مطالعه گروهی کنکور کارشناسی ارشد معماری 94

وضعیت
موضوع بسته شده است.
سلام دوستان یک سوال من می خوام تا اخر این هفته برم واسه آزمون کلی مرکز معماری ثبت نام کنم . یک سوال با اینکه من مرکز معماری شعبه مشهد ثبت نام می کنم ایا پشتیبان و مشاور درسی من از رتبه های برتر انتخاب می شه یا نه هر کی که خودشون انتخاب کردن ؟ ویک سوال جزوه معماری ایران کامبیز حاج قاسمی توی باشگاه گشتم نبود . کسی می دونه کدوم موسسه جزوشو داره برای فروش؟ سفارش بدم واسم بفرستن . ویک سوال دیگه این منابع زبان تخصصی جدید معرفی شده توسط مرکز واسه ارشد امسان کافیه یا بریم سراغ منابع جدیدو بگیرم . ؟

yoolia

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوستان
خسته نباشید. 1 سوال و یک خواهش دارم
سوال: یک سری از جزوات موجود در باشگاه بصورت پی دی اف و اسکن شده هستن که من نتونستم توی پی.دی.اف خوان (البته توی تبلت) بازشون کنم.... شما لینک نرم افزاری دارید که اینارو بخونه؟ برای من سخته توی کامپیوتر بخونم
خواهش: دوستانی که آزمونهای مرکز رو شرکت میکنن اگه براشون مقدوره سوالات رو در اختیار ما هم بذارن
سپاس

yoolia

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوستان کتاب ارشد زیر ذره بینو بخرم یا کتاب زبان عمومی ارشد بابک رستمی؟؟؟:confused:

Maryam.PZ

کارشناس ارشد مرمت ابنیه
کاربر ممتاز
سلام دوستان
خسته نباشید. 1 سوال و یک خواهش دارم
سوال: یک سری از جزوات موجود در باشگاه بصورت پی دی اف و اسکن شده هستن که من نتونستم توی پی.دی.اف خوان (البته توی تبلت) بازشون کنم.... شما لینک نرم افزاری دارید که اینارو بخونه؟ برای من سخته توی کامپیوتر بخونم
خواهش: دوستانی که آزمونهای مرکز رو شرکت میکنن اگه براشون مقدوره سوالات رو در اختیار ما هم بذارن
سپاس

نرم افزار Adobe Reader رو امتحان کردی؟

MaRaL.arch

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
دوستان کتاب ارشد زیر ذره بینو بخرم یا کتاب زبان عمومی ارشد بابک رستمی؟؟؟:confused:

کتاب بابک رستمی رو دیدی؟؟؟
من ک دیدمش از خریدنش منصرف شدم
نه بخاطر اینکه مطالبش خوب نیس !! چون ازون کتاباییه ک با دیدنش کلا از درس خوندن منصرف میشدم:| فوق العاده حجیم و سنگین...

farnaz*

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
دوستان من عادت کردم به فن و زبان خوندن!
تاریخ خوندن برام سخت شده! یعنی حوصله شو ندارم
منظورم کتاب مفاهیم معاصر غرب بانی مسعود ه.
چه کنم؟

aozita

عضو جدید
کاربر ممتاز
چه کنم؟
از رو جزوه مانا یا ی جزوه معاصر دیگه بخون معاصرو چون نکته ایه میدونی کدوم قسمتا مهممه دیگه لازم نیس وقت بزاری بخونی بعد خلاصه کنی اخرشم وق نمیشه خلاصه هارو دوره کرد....
کافیه نکته هاشو تو هر فصل پیدا کنی و زیرش خط بکشی یا گوشه کتاب بنویسی...

yoolia

عضو جدید
کاربر ممتاز
نرم افزار Adobe Reader رو امتحان کردی؟
آره اونو دقیقا دارم
ولی بعضی از این پی.دی.اف هارو میگه نمیتونم باز کنم چون عکسه...
داستانی شده برام...

کتاب بابک رستمی رو دیدی؟؟؟
من ک دیدمش از خریدنش منصرف شدم
نه بخاطر اینکه مطالبش خوب نیس !! چون ازون کتاباییه ک با دیدنش کلا از درس خوندن منصرف میشدم:| فوق العاده حجیم و سنگین...
آره...
منم دیدمش و نخریدم...
ولی ارشد زیر ذره بینم توی همون مایه هاست
نمیدونم کدومش بهتره. خلاصه یه کتاب لازمه که! نیست؟ نمیدونین کدوم بهتره؟
ماشالا یه قرون دو قرونم نیست که ریسک کنی...

چه کنم؟

تاریخ خیلی خوندنش به علاقه بستگی داره. علاوه بر این خیلی خیلی فراره و مطالب نزدیک به هم زیاد داره
یه پیشنهاد دارم برات. بجای حفظ کردن 1 بار روخونی کن و زیر مطالب مهم خط بکش دفعه بعد ضبطش کن و توی زمانهای پرت گوش بده
منم میخوام این کارو بکنم. فکر کنم اینطوری بهتر میشه یادش گرفت

Arezoya

عضو جدید
کاربر ممتاز
من زیاد متوجه نشدم برنامت چجوریه ...:confused: کاش میزاشتی ببینم چون خودمم درگیرم و چون دیگه نمیتونم برنامه تابستونو ادامه بدم امروز هیچی نخوندم ... باید ی برنامه خوب بزارمو دوباره استارت بزنم ب امید خدا....
اما خودم فکر میکنم با سیلابسا پیش بریم بهتره چون اینطوری درسی جا نمیمونه و مجبوریم مثلا اون قسمتو تا فلان روز تموم کنیم...
مرسی که جواب دادین.برنامم اینجوریه که یه در طول یه هفته یه چنتا درس ثابت داره که هر هفت روز هفته بایستی خونده بشه و چنتا درس غیر ثابت که شامل درک و منظر و ....اینا میشه و تو یه هفته فقط دو روز به یه درس غیر ثابت اختصاص داده میشه.مثلا در طول هفته هر روز بایس زبان بخونم(ثابته) و دو روز در هفته درک،دو روز بعدی منظر و....(چون اینا غیر ثابتن)......دیوونه کنندس.....:w29:
در ضمن سیلابسارو ندارم!!!

aozita

عضو جدید
کاربر ممتاز
یولیا 504 و تافلو ک تموم کردی زیر ذره بینو شروع کرد... اول رو اون دوتا مسلط شو...

Arezoya

عضو جدید
کاربر ممتاز
چه کنم؟
فرناز جونم کتاب بانی مسعود خیلی شیرینه(با کلاسم هست:biggrin:)مخصوصا نصف اولش.من مرداد خوندمش حال کردم باش.برا خوندنش نمی دونم چقد در روز می خوای براش وقت بذاری ولی من تقریبا 20 یا 30 صفحه ازش تو 2 ساعت می خوندم و تو یه ساعت بعدی مرور می کردم.

farnaz*

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
از رو جزوه مانا یا ی جزوه معاصر دیگه بخون معاصرو چون نکته ایه میدونی کدوم قسمتا مهممه دیگه لازم نیس وقت بزاری بخونی بعد خلاصه کنی اخرشم وق نمیشه خلاصه هارو دوره کرد....
کافیه نکته هاشو تو هر فصل پیدا کنی و زیرش خط بکشی یا گوشه کتاب بنویسی...
آره دوست خوبم.ممنون
منم به این نتیجه رسیدم که این کتاب قطور تاریخ بانی مسعود لازم نیست که همش خونده بشه و باید جزوه بخونم.

aozita

عضو جدید
کاربر ممتاز
مرسی که جواب دادین.برنامم اینجوریه که یه در طول یه هفته یه چنتا درس ثابت داره که هر هفت روز هفته بایستی خونده بشه و چنتا درس غیر ثابت که شامل درک و منظر و ....اینا میشه و تو یه هفته فقط دو روز به یه درس غیر ثابت اختصاص داده میشه.مثلا در طول هفته هر روز بایس زبان بخونم(ثابته) و دو روز در هفته درک،دو روز بعدی منظر و....(چون اینا غیر ثابتن)......دیوونه کنندس.....:w29:
اهان
سیلابسارو ک بچه ها گذاشتن اینجا من برای دو تا موسسرو دی ال کردم
مثلا مرکز گفته تا ازمون اولش تاریخو ماقبل تاریخو بین النهرینو معماری مصر بخونیم
برای فن هم یه سری مشخص کرده که گفته مثلا سازه کششی و فلانو فلان و بخونید بعد فصلای اون قسمتارو تو کتابا مختلف گفته....
فک میکنم اینجوری خیلی راحت تر باشه.... بازم نمیدونم...:lol:

farnaz*

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
فرناز جونم کتاب بانی مسعود خیلی شیرینه(با کلاسم هست:biggrin:)مخصوصا نصف اولش.من مرداد خوندمش حال کردم باش.برا خوندنش نمی دونم چقد در روز می خوای براش وقت بذاری ولی من تقریبا 20 یا 30 صفحه ازش تو 2 ساعت می خوندم و تو یه ساعت بعدی مرور می کردم.
مای گاد!
20 30 صفحه تاریخ بانی مسعود در 2 ساعت!خوب می خونی.یادت می مونه؟من فکر می کنم همونطور که دوستمون گفت به علاقه هم بستگی داره.احتمالا شما عاشق تاریخ هستی.
یه ماهه خوندیش.باریکلا.
فن هم خوندی؟

yoolia

عضو جدید
کاربر ممتاز
یا خدااااااااااااااااااااا
شما مگه ماشینین؟؟؟!!!!
من خیلی کندم....
من تازه استارت زدم و دارم از رو سیلابسهای مرکز میخونم... عمرا نمیرسم با این وضعیت لاکپشتیم...

shezeh

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز

اهان
سیلابسارو ک بچه ها گذاشتن اینجا من برای دو تا موسسرو دی ال کردم
مثلا مرکز گفته تا ازمون اولش تاریخو ماقبل تاریخو بین النهرینو معماری مصر بخونیم
برای فن هم یه سری مشخص کرده که گفته مثلا سازه کششی و فلانو فلان و بخونید بعد فصلای اون قسمتارو تو کتابا مختلف گفته....
فک میکنم اینجوری خیلی راحت تر باشه.... بازم نمیدونم...:lol:
من پارسال برنامه موسسه رو مثل شما با درس ثابت و غیر ثابت خوندم شاید اگه ادامه میدادم نتیجه میداد. امسال مشاور گرفتم اون بهم برنامه میده برنامش خیلی متفاوته با اون چیزی که تو این دوسال پشت کنکور بودم میخوندم ولی مروز زیاد داره توش .من دوس دارم کلی کتاب بخونه اما برنامهه فقط قسمتهای پرتکرار کنکوره .

aozita

عضو جدید
کاربر ممتاز
من پارسال برنامه موسسه رو مثل شما با درس ثابت و غیر ثابت خوندم شاید اگه ادامه میدادم نتیجه میداد. امسال مشاور گرفتم اون بهم برنامه میده برنامش خیلی متفاوته با اون چیزی که تو این دوسال پشت کنکور بودم میخوندم ولی مروز زیاد داره توش .من دوس دارم کلی کتاب بخونه اما برنامهه فقط قسمتهای پرتکرار کنکوره .
یکم راجب برنامت میگی .. مثل سیلابسا برات برنامه ریزی کرده یا ... ممنون میشم راهنمایی کنی ...

MaRaL.arch

کاربر ممتاز
آره اونو دقیقا دارم
ولی بعضی از این پی.دی.اف هارو میگه نمیتونم باز کنم چون عکسه...
داستانی شده برام...

آره...
منم دیدمش و نخریدم...
ولی ارشد زیر ذره بینم توی همون مایه هاست
نمیدونم کدومش بهتره. خلاصه یه کتاب لازمه که! نیست؟ نمیدونین کدوم بهتره؟
ماشالا یه قرون دو قرونم نیست که ریسک کنی...

تاریخ خیلی خوندنش به علاقه بستگی داره. علاوه بر این خیلی خیلی فراره و مطالب نزدیک به هم زیاد داره
یه پیشنهاد دارم برات. بجای حفظ کردن 1 بار روخونی کن و زیر مطالب مهم خط بکش دفعه بعد ضبطش کن و توی زمانهای پرت گوش بده
منم میخوام این کارو بکنم. فکر کنم اینطوری بهتر میشه یادش گرفت
من 504 و 1100 و لغات کنکور سالهای قبل واسه عمومی
واسه تخصصی عصر کنکاشو دارم
گرامرو هم از رو جزوات باشگاه میخونم
اون کتابارو میدونم ک اگه بخرم هم نمیخونمشون

shezeh

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
یکم راجب برنامت میگی .. مثل سیلابسا برات برنامه ریزی کرده یا ... ممنون میشم راهنمایی کنی ...
نه مثل سیلابس نیس.پارسال خودم اونجوری خوندم . برنامه خاصی نیس .من خودم که برنامه میریختم دو هفته مثلا یه کتاب همراه برنامه مرکز معماری . اما الان مشاور میگه مثلا فصل فلان از کتاب فلان. یعنی چیزی که سوال اومده رو اول میخونیم بعد کل کتاب البته برداشت من از برنامم اینه خودش همچین چیزیو نگفته .

parinush

عضو جدید
مارال 504 و 1100 رو خوندی؟ تموم شد؟

بچه ها این جزوه های سروش نیا که تو باشگاس مثلا ساختمون های بلند . همین خوبه؟

بچه ها میگفتند خامش خوب نیس. الان این خامه؟:دی چیه؟:(:دی

MaRaL.arch

کاربر ممتاز
مارال 504 و 1100 رو خوندی؟ تموم شد؟

بچه ها این جزوه های سروش نیا که تو باشگاس مثلا ساختمون های بلند . همین خوبه؟

بچه ها میگفتند خامش خوب نیس. الان این خامه؟:دی چیه؟:(:دی

504 فقد:|

فک نکنم خام باشه!! اگه مطالب دستنویس هم داره خام نیس وگرنه آره خامه!!
جزوه ای خام نیس ک با نکات و مطالب دستنویس دانشجوهایی ک سر کلاس استاد سروش نیا بودن تکمیل شده

parinush

عضو جدید
504 فقد:|

فک نکنم خام باشه!! اگه مطالب دستنویس هم داره خام نیس وگرنه آره خامه!!
جزوه ای خام نیس ک با نکات و مطالب دستنویس دانشجوهایی ک سر کلاس استاد سروش نیا بودن تکمیل شده

ای بابا پس همه ی اینا خامه که من دانلود کردم. حیف از حجمهایی که رفت:(

عزیزم تو غیر خام:دی رو داری؟

aozita

عضو جدید
کاربر ممتاز
ای بابا پس همه ی اینا خامه که من دانلود کردم. حیف از حجمهایی که رفت:(

عزیزم تو غیر خام:دی رو داری؟
بیشتر شبیه خلاصه کتاب میموند تا جزوه کلاسی ..
من نمیدونم چون کتابرو هنو نخریدم ولی همینجوریم میشه اون جزورو فهمیدش خیلی واضحه خوب خلاصه کرده..

yoolia

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوستانی که مثل من امکان شرکت توی کلاسا یا آزمونای موسساتو ندارن به نظرم از روی بودجه بندی اقدام به خوندن بکنن خیلی بهتره
ذهنتون اینطوری منسجم میشه و میدونید کدوم فصلا از کتابا با هم یکین
البته پیشنهاد منه

aozita

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوستانی که مثل من امکان شرکت توی کلاسا یا آزمونای موسساتو ندارن به نظرم از روی بودجه بندی اقدام به خوندن بکنن خیلی بهتره
ذهنتون اینطوری منسجم میشه و میدونید کدوم فصلا از کتابا با هم یکین
البته پیشنهاد منه
اوهوم
مخصوصا فن ....
فک میکنم اگه فنو به جای اینکه اول مثلا سازه در معماری و بخونید بعد درکو بعد مبانی و ووو بهد کتابا دیگرو
بهتره فصلا مشترکشو همون طور که مرکز تو پیوست مشخص کرده بخونیم اینجوری مطلب خیلی بهتر تو دستمون میاد پراکندگی موضوعات کتابا هم اذیتمون نمیکنه ....

yoolia

عضو جدید
کاربر ممتاز
اوهوم
مخصوصا فن ....
فک میکنم اگه فنو به جای اینکه اول مثلا سازه در معماری و بخونید بعد درکو بعد مبانی و ووو بهد کتابا دیگرو
بهتره فصلا مشترکشو همون طور که مرکز تو پیوست مشخص کرده بخونیم اینجوری مطلب خیلی بهتر تو دستمون میاد پراکندگی موضوعات کتابا هم اذیتمون نمیکنه ....

دقیقا
برای تاریخم خوبه. از همه بهتر اینه که جهت و هدف میده
بعدش میتونیم همون آزمونارو از همینجا و از بچه ها بگیریم و از خودمون امتحان بگیریم
مثل آزمون دادن توی موسسه نمیشه البته, ینی نمیتونیم ببینیم بین دیگران در چه جایگاهی هستیم ولی از هیچی بهتره
راستش من اگه اینقد دیر شروع نکرده بودم توی آزمونای مرکز شرکت میکردم. ولی الان با خودم میگم امسال اینطوری پیش میرم اگه نشد که قبول بشم سال دیگه میرم مرکز

ali.bsr

عضو جدید
سلام دوستان من تازه عضو این باشگاه شدم .....محیط دوستانه و علمی خیلی خوبی داره... به امید موفقیت هممون تو دانشگاه دلخواهمون :smile: ;)

دوتا سوال دارم 1-من جزوه سروش نیای سال 89 دارم این بدردم میخوره؟ یا جدیدشو باید پیدا کنم :confused:
دوم اینکه من بجای کتابای فیزیک قیابکلو جزوه هاشو دارم اینا کافیه؟ :(

aozita

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوستان من تازه عضو این باشگاه شدم .....محیط دوستانه و علمی خیلی خوبی داره... به امید موفقیت هممون تو دانشگاه دلخواهمون :smile: ;)

دوتا سوال دارم 1-من جزوه سروش نیای سال 89 دارم این بدردم میخوره؟ یا جدیدشو باید پیدا کنم :confused:
دوم اینکه من بجای کتابای فیزیک قیابکلو جزوه هاشو دارم اینا کافیه؟ :(
سلام عزیزم... خوش اومدی ...:w30:
بدردت ک میخوره ولی شامل کتابای جدید نمیشه اگه میتونی جدیدشو پیدا کنی ک اینکارو بکن ...
اگه جزوه ها جامع با خوندنش نیاز ب کتاب نیس ک خیلی بهتر از کتابه .... باید ی مقایسه ای داشته باشی بین جزوه هاتو کتاب....

aozita

عضو جدید
کاربر ممتاز
دقیقا
برای تاریخم خوبه. از همه بهتر اینه که جهت و هدف میده
بعدش میتونیم همون آزمونارو از همینجا و از بچه ها بگیریم و از خودمون امتحان بگیریم
مثل آزمون دادن توی موسسه نمیشه البته, ینی نمیتونیم ببینیم بین دیگران در چه جایگاهی هستیم ولی از هیچی بهتره
راستش من اگه اینقد دیر شروع نکرده بودم توی آزمونای مرکز شرکت میکردم. ولی الان با خودم میگم امسال اینطوری پیش میرم اگه نشد که قبول بشم سال دیگه میرم مرکز
اینو نگو ک امسال قبول نشم.. تو کاری ک داری شروع میکنی اگه و نه نیار...
الانم شروع کنی عقب نیستی فقط باید حداکثر تلاشتو کنی برای بهترینا به نتیجشم فکر نکن امیدت ب خدا باشه هر چی صلاحه بشه :w21:

ali.bsr

عضو جدید
مرسی :w16: :smile: :smile:
خب میشه جزوه سروش نیا رو بخونم و کتابای جدیدشم ی نگاه بکنم :book: :)
واقعا کتابای قیابکلو خیلی تخصصی شده بعضی جاها فک نمیکنم بدرد ماها بخوره ولی مقایسرو ک گفتی حتما انجام میدم :victory::victory:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا