مطالعه گروهی کنکور کارشناسی ارشد معماری 94

وضعیت
موضوع بسته شده است.

SATTAR 017

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
دوستان آزمون اصلی و شناور 2 روز پشت سر هم هستند؟
راستی قبلنا رشته ی شناور انرژی معماری داشتیم و تکنولوژی معماری!
الان دیدم شناور شامل مدیریت پروژه -فناوری معماری-انرژی معماری شده!
راستی بیونیک و دیجیتال که جزو گرایش فناوری معماری هستند ضریب درسهاشون یکی هستند.پس چرا 2 تا گرایش هستند!؟
فناوری معماری

سلام . شبتون بخیر . من آخرش نفهمیدم چیکار کنم ! جزوه های منظر باشگاه رو دانلود کردم . اینا رو بخونم یا برم کتاب عصر کنکاشو بخرم ؟!
من عصرکنکاش رو خوندم عالی بود . دسته بندی مطالبش خوبه .
ولی بنظرم زیادی خلاصه هستش.
با این حال بچه های پارسال میگفتن با خوندن فقط کنکاش تونستن 40 درصد بزنن.

Arezoya

عضو جدید
کاربر ممتاز
عزیزم تو نت یه نرم افزار هست تبدیل ورژن اتوکد اونو دانلود کن نصب کن فایلتو توش باز کن و بزن میخای تبدیل بشه به 2010 بعد یه فایل کد جدید برات باز میشه ک با ورژن 2010 خودته..
مرسی.....دستتون درد نکنه:gol::gol:
یه قانون کلی هست که میگه :ورژن بالاتر اتوکد فایلای ورژن های پایینتر رو باز میکنه!!نه بلعکس!!احتمالا فایل ایراد داره.
چقد شبیه قانون پایستگی انرژیه ! این جمله از خودتونه؟!!:D

اون متنه راجع به ساعات خوابم خیلی خوب بود.مخصوصا قسمت علاقه به کار!

Arc.a

عضو جدید
بچه ها من ک هنوز ترم 7 م باید معدل ننویسم؟؟یا معدل کل تا این ترم رو بنویسم؟:razz:

Bita.N.Arch

عضو جدید
یعنی هیچ کس اینجا زبان تخصصی رستمی رو نداره واقعا؟

دوست من، خیلی دوست دارم در این مورد کمکت کنم. ولی وقتی استاد توی کتاب نوشته هر گونه کپی برداری منع اخلاقی داره. یکمی اینکار سخت میشه.بالاخره استاد هم واسه این کتاب زحمت کشیده و به نظر من واقعا صحیح نیست که زحمتشون رو بی نتیجه بزاریم.
اگه کمکی از دستم بر بیاد در خدمتم و اگه سوالی دارین پیغام خصوصی بدین.

digitalarch

عضو جدید
کاربر ممتاز
Re: مطالعه گروهی کنکور کارشناسی ارشد معماری 94

دوست من، خیلی دوست دارم در این مورد کمکت کنم. ولی وقتی استاد توی کتاب نوشته هر گونه کپی برداری منع اخلاقی داره. یکمی اینکار سخت میشه.بالاخره استاد هم واسه این کتاب زحمت کشیده و به نظر من واقعا صحیح نیست که زحمتشون رو بی نتیجه بزاریم.
اگه کمکی از دستم بر بیاد در خدمتم و اگه سوالی دارین پیغام خصوصی بدین.
دوستای عزیز اخه این چه حرفیه!!!
یعنی شما از تاپیک جزوات باشگاه تا حالا یه صفحه هم دانلود نکردین?یا از بخش ازمون های ازمایشی یدونه ازمون هم دانلود نکردین?!!چون اینجوری بخوایم حساب کنیم همه این جزوات و ازمون ها منع اخلاقی داره و هر کدوم از ماها که تو این دو تا تاپیک جزوه گزاشتیم برا بقیه، ادمهای بی اخلاقی هستیم!
کتاب 10تومنی رو به واسطه کنکور 30تومن فروختن منع اخلاقی داره،کلاسی که قد 300تومن میخوان توش امکانات اموزشی بدن اما700تومن به واسطه کنکور از دانشجوی بدبخت میگرن منع اخلاقی داره،ازمون اینترنتی که هر سال سوالاتش کپی سال قبله و پر اشتباه و کلا 10تومن هم باسه خودشون هزینه نبرده اما برا ثبت نامش باید 400تومن پول بدی منع اخلاقی داره،کنکوری که تو 2ساعت امتحان میخواد بسنجه کی بیشتر بلده کی نه و با زندگی مردم بازی میکنه منع اخلاقی داره نه 4صفحه جزوه ای که هر کدوممون عکس میگیریم میزاریم اینجا!!!
من کتاب گرامر رستمی رو دارم کسی چیزی خواست بگه عکس بگیرم ازش
دوستای عزیزم سلام
فصل یک کتاب زبان رستمی رو براتون عکس گرفتم ...و آماده کردم...
اومدم فایلش رو قرار بدم که دقیقا مواجه شدم با پیام بیتا جان !!
من به نکته حفظ حقوق مولف توجه نکردم و نمی دونم الان کارم درسته یا نه ...
از طرفی بعضی ها به هر دلیلی واقعا امکان خرید ندارن ...

چی کار کنم حالا؟!:redface:

adroit

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
دوستای عزیز اخه این چه حرفیه!!!
یعنی شما از تاپیک جزوات باشگاه تا حالا یه صفحه هم دانلود نکردین?یا از بخش ازمون های ازمایشی یدونه ازمون هم دانلود نکردین?!!چون اینجوری بخوایم حساب کنیم همه این جزوات و ازمون ها منع اخلاقی داره و هر کدوم از ماها که تو این دو تا تاپیک جزوه گزاشتیم برا بقیه، ادمهای بی اخلاقی هستیم!
کتاب 10تومنی رو به واسطه کنکور 30تومن فروختن منع اخلاقی داره،کلاسی که قد 300تومن میخوان توش امکانات اموزشی بدن اما700تومن به واسطه کنکور از دانشجوی بدبخت میگرن منع اخلاقی داره،ازمون اینترنتی که هر سال سوالاتش کپی سال قبله و پر اشتباه و کلا 10تومن هم باسه خودشون هزینه نبرده اما برا ثبت نامش باید 400تومن پول بدی منع اخلاقی داره،کنکوری که تو 2ساعت امتحان میخواد بسنجه کی بیشتر بلده کی نه و با زندگی مردم بازی میکنه منع اخلاقی داره نه 4صفحه جزوه ای که هر کدوممون عکس میگیریم میزاریم اینجا!!!
من کتاب گرامر رستمی رو دارم کسی چیزی خواست بگه عکس بگیرم ازش
دقیقاً حق با شماس. منم گفتم نهایتش اینه که تو پیام خصوصی به هم لینک میدیم که دیگه زیادی هم شور قضیه درنیاد. اما دوستان گفتن نه!
راستش من انقدی واسه کنکور هزینه کردم ، هنوزم دارم هزینه میکنم، که واقعاً زورم میاد واسه هر کتابی 50 تومن پول بدم. که نه به درد سال دیگه میخوره نه حتی 3ماه دیگه. انقدری که کتاب خریدم تک تکشونو نگاه میکنم انگار یه باریه رو دوشم!
هزینه کتابای جدیدترم دارم ، هزینه ازمونای جامعم دارم. (اااااگه شرکت کنم.)
گفتم یه کتاب که من دارمو بقیه ندارن من عکس میگیرم میذارم یکیو از بقیه میگیرم. نه واسه اینکه وسع مالیم نمیرسه. نه. واسه اینکه این کار درست تره. اما با این وضع اینجا ترجیح دادم برم بخرمش. :razz:

zeytoun313

عضو جدید
کاربر ممتاز
چه جو بدیییییییییییییییییییییییی
اول کتاب نوشته کپی نکنید..............
ولی کاری که بچه های اینجا میخان که این نیست...مثل این میمونه یه کتابو چند تا دوست با هم میخونن البته مجازی...... اول کتاب که ننوشته یه کتابو فقط یه نفر باس تنهایی بخونه.............

من که فایل ها رو آماده هم کرده بودم ...:(

دچار تردید شدم ...
فقط یه سوال و نظر خواهی کردم ...
بعد تیر بارون شدم ...:cry::w04:

آآآآ هااااای همه دوستان !!
من دشمن نیستما ...
من دوستم ...
ما تو یک جبهه ایم ...داریم از کمک هم استفاده می کنیم !!
من فقط یه ابهام و سوال برام پیش اومد ...

قاتع شدم با جواب مهربانانه بعضی دوستان
و رنجیده خاطر از قضاوت ها و برخورد های نادرست !!:cry:

آخرین ویرایش:

night_k

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها کسی تفاوت بین تیر اهن لانه زنبوری به شکل های پاینیر و لیتسکا رو میدونه؟

شهید یوسف الهی

کاربر فعال تالار اسلام و قرآن ,
کاربر ممتاز
بچه ها اینقدر زود رنج نباشید... قرار همدیگه رو تو تهران ببینیم:w21:... دیگه یاد این روزا میفتیم خجالت میکشیم هاااااا :sweatdrop:از من گفتن بود....
بچه ها بشینیم با اندیشه مثبت و فکر ازاد و با مهربونی درس بخونیم .... ما همه نابغه های ایران هستیم میخوایم واسه نفر اول شدن رقابت کنیم:w36:
رقابت همراه با رفاقت :w33:

ranaamiri

عضو جدید
کاربر ممتاز
کاش بشه اون تاپیک رو را بندازیم.........من که خیلی بهش نیاز دارم تا الان از 8 ساعت بیشتر نتونستم بخونم.....:(((( ترنج تو دست به کار شو........روح بده به این تاپیک....:D کاش رعنا هم بیادددددد
سلام آیتکین عزیز.:gol:منم با نظره شما وترنج جونم موافقم ...منم ساعات مطالعه ام پایینه ...ایشالا بازم به اون روزای خوب برمیگردیم البته با توکل به خدا و لطف همگی دوستان.

ranaamiri

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام . شبتون بخیر . من آخرش نفهمیدم چیکار کنم ! جزوه های منظر باشگاه رو دانلود کردم . اینا رو بخونم یا برم کتاب عصر کنکاشو بخرم ؟!

سلام دوست عزیز.من پارسال تنها با خوندنه منظره کنکاش 41 درصد زدم.جزوه ی فوق العاده با نظمیه و خوندنش تو زمانه کم هم جواب میده .توصیه میکنم حتما مطالعش کنی.

شهید یوسف الهی

کاربر فعال تالار اسلام و قرآن ,
کاربر ممتاز
بچه ها یه چیز بگم:cool::sweatdrop::w05:
من تازه زبان شروع کردم زبانم خیییلی ضعیف تازه میخوام از زبان پیش شرع کنم:w04:
بنظرتون بهم امیدی هست؟؟؟:w05::cry:

aozita

عضو جدید
کاربر ممتاز
اول کاری ب نتیجه فکر نکن...اصلا بگو برای 100 درصد میخونم ولی اگه 10 درصدم بزنم کلی رتبمو جاب جا میکنه..... به دو تا سوالم تو زبان جواب بدم بهتر ازینه خالی بزارمش.....
تافلو 504 و با ممورایز شروع کن..... و روزی یه ساعت بخون روزی یه ساعتم مرور کن...خود نرم افزار برات برنامه مرور میزاره.....
موفق باشی.....

digitalarch

عضو جدید
کاربر ممتاز
Re: مطالعه گروهی کنکور کارشناسی ارشد معماری 94

باaozitaعزیز موافقم فقط با توجه به این که زمان زیاد نیست به نظرم از 504بگذر چون با تافل همپوشانی داره و سوال انچنانی هم ازش دیگه نمیاد من جات باشم اول تافل رو میخونن که 30درسه و بعد هم لغات سالهای گذشته رو

farzaneh*memary

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
زمانت زیاد کم نیست، من پارسال تافلو از همین وقتا شروع کردم،تا کنکور هم تافلو تموم کردم، هم سوالای 3 سال آخر زبانو بررسی کردم و حدود 200 تا از لغتاشم یاد گرفتم+ 100 تا لغت آخر 504، تازه خیلی خیلی هم کند می خوندم، تنها موضوعی که هست چون زمان به نظر کم می رسه ممکنه استرس جلو پیشرفت کارتو بگیره (مشکلی که من خودم هیچ وقت نتونستم حلش کنم) اگه شما بتونی خونسردیتو حفظ کنی زمانت اصلا کم نیست و خیلی راحت می تونی 504 و تافل هر دو رو تموم کنی و به اندازه ی کافی هم تست بزنی... به نظر من تا ماه آخر (یعنی تا 10 یا 15 دی) هر چقدر رسیدی از 504 و تافل لغت یاد بگیر و بعدش دیگه وقتتو کامل بذار برای تستای کنکورای سالای قبل چون خیلی خیلی مهمن و هر چقدم لغت بلد باشی/نباشی بدون اون تستا به تسلط نمی رسی

بیشتر زبان درک مطلباشه که اگه یه کم لغت بلد باشی با تمرین خیلی پیشرفت می کنی و حداقل تستای آسونشو می تونی جواب بدی... اینم بستگی به خودت داره اگه از حالا می تونی هر شب برنامه بذار تمرین کن، اگه دیدی برای جواب دادنش نیاز به ترجمه داری و معنی بیشتر لغتا رو نمی دونی اول 504 تموم کن بعدش تمرینو شروع کن.

گرامرم که به نظرم کلا نمی ارزه الان وقت بذاری، کلا 5 تا تست داره که در برابر 15 تا درک مطلب اصلا فایده نداره...

راستی 504 و تافل یه سری لغات شبیه و تکراری دارن، اگه با سایت ممرایز کار می کنی اگه لغتای تکراری شونو ایگنور کنی سرعتت بالاتر می ره

منظورم درس خاص مثلا تستای درک......
تستای درسا رو اکثرا تو تاپیک جزوه ها گذاشتن که صفحه ی اول تاپیک فهرست کاملش هست... فهرستش خیلی طولانیه می تونین ctrl رو با F بزنین و کلمات تست یا سوال رو تو کادر ریزی که باز می شه سرچ کنین همه رو های لایت می کنه و راحت تر می تونین پیدا کنین، من این لینکایی رو می ذارم که تستاشو دیدم و به نظرم خوب بودن، بقیه ش (مثل تست ایستایی اینا) چون خود فن ساختمان به حد کافی تست کنکوری داره (معماری + هنرهای ساخت و حتی سوالای فنی دکتری) اصلا فک نکنم فرصت شه برین سراغ تست تالیفی بازم اگه خواستین صفحه ی اول تاپیک جزوه ها لینکاش هست...

1600تست درک علی عسگری -#975
بانک سوالات درک عمومی معماری/علی عسگری/تابستان 90#786

تست های تاریخ معماری جهان با پاسخ/الهام رضوی #743 (من پارسال 30-40 سوالشو خوندم بقیه رو وقت نکردم ولی جواباش به نظرم خیلی خوب برای منی که زیاد بلد نبودم)

سوالات جزوه عناصر جزییات -طباطبایی 92#1069

Dani ruler

عضو جدید
کاربر ممتاز
به نظر من تا ماه آخر (یعنی تا 10 یا 15 دی) هر چقدر رسیدی از 504 و تافل لغت یاد بگیر و بعدش دیگه وقتتو کامل بذار برای تستای کنکورای سالای قبل چون خیلی خیلی مهمن و هر چقدم لغت بلد باشی/نباشی بدون اون تستا به تسلط نمی رسی

بیشتر زبان درک مطلباشه که اگه یه کم لغت بلد باشی با تمرین خیلی پیشرفت می کنی و حداقل تستای آسونشو می تونی جواب بدی... اینم بستگی به خودت داره اگه از حالا می تونی هر شب برنامه بذار تمرین کن، اگه دیدی برای جواب دادنش نیاز به ترجمه داری و معنی بیشتر لغتا رو نمی دونی اول 504 تموم کن بعدش تمرینو شروع کن.

راستی 504 و تافل یه سری لغات شبیه و تکراری دارن، اگه با سایت ممرایز کار می کنی اگه لغتای تکراری شونو ایگنور کنی سرعتت بالاتر می ره

من کتاب زبان عمومی اصفهانی (سری عمران) رو دارم . روی جلد کتاب نوشته پوشش کامل تمامی کلمات Essential Words eor the TOEFL ، 504 ، 400 Must-Have Words for the TOEFL . برای لغت 18 درس داره که هر درسش 52 کلمه اصلی داره + 30 کلمه فرعی . خودش گفته اول اون 52 تا رو بخونین بعد 30 تا رو .
کسی بررسی کرده که دقیقا اون سه کتاب رو پوشش می ده ؟ آخه اگه از روی کتاب برم جلو دیگه منطقی نیست به اون سه تا کتاب نگاه کنم ، چون لغات تکراری می شه . اصن نظرتون چیه با کتاب برم یا اون سه تا رو جدا جدا کار کنم ؟

Dani ruler

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوستان یه سوال دیگه
تو پر کردن تقاضانامه ثبت نام ، برای بند 23 چی بنویسیم ؟ ینی از کجا بدونیم قطعا خرداد 94 مدرک می گیریم یا شهریور 94 (برای اونایی که امسال سال آخر کارشناسی هستن)؟

farzaneh*memary

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
من کتاب زبان عمومی اصفهانی (سری عمران) رو دارم . روی جلد کتاب نوشته پوشش کامل تمامی کلمات Essential Words eor the TOEFL ، 504 ، 400 Must-Have Words for the TOEFL . برای لغت 18 درس داره که هر درسش 52 کلمه اصلی داره + 30 کلمه فرعی . خودش گفته اول اون 52 تا رو بخونین بعد 30 تا رو .
کسی بررسی کرده که دقیقا اون سه کتاب رو پوشش می ده ؟ آخه اگه از روی کتاب برم جلو دیگه منطقی نیست به اون سه تا کتاب نگاه کنم ، چون لغات تکراری می شه . اصن نظرتون چیه با کتاب برم یا اون سه تا رو جدا جدا کار کنم ؟
من این کتابی که می گین ندارم ولی تعریف استادشو شنیدم، می دونید فلسفه ی این کتابا (اصفهانی/زیر ذره بین و ...) این طوریه که مثلا 504 یه سری کلمات بی فایده -از نظر ارزش کنکوری- داره (ignite آتش زدن، بین سوالایی که من تا حالا دیدم همچین کلمه ای تو کنکور کاربرد خاصی نداشته)، یا اینکه هر کدوم از این کتابا کلی لغت مشترک با اون یکی دارن، اساتید زبانم که دیگه تخصص شون اینه، تشخیص می دن کدوم لغات از هر کتاب به درد می خوره و بعدشم تکراریا رو حذف می کنن می شه یه مجموعه ای که مهم ترین و کاربردی ترین لغات چند تا از کتابا رو پوشش می دن... کار خیلی خیلی هوشمندانه ایه و خیلی سرعتو بالا می بره و فکر نمی کنم لزوم زیادی داشته باشه که با وجود همچین منبعی بخوایین برین سراغ کتابای اصلی، چون همونا هم وحی منزل نیستن، پارسال تستای روز 5شنبه بیشتر از 1100 بود و تستای روز جمعه بیشترش از 504 و تافل برا همین مجموعه ای خوندن فک کنم ریسک کارو کمتر می کنه اصلا معلوم نیست امسال کدوم کتاب مهمتر باشه

ولی بازم بستگی داره به خود شخص مثلا من خودم خیلی دم دمی و بی حوصله م تو درس خوندن، اگه با اون لغتای آسون که اولای کتاب 504 شروع نمی کردم اصلا هیچ وقت به بقیه ش نمی رسیدم و زبانم همون صفر که بود می موند، ولی یه دوستی هم داشتم که می گفت چه فرقی داره لغت، لغته سخت و آسون نداره که از همون اولش لغتای مهم رو شروع کرد خوند... حالا شما هم از همین کتابی که دارین شروع کنین اگه تونستین ادامه بدین که خیلی هم عالی، اگه هم دیدین سخته و نمی تونین، دلسرد نشین و برین سراغ همون 504 یا تافل، حالا شاید یه ماه وقت تون ظاهرا تلف شه و احساس کنین پیشرفت خاصی ندارین ولی برای 2 ماه بعدی آمادگی پیدا می کنین، یه جورایی مث ورزش کردن می مونه اون درسای اول 504 هم حالت گرم کردن قبل از ورزش اصلی، حالا اونقدرها هم که گفته می شه بی ارزش نیستن، برا خوندن درک مطالبا و ... به کلمات ساده تر هم نیازه :smile:

Seti.Star

عضو جدید
کاربر ممتاز
1926860_320641274794431_6822087374984136801_n.jpgسلام دوستان خسته نباشید...دیدم استاد قبادیان کتاب خودشونو از نو تجدید چاپ کردن گفتم اطلاع بدم شاید نیاز باشه!موفق باشید

ویرایش جدید کتاب "مبانی و مفاهیم در معماری معاصر غرب" (چاپ بیست و هفتم) در 275 صفحه توسط دفتر پژوهش های فرهنگی، از چهارشنبه 7 آبان 1393 در کتاب فروشی های معماری... در دسترس عموم خواهد بود.
معماران، شهرسازان و متخصصینی که در ویرایش جدید همکاری نموده اند شامل: دکتر احمد رضا یکانی فرد، دکتر امید صابری، مهندس آرتور امید آذری، مهندس محمد غفاری، خانم مهندس فرناز فرشیدراد، مهندس فرشید پذیرا، مهندس غلامرضا عرب زاذه، مهندس حمید امیری، مهندس محمد وحید خلیلی، امین شاکر، سمیرا قبادیان، مهناز خسروی، نرگس مرآت و فریده داورزنی می باشند.
Vahid Ghobadian Page

soheila *

عضو جدید
سلام دوستای عزیز
من از دیروز شرو کردم اگه خدا بخواد البته سال قبل هم کنکور دادم و خیلی بد نتیجه نگرفتم همین باعث شد انرژیمو از دست بدم و زودتر شرو نکنم یکی از دوستان لینک فیلم گذاشته بود پیداش نمیکنم لطف کنید بهم بدید ممنون میشم

فرح نوش

عضو جدید
کاربر ممتاز
مشاهده پیوست 225917سلام دوستان خسته نباشید...دیدم استاد قبادیان کتاب خودشونو از نو تجدید چاپ کردن گفتم اطلاع بدم شاید نیاز باشه!موفق باشید

ویرایش جدید کتاب "مبانی و مفاهیم در معماری معاصر غرب" (چاپ بیست و هفتم) در 275 صفحه توسط دفتر پژوهش های فرهنگی، از چهارشنبه 7 آبان 1393 در کتاب فروشی های معماری... در دسترس عموم خواهد بود.
معماران، شهرسازان و متخصصینی که در ویرایش جدید همکاری نموده اند شامل: دکتر احمد رضا یکانی فرد، دکتر امید صابری، مهندس آرتور امید آذری، مهندس محمد غفاری، خانم مهندس فرناز فرشیدراد، مهندس فرشید پذیرا، مهندس غلامرضا عرب زاذه، مهندس حمید امیری، مهندس محمد وحید خلیلی، امین شاکر، سمیرا قبادیان، مهناز خسروی، نرگس مرآت و فریده داورزنی می باشند.
Vahid Ghobadian Page
لینکی که گذاشتید سایت باشگاه مهندسان ایران باز میکند !!! .

sara_slash1

عضو جدید
کاربر ممتاز
مشاهده پیوست 225917سلام دوستان خسته نباشید...دیدم استاد قبادیان کتاب خودشونو از نو تجدید چاپ کردن گفتم اطلاع بدم شاید نیاز باشه!موفق باشید

Vahid Ghobadian Page

اینا دارن رزومه خودشونو پر میکنن جیب مارو خالی!!!!
من یکی که یه قرون ندارم:cry:
جمع شین کتاب رو بخرین هدیه اش کنین به من:redface:

* Nafise *

عضو جدید
کاربر ممتاز

Vahid Ghobadian Page

(0_0) بچه ها این چه فرقی با قبلی داره باید بخرم؟؟؟؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا