محمد اسدی اردشیر
عضو جدید
خیلی نامردن ...
چر ااطلاغ رسانی شون این جوریه
از روز اول که روز سمینار مشخص نبود
من ثبت نام کردم ...ده بارم چک کردم سایت رو ...
واقعا که ...
بی خیالی طی من چند روز دیگه جزوشو میزارم
خیلی نامردن ...
چر ااطلاغ رسانی شون این جوریه
از روز اول که روز سمینار مشخص نبود
من ثبت نام کردم ...ده بارم چک کردم سایت رو ...
واقعا که ...
منم احساس میکنم روش کتاب به کتاب بهترم.. اینجوری یه کتاب میخوام بخونم ساعت مطالعه ام میشه 7 8 ساعت تو روز... 1 فصل 2 فصل خوندن و به قول ما شمالی ها ( نمیدونم شما هم میگین یا نه :دی) توک توک زدن به هرچیزی خستم میکنه
حالا نظر شما چیه ؟ اگه ما با کتاب به کتاب راحت تریم بخونیم یا اشتباهه؟ اون دوستمون که رتبه خوب هم آورد
البته مثلا اینجور که 3 تا کتاب یکی از مبحث فن یکی تاریخ یکی درک.. نه اینجور که تاریخ ، هم جهان رو بخونیم هم اسلامی هم معاصر تو یه هفته...
کی گفته که کودوم روش بهتره؟؟؟؟ من اگه گفتم چون برای من اینجوری بهتر جواب میده... کتاب ب کتاب مطلب از دستم میرفت و نمیتونستم بین مطالب مشترک کتابا مسلط شم....
شما ببین برای شما کودوم روش جواب میده.... من سیلابس اکادمی و ندیدم ولی اونم فک نکنم کتاب ب کتاب بوده باشه از هر کتاب چند فصل....
و اینکه این اقا با روش کتاب ب کتاب گفته کلاس طباطبایی و میرفته یعنی یه خلاصه از همه مباحث داشته رو اون مسلط بوده کتابام در کنارش میخونده....
ولی باز با شناختی ک از خودت داری روش مطالعتو انتخاب کن.... از هر روشی که جواب بهتری میگیری......
بهترین کتاب جامعی که تو بازاره همونه. یکی از دوستام که تو موسسات کنکوری تدریس میکنه ، یکی دو سال پیش بهم گفت بخرم. اما من فقط اولشو خوندم. خیلی کند بودم. دوستش نداشتم. باقیشم نخوندم. از کتابایی که نثرشون روون نیست خوشم نمیاد. یکی این ، یکی کتابای قیابکلو و یکی هم کتاب شاهچراغی. واسه من اینجوریه. واسه بقیه نمیدونم.من میخواستم برا تنظیم وتاسیسات از همون استفاده کنم...زمان زیادی نمیتونم برا تنظیم و تاسیسات بذارم..یعنی میگی عصر کنکاش و نگیرم!![]()
ممنونم از همه دوستایی که به نوعی ابراز همدردی کردن من زبانم ضعیف بود که با خوندن 504 و تافل و درک مطلبهای سال گذشته 35 درصد تونستم بزنم البته اشتبام این بود که گرامر نخوندم خیلیم راحت اومده بود ولی چون من نخوندم نتونستم جواب بدم ولی برگ برنده من فن و درک بود برای فن سه کتاب اصلی رو فول شدم.ساختمانهای بلند..جزییات ارتقا دهنده..فن آوری نوین..ساختمانها چگونه عمل میکنند (فصل 17 شو از همین باشگاه دانلود کردم خوندم فقط ) نانو جزوه سروش نیا.عکسهای طراحی لرزه ای و بقیه کتابای گلابچی رو از رو جزوه سروش نیا یا سینا شریفی میخوندم مثل آرکی تایپی.طبیعت منبع الهام..دیجیتال ساختمانهای بتنی و فلزی و بقیه دروس که فقط خلاصه و عکساشونو دیدم باعث شد فن رو 65 بزنم البته اگه بی دقتی نمیکردم بیبشتر هم میشدخیلی ناراحت شدم.... این اتفاق واقعا وحشتناکه... خدا پدرتو بیامرزه و ایشالا برای هیچ کسی این اتفاق نیفته.....
عزیزم چیزی و از دست ندادی ... یه سال درس خوندی و زحمت کشیدی شاید نتونستی بری دانشگاه اما یه سال دیر تر رفتن واقعا چ فرقی میکنه... مهم اینه پارسال خوب خوندی و حالا امسال در کنار مرور خونده هات میتونی بیشتر یاد بگیری.... بهتره هدفت از درس خوندن بیشتر یاد گرفتن باشه تا رفتن ب ارشد....
به هر حال من منتظرم بیای بگی چیا خوندی چیکار کردی.... چند ساعت خوندی ... و ما رو هم سهیم کنی از تجربه یه سالی که پشت سر گذاشتی.....
برای تمرکز حواسم فقط دیدتو ب درس خوندن عوض کن اونوقت حسرت ی سالی که رفتو نمیخوری چون واقعا اینطوری نبوده و زحمتایی ک کشیدی از دست نرفته......![]()
کتاب تست تاریخ مرکز معماری.سلام بچه ها کتاب تست واسه تاریخ چی پیشنهاد میدین؟
سلام عزیزمدقیقا نمیدونم میخاین چیکار کنید... چون تا حالا فلش کارت درست نکردم..... بعد اینکه وقتشم ندارم.... ولی اگه توضیح بدی شاید بتونم کمکتون کنم.....
نه ندیدم....کجاست....
سلام سلام سلام کنکوری ها
من بعد از 3 ماه برگشتم تازه از امروز شروع کردم اگر نظر خودم بپرسین 2% احتمال داره امسال قبول شمحالا اگرم قبول نشم سال بعدو بعدو بعدو بعدو ...هست اصلا انقد ساااااال داریم خیالی نیست
میخواستم بگم منم پایه ام اسم منم بنویسین توی لیست بهم خبر بدین
![]()
مونیخ سیستم ساختمونیش ترکیبی از شبکه کابلی و چادر متکی ب کابله...دوستان یه سوال
فرق بین سازه های معلق با انحنای دوگانه با سازه های چادری چیه؟
مثلا سیستم سازه ای استادیوم المپیک مونیخ کابل معلق با انحنای دوگانه ست(درک رفتار) ولی خیلی شبیه سازه های چادری ه!
اینجور مواقع چجوری باید تشخیص بدیم ؟
مثلا اگر تو گزینه ها هم چادری و هم معلق با انحنای دوگانه داشتیم.
البته اینو میدونم که معلق با انحنای دوگانه کل سیستم سقف باربر نیست این کابل ها هستند که با نیروی کششی بارها رو به ستون یا قوس فشاری انتقال میدند و پوشش سقف فقط بار زنده رو تحمل میکنه.
ولی در سازه های چادری خود چادر کل بار و تحمل میکنه.(سازه ای که فاصله ی بین کابلهای کششیش به صفر رسیده)
به نظر من بهتر بود که رفع اشکال هم اینجا پرسیده بشه چون همه ی بچه ها به اینجا سر میزنند ولی اون تاپیک ها نه.آهااااای اونایی که تا کله شبیه به سوال منو تو این تاپیک میبینین(اینجوری) میگین تو تاپیک خودش بپرس...کجایین پس؟؟؟؟بیایین جواب بدین ببینم
http://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.php/453646-%D8%B1%D9%81%D8%B9-%D8%A7%D8%B4%DA%A9%D8%A7%D9%84-%D8%AF%D8%B1%D9%88%D8%B3-%D8%AA%D8%A7%D8%B1%DB%8C%D8%AE-%D9%88-%D9%85%D8%A8%D8%A7%D9%86%DB%8C-%D9%86%D8%B8%D8%B1%DB%8C-%D8%A2%D8%B2%D9%85%D9%88%D9%86-%D8%A7%D8%B1%D8%B4%D8%AF-%D9%85%D8%B9%D9%85%D8%A7%D8%B1%DB%8C?p=7926900#post7926900
همشو هااا نه تنها این سوالم![]()
مرسی دوستممونیخ سیستم ساختمونیش ترکیبی از شبکه کابلی و چادر متکی ب کابله...
اگه مثله شیرین سوالو اونجا مطرح کنید بعد اینجا لینکو بزارید بهتره..... اون سوالا ممکنه سواله بقیه هم باشه بچه ها دیگم استفاده میکنن....به نظر من بهتر بود که رفع اشکال هم اینجا پرسیده بشه چون همه ی بچه ها به اینجا سر میزنند ولی اون تاپیک ها نه.
من از اینجا جواب بگیرم بعدش پستم و پاک می کنم.![]()
http://www.www.www.iran-eng.ir/show...مون-ارشد-معماری/page110?p=7927822#post7927822اگه مثله شیرین سوالو اونجا مطرح کنید بعد اینجا لینکو بزارید بهتره..... اون سوالا ممکنه سواله بقیه هم باشه بچه ها دیگم استفاده میکنن....
بازم سیستم مبادله ای شروع شد؟ :|و اما از همه ی کسایی که اعلام آمادگی کردند و از بقیه کسایی که بعدا میان خواهشمندم که :
دلسوزانه بخش خودشون رو درست کنند ... یعنی واقعا همه نکات مهم رو که به چشمشون میاد قرار بدن!
تا می تونند عکس بنا ها رو هم مورد سوال قرار بدند ،
یعنی طرف روی کارت عکس بنا و پشت اون اسم و دوره و معمار و ویژگی ها !
(می تونید از عکس های جزوه عسگری و قابوسی استفاده کنید/فایل عکس های معمار ی جهان هم اصلا تو قسمت جزوات هست)
هر چقدر کار با کیفیت تر باشه بعدا استفاده اش رو می بریم ...
ممکنه چند ساعت وقت بگیره ولی در برابر چیزی که به دست میاریم می ارزه!
چیزی که می مونه تعیین زمان برای تبادل فایل فلش کارت هاست
و تقسیم بندی کتاب ...
برای تعیین زمان بیاین نظرتون رو بگین :
مثلا می تونیم بگیم یک هفته تا ده روز دیگه .... بیاین پیش نهاد بدین!
و برای تقسیم بندی فعلا چهار نفری که هستیم :
1)پیش از تاریخ /بین النهرین/مصر 53 صفحه
2)هند /چین 40 صفحه
3)ژاپن /آمریکای میانه 48 صفحه
4)اژه ای /یونان 50 صفحه
مبنای کارمون هم فعلا کتاب ابراهیم زارعی باشه
من قسمت یک رو شروع کردم
دوستان اعلام آمادگی کرده بیان و هر بخشی رو که دوست دارند انتخاب کنند!![]()
ازمون مرکز غیر استاندارد بود ...
سلام بچه ها مجتبی مهرعلی درسهای معماری ایران و جهان مرکز معماری رو درس میده
می خوام بدونم حوبه؟
جزواتش چطوره؟ ارزش خرید داره؟
نبووووود؟!
دوستان گلی که نمی یان بپیوندند ، به نظرتون مفید نیست ؟!
اگه تعداد زیاد بشه هر کی مثلا یه دوره سهمش میشه
و یه گنجینه فوق العاده میشه برا دوره !
حتی موقع هایی که حوصله نداریم!!
بیاین نظرتون رو بگین
نفیسه جونم مگه پارسال قبول نشدی شما که از فروردین شروع کرده بودی وای به حال ما که از الان شروع کردیمسلام سلام سلام کنکوری ها
من بعد از 3 ماه برگشتم تازه از امروز شروع کردم اگر نظر خودم بپرسین 2% احتمال داره امسال قبول شمحالا اگرم قبول نشم سال بعدو بعدو بعدو بعدو ...هست اصلا انقد ساااااال داریم خیالی نیست
میخواستم بگم منم پایه ام اسم منم بنویسین توی لیست بهم خبر بدین
![]()
من بین النهرین و 50 صفحه قبادیان رو بر عهده میگیرم..بزار بعدش اگه بچه ها همکاری کردن که خیلی خوب میشه ..اگه هم نه چون خودمون کنکور داریم و درست کردن فایلها وقت میبره دیگه اصرار نکن عزیزمو اما از همه ی کسایی که اعلام آمادگی کردند و از بقیه کسایی که بعدا میان خواهشمندم که :
دلسوزانه بخش خودشون رو درست کنند ... یعنی واقعا همه نکات مهم رو که به چشمشون میاد قرار بدن!
تا می تونند عکس بنا ها رو هم مورد سوال قرار بدند ،
یعنی طرف روی کارت عکس بنا و پشت اون اسم و دوره و معمار و ویژگی ها !
(می تونید از عکس های جزوه عسگری و قابوسی استفاده کنید/فایل عکس های معمار ی جهان هم اصلا تو قسمت جزوات هست)
هر چقدر کار با کیفیت تر باشه بعدا استفاده اش رو می بریم ...
ممکنه چند ساعت وقت بگیره ولی در برابر چیزی که به دست میاریم می ارزه!
چیزی که می مونه تعیین زمان برای تبادل فایل فلش کارت هاست
و تقسیم بندی کتاب ...
برای تعیین زمان بیاین نظرتون رو بگین :
مثلا می تونیم بگیم یک هفته تا ده روز دیگه .... بیاین پیش نهاد بدین!
و برای تقسیم بندی فعلا چهار نفری که هستیم :
1)پیش از تاریخ /بین النهرین/مصر 53 صفحه
2)هند /چین 40 صفحه
3)ژاپن /آمریکای میانه 48 صفحه
4)اژه ای /یونان 50 صفحه
مبنای کارمون هم فعلا کتاب ابراهیم زارعی باشه
من قسمت یک رو شروع کردم
دوستان اعلام آمادگی کرده بیان و هر بخشی رو که دوست دارند انتخاب کنند!![]()