سوالات هنرهای ساختش به نظرم بد نبود از نظر طرح سوال مشکل کیفیت افتضاحش بود که اصلا نمیشد خوندشو اینکه یه جوری با یه خطی چیزی سوالای درس قبل و بعد رو تفکیک نکرده بود و ادم به اشتباه می افتاد
نه من دفعه پیششم یادمه همینجوری بود خودش زمان که تموم میشه یهو صفحه تغییر میکنه و میگه زمان تمام شد و ارسال میشه خودشفکر نکنما . اونجور که یادمه باید گزینه ارسال رو بزنیم ولی نداره . احتمالا یه مشکلی پیش اومده براشون .
همون بهتر اعصابت خراب نشد.من که تند تند الکی زدم خارج شدم خیلی کیفیتش خراب بود سوالاش مبهم بود همون بهتر که وقتت تلف نشدمن ثبت نام کردم ولی وارد نشد گفت برو پی کارت نیستی اصن....![]()
شما هنرهای ساخت شرکت کردی?همون بهتر اعصابت خراب نشد.من که تند تند الکی زدم خارج شدم خیلی کیفیتش خراب بود سوالاش مبهم بود همون بهتر که وقتت تلف نشد
آبجی جان برای چی روحیت رو از دست بدی؟ اصلا آزمونش استاندارد نبود . تلاش بیشتر کن برای ازمون ارشد من خودم روی دروس فن و ایستایی و زبان و تاریخ وقت زیاد گذاشتم کلا چند سوال بیشتر نزدم . بعد رفتم سراغ آزمون هنرو ساخت کلا آزمونش نسبت به آزمون معماری بهتر بود ایستایی و فنش و به خصوص جزییات ساختمانش راحت بود
اره من هم موافقم عزیزم فقط این ازمونها به ادم استرس میدن به جای مفید بودن.پس همون بهتر فقط بشینیم مرور بکنیمای دوستان گرامی ول کنید این آزمونای اینترنتی رو مخصوصا که هنوز اول راهید......آزمون وقتی مفیده که حضوری باشه.....در ضمن اینکه تاریخ رو دیدین و دپرس شدین مثلا...عادیهچون تو این کنکور لعنتی ما تنها چیزی که مهمیه دفعات مرور و تکرار چون همه مطالب حفظ کردنیه و اگه مرتب مرور نشه هر چقدم عمیق بخونین بازم هنگ میکنین تو آزمون ..چون وقتی مطالب کنار هم میان احتمال خطا و قاتی کردن میره بالا
اون موقع هس که به عمق فاجعه پی میبرین.......پس به جای وقت تلف کردن با این چیزا بشینید بخونید و مرور کنید آزمونم به وقتش حل میکنین....
زبانو که اصلا نمیشه اینترنتی ج دادبچه هاااا من کلللی روحیمو از دست دادم....
سرمم داره میترکه.....
از سبک هییییچی یادم نمونده
چرا آزمون اینجوری بود؟؟؟حضوری خیلی بهتره هااااا
شمام خسته نباشین....خسته نباشید بچه ها
افرین به خودم که ایوان خانه ننوشتم ، مرکز مهماری نوشتم اونم فکر کنم 3 مهر باشه ازمونش
ولی کلا ازمون اینترنتی خیلی سخته جواب دادن، مخصوصا زبان که افتضاح جواب دادم
احسان جان شما پارسال آزمون دادین درسته؟؟چیکار کردین؟بنظرم زیاد تو فکر این آزمونا نباشید. مخصوصا آزمونای جامع. تو همین دو سه آزمون اینترنتی که شرکت کردم سوالای همشون از سوالای پارسالشون بود. دونه به دونه سوالا. کسی که قبلا اینا رو حل کرده باشه معلومه نتیجه بهتری میگیره. در ضمن سطح سوالات هم اکثرا رو حالت سخت یا نهایتا نرمال بود. خب معلومه اگه نزنی فکر میکنی به کلاساشون نیاز داری تا بتونی اینا رو بزنی!! بهرحال مهم نفس شرکت کردنه تا دستمون بیاد چی به چیه. همین!
به خودتون اعتماد داشته باشید، منابعتون رو برای همیشه انتخاب کنبد، به خدا توکل کنید، درس بخونید.
احسان جان شما پارسال آزمون دادین درسته؟؟چیکار کردین؟
یعنی عاشقتونم هااااااااااااااااااااااا شما از بس خوندید میرید ازمون میدید تازه من هنوز میگم زود که درس بخونم بدتر از همه هنوز کتابهام هم کامل ندارمممممممممم
یعنی فک نکنم سر خوش تر از من خدا افریده باشه هااااااااا
یعنی عاشقتونم هااااااااااااااااااااااا شما از بس خوندید میرید ازمون میدید تازه من هنوز میگم زود که درس بخونم بدتر از همه هنوز کتابهام هم کامل ندارمممممممممم
یعنی فک نکنم سر خوش تر از من خدا افریده باشه هااااااااا
سلام .....بچه ها کارنامه ایوان صادر شده؟واسه من که نیست.......چطوریه!!!!
صادر شده آیاااااااااااااااااااااااا؟
نه مال من هم نیست میگه ازمونی برای شما یافت نشد .فکر نکنم به این زودی جواب ها رو بدنهیچکی نیست جواب ما رو بده؟
سلام .....بچه ها کارنامه ایوان صادر شده؟واسه من که نیست.......چطوریه!!!!
صادر شده آیاااااااااااااااااااااااا؟
نه مال من هم نیست میگه ازمونی برای شما یافت نشد .فکر نکنم به این زودی جواب ها رو بدن
اسکیس چیه دیگه این وسط،من که بیخیال شدم واسه تمرین کردن،بشینیم و تئوری رو خوب بدیم به از اسکیسه والادوستان عزیز میگم من یه برنامه حدودی واسم خودم نوشتم تا اول مهر بشه ببینم بعضی از کلاسام رو نرم و دقیقتر برنامه بریزم اما من گفتم نظر شما چیه که اخر هفته ها رو یک به تمرین خط و کارای اسکیس کلا اختصاص بدیم
به نظرتون خوبه یا اینکه زوده و اون اواخر شروع کنیم؟