مطالعه گروهی کنکور کارشناسی ارشد معماری 94

وضعیت
موضوع بسته شده است.

aozita

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام بچه ها من هیچ ازمونی هنوز ثبت نام نکردم و فقط دارم کتابهایی که خریدم و دارم رو میخونم ؛ هنوز نتونستم خودم به ساعت خوندن مقید کنم تا هفته پیش خوب میخونم اما دانشگاه شروع شده و میرم تو جاده و برمیگردم تا میخواد خستگی در کنم دوباره باید برم، خیلی حالم گرفته و فکر نمیکردم اینقدر انرژیم گرفته شه:crying::crying::crying:
میخوام چهارتا ازمون اخر مرکز معماری رو ثبت نام کنم، به نظرتون خوبه؟
یه پیشنهاد
یکی از ازمونا مرکزو مثلا ازمون بعدی و شرکت کن بعد تصمیم بگیر که ازمون لازمه یا نه......

arcnew

عضو جدید
کاربر ممتاز
یه پیشنهاد
یکی از ازمونا مرکزو مثلا ازمون بعدی و شرکت کن بعد تصمیم بگیر که ازمون لازمه یا نه......
ازمون اینترنتی های اول رو ثبت نام کردم اما چون کامل نخوندم خوب نزدم و اینکه تا زمانی که مطمین نشم میترسم برم سرجلسه هر امتجانی:cry:
چه کنم ساعت مطالعه ام زیاد شه؟
من امروزم کلاس داشتم ولی نتونستم این جاده رو برم:(

aozita

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام خدمت دوستای گلم.من پارسال امتحان دادم رتبم زیر 100 شد ولی متاسفانه یه روز قبل از اینکه برم برای اسکیس پدرم فوت شدن و نتونستم برم.از اون موقع تا حالا چیزی نخوندم خواشتم یه خرده راهنماییم کنین.هر کتابی رو که باز میکنم خطها و نوشته های سال قبلمو میبینم ویاد زحمتهایی که کشیدم میفتم حالم خیلی بد میشه.نمیتونم تمرکز کنم
خیلی ناراحت شدم.... این اتفاق واقعا وحشتناکه... خدا پدرتو بیامرزه و ایشالا برای هیچ کسی این اتفاق نیفته.....
عزیزم چیزی و از دست ندادی ... یه سال درس خوندی و زحمت کشیدی شاید نتونستی بری دانشگاه اما یه سال دیر تر رفتن واقعا چ فرقی میکنه... مهم اینه پارسال خوب خوندی و حالا امسال در کنار مرور خونده هات میتونی بیشتر یاد بگیری.... بهتره هدفت از درس خوندن بیشتر یاد گرفتن باشه تا رفتن ب ارشد....
به هر حال من منتظرم بیای بگی چیا خوندی چیکار کردی.... چند ساعت خوندی ... و ما رو هم سهیم کنی از تجربه یه سالی که پشت سر گذاشتی.....
برای تمرکز حواسم فقط دیدتو ب درس خوندن عوض کن اونوقت حسرت ی سالی که رفتو نمیخوری چون واقعا اینطوری نبوده و زحمتایی ک کشیدی از دست نرفته......:w30:

aozita

عضو جدید
کاربر ممتاز
ازمون اینترنتی های اول رو ثبت نام کردم اما چون کامل نخوندم خوب نزدم و اینکه تا زمانی که مطمین نشم میترسم برم سرجلسه هر امتجانی:cry:
چه کنم ساعت مطالعه ام زیاد شه؟
من امروزم کلاس داشتم ولی نتونستم این جاده رو برم:(
منظورت جامع هاست..... اون ازمونا برای کسایی که کل منابعو خوندن ی دور.... نباید ملاکت اون ازمون باشه......
منم الان از کلاسم اومدم هنو ناهار نخوردم و باید خودمو بکشم تا چند ساعتی و تا شب بخونم.... اما دیگه نمیخام ب نتیجه فکر کنم میخام از وقتم هر چقدرم کمه استفاده کنم.... حالا هر چند ساعت تونستم بخونم... ساعت مطالعه هم باید بیشتر بخونی تا زیاد شه اولش سخته اما بعد عادت میکنی و خسته نمیشی...
به ازای یک ساعتو نیم درس خوندن یه ربع استراحت که البته من سعی میکنم اینجوری پیش برم که واسم کمی سخته.....

faezeh fazi

عضو جدید
سلام خدمت دوستای گلم.من پارسال امتحان دادم رتبم زیر 100 شد ولی متاسفانه یه روز قبل از اینکه برم برای اسکیس پدرم فوت شدن و نتونستم برم.از اون موقع تا حالا چیزی نخوندم خواشتم یه خرده راهنماییم کنین.هر کتابی رو که باز میکنم خطها و نوشته های سال قبلمو میبینم ویاد زحمتهایی که کشیدم میفتم حالم خیلی بد میشه.نمیتونم تمرکز کنم

سلام دوست گلم خدابیامرزه باباتون روحشون شاد من پارسال مشکل مثل مشکل شما مادرم مریض شد دقیقا دوماه بیمارستان بودن منم پیشش تو یه شهر دیگه دیگه امتحان ندادم ولی همیشه میگم حکمتی بوده از سمت بالا سریم همیشه شکرشو میکنم پس هیچموقع نآمید نباش خدا خودش کمکتون میکنه فقط توکل به خدا یه کم اراده

atrali

کارشناس ارشد مدیریت پروژه
کاربر ممتاز
بچه ها کسی این کارگاه بتن دکتر سعیدی پور رو شرکت نکرد؟اگه کسی شرکت کرده میشه یکمی توضیح بده چطوری بود؟چه مباحثی رو ارائه دادن؟

Alaleh E

عضو جدید
کاربر ممتاز
همگی خسته نباشید

دوستان دارم کورس لغت های کامل کتاب زیر ذره بین رو درست میکنم فقط یه مدت زمانی رو احتیاج داره چون حدود 2200 تا لغت میشه کلا و هر درس رو 20 تا لغت قرار دادم.....انشالله برسم کاملش کنم هر کی میخواد ازش استفاده کنه.
http://www.memrise.com/course/422860/-6836/

واقعا ممنون از این کارتون :smile:
حالا که دارین زحمتشو میکشین دوتا پیشنهاد دارم براتون:
یکی اینکه اگه لطف کنین درسا رو به ترتیب اون 47 درسی که آقای جهانشاهی تو سایت واسه دانلود گذاشتن بذارین، خیلی خوب میشه (هر درس 45 لغته و درسا از لغتای مهم شروع میشه تا آخر، ینی لغات درس اول از همه مهمترن، درس دوم در درجه بعدی اهمیت و همین طور تا آخر)

پیشنهاد بعدی هم اینکه اگه تو بخش Definition مترادف های هر لغت رو هم بذارین خیلی خوب میشه چون مترادفا تو سوالای درک مطلب پرسیده میشن...

بازم متشکر از زحمتی که میکشین:smile:

atrali

کارشناس ارشد مدیریت پروژه
کاربر ممتاز
یکی اینکه اگه لطف کنین درسا رو به ترتیب اون 47 درسی که آقای جهانشاهی تو سایت واسه دانلود گذاشتن بذارین، خیلی خوب میشه (هر درس 45 لغته و درسا از لغتای مهم شروع میشه تا آخر، ینی لغات درس اول از همه مهمترن، درس دوم در درجه بعدی اهمیت و همین طور تا آخر)

پیشنهاد بعدی هم اینکه اگه تو بخش Definition مترادف های هر لغت رو هم بذارین خیلی خوب میشه چون مترادفا تو سوالای درک مطلب پرسیده میشن...

در مرود درخواست اولتون که به همین صورت ولی در مورد دومی نمیرسم واسه کنکور امسال مترادف ها رو بنویسم شاید بعد از کنکور تکمیلش کردم و صوت هاش رو هم گذاشتم.....معذرت میخوام ولی زمان بهم اجازه نمیده اگه زمان داشتم حتما اینکار رو هم انجام میدادم......تازه همین هم کلی زمان نیاز داره......امیدوارم مفید باشه و ببخشید اگه کم و کسری داره:redface:

pzeinali

عضو جدید
سلام بچه ها . خسته نباشین . به نظرتون حفظ کردن این همه فرمول برای تنظیم شرایط محیطی چقدر نیازه ؟! به عنوان مثال برای مبحث هندسه ی خورشید در کتاب قیابکلو تعدادی فرمول سینوس ، کسینوسی مطرح شده و به نظرم کمی گیج کننده ست

veritaaa

عضو جدید
جداً این روش کتاب به کتاب جواب میده؟ الان بزرگترین درگیری من برنامه ریزیه. هی فک میکنم باید اصولی پیش برم. این اصولش خفه م کرده.:biggrin: همش تو فکرم چجوری شبای امتحان شور میگرفتم و یه سره و با سرعت بالا یه شبه یه کتابو می خوندم؟؟؟ خب الانم همون کارو کنم. حتماً باید زور پشت سرم باشه. آخه من از دقیقه 90 هم بدترم. روز امتحان نه. خود شب قبل از امتحان تازه شروع می کردم. همچین که مطمئن می شدم دیره و نمیرسم ، تند تند و با استرس میخوندم. :biggrin:

منم احساس میکنم روش کتاب به کتاب بهترم.. اینجوری یه کتاب میخوام بخونم ساعت مطالعه ام میشه 7 8 ساعت تو روز... 1 فصل 2 فصل خوندن و به قول ما شمالی ها ( نمیدونم شما هم میگین یا نه :دی) توک توک زدن به هرچیزی خستم میکنه

حالا نظر شما چیه ؟ اگه ما با کتاب به کتاب راحت تریم بخونیم یا اشتباهه؟ اون دوستمون که رتبه خوب هم آورد
البته مثلا اینجور که 3 تا کتاب یکی از مبحث فن یکی تاریخ یکی درک.. نه اینجور که تاریخ ، هم جهان رو بخونیم هم اسلامی هم معاصر تو یه هفته...

آخرین ویرایش:

aozita

عضو جدید
کاربر ممتاز
منم احساس میکنم روش کتاب به کتاب بهترم.. اینجوری یه کتاب میخوام بخونم ساعت مطالعه ام میشه 7 8 ساعت تو روز... 1 فصل 2 فصل خوندن و به قول ما شمالی ها ( نمیدونم شما هم میگین یا نه :دی) توک توک زدن به هرچیزی خستم میکنه

حالا نظر شما چیه ؟ اگه ما با کتاب به کتاب راحت تریم بخونیم یا اشتباهه؟ اون دوستمون که رتبه خوب هم آورد
کی گفته که کودوم روش بهتره؟؟؟؟ من اگه گفتم چون برای من اینجوری بهتر جواب میده... کتاب ب کتاب مطلب از دستم میرفت و نمیتونستم بین مطالب مشترک کتابا مسلط شم....
شما ببین برای شما کودوم روش جواب میده.... من سیلابس اکادمی و ندیدم ولی اونم فک نکنم کتاب ب کتاب بوده باشه از هر کتاب چند فصل....
و اینکه این اقا با روش کتاب ب کتاب گفته کلاس طباطبایی و میرفته یعنی یه خلاصه از همه مباحث داشته رو اون مسلط بوده کتابام در کنارش میخونده....
ولی باز با شناختی ک از خودت داری روش مطالعتو انتخاب کن.... از هر روشی که جواب بهتری میگیری......

fzgnj

عضو جدید
بچه ها واسه منظرخیلی مرکز کتاب گفته،واسه من که معماری ام و نمبویخام رو منظر وقت بذارم، یه کتاب خوبه کلی نکته و تست چی میتونه خوب باشه؟
عصر کنکاش دارما اما اصن خیلی از سرفصلای این ازمون مرکز توش نبود!!
ممنون میشم زود بگید
هنوز هیچی نخوندم:(

aozita

عضو جدید
کاربر ممتاز

من وقتی با ممورایز میخونم حتما لغاتی که روش مسلطم و یه نگاهی هم ب مترادفاش میندازم ...
همینطور لغاتیو که خیلی با هم اشتبا میگیرم....
https://translate.google.com/?hl=fa

به نظر من کتاب منظر کنکاش و راهیان ارشد رو خوب یاد بگیری نیاز به کتاب های دیگری برای منظر واسه شما که منظر مهم نیست براتون با تسلط به این دو کتاب از عهده تعداد بیشتری سوالات منظر بر میاید . من خودم کتاب استاد نعیما باغ های ایرانی رو تموم کردم و هم درک عمومی منظر کنکاش و راهیان ارشد تموم کردم وقتی مقایسه می کنم مطالب داخل کتاب نعیما داخل کتاب کنکاش هست و جای هیچ نگرانی نیست . سعی کنید جزوه های منظر داخل باشگاه روهم یک نگاه بیندازید .

البته مثلا اینجور که 3 تا کتاب یکی از مبحث فن یکی تاریخ یکی درک.. نه اینجور که تاریخ ، هم جهان رو بخونیم هم اسلامی هم معاصر تو یه هفته...

چچی گانی ته :)

من سال دوممه ایشون فرمودن سال دومیا طبق سیلابس بخونن خوبه و جون قبلا خوندن میتونن راحت تر دوره کنن چون براشون دوره ی مکررات میشه

و اینکه قتی آدم بدونه طبق سیلابس به کل منابع میرسه فکر نمیکنم بد باشه ها

من خودم فقط سیلابس آکادمی تخصصی رو قبول دارم و برا 25 درصد دور سومم خوندم یعنی به طرزی افتضاح دیگه حالم داره بهم میخوره :)

ولی بازم میگم سال اولیا طبق سیلابس نخونن چون این گسستگی براشون خوب نیست

Alaleh E

عضو جدید
کاربر ممتاز
در مرود درخواست اولتون که به همین صورت ولی در مورد دومی نمیرسم واسه کنکور امسال مترادف ها رو بنویسم شاید بعد از کنکور تکمیلش کردم و صوت هاش رو هم گذاشتم.....معذرت میخوام ولی زمان بهم اجازه نمیده اگه زمان داشتم حتما اینکار رو هم انجام میدادم......تازه همین هم کلی زمان نیاز داره......امیدوارم مفید باشه و ببخشید اگه کم و کسری داره:redface:

دستتون درد نکنه بدون مترادف ها هم عالیه :smile: بله خیلی کار وقت گیریه واقعا ممنون، انشالا با یه رتبه عالی هرجایی که دوست دارین قبول شین :)

بچه ها کسی این کارگاه بتن دکتر سعیدی پور رو شرکت نکرد؟اگه کسی شرکت کرده میشه یکمی توضیح بده چطوری بود؟چه مباحثی رو ارائه دادن؟

من سال قبل کارگاهشو رفتم
جزوشم هست

ولی ای کاش میرفتین چون نمونه موردی هایی که میگه خیلی خوبه که تو جزوش نیست

جزوش از کتاب بتنه دیگه چیز اضافه ای نداره

Alaleh E

عضو جدید
کاربر ممتاز

من سال دوممه ایشون فرمودن سال دومیا طبق سیلابس بخونن خوبه و جون قبلا خوندن میتونن راحت تر دوره کنن چون براشون دوره ی مکررات میشه

من خودم فقط سیلابس آکادمی تخصصی رو قبول دارم و برا 25 درصد دور سومم خوندم یعنی به طرزی افتضاح دیگه حالم داره بهم میخوره :)

میبینم که همه شمالین اینجا :دی
والا من سال اولمه ، خیلی هم کند پیش میرم ، آزمونای مرکزو ثبت نام کردم و واسه آزمون اولش سعی کردم با سیلابس پیش برم، به نظرم خیلی خوب بود که مباحث مرتبطو با هم خوندم. مخصوصا این بهم روحیه داد که یه سری از کتابایی رو شروع کردم به خوندن، که اگه به خودم بود تا یه ماه دیگه م بهشون نمیرسیدم... تا یه حدی با سیلابس پیش رفتن به نطرم خوبه :)

veritaaa

عضو جدید
کی گفته که کودوم روش بهتره؟؟؟؟ من اگه گفتم چون برای من اینجوری بهتر جواب میده... کتاب ب کتاب مطلب از دستم میرفت و نمیتونستم بین مطالب مشترک کتابا مسلط شم....
شما ببین برای شما کودوم روش جواب میده.... من سیلابس اکادمی و ندیدم ولی اونم فک نکنم کتاب ب کتاب بوده باشه از هر کتاب چند فصل....
و اینکه این اقا با روش کتاب ب کتاب گفته کلاس طباطبایی و میرفته یعنی یه خلاصه از همه مباحث داشته رو اون مسلط بوده کتابام در کنارش میخونده....
ولی باز با شناختی ک از خودت داری روش مطالعتو انتخاب کن.... از هر روشی که جواب بهتری میگیری......
گفتم من بهترم نگفتم روش بهتریه :دی ممنوونم:smile:

ممنون منم از سیلابس آکادمی بیشتر خوشم اومد ولی میخوام آزمون های مرکز رو شرکت کنم..باز دو دلم سیلابسی برم جلو یا کتابی وبعد سیلابسی مرور کنم

ممنون از راهنمایی

گفتم من بهترم نگفتم روش بهتریه :دی ممنوونم:smile: ممنون منم از سیلابس آکادمی بیشتر خوشم اومد ولی میخوام آزمون های مرکز رو شرکت کنم..باز دو دلم سیلابسی برم جلو یا کتابی وبعد سیلابسی مرور کنمممنون از راهنمایی
بازم ببین با خودت چند چندی من خودم آزمونای رایگان همه رو شرکت کردم هر 6 تاشو و به نظرم کیفیتاش اول آکادمی بعد ایوان بعد مرکز

sh.enayati

عضو جدید
وااااای دستت درد نکنــــــــــــــــــــه. چه خبر خوشی دادای. دیگه ناامید شده بودم. داشتم خودمو راضی میکردم که تاسیسات کنکاش هم بد نیست. (آخه از کتابش خیییلی بدم میاد. ازون کتاباییه که زیادی تو خوندنش کندم و به نظرم اصلاً خوب نگفته. البته من همه شو نخوندم. همون 10 ، 15 صفحه اول گیر کردم :biggrin: )
من میخواستم برا تنظیم وتاسیسات از همون استفاده کنم...زمان زیادی نمیتونم برا تنظیم و تاسیسات بذارم..یعنی میگی عصر کنکاش و نگیرم!:w20:

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام رفقا خوبید چه خبر ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟چند روز ما نبودیم ................به عات عدم وجود سیستم و بیماری اتفاقی نیفتاده من که با این نت نمی تونم پست ها را بخونم ...............براتون ارزوی موفقیت دارم
بچه ها خدایش دنیای بدون واتساپ و ...........چقدر خوبه ...............البته گوشی جدیدم نصب کردن ولی تصمیم گرفتم موقع درس بدون گوشی باشم

بچه ها درک رفتار میخونم ولی استرسش دارم با وجودی که خیلی چیزاها هم میبینی می فهمش واقعا ولی هر چی جلو میرم استرسم بیشتر میشه

سلام رفقا خوبید چه خبر ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟چند روز ما نبودیم ................به عات عدم وجود سیستم و بیماری اتفاقی نیفتاده من که با این نت نمی تونم پست ها را بخونم ...............براتون ارزوی موفقیت دارم
بچه ها خدایش دنیای بدون واتساپ و ...........چقدر خوبه ...............البته گوشی جدیدم نصب کردن ولی تصمیم گرفتم موقع درس بدون گوشی باشم

بچه ها درک رفتار میخونم ولی استرسش دارم با وجودی که خیلی چیزاها هم میبینی می فهمش واقعا ولی هر چی جلو میرم استرسم بیشتر میشه

استرس چیه مهندس

بشین بخون با قوت

بترکون کتابو جوری که صداش به گلابچی هم برسه

لبخند که باشه همه چی ردیفه

8 ساعت بخون بیا من بهت جایزه میدم

;)

aozita

عضو جدید
کاربر ممتاز
موقت...
اردشیر کی وقت کردی 3 دور بخونی.... تو که همش اینجایی داری اسپم میکنی ....
وای خدا اینا از بس میخونن نمیزارن من رتبه یک شم :lol::love::king:
61.gifپرچم شمالیا بالاست....:redface:

saba_ar70

عضو جدید
سلام به همگی و شبتون بخیر
ببخشید که من یهو میپرم وسط بحثتون
یه راهنمایی کوچیک میخوام
من لیسانسم غیر مرتبطه و میخوام ارشد معماری بدم البته برای سال بعد.با چنتا مشاور که حرف زدم گفتن فعلا باید دیدمو به بچه های معماری نزدیک کنم.منم شروع کردم به خوندن کتابای زیبایی شناسی و مفاهیم پایه در معماری.تقریبا هرروز تو تاپیک معماری مییچرخم و میخونم.
اما چون میخوام امسال کنکور شرکت کنم تا یکم توی جوش قرار بگیرم میخواستم یه سری کتاب تست مثل پارسه و عصر کنکاش بگیرم که بخونم در یه حد ابتدایی و کنکور شرکت کنم.میشه راهنمایی کنید کدام بسته های آموزشی بهتره؟چون من نمیتونم یهو برم سراغ کتابای منبع و میخوام اینکارو واسه سال بعد بذارم.الان جزوه و بسته های آموزشی فک میکنم درکش راحتتر باشه.
ببخشید پر حرفی کردم و پیشاپیش مرسی از جوابتون:redface::gol::gol:

cna12

عضو جدید
از حضور اینهمه شمالی بسی خرسندم...از انزلی-تالش-آستارا کسی هست حس کنم یه همشهری اینجا دارم...
فارغ از این حرفا چرا قیمت کتابها و جزوه ها امسال داره بیداد میکنه...چه خبره...کتابا بوی خون میده
یه پیشنهادم دارم اونم اینه که از الان اسکیسو شروع کنید من که مشغولم تا شروع زمستون...دی ماه به بعد که میرید تو فاز حرفه ای درس خوندن اصن وقت نمیشه....بعد آزمون هم فرصت بسیار کمه...از ما گفتن بود

zeytoun313

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلاااااااااااااااااااااااااااااام:w17:
بچه ها من یه پیشنهادی دارم !!!:w17::w16:
بیاین تاریخ ها رو تو نرم افزار jmemorize با سوال و جواب دوره کنیم ....
در وهله اول
مشکل کار اینه که درست کردن فلش کارت ها وقت گیره و شاید آدم بگه ارزشش رو نداره
و حقیقتا همین طوره!
ولی چند نفر توی این گروه هستند ؟!
می تونیم کل تاریخ رو تقسیم بندی کنیم و هر نفر توی یک هفته می تونه همون بخشی رو که می خونه فلش کارتش رو درست کنه ...
این طوری همه مون در یک زمان می تونیم کل تاریخ رو به صورت فلش کارت داشته باشیم !!

این طوری حتی ممکنه نکاتی که به چشممون نمیاد رو تو فلش کارت هم دیگه ببینیم !
خیلی خوبه ....:thumbsup2:

کیا موافقند؟!:w11:
و حاضر به همکاری در این پروژه؟!

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا