زمانت زیاد کم نیست، من پارسال تافلو از همین وقتا شروع کردم،تا کنکور هم تافلو تموم کردم، هم سوالای 3 سال آخر زبانو بررسی کردم و حدود 200 تا از لغتاشم یاد گرفتم+ 100 تا لغت آخر 504، تازه خیلی خیلی هم کند می خوندم، تنها موضوعی که هست چون زمان به نظر کم می رسه ممکنه استرس جلو پیشرفت کارتو بگیره (مشکلی که من خودم هیچ وقت نتونستم حلش کنم) اگه شما بتونی خونسردیتو حفظ کنی زمانت اصلا کم نیست و خیلی راحت می تونی 504 و تافل هر دو رو تموم کنی و به اندازه ی کافی هم تست بزنی... به نظر من تا ماه آخر (یعنی تا 10 یا 15 دی) هر چقدر رسیدی از 504 و تافل لغت یاد بگیر و بعدش دیگه وقتتو کامل بذار برای تستای کنکورای سالای قبل چون خیلی خیلی مهمن و هر چقدم لغت بلد باشی/نباشی بدون اون تستا به تسلط نمی رسی
بیشتر زبان درک مطلباشه که اگه یه کم لغت بلد باشی با تمرین خیلی پیشرفت می کنی و حداقل تستای آسونشو می تونی جواب بدی... اینم بستگی به خودت داره اگه از حالا می تونی هر شب برنامه بذار تمرین کن، اگه دیدی برای جواب دادنش نیاز به ترجمه داری و معنی بیشتر لغتا رو نمی دونی اول 504 تموم کن بعدش تمرینو شروع کن.
گرامرم که به نظرم کلا نمی ارزه الان وقت بذاری، کلا 5 تا تست داره که در برابر 15 تا درک مطلب اصلا فایده نداره...
راستی 504 و تافل یه سری لغات شبیه و تکراری دارن، اگه با سایت ممرایز کار می کنی اگه لغتای تکراری شونو ایگنور کنی سرعتت بالاتر می ره
منظورم درس خاص مثلا تستای درک......
تستای درسا رو اکثرا تو تاپیک جزوه ها گذاشتن که صفحه ی اول تاپیک فهرست کاملش هست... فهرستش خیلی طولانیه می تونین ctrl رو با F بزنین و کلمات تست یا سوال رو تو کادر ریزی که باز می شه سرچ کنین همه رو های لایت می کنه و راحت تر می تونین پیدا کنین، من این لینکایی رو می ذارم که تستاشو دیدم و به نظرم خوب بودن، بقیه ش (مثل تست ایستایی اینا) چون خود فن ساختمان به حد کافی تست کنکوری داره (معماری + هنرهای ساخت و حتی سوالای فنی دکتری) اصلا فک نکنم فرصت شه برین سراغ تست تالیفی بازم اگه خواستین صفحه ی اول تاپیک جزوه ها لینکاش هست...
1600تست درک علی عسگری -
بانک سوالات درک عمومی معماری/علی عسگری/تابستان 90
تست های تاریخ معماری جهان با پاسخ/الهام رضوی
#743 (من پارسال 30-40 سوالشو خوندم بقیه رو وقت نکردم ولی جواباش به نظرم خیلی خوب برای منی که زیاد بلد نبودم)
سوالات جزوه عناصر جزییات -طباطبایی 92