مطالعه گروهی کنکور کارشناسی ارشد معماری 94

وضعیت
موضوع بسته شده است.

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
گلم خیلی از ما مثل شماییم.من خودم خیلی از کتابای منبع اصلی رو ندارم.تازه مرداد خیلی خیلی بهتر از شهریور خوندم.این ماه همش دست و پا شکسته بوده ولی فک نکنم مهر به بعد شوخی بردار باشه

اره من هم به رفیقم گفتم بیا پایان نامه را زود بده بیا بینم چه خاکی تو سرمون بریزیممممممممممم
اون هم از نوع کنکوری چون جفتمون حالش نداریم به خدا بریدیم دیگه :biggrin:

آخه تو پارسال هر چقدم کم بازم یه چیزایی خوندی کارت زیاد سخت نیس ولی کسی که اولین بار میخونه زود شروع کنه بهتره چون بار اول یه سری سردرگمی ها داره که هرچی زودتر بیفته تو مسیر اصلی بهتره....البته به تعداد ادما سبک مطالعه هس....

من اگه خونده بودم درست که الان دانشگاه بودم نه ورد دست شما ها :biggrin: ناراضی هم نیستم شکر راضیم به رضای بالایی ..................اگه وقت خوندن پیدا کنم زیاد نمی خونم کم اما با محتوااااااااااا.......من پارسال هم خیلی از کتابها را نداشتم چون وقت خوندن نداشتم نخریدم

bita-archi

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه شما کارنامه رو دریافت کردین؟؟این کارنامه رو چه جوری بگیریم؟؟اه:mad:
بر ای من زده آزمونی دریافت نشد...کاش بهشون میرسوندین که با این کارشون خیلی از کسایی که میخواستن ایوانخانه شرکت کنن منصرف شدن که برن یه موسسه دیگه

آخرین ویرایش:

mj.biglari

عضو جدید
salam bacheha man taze faregholtahsil shodamo taze mikham vase konkor taze shoro konam.pishnahadeton chie darsamo khob pass kardam to uni va ta hadi vase har dars ye ketabam khondam.

Omid_Mehraz

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
بچه شما کارنامه رو دریافت کردین؟؟این کارنامه رو چه جوری بگیریم؟؟اه:mad:
بر ای من زده آزمونی دریافت نشد...کاش بهشون میرسوندین که با این کارشون خیلی از کسایی که میخواستن ایوانخانه شرکت کنن منصرف شدن که برن یه موسسه دیگه

حتما این کارو بکنید. خبر موثق دارم که کادر طراحی آزمون مرکز معماری بهتر از ایوان خانه هست. البته این موضوع برای هنرهای ساخت صدق نمی کنه. دوستانی که هنرهای ساخت شرکت می کنن، بهتره که ایوان خانه آزمون بدهند.

ایوان خانه بجز سروش نیا، هیچ چیز دیگه ای نداره. کل اعتبارش به خاطر همین یه استاده

aozita

عضو جدید
کاربر ممتاز
حتما این کارو بکنید. خبر موثق دارم که کادر طراحی آزمون مرکز معماری بهتر از ایوان خانه هست. البته این موضوع برای هنرهای ساخت صدق نمی کنه. دوستانی که هنرهای ساخت شرکت می کنن، بهتره که ایوان خانه آزمون بدهند.

ایوان خانه بجز سروش نیا، هیچ چیز دیگه ای نداره. کل اعتبارش به خاطر همین یه استاده
کادر طراحیشون کیان؟ میدونی بگی تا مقایسه کنیممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممم؟؟؟؟
من فک میکنم این چیزا تو همه موسسات باشه و پیش میاد....
اینجا ایرانه مثلا:D

سلام دوستان زیاد سخت نگیرد نامه یار روزی خواهد آمد تعجیل نکنید . بشینید درس بخونید که همه ما رو دارن یک جورایی سرگرم می کنن بیکار نباشیم . همیشه بی تابی و استرس توی وجودمون بوده با این آزمون هم باید چشم به راه نتیجش بشینیم . من یک کاری کردم نمی دونم درسته یا نه . دوبار ثبت نام کردم با دو شماره همراه مختلف یکی از آزمون ها رو چیز هایی که بلد بودم زدم و یکی دیگه از این آزمون ها رو شامسی زدم تا ببینم این قدر میگند طرف خوش شانسه صدق می کنه یا نه . من که قربون خدا بشم زیاد روی غلتک شامسم . شامسمو امتحان کردم ببینم جواب می ده برای آزمون کارشناسی که جواب داد و جای خوبی قبول شدم . جواب آزمون که آمد نتیجه آزمایش علمیمو به شما دوستان اطلاع می دم . به هر حال بشینین مثل پسر و دختر های خوب و درس خون درستون رو بخونین به این حواشی های اطراف بی تفاوت باشید . اینها همش سرکاریه.

آقا ستار 017کسب مقام قهرمانی آسیایی تیم ملی والیبال نوجوانان ایران به کاپیتانی برادر گرامیتان را به شما و خانواده محترمتان تبریک می گوییم. ما دوستان تایپک معماری از تلاش برادرتان در جهت توفیق رسیدن نوجوان والیبالیست ایران به مقام قهر مانی آسیا تشکر کرده و آرزوی موفقیت های روز افزونی را برای ایشان از درگاه ایزد منان خواستاریم .

راستی اومدی مشهد شیرینی هم با خودت بیاری فراموش نشه .

فهمیدم شامسم هم زیاد بد نیست خدارو شکر :w42::w42::w42::w42::w42::w42::w42::w42::w42::w42::w42::w42::w42::w42::w42::w42::twisted::twisted:با ده بیست سی چهل تونستم 86 منظر و 45 معماری و گرایش هنرو ساخت اونم شامسی با روش قبلی همون ده ، بیست ، سی ، چهل تونستم انرزی معماری 83 ، تکنولوژی 86 و مدیریت 130 داخل 1109 نفر

دوستان نتایج آزمایش تعیین میزان شامس در آزمون تستی فهمیدم شامسم هم خیلی خوبه خدارو شکر :w42::w42::w42::w42::w42::w42::w42::w42::w42::w42::w42::w42::w42::w42::w42::w42::twisted::twisted:با ده بیست سی چهل تونستم 86 منظر و 45 معماری و گرایش هنرو ساخت اونم شامسی با روش قبلی همون ده ، بیست ، سی ، چهل تونستم انرزی معماری 83 ، تکنولوژی 86 و مدیریت 130 داخل 1109 نفر

ArchitecT EhsaN

کاربر بیش فعال
اصلا به این رتبه ها دلخوش نکنید درصدهارو کلا اشتباه زدن مثلا من اصلا تنظیم نزدم شدم 8%زده برام در حالی که یدونه هم نزدم

درسته!

حس میکنم با این نتایج دارن ماست مالی میکنن. قشنگ معلوم بود آزمون فرمالیتست.

من طرفدار هیچکدوم از موسسه‌ها نیستم ولی مرکز معماری رو خیلی منسجم‌تر و بهتر میدونم. امسال هم همین موسسه ثبت نام میکنم. فقط نمیدونم چرا لینک ثبت نام آنلاینش چرا کار نمیکنه!!!

digitalarch

عضو جدید
کاربر ممتاز
Re: مطالعه گروهی کنکور کارشناسی ارشد معماری 94

درسته!

حس میکنم با این نتایج دارن ماست مالی میکنن. قشنگ معلوم بود آزمون فرمالیتست.

من طرفدار هیچکدوم از موسسه‌ها نیستم ولی مرکز معماری رو خیلی منسجم‌تر و بهتر میدونم. امسال هم همین موسسه ثبت نام میکنم. فقط نمیدونم چرا لینک ثبت نام آنلاینش چرا کار نمیکنه!!!
البته به نظر من امتحان اولشون خوب بود البته من هنرهای ساخت بودم هنرهای ساختش دفعه قبل استانداردتر بود به نظرم از مرکز ولی هر دو تقریبا تو یه حدن فکر میکنم ،فقط این دفعه این کیفیت بدشون خیلی بد بود ولی بازم سوالات هنرهای ساختش به نظرم بد نبود حتی این دفعه
زبانشم به نظرم استانداردتر از مرکز بود تو هنرهای ساخت

digitalarch

عضو جدید
کاربر ممتاز
Re: مطالعه گروهی کنکور کارشناسی ارشد معماری 94

شاید اشتبا زدی گزینه هارو
نگفته بودی تفکیک نکردن حسابی گیج شدم...
سوال مصالح و فن رو گیج شدم سر زدنش دیگه تنظیم که سوالاش مشخصه حتی در صد فنم رو کاملا اشتباه زده

arcnew

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوستان نتایج آزمایش تعیین میزان شامس در آزمون تستی فهمیدم شامسم هم خیلی خوبه خدارو شکر :w42::w42::w42::w42::w42::w42::w42::w42::w42::w42::w42::w42::w42::w42::w42::w42::twisted::twisted:با ده بیست سی چهل تونستم 86 منظر و 45 معماری و گرایش هنرو ساخت اونم شامسی با روش قبلی همون ده ، بیست ، سی ، چهل تونستم انرزی معماری 83 ، تکنولوژی 86 و مدیریت 130 داخل 1109 نفر
تبریک میگم انشالله کنکور واقعی
اما مهندس من رو شما یه حساب دیگه میکردم میگفتین بشینین بخونین و کلی نصیحت کردین ما رو
یه جوری شدم وقتی میگید کارشناسی شانسی قبول شدید و الان با 10/20/... شانسی زدین و گرفته
من باورنمیکنم شانس به تنهایی دخیل باشه باید یک مهمندس معماری واقعی باشیم تا مملکت رو بسازیم
بهتره اسم این ازمونهای درپیت و مسخره موسسات رو دیگه تو تاپیک علمی نیاریم و مردونه و حسابی بشینیم درس بخونیم.

تبریک میگم انشالله کنکور واقعی اما مهندس من رو شما یه حساب دیگه میکردم میگفتین بشینین بخونین و کلی نصیحت کردین ما رو یه جوری شدم وقتی میگید کارشناسی شانسی قبول شدید و الان با 10/20/... شانسی زدین و گرفته من باورنمیکنم شانس به تنهایی دخیل باشه باید یک مهمندس معماری واقعی باشیم تا مملکت رو بسازیم بهتره اسم این ازمونهای درپیت و مسخره موسسات رو دیگه تو تاپیک علمی نیاریم و مردونه و حسابی بشینیم درس بخونیم.
سلام ناراحت نشید یک استاد داشتم مهندسی مدیریت پروژه از دانشگاه تهران گرفته بود کلی هم ماها رو سر کلاس مسخره می کرد . از کنکور کارشناسی و کارشناسی ارشدش تعریف می کرد که سر جلسه با روش شامس که گفتم تونست روزانه تهران اونم مهندسی عمران گرایش مهندسی مدیریت پروژه که قبول شدنش واقعا سخته . بچه هایی که دانشگاههای مشهد با ایشون درس داشتن ایشون رو بهتر از من می شناسن . کلا بگم آخر شامسه طرف . زن پولدارگرفت ، به دلیل موقعیت کاری پدر خانومش . مدیریت پروژه میدان شهدا و ثامن رو بهش دادن که الان حداقل درآمدش بالای 7 میلیون در ماه می چرخه ستار هم دانشگاهیم خوب میشناسش . منم امسال هم معماری و هم عمران شرکت می کنم ولی عمرانو شامسی میرم می زنم شاید قسمتم یک خورده مثل اون باشه . من واقعا به شامس اعتقاد دارم . برای خودم آره کارشناسی مو شامسی قبول شدم ولی توی کارهای عملی و طراحی واقعا تلاشم زیاده که اگه تعریف اضافی نباشه . اساتید بهم می گن تو پیش فعالی انرزیت .خیلی زیاده ولی شامسه دعا کنید شامسم مثل اون باشه که من موقعی که عمران می خوندم علاقه زیادی به مهندسی مدیریت پروزه داشتم . .

aozita

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام ناراحت نشید یک استاد داشتم مهندسی مدیریت پروژه از دانشگاه تهران گرفته بود کلی هم ماها رو سر کلاس مسخره می کرد . از کنکور کارشناسی و کارشناسی ارشدش تعریف می کرد که سر جلسه با روش شامس که گفتم تونست روزانه تهران اونم مهندسی عمران گرایش مهندسی مدیریت پروژه که قبول شدنش واقعا سخته . بچه هایی که دانشگاههای مشهد با ایشون درس داشتن ایشون رو بهتر از من می شناسن . کلا بگم آخر شامسه طرف . زن پولدارگرفت ، به دلیل موقعیت کاری پدر خانومش . مدیریت پروژه میدان شهدا و ثامن رو بهش دادن که الان حداقل درآمدش بالای 7 میلیون در ماه می چرخه ستار هم دانشگاهیم خوب میشناسش . منم امسال هم معماری و هم عمران شرکت می کنم ولی عمرانو شامسی میرم می زنم شاید قسمتم یک خورده مثل اون باشه . من واقعا به شامس اعتقاد دارم . برای خودم آره کارشناسی مو شامسی قبول شدم ولی توی کارهای عملی و طراحی واقعا تلاشم زیاده که اگه تعریف اضافی نباشه . اساتید بهم می گن تو پیش فعالی انرزیت .خیلی زیاده ولی شامسه دعا کنید شامسم مثل اون باشه که من موقعی که عمران می خوندم علاقه زیادی به مهندسی مدیریت پروزه داشتم . .

پس وجدان کاریت چی میشه :confused:
من که اعتقادی به اینجور چیزا ندارم
بهترین ها همیشه بیشتر تلاش کردن نه اینکه بیش تر شانس اوردن!!!!
مطمعنم گند میزنه ب پروجه هاش و اینکه جز بهترین استادا نیس :D

من باهاش کار کردم کارش واقعا عالیه . ممکنه مثل خیلی ها خر خونی نکرد ولی تونست اون چیزی رو خونده بود به بهترین نحو ارائه بده . الان توی ایران کدوم مهندسی دنبال وجدان کاریه از مهندس عمران و معمارش بگیر تا بره بقیه . الان طوری شده همه پولو می شناسن . شعار زبونی شده شرافت کاری . من با حرف شما موافقم وجدان کاری خیلی مهمه . به مدرک نگاه نمی کنه مدرک گرایی شده بدبختی و بلای مملکتمون بهتره هم مدرکو داشته باشی هم سواد کار . اون ولی توی بازار حسابی از خودش مایه گذاشت . تا بدونه واسه کی واسه چی و واسه چه قشری با سطح فرهنگ رفتارکنه . من خودمبه شخصه بلد نبودم با کارگر خوب صحبت کنم .ولی روش برخوردو بهم دوستانه یاد داد . که هیچ وقت لابه لای ورق های کتاب های درسیم پیداش نکردم

aozita

عضو جدید
کاربر ممتاز
من باهاش کار کردم کارش واقعا عالیه . ممکنه مثل خیلی ها خر خونی نکرد ولی تونست اون چیزی رو خونده بود به بهترین نحو ارائه بده . الان توی ایران کدوم مهندسی دنبال وجدان کاریه از مهندس عمران و معمارش بگیر تا بره بقیه . الان طوری شده همه پولو می شناسن . شعار زبونی شده شرافت کاری . من با حرف شما موافقم وجدان کاری خیلی مهمه . به مدرک نگاه نمی کنه مدرک گرایی شده بدبختی و بلای مملکتمون بهتره هم مدرکو داشته باشی هم سواد کار . اون ولی توی بازار حسابی از خودش مایه گذاشت . تا بدونه واسه کی واسه چی و واسه چه قشری با سطح فرهنگ رفتارکنه . من خودمبه شخصه بلد نبودم با کارگر خوب صحبت کنم .ولی روش برخوردو بهم دوستانه یاد داد . که هیچ وقت لابه لای ورق های کتاب های درسیم پیداش نکردم
باید به اونایی که کتاب نمی خونن گف خر خون بر عکس شده والا:w06:
اسم سبک معاصرمونو باید بزاریم شیوه اقتصادی :Dما تو ایران مهندس عالی نداریم مهندسی نداریم که حرف برا گفتن داشته باشه ... میگی حرف زدن با کارگر.... رایتو لوکوربوزیه تحصیلات دانشگاهی نداشتن اما تو دفتر استادایی کار کردن که ب معنی کلمه معمار بودن که اونا شدن رایت لوکوربوزیه ...

باید به اونایی که کتاب نمی خونن گف خر خون بر عکس شده والا:w06:
اسم سبک معاصرمونو باید بزاریم شیوه اقتصادی :Dما تو ایران مهندس عالی نداریم مهندسی نداریم که حرف برا گفتن داشته باشه ... میگی حرف زدن با کارگر.... رایتو لوکوربوزیه تحصیلات دانشگاهی نداشتن اما تو دفتر استادایی کار کردن که ب معنی کلمه معمار بودن که اونا شدن رایت لوکوربوزیه ...

آبجی جان ما هنوز توی قرن 21 به سر می بریم شما رو باش . باکیا مثال می زنین . رایت و لوکوربوزیه . رایت تحصیلات مهندسی راه و ساختمان داره در جریان باشین . اون نفری که تحصیلات اکادمی نداشت تادائو آندو بود که با سفر کردن به کشور های دیگه به فلسه و مبانی معماری پی برد اینجا ایرانه نه پلسلوانیای امریکا ونه سویس و نه لاس و گاس که کارای اونارو به رخ ما می کشی . ما فوقش در قدیم استا، عمله معمار زیاد داشتیم و کارگرای خوب ولی نمی خواستن جهانی بشن می گفتن ریا می شه ساختن و ماند و بعد چند سال اثر جهانی شد . ما الان به نظرت چه می سازیم و کدوم دفتری معمار درست حسابی رامون می دن . شده میدون رقابت . یک مثل چینی می گه کندن یک مو از خرسم واسه خودش قنیمته . ما خدارو باید شکر کنیم که بعضی اساتید پیدا می شن توی این دوره زمونه که دست شاگردشو بگیره بلند کنه هم دوش خودش کار یادش بده ولی بعضی اساتید قربونشون برم دانشجو رو به چشم رقیب آیندشون می بینن و فقط انرزی منفی می دن به دانشجوی بیچاره می گن کو کار همه بیکار کاراتون به درد عمتون می خوره . کارو مچاله میکنه میندازه دور اگه از احساس معمارانت جلو اونا صحبت کنی میگن تو کی هستی که احساس داشته باشی . من حرفم اینه . توی این روزگار به همین چیزای کوچیک باید دل بست تا راهی پیدا کنی واسه آیندت که شاید شدیم مثل اون دو نفری که مثال زدی به فکر شهرت و جهانی شدن و ساختن و به رخ کشیدن

digitalarch

عضو جدید
کاربر ممتاز
یکی از بی انصافی تربن کارها اینه که معمولا کسایی که به همین شانس و دور زدن اعتقاد دارن به کسایی که زحمت میکشن برای چیزی تا به دستش بیارن میگن خرخون یا خرکار یا از این صفتا میچیبونن بهشون که چون خودشون اون کارو انجام ندادن ارزش کار اون بنده خدا رو هم بیارن پایین که این کارم فقط مختص ما ایرانیاست،چیزی به نام شانس وجود نداره با ده بیست سه پونزده هم کسی معمار نمیشه هر کیم nسال سابقه کار داره معمار نیست که اگه اینجوریه کارگرای ساختمون یه پا زاحا حدید باید به حساب میومدن،مساله اینه که خیلی از دوستانی که اصرااار دارن مدرک کارشناسی ارشد رو بگیرن به هر نحوی و به هر دانشگاهی هم راضین اگه به جاش این تایم رو بزارن برن 4تا نرم افزار رو درست حسابی یاد بگیرن الان تو بهترین شرکت ها شاغل بودن(نه اینکه هر کی مثلا تونسته یه مکعب تو مکس در بیاره میگه منم مکس بلدم )

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا