مطالعه گروهی کنکور کارشناسی ارشد معماری 94

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mina_ahmadi91

عضو جدید
بچه بخوونین که وقت ندارین هاااا
آقایان و خانم ها من با روزی 4-5 ساعت ره به جایی میبرم به نظرتون ؟؟ البته پارسال کتابارو خوندم

زبان خیلی بخون و ایستایی. تاریخ زیاد بخون چون یادت میره. تاریخ اسلام جزوه نسیم عسگری رو حتما بخون. جزوه عناصر طباطبایی رو بخون. برا درسای تنظیم تاسیسات هم زیاد وقت تلف نکن اون آخرا یه ذره تاسیسات تنظیم بخون. فقط حواست باشه اگه ایوان خانه یا مشاورش بری این درس رو مهمترین درس میدونن. منم گول زدن کلاس آقایی رو رفتم. به شدت مضخرف بود و کلا می پیچوند اقلیم رو هم از رو جزوه روخونی کرذیم. واقعا پولمو دور ریختم. به این موسسه ها زیادی اعتماد نکن چون فقط به فکر جیب خودشونن. منظر رو هم جزوه مریم حسینی رو بخونی خوبه.

night_k

عضو جدید
کاربر ممتاز
شما از کجا متوجه شدین لغته از کتاب فرهادیه؟!:w26:............خداییش من از مرداد که اومدم تو این تاپیک متوجه شدم شما زبانتون خیلی قویه(ماشالا).ایشالا که درصد بالای 80 بزنین:hypocrite:.
کتاب فرهادی رو تو کلاس زبان تخصصیموم می خونیم برا دانشگاه.....اجباریه یه جورایی.وگرنه با یه نگاه به کتاب فرهادی میشه فهمید که آش دهن سوزی برا کنکور نیس!(البته توهین نیستا...چون واقعا من زبانم قوی نیس که به خودم اجازه بدم راجه به اثر یه نویسنده نظر بدم)

با حرف شما موافقم.
و یه چیزی کلا می خوام به همتون بگم بچه ها ....مرداد ماه کتاب ریشه ها و مفاهیم بانی مسعود و یه دور خوندم و فکر می کردم باید دو سه بار دیگم بخونم تا تثبیت شه.متاسفانه بنا به دلایلی ماهای بعدی علاقه به خوندن برا کنکور نداشتم. ولی بر خلاف تصوراتم انقد با علاقه و تمرکز اون کتاب و خونده بودمش که متاسفانه یا خوشبختانه هنوز یادم مونده!!! سعی کنین این مدت و با علاقه درس بخونین و اصلا استرس نداشته باشین که فراموش می کنین و ....فقط بخونین!
از لطقتون متشکرم.ولی من زبانم اونقدر خوب نی عادیه!؛دوستام میگن اینهمه زبان میخونی اخرشم منفی میزنی!!؛
اخه کتاب فرهادی رو یه بار خوندم گفتم تجربمو بگم واسه کنکور نیس ولی انصافه بعضی مطالبش خیلی خوب بود مثلتوضیحاتش در مور معماری اسلامی‏ تاسیات نیروها واینا.بعدشم خواستم رستگارپور رو بخونم حجمش خیلی زیاد بود سختیشم که انگار زبان تخصصی فلسفس!بعد که با متنای تخصصی کنکور طبیق دادم اصلا کمکی نکردن!
من الان داشتم تست های کنکورای سوال قبل رو واسه مبحث قبل از سال 1960 که تا قبل پست مدرن میشه رومیزدم.هنوز معماری قبادیان نخوندم ولی به بانی مسعود رو خوندم.از 125 تا سوال 75 تا رو صحیح زدم.با اینکه به کل مطالب اون بخش رو کتاب بانی مسعود تسلط داشتم.!؛تاسف بار درواقع!؛یعنی کتابش کم پوشش داده سوالارو اونجورکه من دستم اومد البته نمیشه از متن روان و طبقه بندی خوبش چشم پوشی کرد.حالا سوالم اینه دوستانی که کتاب قبادیان رو خوندن نظرشون درمورد کتاب چیه این کمبود بانی مسعود رو پوشش میده یا بریم رو یه کتاب دیگه؟

ترنج

عضو جدید
بچه بخوونین که وقت ندارین هاااا
آقایان و خانم ها من با روزی 4-5 ساعت ره به جایی میبرم به نظرتون ؟؟ البته پارسال کتابارو خوندم

ببین کی اینجاس!!!!بله داش سجاد.اگه اون ی نفر تو باشی حتما راهت تش به دانشگاه تهران می رسه شک نکنننن!!!!!;)

* Nafise *

عضو جدید
کاربر ممتاز
زبان خیلی ب.........ونی خوبه.

سلام خیلی خوبه که دلسوزانه مشاوره میدین ، ولی چرا اسم موسسات خراب میکنین؟؟؟ این اصلا کار دزستی نیست اونم به این شکل که جمع میبندین!
ببخشین بچه ها شاید بازم بهم بگین عجول و تند ولی نمیتونم نگم چون افراد مفیدی هم هستن که با دیدن این پیام ها از کمک کردن به بچه های تاپیک منصرف میشن .

Arezoya

عضو جدید
کاربر ممتاز
از لطقتون متشکرم.ولی من زبانم اونقدر خوب نی عادیه!؛دوستام میگن اینهمه زبان میخونی اخرشم منفی میزنی!!؛
اخه کتاب فرهادی رو یه بار خوندم گفتم تجربمو بگم واسه کنکور نیس ولی انصافه بعضی مطالبش خیلی خوب بود مثلتوضیحاتش در مور معماری اسلامی‏ تاسیات نیروها واینا.بعدشم خواستم رستگارپور رو بخونم حجمش خیلی زیاد بود سختیشم که انگار زبان تخصصی فلسفس!بعد که با متنای تخصصی کنکور طبیق دادم اصلا کمکی نکردن!
من الان داشتم تست های کنکورای سوال قبل رو واسه مبحث قبل از سال 1960 که تا قبل پست مدرن میشه رومیزدم.هنوز معماری قبادیان نخوندم ولی به بانی مسعود رو خوندم.از 125 تا سوال 75 تا رو صحیح زدم.با اینکه به کل مطالب اون بخش رو کتاب بانی مسعود تسلط داشتم.!؛تاسف بار درواقع!؛یعنی کتابش کم پوشش داده سوالارو اونجورکه من دستم اومد البته نمیشه از متن روان و طبقه بندی خوبش چشم پوشی کرد.حالا سوالم اینه دوستانی که کتاب قبادیان رو خوندن نظرشون درمورد کتاب چیه این کمبود بانی مسعود رو پوشش میده یا بریم رو یه کتاب دیگه؟
کتاب قبادیان،همونی که برا معماری معاصره فوق العادس به نظر من.یه جورایی بخش الحاقی کتاب بانی مسعود(ریشه ها و مفاهیم) مکمل کتاب قبادیانه.درست مثل بخشای اصلی کتاب بانی مسعود و کتاب زارعی که اگه با هم خونده بشن خیلی خوب جواب میده برا کنکور. سرتون و درد نیارم، در کل کتاب قبادیان تو این وقت کم کافیه به نظرم.البته این نظر منه دیگه، وگرنه ممکنه یکی بگه کتاب اعتصادیم باس خونده شه!

Alaleh E

عضو جدید
کاربر ممتاز
لطفا یکی جوابمو بده من موقع ثبت نام کد رشته تحصیل رو چی بزنم?معماری یا مهندسی معماری?
کارشناسیم رو دانشگاه ازاد رشته معماری خوندم و پیوسته محسوب میشم
ببین تو مدرکت چی نوشته.. معماری یا مهندسی معماری.. هرچی که تو مدرک نوشته مهمه :smile:

شهید یوسف الهی

کاربر فعال تالار اسلام و قرآن ,
کاربر ممتاز
بچه ها این تستایی که تو باشگاه گذاشته شده کجایی چرا من پیدا نمیکنم؟؟؟:question::w19:

Aytakin91

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلااااام بچه هااااا!!!!دلم خییییلیی واسه اینجا و شماها تنگ شده بوووود:(;)
منم از شنبه استارت زدم و دارم با برنامه مرکز پیش می رم.البته پارسال منابعو خوندم واسم آشنان!
کم و بیش میومدم باشگاه و پستارو می خوندم خواستم بیامو از آقای مهندس ایرانشاهی تشکر کنم ولی ....:(:eek:

روی صحبتم با اون ی درصده اگه عقاید انسان دوستانه ی جمعو دوس ندارین لطفا جو رو مسموم نکنین دموکراسی می گه جمع رو ترک کنین بدون این که بازی رو به هم بزنین و همین طوز کسی که رسیدن ی جزوه به دست شهرستانیارو مانع رسیدن به موفقیت می دونه باید به دانش و اراده خودش شک کنه!!!به نظرم ی ذره بیشتر فک کنین!!!آقای مهندس ایرانشاهی لطفا اون ی درصدو به خاطر 99% بقیه ببخشید و مارو از راهنماییاتون محروم نکنین:redface:

خب بگذریم.بچه ها میشه لینک زبان زیر ذره بین سایت ممرایزو که بچه ها زحمتشو کشیدن بدید؟بعدشم کسی پایه نیس بشینیم فلش کارت لغتاشو با برنامه جی ممرایز درس کنیم؟آخه فک کنم سایت ممرایز این جوری نیس که مروراش طبق تاریخ خاصی باشه،درسته؟؟؟

بعدشم بچه ها اینجا چرا اینقد سوت و کورررررههههه؟!!!!!ها؟!!!!!:mad:الان اینجا باس کل کل ساعت باشه!کری بخونین کی بیشتر خونده!!!اصنم زیر 8 ساعت قبول نی!!!همراهی جونم الان میشه تاپیک موردنظرو راه انداخت؟!!!!!

ببین کی اینجاس سلامممممممممم ترنج جان......برو صفحه 649 کارتای ممرایزش هس من و نفیسه مینویسیم لغات رو البته فعلا 93 تموم شده اگه پایه باشی بیای کمکون که استقبال گرمی میکنیم ازت....:D

S_arch

عضو جدید
بچه ها کدومش رو اول باید خوند

درک رفتار سازه ها یا سازه در معماری؟ :eek:

--------------------

یه نفر لطف میکنه لینک منابع رو بهم بده؟ با فروم خیلی آشنا نیستم . :(

ممنون

Aytakin91

عضو جدید
کاربر ممتاز
کاش بشه اون تاپیک رو را بندازیم.........من که خیلی بهش نیاز دارم تا الان از 8 ساعت بیشتر نتونستم بخونم.....:(((( ترنج تو دست به کار شو........روح بده به این تاپیک....:D کاش رعنا هم بیادددددد

ترنج

عضو جدید
ببین کی اینجاس سلامممممممممم ترنج جان......برو صفحه 649 کارتای ممرایزش هس من و نفیسه مینویسیم لغات رو البته فعلا 93 تموم شده اگه پایه باشی بیای کمکون که استقبال گرمی میکنیم ازت....:D

سلااااام عزییییزم .مررررسی آیتکین جان.ازت باید جزییاتشو بپرسم اگه از پسش بر بیام حتماااا!!!!

کاش بشه اون تاپیک رو را بندازیم.........من که خیلی بهش نیاز دارم تا الان از 8 ساعت بیشتر نتونستم بخونم.....:(((( ترنج تو دست به کار شو........روح بده به این تاپیک....:D کاش رعنا هم بیادددددد
می ترسم من راش بندازم باز ببندنش.نگران نباش دوباره روح می دیم به تاپیک;)رعنارم میااارم.

Arezoya

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها کدومش رو اول باید خوند

درک رفتار سازه ها یا سازه در معماری؟ :eek:

--------------------

یه نفر لطف میکنه لینک منابع رو بهم بده؟ با فروم خیلی آشنا نیستم . :(

ممنون

شما اول درک رفتار سازه ها رو بخونین.نثر این دوتا کتاب تقریبا شبیه همه ولی درک رفتار سازه ها متن روون تری داره و خوشایند تره.من خودم اول درک رفتار سازه ها رو خوندم و بعد سازه در معماری.مطمئن باشین پشیمون نمیشین.;)
در رابطه با منابعم الان شما نمیتونین همشو بخونین و یاد بگیرین.البته نمی خوام منفی بافی کنم.بهتره تصمیم بگیرین بسته به استعداد و مهارتی که دارین چه درسایی رو باس بخونین.بعد از منابع گزینش کنین.

night_k

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوستان ترج جان درست میگن ما اصلا از ساعت درس خوندنمون نمیگیم که انگیزه ای بشه واسه درس خوندن!رقابت نداریم البته رقابت سالم ها!!جوری که باعث ناراحتی کسی نشه و فقط جنبه تشویق داشته باشه.

S_arch

عضو جدید
شما اول درک رفتار سازه ها رو بخونین.نثر این دوتا کتاب تقریبا شبیه همه ولی درک رفتار سازه ها متن روون تری داره و خوشایند تره.من خودم اول درک رفتار سازه ها رو خوندم و بعد سازه در معماری.مطمئن باشین پشیمون نمیشین.;)
در رابطه با منابعم الان شما نمیتونین همشو بخونین و یاد بگیرین.البته نمی خوام منفی بافی کنم.بهتره تصمیم بگیرین بسته به استعداد و مهارتی که دارین چه درسایی رو باس بخونین.بعد از منابع گزینش کنین.

ممنون:gol::gol:

منظورم لیست کتاب های مهم بود. یکی از بچه ها گفت فایلش هست تو تاپیکا. تاپیکش رو پیدا نکردم

night_k

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلااااااااام.مهندسان عزیز:)برای تنظیم شرایط چه کتاب یاجزوه ای بخونم:w10:
من اونجور که دستم اومده تو این زمان باقی مونده بهترین گزینه ها کتاب فیزیک 2 و درسنامه های مربوط به تنظیم شرایط محیطی مرکز؛که هم خلاصه کسمایی رو داره هم خلاصه فیزیک 1و 3 و جزوه سرمایش غیر فعال ایوان خانه رو صلاح میدونم.

anahitashiraz

عضو جدید
منم تقریبا روزی 8 ساعت میخونم.... صبح ایستایی , ظهر تاریخ بعدم زبان... هرکاری میکنم درک و منظر و نمی رسونم.... :(( اونایی که روزی 12 ساعت می خونن واقعا چه جوریییی؟ زبان خیلی وقت گیره ولی تاریخ زود پیش میره

فاطیما8

عضو جدید
سلام به همگی
میگم یه سوال..شما ها روزی چند صفحه درس میخونین؟مثلا امروز تصمیم دارین 3ساعت فن بخونین تو این 3ساعت چند صفحه میخونین؟؟؟؟؟
واسم سواله ...:D

Arezoya

عضو جدید
کاربر ممتاز
ممنون:gol::gol:

منظورم لیست کتاب های مهم بود. یکی از بچه ها گفت فایلش هست تو تاپیکا. تاپیکش رو پیدا نکردم
قابلی نداشت:redface:منم متاسفانه صفحه مربوط به منابع و یادم نیست.ولی بازم می تونی بپرسی از بچه ها تا جواب بگیری.موفق باشین
من اونجور که دستم اومده تو این زمان باقی مونده بهترین گزینه ها کتاب فیزیک 2 و درسنامه های مربوط به تنظیم شرایط محیطی مرکز؛که هم خلاصه کسمایی رو داره هم خلاصه فیزیک 1و 3 و جزوه سرمایش غیر فعال ایوان خانه رو صلاح میدونم.
موافقم.به نظر منم فیزیک 2 قیابکلو خیلی مهمه.برا نور و آکوستیک بهتره از جزوه استفاده بشه.

بچه ها یه سوالی دارم ممنون میشم اگه جواب بدین.:gol::gol:فایل اتوکدی برام ایمیل شده که ورژنش 2007 هستش.اتوکد سیستم منم 2010هست.حالا اون فایله رو اتوکدم باز نمیکنه ارور میده که not valid! الان من چه کاری می تونم انجام بدم تا فایله باز شه؟طرح تفضیلی خیلی مهمیه.منم از اینترنت طرح تفضیلی شهرای دیگه رو می خوام دانلود کنم تا حداقلش رو اون کار کنم و دست خالی پیش استاد نرم ولی هرکدوم یه ایرادی داره و دانلود نمیشه؟!:cry:

farnaz*

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
.بچه ها میشه لینک زبان زیر ذره بین سایت ممرایزو که بچه ها زحمتشو کشیدن بدید؟بعدشم کسی پایه نیس بشینیم فلش کارت لغتاشو با برنامه جی ممرایز درس کنیم؟آخه فک کنم سایت ممرایز این جوری نیس که مروراش طبق تاریخ خاصی باشه،درسته؟؟؟

بعدشم بچه ها اینجا چرا اینقد سوت و کورررررههههه؟!!!!!ها؟!!!!!:mad:الان اینجا باس کل کل ساعت باشه!کری بخونین کی بیشتر خونده!!!اصنم زیر 8 ساعت قبول نی!!!همراهی جونم الان میشه تاپیک موردنظرو راه انداخت؟!!!!!
[/QUOTE]

لینک زبان زیر ذره بین سایت ممرایز که atrali زحمتشو کشیده
http://www.memrise.com/course/422860/-6836/

4fafa

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام
بچه ها ثبت نام تا کی هست؟
یادمه ی چیزی دیده بودم تا 25.درست دیدم؟؟
نمیدونم ثبت نام بکنم...نکنم...
راستی اون ینی چی ریاضین اومدن کنکور دادن پیوسته میشن
من ریاضی بودم و نا پیوسته هم بودم..

4fafa

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام به همگی
میگم یه سوال..شما ها روزی چند صفحه درس میخونین؟مثلا امروز تصمیم دارین 3ساعت فن بخونین تو این 3ساعت چند صفحه میخونین؟؟؟؟؟
واسم سواله ...:D
فاطیما من مدتهاست دیگه درس نمیخونم...
ایشالا رف برا اوایل آذر...
بخون..فقط خوب بخون.ب تعداد صفحه های بچه ها کاری نداشته باش...
تو بتید ب روش خودت و با توانایی خودت بخونی.

شهید یوسف الهی

کاربر فعال تالار اسلام و قرآن ,
کاربر ممتاز
من کتاب قبادیان با کنکاش دارم یعنی برم فیزیک 2 بخرم؟؟؟

night_k

عضو جدید
کاربر ممتاز
منم تقریبا روزی 8 ساعت میخونم.... صبح ایستایی , ظهر تاریخ بعدم زبان... هرکاری میکنم درک و منظر و نمی رسونم.... :(( اونایی که روزی 12 ساعت می خونن واقعا چه جوریییی؟ زبان خیلی وقت گیره ولی تاریخ زود پیش میره
منم صبح ایستایی میخونم بعد ظهر تاریخ اغلب و اخر سر زبان:واسه من برعکسه تاریخ مگه میگذره!ساعت های زبان مثل گلوله!
ببین بعد اذان صبح نخواب دیگه تو روایات هم هست که خوابیدن بعد از طلوع افتاب مکروه.چند وقت پیش هم و یه مقاله خوندم که تو ساعات نزدیک به اذان صبح مغز وارد مرحله رویا بینی میشه که بیشترین سکته های مغزی تو این زمان اتفاق میفته.شددت ترشح هورمون ها هم در این زمان خیلی بالاست که اگه بیدار شی اصلا بی حال و کسل نمیش.ایشلا ببینیم کی فردا رکورد ساعت هارو میزنه:هرچند کیفیت مهمه نه کمیت!
این متن خوبه که مدیریکی از شرکتا گذاشته بود حتما بخونید:

چگونه نیاز به استراحت را با 4 ساعت خواب تامین کنیم؟

نقطه‌ی اشتراک برنامه‌ی روزانه‌ی بسیاری از افراد پرکار چون مدیران، وزرا و افرادی که مشغله‌ی کاری فراوانی دارند، خواب کم و در عین حال کافی است. این افراد علی‌رغم استراحت ۴ تا ۶ ساعته، تمرکز خود را حفظ می‌کنند. اما رمز موفقیت این افراد چیست؟ با زومیت همراه باشید.

یکی از کاربران سرویس کوئورا (Quora: سرویسی برای مطرح کردن سوال و دریافت پاسخ از سوی کاربران دیگر است و جواب 24 نمونه‌ی فارسی این سرویس به شمار می‌رود)، سوالی را در مورد اینکه چگونه مدیر عامل کمپانی‌ها با وجود خواب کم می‌توانند تمرکز بالایی روی کار خود داشته باشند، مطرح کرده است. الکساندرا دامسکر، مدیرعامل یک استارت‌آپ موفق، جزو کاربرانی است که به سوال وی پاسخ داده است.

الکساندار دامسکر روش خود برای خواب کم و در عین حال توان بالا برای تمرکز روی فعالیت‌های روزانه را چنین تشریح کرده است:

من هنوز جزو افرادی نیستم که کمپانی‌ چند صد میلیون دلاری داشته باشم، اما به‌عنوان مدیرعامل یک استارت‌آپ موفق و نوپا، در طول روز ۳ تا ۵ ساعت استراحت می‌کنم.
شاید بسیاری از افراد تبعیت از این الگوی خواب را بدون استفاده از دارو غیرممکن بدانند. عده‌ای نیز استراحت کمتر از میزان استاندارد را عاملی برای عدم تمرکز و خواب آلودگی می‌دانند، در حالی که با پیش گرفتن برخی از عادت‌ها، می‌توان بصورت بهینه‌تری استراحت کرد.

ابتدا باید میزان تماشای تلویزیون را به حداقل رساند. زیرا فعالیت مغز هنگام تماشای تلویزیون خیلی کمتر از زمانی است که انسان خواب است و این سُکون در فعالیت اعتیادآور می‌شود. به این ترتیب می‌توان مدت زمان بیشتری را به کار کردن اختصاص داده و خواب با کیفیت‌تری داشت. برای مثال کودکانی که بیش از اندازه‌ تلویزیون تماشا می‌کنند، کج‌خلق شده و تمایلی برای انجام کارهای دیگر همچون خوردن غذا ندارند.

بسیاری از افراد اعتیاد مفرطی به تماشای تلویزیون دارند. این افراد به دلیل تماشای بیش از حد تلویزیون، از انجام فعالیت‌های خود باز می‌مانند. تلویزیون را می‌توان مانع اصلی برای فعالیت‌هایی همچون خوب کارکردن، خوب خوردن، خوب خوابیدن و نیز تفریح مناسب عنوان کرد.

خودداری از خوردن مواد غذایی حاوی کربوهیدرات، مورد دیگری است که اهمیت زیادی در تمرکز روی فعالیت‌های روزانه و کار دارد. کربوهیدرات‌ها علاوه بر افزایش وزن بدن، در ساعات آخر روز نیز منجر به خواب‌آلودگی می‌شوند.

مرحله‌‌ی سوم، کاهش دیدارها و گردهمایی‌هایی دوستانه است، چراکه حضور در چنین محافلی انرژی بسیاری از افراد می‌گیرد و در نتیجه‌ موجب خستگی و در نهایت منجر به خواب‌آلودگی فرد می‌شود.

چهارمین مورد، خوابیدن در ساعات مشخصی از شبانه روز است. بنابراین لازم است الگوی مشخصی برای خوابیدن در پیش گرفت. برای مثال در صورتی که ساعت ۱ تا ۴ صبح را برای خوابیدن مناسب می‌بینید، باید هر روز در این ساعت بخوابید. انتخاب ساعت خواب بستگی به فرد و خصوصیات جسمی و روحی افراد دارد. برای مثال برخی افراد نمی‌توانند بعد از طلوع آفتاب بخوابند، از این رو این افراد باید در ساعات اولیه بامداد بخوابند.

در صورت احساس خستگی یا خواب‌آلودگی در ساعات مشخصی از روز، می‌توان کارهایی انجام داد که از نظر ذهنی سبک‌تر است. برای مثال می‌توان به کارهایی پرداخت که به آن‌ها علاقه دارید. چک کردن ایمیل‌، گشت و گذار در اینترنت برای مشاهده‌ی اخبار یا چک کردن شبکه‌های اجتماعی از جمله‌ی مواردی است که می‌توان در این لحظات انجام داد. در صورتی که نیاز شدید به خواب، چرت ۱۰ دقیقه‌ای می‌تواند کارساز باشد.

اما بزرگ‌ترین انگیزه‌ای برای کم کردن ساعات استراحت و استفاده‌ی بهینه‌تر از زمان، علاقه به کار است. در صورتی که به شغل خود علاقه داشته باشید و انجام آن حس خوبی به شما منتقل کند، انجام فعالیت‌های کاری می‌تواند بهترین انگیزه برای بیدار شدن در ساعات اولیه‌ی روز باشد. روزهای سخت و طاقت فرسا برای همه افراد وجود دارد، اما علاقه به کار، انگیزه‌ی لازم برای مداومت و تلاش را ایجاد می‌کند.

در صورتی که فرد به شغل یا فعالیتی که انجام می‌دهد، علاقه داشته باشد، هیجان ناشی از شروع یک روز جدید برای کار، قوی‌تر از حس موجود در لحظات اولیه بیدار شدن از خواب خواهد بود. اگر دقت کرده باشید، افرادی که به شغل خود علاقه دارند، پیش از همکاران و سایرین در محل کار حاضر می‌شوند.

بچه ها میدونم طولانیه و فضای تالار رومیگیره ولی واسه اینکه مدیریت کنیم خوابمون رو گذاشتم نزنیییید!!!!!:w22:

آخرین ویرایش:

night_k

عضو جدید
کاربر ممتاز
من کتاب قبادیان با کنکاش دارم یعنی برم فیزیک 2 بخرم؟؟؟
من کتاب عصر کنکاشو ندیدم و نمیدونم میزان تطبیقش با فیزک 2 چقدر .دوستان کسی اطلاعی در این مورد داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

منامنا

عضو جدید
من کتاب عصر کنکاشو ندیدم و نمیدونم میزان تطبیقش با فیزک 2 چقدر .دوستان کسی اطلاعی در این مورد داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من دارمش و از قسمت تنظیم شرایطشم راضیم خوب توضیح داده بود و اکثر بخشای فیزیک 2 رو پوشش داده بود ولی اصلا از قسمت تاسیساتش خوشم نیومد خیلی خسته کننده و سنگین بود واسه همین نیمه کاره ولش کردم:(

pzeinali

عضو جدید
سلام . شبتون بخیر . من آخرش نفهمیدم چیکار کنم ! جزوه های منظر باشگاه رو دانلود کردم . اینا رو بخونم یا برم کتاب عصر کنکاشو بخرم ؟!

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا