، مظلوميت زنان هست.
شايد يكي از علل مهم به فساد كشيده شدن آنها و همچنين پايمال شدن حقشون از اول تاريخ، همين مظلوميتشون بوده كه اسلام با آوردن قوانيني كه حق زنان رو احيا مي كنه، تونسته از ظلم هايي كه در طول تاريخ به زنان مي شده، جلوگيري كنه.
پس بحث رو از همين جا شروع مي كنيم.
الهی بمیرم!

دوران اسلام که زنده به گورشون میکردن خیلی خوب بود دیگه
دوران اسلام که زن حق بیرون رفتنو نداشت خوبه دیگه؟
عربای مسلمون که هنوزم نمیزارن زنا گواهینامه بگیرن حقوق زنا رو به صورت کامل بهش رسیدگی میکنن
الهی بمیرم;):thumbsup2:

اقیانوس

عضو جدید
کاربر ممتاز
الهی بمیرم!

دوران اسلام که زنده به گورشون میکردن خیلی خوب بود دیگه
دوست عزیز:
اولا اگر بگیم دوران بوش یک مارمولک رفت تو جیب یه خبر نگار هیچ ارتباطی به بوش نداره(خلاقیت در مثال زدن رو عشق کردی؟! :D)

پس آنچه که در دوران اسلام رخ داده لزوما ارتباطی به اسلام نداره.

دوما تا اونجا که بنده می دونم این موضوع برای قبل از اسلام بوده و اسلام اومده بوده که جلوی همین کار رو بگیره. مثل این می مونه که یکی بیاد به پلیسی که اومده قاتل رو بگیره و دستگیر کنه و مجازات، گفت قبل از اومدن تو یکی کشته شد پس تو عجب قاتلی هستی بیا مجازاتت کنم!!!
:surprised:

همه می دونن که اسلام اومد تا جلوی این کار رو بگیره. :gol:
دوران اسلام که زن حق بیرون رفتنو نداشت خوبه دیگه؟

اولا دوران اسلام هنوز منقرض نشده. احتمالا منظور شما دوران صدر اسلام هست.:gol:

دوما

همون طور که عرض کردم چیزی که در دوران کسی یا چیزی اتفاق میوفته لزوما به آن کس یا چیز ربطی نداره.
خوب چی کار کنیم؟ بله در زمان صدر اسلام این جوری بوده اما این ارتباطی به اسلام نداشته.

اسلام دینی است که اومده تا حقوق افراد رو مشخص کنه و کاری کنه که هر کس پاش رو به اندازه ی گلیم خودش دراز کنه. حالا اون فرد زن باشه، مرد باشه، حاکم باشه، فقیر یا ثروتمند عالم یا جاهل و ... فرقی نداره.

در رابطه با مطلب شما اسلام حدود فعالیت زنان در اجتماع رو به بهترین حالت مشخص کرده. همون طور که حدود فعالیت مردان در اجتماع رو به بهترین حالت مشخص کرده. :redface:

توجه ی شما رو به این موضوع جلب می کنم که یکی از چهار زن آسمانی و همسر پیامبر اسلام (ص) و مادر فاطمه ی زهرا (س) یک تاجر بزرگ بودند. پس نمی شه بهشون گفت خونه نشین. می شه؟ :redface::gol:
پس همون طور که می بینید آنچه که شما به اون اشاره کردید ارتباطی به اسلام نداشته فرهنگ مردم اون زمان بوده.

درسته؟
بزنیم کف قشنگه رو؟! :lol:

عربای مسلمون که هنوزم نمیزارن زنا گواهینامه بگیرن حقوق زنا رو به صورت کامل بهش رسیدگی میکنن

بله واقعا شرم آوره.
خداوند خودش درباره ی این افراد قضاوت کنه. :w05:

خدا نکنه هموطن! :w05: