مارال 110
عضو جدید
از نظر فضای سبز فضایی که طراحی کاشت داره وبرای عابران است . تاجایی که من میدونم ماشین نباید واردش بشه واولین اونهارو المستد طراحی کرده .بچه ها معنی این کلمه چی میشه؟...................parkway
از نظر فضای سبز فضایی که طراحی کاشت داره وبرای عابران است . تاجایی که من میدونم ماشین نباید واردش بشه واولین اونهارو المستد طراحی کرده .بچه ها معنی این کلمه چی میشه؟...................parkway
1- (شاهراهي كه اطراف و وسط آن درختكارى و غيره شده است ) باغ راه ، پارك وى
2- طرفين يا وسط باغ راه
از نظر فضای سبز فضایی که طراحی کاشت داره وبرای عابران است . تاجایی که من میدونم ماشین نباید واردش بشه واولین اونهارو المستد طراحی کرده .
ممنون ، یعنی دوباره باید تاییدیه رو بگیرم ؟
این 5 تا که نوشتی یه جورایی سرفصل هر کدوم شامل چندین کتاب شما باید به همه کتابای آقای گلابچی مسلط باشین....چون ظرفیت این رشته پایینه و رقابتش سنگینتر.....به این تاپیک برین در مورد منابع کمکتون میکنه....http://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.php/462616-مطالعه-گروهی-ارشد-مدیریت-پروژه-و-ساختبچه ها من میخام امسال ارشد شرکت کنم البته تو رشته مدیریت و پروزه ساخت. حقیقتش هیچ گونه اطلاعی در مورد این رشته ندارم و اینکه اگه بخام منابعشو بخونم همین منایعی که موسسه ماهان معرفی کرده و در قالب 5 کتاب هست کافییییه ؟؟؟ زبان عمومی - زبان تخصصی - ایستایی و فن ساختمان - مدیریت کارگاهی- مواد و مصالح ..........ولی تو یه سایته دیگه مناااااابع زیادی زده بود که اکثرشون ماله دکتر گلابچی بود ممنون میشم راهنمایی بفرماییددددددد
این که 20 درصد معدل تاثیر داره یعنی چی؟؟؟؟ یعنی کسی که معدلش 20 ته انگار همه درسارو 20 درصد زده ایا؟؟؟؟![]()
مهندس جان از من کتاب زبان تخصصی فرهادی رو خوندم کامل نمی ارزه که وقتتو واسش بزاری بجاش تافلو بخون.همراه سوالای زبان سوالای پیش و لغتهای اخر کتابای گلابچیممنونم ازتون بچه ها![]()
راستش من بعد504 دارم فرهادی رو میخونم یعنی میگین ولش کنم برم سراغ تافل؟!متناش رو اگه تافل بخونم مسلطم؟...بنظرتون با تسلط رو همینایی که گفتید چند درصد میتونم زبان بزنم؟مهندس جان از من کتاب زبان تخصصی فرهادی رو خوندم کامل نمی ارزه که وقتتو واسش بزاری بجاش تافلو بخون.همراه سوالای زبان سوالای پیش و لغتهای اخر کتابای گلابچی
30 درس اول تافل همه لغاتای فرهادی رو داره!!
هیچ وقت دوست نداشتم این پست رو بزارم و از این باشگاه و تاپیک خداحافظی کنم ولی اینقدر بی لطفی ها و نامهربونی ها دیدم که دیگه صبرم سر اومد و خدا شاهده من و دوست عزیزم omid-mehrazکه شاید بگم بزرگترین لطف رو به بچه ها کرد و من شاهدم چقدر زحمت این جزوات رو کشید و هر کاری از دستش بر می اومد از تهیه جزوه واسه بچه ها و هر کمکی از دستش بر میومد دریغ نکرد و به نظرم و در پیشگاه خدا مدیون نیستیم به این جمع و هر کاری از دستمون بر میومد انجام دادیم و واسه همتون ارزوی سلامتی. و موفقیت
داریم
در ضمن امید از من خواست از طرف اون و من هم از طرف خودم از این جمع خداحافظی میکنم...به امید کسب موفقیت در کنکور و زندگی
حاجی از ساعت چن شرو کردی بخونی!چقدر سحر خیزی ماشالا!راستش من بعد504 دارم فرهادی رو میخونم یعنی میگین ولش کنم برم سراغ تافل؟!متناش رو اگه تافل بخونم مسلطم؟...بنظرتون با تسلط رو همینایی که گفتید چند درصد میتونم زبان بزنم؟
اقا من سرشاز از استرسم زمان عین چی داره میگذره ولی امیدوارم...مطالب واسم تکراریه تقریبابچه بخوونین که وقت ندارین هاااا
آقایان و خانم ها من با روزی 4-5 ساعت ره به جایی میبرم به نظرتون ؟؟ البته پارسال کتابارو خوندم
پیوسته میشه...مهندسی معماریلطفا یکی جوابمو بده من موقع ثبت نام کد رشته تحصیل رو چی بزنم?معماری یا مهندسی معماری?
کارشناسیم رو دانشگاه ازاد رشته معماری خوندم و پیوسته محسوب میشم
ممنونپیوسته میشه...مهندسی معماری
ممنون
پس منظور از معماری چیه?این که کارشناسی ازاد یا سراسری خوندیم که تغییر نمیده اسمشو?
دوستان آزمون اصلی و شناور 2 روز پشت سر هم هستند؟
راستی قبلنا رشته ی شناور انرژی معماری داشتیم و تکنولوژی معماری!
الان دیدم شناور شامل مدیریت پروژه -فناوری معماری-انرژی معماری شده!
راستی بیونیک و دیجیتال که جزو گرایش فناوری معماری هستند ضریب درسهاشون یکی هستند.پس چرا 2 تا گرایش هستند!؟
سلام به همه ، میشه یکی توضیح بده این قضیه معماری ومهندسی معماری چیه ؟ من مهندسی فضای سبز دانشگاه سراسری خوندم والان میخواستم کنکور معماری شرکت کنم برای معماری منظر وخود معماری حالا باید چی انتخاب کنم ؟
خوب عنوان رشته ی من تو مدرکم (کارشناسی ناپیوستم): علمی-کاربردی معماری هبچه ها من سوالم از سازمان سنجش پرسیدم این جواب به من داد ...
الکی از روی نظر خودتون کد کارشناسی انتخاب نکنید ... عنوانی که در مدرک دانشگاه نوشته شده است مهم است !
مثلا بچه های شریعتی هم عنوان مهندس تکنولوژی معماری برای اینها نوشته شده است من از مشاور مرکز پرسیدم !
مشاهده پیوست 225716
خوب عنوان رشته ی من تو مدرکم (کارشناسی ناپیوستم): علمی-کاربردی معماری ه
من که نه کارشناسی ناپیوسته ی تکنولوژی معماریم و نه مهندسی معماری پس کد رشته ی تحصیلیم کدوم میشه ؟
پس کد رشته ی معماری شامل چه کسی میشه؟
راستی بچه ها الان می تونم از ثبت نام خارج شم تا مطمئن شم کد رشته ی تحصیلیم کدوم میشه بعد ثبت نامم و کامل کنم؟کارتم نمی سوزه؟
از خود سازمان سنجش سوال بپرس !!! .خوب عنوان رشته ی من تو مدرکم (کارشناسی ناپیوستم): علمی-کاربردی معماری ه
من که نه کارشناسی ناپیوسته ی تکنولوژی معماریم و نه مهندسی معماری پس کد رشته ی تحصیلیم کدوم میشه ؟
پس کد رشته ی معماری شامل چه کسی میشه؟
راستی بچه ها الان می تونم از ثبت نام خارج شم تا مطمئن شم کد رشته ی تحصیلیم کدوم میشه بعد ثبت نامم و کامل کنم؟کارتم نمی سوزه؟
حداقل روزی 8 ساعت !!! .بچه بخوونین که وقت ندارین هاااا
آقایان و خانم ها من با روزی 4-5 ساعت ره به جایی میبرم به نظرتون ؟؟ البته پارسال کتابارو خوندم
سلام بچه ها
بهترین رشته شناوری که مبیتونیم انتخاب کنیم چیه؟؟؟
شما از کجا متوجه شدین لغته از کتاب فرهادیه؟!مهندس جان از من کتاب زبان تخصصی فرهادی رو خوندم کامل نمی ارزه که وقتتو واسش بزاری بجاش تافلو بخون.همراه سوالای زبان سوالای پیش و لغتهای اخر کتابای گلابچی
30 درس اول تافل همه لغاتای فرهادی رو داره!!
به نظر من شما که مثلا امکانش براتون فراهم نیس تو یه روز 14 ساعت بخونین،قدر این 4،5 ساعت و بدونین.منظورم اینه که پیوسته خوندن هزار برابر بهتر از نوسان شدیده(سبک خودمبچه بخوونین که وقت ندارین هاااا
با حرف شما موافقم.اقا من سرشاز از استرسم زمان عین چی داره میگذره ولی امیدوارم...مطالب واسم تکراریه تقریبا
حتما ره به جایی خواهی برد...منم همین 4-5 ساعت میخونم البته غیر از زبان که هرروز 2 ساعت مشغولشم...نگران نباش اون 2 ماه آخر میدونی که چطور یهو همچی انفجاری میشه...راندمان میره بالا