مطالعه گروهی کنکور کارشناسی ارشد معماری 94

وضعیت
موضوع بسته شده است.

zeytoun313

عضو جدید
کاربر ممتاز
مهندس مرتضی خرسند(آکادمی)/بابک رستمی(ایوان)/محمد اصفهانی (مرکز)
اینا اساتیده زبان تخصصی اند

سعید عطمتی،کوثر محموذ نژاد(ایوان)/سعید فراهانی(مرکز)/علی جاودانی(آکادمی)
اینا اساتید درکند

اینا استادهای پاییزشونند می خوام بدونم کسی میدونه کدوم بهتره تو هر مجموعه
و این که به نظرتون کلاس رفتن برای درک مفیده ؟!

کسایی که کلاس زبان تخصصی رفتین
به غیر از لغت چه چیزی توی کلاس ها کار می شه ،یعنی روند کلاس به چه شکله!!؟

خواهش می کنم کمک کنید:cry:

zeytoun313

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها لطفا ، خواهشا به سوالای بنده مستاصل جوااب بدین !!
لطفاااااااااااااااااااااااااااااااااااا:cry:

Arezoya

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها لطفا ، خواهشا به سوالای بنده مستاصل جوااب بدین !!
لطفاااااااااااااااااااااااااااااااااااا:cry:

الهی بگردم.
ببین گلم احتمالا خیلیا با من هم عقیدن که بهترین روش برای یادگیری درک حل کردن و مطالعه و تجزیه و تحلیل سوالای کنکور سالای قبله و اینکه به نظرم توجه و دقتت و به اطرافت بیشتر کنی(این راه حل برا جواب دادن به سوالایی مثل مناسبترین شکل یک مگش کش جواب میده!!!!)...پس برا درک از من میشنوی کلاس و بی خیال شو.
برا زبان اگه زبانت اوکیه در حد متوسط و اینا بازم کلاس و بیخیال شو بشین سوالای کنکور سالای قبلو حل کن.سایت ممورایز ثبت نام کن برا یادگیری لغت،کتابای 504 و تافل و قوواعد زبان و بخون و از جعبه لایتنر استفاده کن.برا زبان تخصصیم به نظرم باز نه کتاب لازمه نه استاد.سوالای گذشته + مطالب معماری بعضی از سایتای معتبر و نحوه جواب دادن به سوالای درک مطلب و یاد بگیری همه چی تمومه.اگه زبانت ضعیفه و بدون کلاس نمی تونی خودتو بالا بکشی و اگه امکانش برات فراهمه برو کلاس(خیلیا بودن بدون کلاس رفتنم زبانشون و به حد متوسط رسوندن فقط یه ذره تلاش لازمه).
حالا میرسیم به ایستائی......برا سوالای غیر از حلیات کتابای گلابچی بر اساس اولویت بندی سه تا کتاب اولش به جرات می تونم بگم جواب میده و اما حلیاتش راستش و بخوای اگه من امکانش و داشتم کلاس میرفتم.منم ایستائیم در حد صفره.ولی امکانش نیس.مجبورم ایستائی به زبان ساده عصر کنکاش و بخرم ببینم چه جوریاس.شما اگه امکانش و داری برو کلاس معتبر مثل سروش نیا.;)موفق باشی

farnaz*

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
دوستان شما میدونید که تصویرهایی که تو سوالات فن کنکور 93 بود از کدوم کتابهاست؟

cerulean.del

عضو جدید
کاربر ممتاز
بجه ها سلام خسته نبااااشید...بچه ها کسی سیلابس مرکزمعماری رو داره؟بر ازمون ازمایشی

SATTAR 017

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
بجه ها سلام خسته نبااااشید...بچه ها کسی سیلابس مرکزمعماری رو داره؟بر ازمون ازمایشی

مشاهده پیوست 94.pdf

ترتیب اهمیت دروس :
1.درک عمومی معماری
2. زبان عمومی و تخصصی
3. ایستایی و فن ساختمان
4. تاریخ معماری ایران و جهان
5. درک عمومی معماری منظر
6. تاریخ معماری معاصر
7. پررسپکتیو
8. تاسیسات
9. عناصر و جزوئیات
10. تنظیم شرایط محیطی
11. مصالح ساختمانی

rozii

عضو جدید
سلام
بچه ها من رشتم معماری نبوده وحالامیخوام ارشدمعماری بخونم اون هم آزاد لطفا راهنمایی کنین
اول اینکه منابع برای کنکورارشد معماری دانشگاه ازاد
دوم اینکه چه درسایی را تواین مدت کم میتونم بخونم که قبولیم حتمی بشه
ممنون میشم راهنماییم کنین
گرایشی هم که میخوام برم معماری-معماری هستش

farnaz*

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
سلام
بچه ها من رشتم معماری نبوده وحالامیخوام ارشدمعماری بخونم اون هم آزاد لطفا راهنمایی کنین
اول اینکه منابع برای کنکورارشد معماری دانشگاه ازاد
دوم اینکه چه درسایی را تواین مدت کم میتونم بخونم که قبولیم حتمی بشه
ممنون میشم راهنماییم کنین
گرایشی هم که میخوام برم معماری-معماری هستش
موفق باشید دوست عزیز
چه تب فراگیری شده این معماری!

Maryam.PZ

کارشناس ارشد مرمت ابنیه
کاربر ممتاز

سلابس امسال مرکز معماری : #4337

بچه ها مرکز معماری سوالات آزمون دوم رو روی سایتش گذاشته :

پیوست ها

• Memari - Question 00B.pdf
    1.2 مگایابت · بازدیدها: 0

SATTAR 017

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
سلابس امسال مرکز معماری : #4337

بچه ها مرکز معماری سوالات آزمون دوم رو روی سایتش گذاشته :

خب این ینی چی؟ ینی تا فردا وقت داریم یا دارند (ما که نتونستیم ثبت نام کنیم ) که جواب بدن .؟؟؟؟ عایا؟

Maryam.PZ

کارشناس ارشد مرمت ابنیه
کاربر ممتاز
یعنی این همون آزمون 3 مهرماهه؟
هر زمانی که بخوایم میتونیم آزمون و شروع کنیم؟

بله آزمون فرداست که همیشه از شب قبل سوالات رو میزارن
اول سوالاتو دانلود می کنید جواب می دیدو بعدش میرید تو قسمت انتخاب آزمون 2 ساعت وقت میده که پاسخنامه رو وارد کنید ;)

خب این ینی چی؟ ینی تا فردا وقت داریم یا دارند (ما که نتونستیم ثبت نام کنیم ) که جواب بدن .؟؟؟؟ عایا؟

من که گفتم، اگه واسه آزمون رایگان اول یوزر پس گرفتین با همون وارد شین می تونین آزمون بدین
آره تا فردا شب وقت دارین مشکلی نیست

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها کتاب ایستایی به زبان ساده با کتاب ایستایی و فن ساختمان فاطمی فرق داره ؟؟؟؟////
کسی عکسی ازشون نداره بزاره من گیج شدم میخوام یکی برای سیستم های ساختمانی بگم برام بگیرن یکی هم واسه محاسبات؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یادم بچه ها میگفتن دوتا کتاب بود مال فاطمی که همه چی توش بود و خلاصه کل کتابهای گلاب و محاسبات میشه یکی راهنمایی کن لطفا ،یکم هم عجله دارم تا فردا باید لیست کتاب هام بفرستم

farnaz*

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
اول سوالاتو دانلود می کنید جواب می دیدو بعدش میرید تو قسمت انتخاب آزمون 2 ساعت وقت میده که پاسخنامه رو وارد کنید ;)

یعنی مدت زمان جواب دادن نامحدوده!؟
بعد از اینکه جواب دادیم 2 ساعت وقت داریم که پاسخنامه رو پر کنیم!
خوب این که نمیشه آزمون.یکی ممکنه تو 2 ساعت جواب بده یکی تو 3 ساعت و ...

SATTAR 017

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز

من که گفتم، اگه واسه آزمون رایگان اول یوزر پس گرفتین با همون وارد شین می تونین آزمون بدین
آره تا فردا شب وقت دارین مشکلی نیست

مشکل اینجاست که من آزمون اولش رو ثبت نام نکردم یعنی تا حالا هیچ یک از آزمونای موسسات رو نتونستم شرکت کنم :cry: :w18::wallbash:
پس میشه گفت تا فردا شب مهلت پاسخگویی هست دیگه .
خودمانی : بچه ها بشینین خیلی آروم جواب بدین بینش برین آنتراک چایی بخورین برین بیرون و باز دوباره بیایین جواب بدین ...ی وقت تقلب نکنینااااااا :w24:

Maryam.PZ

کارشناس ارشد مرمت ابنیه
کاربر ممتاز
یعنی مدت زمان جواب دادن نامحدوده!؟
بعد از اینکه جواب دادیم 2 ساعت وقت داریم که پاسخنامه رو پر کنیم!
خوب این که نمیشه آزمون.یکی ممکنه تو 2 ساعت جواب بده یکی تو 3 ساعت و ...

باید بگم شما خیلی مثبت به قضیه نگاه کردی، چون یکی ممکنه جواب سوالات رو نگاه کنه :D
ولی خود من 2 ساعت وقت میگیرم تقلب هم نمی کنم، چون می خوام خودمو بسنجم، و اینکه ببینم دارم درست می خونم یا نه :)
به هر حال اگه این آزمون ها هم اینجوری باشه، کنکور رو که دیگه نمی تونن کاری بکنن

مشکل اینجاست که من آزمون اولش رو ثبت نام نکردم یعنی تا حالا هیچ یک از آزمونای موسسات رو نتونستم شرکت کنم :cry: :w18::wallbash:
پس میشه گفت تا فردا شب مهلت پاسخگویی هست دیگه .
خودمانی : بچه ها بشینین خیلی آروم جواب بدین بینش برین آنتراک چایی بخورین برین بیرون و باز دوباره بیایین جواب بدین ...ی وقت تقلب نکنینااااااا :w24:

آها پس اگه یوزر پس نداری که هیچی :D آره تا فردا شب مهلت هست

night_k

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها کتاب ایستایی به زبان ساده با کتاب ایستایی و فن ساختمان فاطمی فرق داره ؟؟؟؟////
کسی عکسی ازشون نداره بزاره من گیج شدم میخوام یکی برای سیستم های ساختمانی بگم برام بگیرن یکی هم واسه محاسبات؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یادم بچه ها میگفتن دوتا کتاب بود مال فاطمی که همه چی توش بود و خلاصه کل کتابهای گلاب و محاسبات میشه یکی راهنمایی کن لطفا ،یکم هم عجله دارم تا فردا باید لیست کتاب هام بفرستم
اره فرق دارن.من هردوتاشو دارم.ایستایی به بیان ساده عصر کنکاش همون ایستاتیک هستش که امل مسایل و حل تمرین هست ولی ایستایی و فن فاطمی درواقع سیستم های ساختمانی هستش:مثل ساختمان های بلند سازه های قوسی‏‏/ پوسته ها /سازه های فشاری/سازه های کششی/سازه های فولادی/سازه های بتنی/خرپا/؛همون کتابه که خلاصه کتابای دکتر گلابچی رو داره!کتاب خوب و جامعه ای هستش

aozita

عضو جدید
کاربر ممتاز
اره فرق دارن.من هردوتاشو دارم.ایستایی به بیان ساده عصر کنکاش همون ایستاتیک هستش که امل مسایل و حل تمرین هست ولی ایستایی و فن فاطمی درواقع سیستم های ساختمانی هستش:مثل ساختمان های بلند سازه های قوسی‏‏/ پوسته ها /سازه های فشاری/سازه های کششی/سازه های فولادی/سازه های بتنی/خرپا/؛همون کتابه که خلاصه کتابای دکتر گلابچی رو داره!کتاب خوب و جامعه ای هستش
اخه کنکاش یه کتاب دیگم داره فن ساختمان که اون باید خلاصه کتابا گلابچی باشه ...

rozii

عضو جدید
بچه هاخواهش میکنم هرکسی میتونه این لطفو درحقم کنه و منو راهنمایی کنه ممنون میشم
من میخوام ارشد معماری کنکور(ازاد) بدم یکی لطف میکنه منابعشو بهم بگه؟و بااین وقت کم روی چه دروسی رابیشتر بخونم و روش تمرکز کنم؟
ممنون میشم

digitalarch

عضو جدید
کاربر ممتاز
Re: مطالعه گروهی کنکور کارشناسی ارشد معماری 94

من میخوام ارشد معماری کنکور(ازاد) بدم یکی لطف میکنه منابعشو بهم بگه؟و بااین وقت کم روی چه دروسی رابیشتر بخونم و روش تمرکز کنم؟
ممنون میشم
تو تاپیک مربوط به ازاد برین بهتره سریعتر جواب میگیرین،شما رشتتون چی بوده قبلا?

aozita

عضو جدید
کاربر ممتاز
ممنون میشم
این مال سراسریه #4536
کی گفته وقت کمه.... اونم برای ازاد ....

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز

میگن ظاهرا فاطمی هم دوتا کتاب داره یعین دوتاش مال سیستم های ساختمانی هستش؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مرسی برای راهنمایی ات

night_k

عضو جدید
کاربر ممتاز
اخه کنکاش یه کتاب دیگم داره فن ساختمان که اون باید خلاصه کتابا گلابچی باشه ...
من یه اشتباه کردم اونم گرفتم!نه اینکه کتابه بدی باشه ها.دقیقا مطالبه ایستایی و فن فاطمی هستش فقط یکمی خلاصه تره البته قیمتشم مناسبتره.اگه کتابه جامعنر میخواید فن فاطمی ارجحتره

aozita

عضو جدید
کاربر ممتاز
من یه اشتباه کردم اونم گرفتم!نه اینکه کتابه بدی باشه ها.دقیقا مطالبه ایستایی و فن فاطمی هستش فقط یکمی خلاصه تره البته قیمتشم مناسبتره.اگه کتابه جامعنر میخواید فن فاطمی ارجحتره
کسی که کتابای فاطمی و بخونه دیگه لازم نیس گلابو بخونه؟؟؟؟

night_k

عضو جدید
کاربر ممتاز
میگن ظاهرا فاطمی هم دوتا کتاب داره یعین دوتاش مال سیستم های ساختمانی هستش؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مرسی برای راهنمایی ات
خواهش میکنم. کتاب ایستایی و فن فاطمی دوجلدی هستش.البته چاپ قبلش تک جلدی بوده. کتاب سیستم های ساختمانی عصر کنکاش مطالب خلاصه تر این دوتا کتابو داره.اگه میخوای بگیری فاطمی مناسبتره.

aozita

عضو جدید
کاربر ممتاز
این کتاب استاتیک کاربردی چه کتابیه... برای یادگیری ایستایی ؟؟؟؟ باید بخریمش؟ اخه مرکز اسم این کتابو برای بیشتر مبحثا فن اورده....

night_k

عضو جدید
کاربر ممتاز
این کتاب استاتیک کاربردی چه کتابیه... برای یادگیری ایستایی ؟؟؟؟ باید بخریمش؟ اخه مرکز اسم این کتابو برای بیشتر مبحثا فن اورده....
اگه منظورت ایستاتیک کاربردی دکتر گلابچی هستش که شامل مباحث مکانیک برداری هست و محاسابات اینا واسه کنکور کتاب سنگینی هستش و فقط کافیه صفحات طوسی رنگش که مطالبی هست در مورد ساختمونهای خاص بخونیم؛البته این مطالب تو کتاب درک رفتار سازه ها و ایستایی و فن مجتبی فاطمی هم هست؛در ضمن کنکور سوال محاسباتی آنچنانی نمیدن که لازم باشه کتاب سنگینی مثل اینو بخونیم من دارمش خیلی حجیم!بجاش من کتاب ایستایی به بیان ساده عصر کنکاشو میخوام بخونم
در ضمن کتابای فاطمی و سیستم های عصر کنکاش مطالب خلاصه هستن بهتر کتابای اصلی مثل درک رفتار سازه ها سازه در معماری و جزییات ارتقا دهنده معماری رو تو برنامتون قرار بدید

nahamya

کاربر فعال
سلام
دوستان قبلا گفتین بخوام برای سوالات محاسباتی کنکور مسلط باشم
کتاب ایستایی به زبان ساده رو بگیرم
مال عصر کنکاشه ؟ من تو سایت خود عصر کنکاش رفتم ندیدم ، میخوام اینترنتی بگیرم کسی سراغ نداره؟
کلا برای دروس فنی ایستایی چی بخونم ؟
من درک رفتار سازه ها و سازه در معماری رو دارم...... ایستایی به زبان ساده رو بگیرم دیگه چی بخرم ؟
پارسال اصلا سوالات محاسباتی رو کار نکردم...میخوام کاملا یاد بگیرم.
ممنون

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا