Diana-88
عضو جدید
منم دقیقا همینکارو کردم...بچه ها من رفتم شانسی شروع آزمون رو زدم دیدم آزمون شروع شدنکنه سیو میو نزدم کلا پاسخنامم ارسال نشده؟؟؟

منم دقیقا همینکارو کردم...بچه ها من رفتم شانسی شروع آزمون رو زدم دیدم آزمون شروع شدنکنه سیو میو نزدم کلا پاسخنامم ارسال نشده؟؟؟
گلم خیلی از ما مثل شماییم.من خودم خیلی از کتابای منبع اصلی رو ندارم.تازه مرداد خیلی خیلی بهتر از شهریور خوندم.این ماه همش دست و پا شکسته بوده ولی فک نکنم مهر به بعد شوخی بردار باشه
آخه تو پارسال هر چقدم کم بازم یه چیزایی خوندی کارت زیاد سخت نیس ولی کسی که اولین بار میخونه زود شروع کنه بهتره چون بار اول یه سری سردرگمی ها داره که هرچی زودتر بیفته تو مسیر اصلی بهتره....البته به تعداد ادما سبک مطالعه هس....
بچه ها کسی تونست کارنامشو ببینه
بچه شما کارنامه رو دریافت کردین؟؟این کارنامه رو چه جوری بگیریم؟؟اه
بر ای من زده آزمونی دریافت نشد...کاش بهشون میرسوندین که با این کارشون خیلی از کسایی که میخواستن ایوانخانه شرکت کنن منصرف شدن که برن یه موسسه دیگه
کادر طراحیشون کیان؟ میدونی بگی تا مقایسه کنیممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممم؟؟؟؟حتما این کارو بکنید. خبر موثق دارم که کادر طراحی آزمون مرکز معماری بهتر از ایوان خانه هست. البته این موضوع برای هنرهای ساخت صدق نمی کنه. دوستانی که هنرهای ساخت شرکت می کنن، بهتره که ایوان خانه آزمون بدهند.
ایوان خانه بجز سروش نیا، هیچ چیز دیگه ای نداره. کل اعتبارش به خاطر همین یه استاده
تبریک میگم بهتونبچه ها نتایج ایوانخانه اومد!!!! نتایج واقعیه؟؟4 منظر شدم!!! 35 معماری!!!
اصلا به این رتبه ها دلخوش نکنید درصدهارو کلا اشتباه زدن مثلا من اصلا تنظیم نزدم شدم 8%زده برام در حالی که یدونه هم نزدم
البته به نظر من امتحان اولشون خوب بود البته من هنرهای ساخت بودم هنرهای ساختش دفعه قبل استانداردتر بود به نظرم از مرکز ولی هر دو تقریبا تو یه حدن فکر میکنم ،فقط این دفعه این کیفیت بدشون خیلی بد بود ولی بازم سوالات هنرهای ساختش به نظرم بد نبود حتی این دفعهدرسته!
حس میکنم با این نتایج دارن ماست مالی میکنن. قشنگ معلوم بود آزمون فرمالیتست.
من طرفدار هیچکدوم از موسسهها نیستم ولی مرکز معماری رو خیلی منسجمتر و بهتر میدونم. امسال هم همین موسسه ثبت نام میکنم. فقط نمیدونم چرا لینک ثبت نام آنلاینش چرا کار نمیکنه!!!
شاید اشتبا زدی گزینه هارواصلا به این رتبه ها دلخوش نکنید درصدهارو کلا اشتباه زدن مثلا من اصلا تنظیم نزدم شدم 8%زده برام در حالی که یدونه هم نزدم
سوال مصالح و فن رو گیج شدم سر زدنش دیگه تنظیم که سوالاش مشخصه حتی در صد فنم رو کاملا اشتباه زدهشاید اشتبا زدی گزینه هارو
نگفته بودی تفکیک نکردن حسابی گیج شدم...
تبریک میگم انشالله کنکور واقعیدوستان نتایج آزمایش تعیین میزان شامس در آزمون تستی فهمیدم شامسم هم خیلی خوبه خدارو شکربا ده بیست سی چهل تونستم 86 منظر و 45 معماری و گرایش هنرو ساخت اونم شامسی با روش قبلی همون ده ، بیست ، سی ، چهل تونستم انرزی معماری 83 ، تکنولوژی 86 و مدیریت 130 داخل 1109 نفر
سلام ناراحت نشید یک استاد داشتم مهندسی مدیریت پروژه از دانشگاه تهران گرفته بود کلی هم ماها رو سر کلاس مسخره می کرد . از کنکور کارشناسی و کارشناسی ارشدش تعریف می کرد که سر جلسه با روش شامس که گفتم تونست روزانه تهران اونم مهندسی عمران گرایش مهندسی مدیریت پروژه که قبول شدنش واقعا سخته . بچه هایی که دانشگاههای مشهد با ایشون درس داشتن ایشون رو بهتر از من می شناسن . کلا بگم آخر شامسه طرف . زن پولدارگرفت ، به دلیل موقعیت کاری پدر خانومش . مدیریت پروژه میدان شهدا و ثامن رو بهش دادن که الان حداقل درآمدش بالای 7 میلیون در ماه می چرخه ستار هم دانشگاهیم خوب میشناسش . منم امسال هم معماری و هم عمران شرکت می کنم ولی عمرانو شامسی میرم می زنم شاید قسمتم یک خورده مثل اون باشه . من واقعا به شامس اعتقاد دارم . برای خودم آره کارشناسی مو شامسی قبول شدم ولی توی کارهای عملی و طراحی واقعا تلاشم زیاده که اگه تعریف اضافی نباشه . اساتید بهم می گن تو پیش فعالی انرزیت .خیلی زیاده ولی شامسه دعا کنید شامسم مثل اون باشه که من موقعی که عمران می خوندم علاقه زیادی به مهندسی مدیریت پروزه داشتم . .تبریک میگم انشالله کنکور واقعی اما مهندس من رو شما یه حساب دیگه میکردم میگفتین بشینین بخونین و کلی نصیحت کردین ما رو یه جوری شدم وقتی میگید کارشناسی شانسی قبول شدید و الان با 10/20/... شانسی زدین و گرفته من باورنمیکنم شانس به تنهایی دخیل باشه باید یک مهمندس معماری واقعی باشیم تا مملکت رو بسازیم بهتره اسم این ازمونهای درپیت و مسخره موسسات رو دیگه تو تاپیک علمی نیاریم و مردونه و حسابی بشینیم درس بخونیم.
سلام ناراحت نشید یک استاد داشتم مهندسی مدیریت پروژه از دانشگاه تهران گرفته بود کلی هم ماها رو سر کلاس مسخره می کرد . از کنکور کارشناسی و کارشناسی ارشدش تعریف می کرد که سر جلسه با روش شامس که گفتم تونست روزانه تهران اونم مهندسی عمران گرایش مهندسی مدیریت پروژه که قبول شدنش واقعا سخته . بچه هایی که دانشگاههای مشهد با ایشون درس داشتن ایشون رو بهتر از من می شناسن . کلا بگم آخر شامسه طرف . زن پولدارگرفت ، به دلیل موقعیت کاری پدر خانومش . مدیریت پروژه میدان شهدا و ثامن رو بهش دادن که الان حداقل درآمدش بالای 7 میلیون در ماه می چرخه ستار هم دانشگاهیم خوب میشناسش . منم امسال هم معماری و هم عمران شرکت می کنم ولی عمرانو شامسی میرم می زنم شاید قسمتم یک خورده مثل اون باشه . من واقعا به شامس اعتقاد دارم . برای خودم آره کارشناسی مو شامسی قبول شدم ولی توی کارهای عملی و طراحی واقعا تلاشم زیاده که اگه تعریف اضافی نباشه . اساتید بهم می گن تو پیش فعالی انرزیت .خیلی زیاده ولی شامسه دعا کنید شامسم مثل اون باشه که من موقعی که عمران می خوندم علاقه زیادی به مهندسی مدیریت پروزه داشتم . .
باید به اونایی که کتاب نمی خونن گف خر خون بر عکس شده والامن باهاش کار کردم کارش واقعا عالیه . ممکنه مثل خیلی ها خر خونی نکرد ولی تونست اون چیزی رو خونده بود به بهترین نحو ارائه بده . الان توی ایران کدوم مهندسی دنبال وجدان کاریه از مهندس عمران و معمارش بگیر تا بره بقیه . الان طوری شده همه پولو می شناسن . شعار زبونی شده شرافت کاری . من با حرف شما موافقم وجدان کاری خیلی مهمه . به مدرک نگاه نمی کنه مدرک گرایی شده بدبختی و بلای مملکتمون بهتره هم مدرکو داشته باشی هم سواد کار . اون ولی توی بازار حسابی از خودش مایه گذاشت . تا بدونه واسه کی واسه چی و واسه چه قشری با سطح فرهنگ رفتارکنه . من خودمبه شخصه بلد نبودم با کارگر خوب صحبت کنم .ولی روش برخوردو بهم دوستانه یاد داد . که هیچ وقت لابه لای ورق های کتاب های درسیم پیداش نکردم
باید به اونایی که کتاب نمی خونن گف خر خون بر عکس شده والا
اسم سبک معاصرمونو باید بزاریم شیوه اقتصادیما تو ایران مهندس عالی نداریم مهندسی نداریم که حرف برا گفتن داشته باشه ... میگی حرف زدن با کارگر.... رایتو لوکوربوزیه تحصیلات دانشگاهی نداشتن اما تو دفتر استادایی کار کردن که ب معنی کلمه معمار بودن که اونا شدن رایت لوکوربوزیه ...