مطالعه گروهی کنکور کارشناسی ارشد معماری 94

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mona nadi

عضو جدید
سلام دوستان کسی میدونه سوالات ازمون های ایوان خانه تو کدوم صفحات گذاشته شدن؟؟

zeytoun313

عضو جدید
کاربر ممتاز
2.jpg

سلام آقای ایرانشاهی عزیز
ممنون بابت فیلم های عالی و آموزش خیلی خوبتون

از یکی از حجم ها سوالی برام پیش اومد
توی این حجم که عکسش رو گذاشتم
شما سایه اون قسمت از ضلع شیب دار رو روی زمین
مثل مواقعی کشیدید که اون ضلع موازی زمینه

می خوام بدونم
اشتباها این شکلی کشیدید ؟یا نکته ای هست که من نمی دونم !
آخه خودتون بارها توضیح دادید که سایه ضلعی موازی یک صفحه موازی خودشه!!
اما توی این حجم ضلع موازی زمین نیست!!!

همه نکات مبنی بر این که توی این نقطه پرش نداریم و ... متوجه شدم فقط همین قسمت سایه صیع روی زمین رو نفهیمدم!

آخرین ویرایش:

zeytoun313

عضو جدید
کاربر ممتاز
سوال سایه

سوال سایه

5.jpg

آقای ایران شاهی عزیز
یه سوال دیگه هم داشتم
اونم اینه که من طبق ای شکلی که کشیدم و یاد گرفتم
سایه در سطح شیب دار طولش بیشتر از یه سطح صاف میشه
شما با تاکید توی فیلم فرموده بودین که سایه کوتاه تر میشه ...

کلا توی بقیه حجم ها هم که سایه یه میله عمودی می افتاد روی یه سطح شیب دار شما دیگه از بلند و کوتاهیش چیزی نگفتید
در صورتی که من با همین تحلیلی که عکسش رو کشیدم و تصور می کنم
توی همه حجم ها باید سایه میله عمودی روی سطح شیب دار بلند تر از سایه میله در سطح افقی باشه!!

اگه لطف کنید و راهنمایی کنید که چه اشتباهی می کنم توی تحلیلم ممنون میشم!!

بازم ممنون از فیلم های خوبتون:smile:

آخرین ویرایش:

zeytoun313

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه های عزیز هر کسی که جواب سوالات سایه من رو می دونه کمک کنه تا آقای مهندس ایرانشاهی میان

4fafa

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام
جلل الخالق...
بچه ها من تو ممرایز خب؟برا 504 خب؟ی کورسی ه ک 49 درسه...از همون اولم میدونستمااا گفتم خب طبقه بندیش ختمن فرق داره...الان متووجه شدم ک تا درس 34 کورس .میشه درس 42 از 504.
ینی منه دیوونه داشتم برا خودم همینطور خوش میگذروندم
الان این کورس از 34 ب بعدش اسن چی هس؟؟
از 34 تا 49...
اهههههه...فک کن.
البته خل لغت یاد گرفتن ک عیب نیس.
دوستانی ک ممرایزنو
بگن از کدوم کورس میخونن.
نکنه کتابم قدیمیه...42 درس داره.
برا خاهرم بوده.:redface:

الان ک ب کورسا بچه ها نیگا کردم اونا م 49 هست.
پس کتابم قدیمیه و درس کم داره؟؟

farzaneh*memary

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
جلل الخالق...
بچه ها من تو ممرایز خب؟برا 504 خب؟ی کورسی ه ک 49 درسه...از همون اولم میدونستمااا گفتم خب طبقه بندیش ختمن فرق داره...الان متووجه شدم ک تا درس 34 کورس .میشه درس 42 از 504.
از 34 تا 49...
اهههههه...فک کن.
دوستانی ک ممرایزنو
بگن از کدوم کورس میخونن.

504 علاوه بر 42 درس اصلیش، 125 لغت داره تحت عنوان لغات سخت که تو بعضی کورسا این لغاتو نذاشتن، 100 تا لغت با املای سخت هم داره که چون همه رو تو یه صفحه خیلی خلاصه نوشته دیگه خیلی مظلوم و ناشناخته ترن!!، من خودم همیشه همین کورس 49 درسی رو معرفی کردم تو تاپیکا چون کامله و همه ی این لغاتو داره، مخصوصا کسایی که 1100 رو نمی رسن بخونن بهتره اون 100+125 تا لغت اضافی 504 رو بخونن، چون پارسال راحت 2-3 تا سوال رو می شد باهاشون جواب داد که تو تافلم نبودن ...

آخرین ویرایش:

azi sadeghi

عضو جدید
504 علاوه بر 42 درس اصلیش، 125 لغت داره تحت عنوان لغات سخت که تو بعضی کورسا این لغاتو نذاشتن، 100 تا لغت با املای سخت هم داره که چون همه رو تو یه صفحه خیلی خلاصه نوشته دیگهخیلی مظلوم و ناشناخته ترن، من خودم همیشه همین کورس 49 درسی رو معرفی کردم تو تاپیکا چون کامله و همه ی این لغاتو داره، مخصوصا کسایی که 1100 رو نمی رسن بخونن بهتره اون 100+125 تا لغت اضافی 504 رو بخونن، چون پارسال راحت 2-3 تا سوال رو می شد باهاشون جواب داد که تو تافلم نبودن ...
ببخشید میشه لینک 49 درسیشو بذارین؟نمیدونم کجاست

cna12

عضو جدید
سلام
جلل الخالق...
از 34 تا 49...
اهههههه...فک کن.
دوستانی ک ممرایزنو
بگن از کدوم کورس میخونن.

من اینو مشغولم چون رقابت توش بیشتره...اون نسخه ای استفاده میکنی 125 لغات سختر توشه که بهتره تو یه کورس دیگه بخونی چون504 واجبتره...Capturefg.jpg

farzaneh*memary

کاربر ممتاز
ببخشید میشه لینک 49 درسیشو بذارین؟نمیدونم کجاست

سلام این لینک 49 درسیه که mrt درست کرده و انگلیسی به فارسیه :
http://www.memrise.com/course/2168/504-essential-english-words/

اینجا هم فقط 125 تا لغت سختو داره، من چون یاد گرفتن این 125 تا برام سخت بود همزمان با انگلیسی به فارسیش اینارم می خوندم که بهتر تو ذهنم بمونه:
http://www.memrise.com/course/113809/125-more-difficult-words504/

اینجا هم لینک اون کورسیه که
cna12
تو پست بالایی توصیه کردن، انگلیسی به انگلیسی و مرتب. ولی 125 تا و 100 رو نداره مث خیلیای دیگه
http://www.memrise.com/course/2163/504-absolutely-essential-words/

آخرین ویرایش:

4fafa

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام.
بچه ها ممنون برا جوابتون فرزانه و cna 12.
مرسی مرسی.
پس ضرر نکردمم...داشتم غصه میخوردم چرا من اون اضافه هارو خوندم
ی سوال:
بچه ها این آزمون آزمایشی مرکز معماری.89.آزمون 1.خب؟من درسنامشو ندارم.درحالیکه تئ پاسخ نامش تو سوال 89 تاریخش گفته ب....ک در درسنامه پیوست شده دقت فرمایید.
درسنامش هس؟؟از کجا برش دارم.نیستش بچه ها.

آخرین ویرایش:

adroit

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
سلام. کسی جزوه نور و صوت ایزدی رو نداره؟ اینی که تو باشگاس اصن واضح نیست. قدیمی هم هست. نمیدونم اصن عوض شده یا نه. جزوه فناوری نوین طباطبایی هم میخوام اما لینکش خراب بود. فایلش نیست تو سایت. کسی اینارو نداره؟

azi sadeghi

عضو جدید
سلام
جلل الخالق...
از 34 تا 49...
اهههههه...فک کن.
دوستانی ک ممرایزنو
بگن از کدوم کورس میخونن.

سلام عزیزم
یه سوال کورس تافل هم هست؟

4fafa

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام عزیزم
یه سوال کورس تافل هم هست؟
سلام.
این مترادف ها در تافلhttp://www.memrise.com/course/291917/synonyms-in-essential-words-for-the-toefl/
این هم خود تافلhttp://www.memrise.com/course/156968/essential-words-for-the-toefl-5/
من ازین کورس ها استفاده میکنم.
حالا بچه ها هم بیان ببینیم چی میگن.
فرزانه دستم ب دامنت...بیا ی نیگا بنداز ما اشتبا نریم راهووو:redface:

azi sadeghi

عضو جدید
سلام.
این مترادف ها در تافلhttp://www.memrise.com/course/291917/synonyms-in-essential-words-for-the-toefl/
این هم خود تافلhttp://www.memrise.com/course/156968/essential-words-for-the-toefl-5/
مرسی خیلی خوبه
فقط یه سوال چرا واسه هر درسی 5تای اول هی سوال میپرسه؟
واسه بقیه نه

farzaneh*memary

کاربر ممتاز
سلام.

اینایی که الان لینکشو گذاشتی هر دو ناقصن... تافل باید 30 درس با 15 لغت باشه (450 تا) ... من خودم با این یکی کار کردم:
http://www.memrise.com/course/44059/essential-words-for-the-toefl-2/

ولی بعدش یه لینک جدید دیدم که ویرایش پنجمشو داشت -2 تا ویرایشای تافل تو هر درس یکی دو تا لغت با هم فرق دارن- منم دیگه همه ی لغتایی رو که قبلا خونده بودم ایگنور کردم و فقط لغتای متفاوتو با این یکی خوندم (اگه می خوایی مترادفا رو بخونی همینجا خوبه)
http://www.memrise.com/course/131980/essential-words-for-thetoefl-5th-editon-with-audio/

اینم لینک یه کورس انگلیسی به فارسیه کامل ولی خیلی کم نوشته معنی فارسی رو، به نظر من که هر کلمه اقلا باید 2 3 تا معنی داشته باشه ...
http://www.memrise.com/course/39896/toefl-essential-words-for-persians/

به نظر من همین لینک خودت برا انگلیسی به فارسی بهتره از نظر کیفیت، فقط درسای 20 و 26 رو نداره + 4 تا لغت از درسای دیگه کم داره (خوندنی چک کن ببین کدوم درسات کمتر از 15 تاست لغتاشون) همینو بخون ناقصیاشو برو از یکی از لینکایی که من گذاشتم بخون ...

آخرین ویرایش:

* Nafise *

عضو جدید
کاربر ممتاز
انقد سرم سنگین شد یادم رفت بپرسم ازش اطلاعات جدیدترو میزارم

:( :( :(
احساسی که این لحضه دارم :

گلابچی

من هنوز فن شناسی نخوندم

خونسرد آروم آروم آروم

میگن توی بهشت کنکوزیا میگن آقای دکتر نزدیک کنکور وقت کمه ما خسته شدیم کتاباتون تکراری شد لطفا کتاب جدید چاپ کنین ، آقای دکتر میگن نه بچه ها من دلم نمیاد شمارو تحت فشار بزارم اصلا ازم نخواین اینکار کنم !

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
احساسی که این لحضه دارم :

گلابچی

من هنوز فن شناسی نخوندم

خونسرد آروم آروم آروم

میگن توی بهشت کنکوزیا میگن آقای دکتر نزدیک کنکور وقت کمه ما خسته شدیم کتاباتون تکراری شد لطفا کتاب جدید چاپ کنین ، آقای دکتر میگن نه بچه ها من دلم نمیاد شمارو تحت فشار بزارم اصلا ازم نخواین اینکار کنم !

نفیسه موضوع این کتاب فن شناسی و اون ایران گلاب چیه ؟؟؟؟؟؟؟هر کدوم چند صفحه است ...............میگم مهندس سراغ نداری ایا خلاصه چیزی ازش اومده یا نه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها چند روزی بود که ما نت نیومده بودیم .............الان خیلی از پست هات را خوندم باید یک تشکر ویژه هم از اقای ایرانشاهی کنم ،بابت جزواهات خوبشون ................یک چیز هم به بچه هایی که سال اول و دانشجو هستن بگم .................بچه ها من تابستون سال که دانشجو بودم خوندم ولی متاسفانه زمستون نه واقعا هم اگه می خواستم می تونستم یک جورش کنم البته درسا و مشکلات اونجا اذیت یم کرد ..................ولی اشتباه کردم که نخوندم پارسال بعد پایان نامه یکم اومدم خوندم ولی روش خوندن هم تا حدودی اشتباه .................منابع خوبی هم نخوندم .............الان من عبرت شم برا شما ها بخونید قبول شید اصلا به این نیست که زیاد می خونی یا کم ........................نهایتا شما می خونید قبول نمی شید دیگه بابا سال بعد شاید سر کار باشید لااقل الان خیالتون راحته که می خونید و می تونید سال بعدش هم کار کنید هم دوباره بخونید .................من سرکار بودم حدودا یک ماه پیش اینها شروع کردم کم و بیش خوندن ...............کارم ول کردم تا همین چند روز پیش هم چند جا برام کار پیدا شد ولی نرفتم .........چون میگرن هاد دارم نمی تونم کار کنم و بخونم ............به غیر این 1000تا مشکل جور با جور از مریض بودن مامان و بابا و بد شدن حال اورژانسی مامان گرفته تا تکالیف درسا و پروژه ها داداشم .................ووووووووووووووو............اما احتمال 99درصد این اخرین بار که بتونم امتحان بدم حالم بعضی روزا بد میشه در حدی که نمی خونم که هیچ توی تاریکی محض باید باشم و کلی دارو ......ولی با همه این شرایط از خدا خواستم بهم توفیق خوندن و درک کردن و فهمیدن و قبولی را بهم بده و مهم تر از همه و قبل از همه اونا ظرفیت داشتن این که ارشد قبول شم ...................این ها را گفتم که بگم بخونید و قدر زمان بدونید .............چه قبول بشید چه نشید چه درس زیاد باشه چه نباشه فقط و فقط بخونید فعلا به رتبه و نتیجه و دانشگاه فک نکنید فقط و فقط به یان فک کنید که الان فقط وقت خوندن و تلاشه چه روزی یک ساعت باشه چه روزی 15 ساعت به اندازه زمان و وقتتون و توان تون بخونید که فردا پیش خودتون شرمنده نشید ..................به امید موفقیت هم :gol::gol::gol::gol::gol:

* Nafise *

عضو جدید
کاربر ممتاز
نفیسه موضوع این کتاب فن شناسی و اون ایران گلاب چیه ؟؟؟؟؟؟؟هر کدوم چند صفحه است ...............میگم مهندس سراغ نداری ایا خلاصه چیزی ازش اومده یا نه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

من هنوز بایونیک هم نخوندم ! از اینا واسه کنکور معماریا سوال میاد ؟؟؟
من خلاصه ندارم از این کتابا لطفا اگر کسی میدونه خلاصه این کتب کجا پیدا میشه بگه اگر خلاصه ای پیدا نشد نگران نباشین یه اکیپ تشکیل میدیم هر کس یه فصل به عهده میگیره و فقط یه فصل کامل میخونه و خلاصه میکنه بچه ها نظرتون چیه ؟
من که اصلا واسه خوندن کتاب جدید وقت ندارم

عذرا جان فصلهای کتاب فن شناسی معماری ایران 540 صفحه اس
فصل اول: ساختمايه‎ها
• فصل دوم: ملات‎ها و اندودها
• فصل سوم: پي و جرز
• فصل چهارم: پوشش‎هاي منحني
• فصل پنجم: پوشش‎هاي غيرمنحني
• فصل ششم: کاربندي و مقرنس
• فصل هفتم: بادگير
• فصل هشتم: مناره (منار)
• فصل نهم: سابات
• فصل دهم: آسيا
• فصل یازدهم: کبوترخانه
• فصل دوازدهم: سير تحول آجرکاري در ايران
• فصل سیزدهم: تزئينات وابسته به معماري
• فصل چهاردهم: برداشت و مستندسازي
• فصل پانزدهم: شكل شناسي چفدها و تاغ‎ها
• فصل شانزدهم: زلزله و سازه‎هاي سنتي
• فصل هفددهم: مرمت و پايدارسازي بناها

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
من هنوز بایونیک هم نخوندم ! از اینا واسه کنکور معماریا سوال میاد ؟؟؟
من خلاصه ندارم از این کتابا لطفا اگر کسی میدونه خلاصه این کتب کجا پیدا میشه بگه اگر خلاصه ای پیدا نشد نگران نباشین یه اکیپ تشکیل میدیم هر کس یه فصل به عهده میگیره و فقط یه فصل کامل میخونه و خلاصه میکنه بچه ها نظرتون چیه ؟
من که اصلا واسه خوندن کتاب جدید وقت ندارم

عذرا جان فصلهای کتاب فن شناسی معماری ایران 540 صفحه اس
فصل اول: ساختمايه‎ها
• فصل دوم: ملات‎ها و اندودها
• فصل سوم: پي و جرز
• فصل چهارم: پوشش‎هاي منحني
• فصل پنجم: پوشش‎هاي غيرمنحني
• فصل ششم: کاربندي و مقرنس
• فصل هفتم: بادگير
• فصل هشتم: مناره (منار)
• فصل نهم: سابات
• فصل دهم: آسيا
• فصل یازدهم: کبوترخانه
• فصل دوازدهم: سير تحول آجرکاري در ايران
• فصل سیزدهم: تزئينات وابسته به معماري
• فصل چهاردهم: برداشت و مستندسازي
• فصل پانزدهم: شكل شناسي چفدها و تاغ‎ها
• فصل شانزدهم: زلزله و سازه‎هاي سنتي
• فصل هفددهم: مرمت و پايدارسازي بناها

یا صاحب الزمان چه خبر ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ خدایش گلاب فک کردم ما کامپیوتریم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟والا من یکی کتاب که ندارم گمونم نکنم یکی همین جوری بهم بده بتونم بخونم ..........از بس درس خونم و نابغه همه کتابها و جزوه هام روی هم مونده اصلا یک وضعیه اساسی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مرسی نفیسه جون ...................بخون عزیزم بخون برا اخر و عاقبتت خوبه .................اقا من برم همونا که خوندم و درست جواب بدم این یک دو فقره پیش کش ام

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
یک سوال هم از اقای ایرانشاهی عزیز...............شما می گید که درک عسگری را نخونیم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟خب من تقریبا سوالات کنکور خوندم تحلیل کردم ......از سوالات کنکور نتیجه بدی را نمی گیرم موقع حل کردن ولی الان واقعا نمی دونم چیکار کنم برای اینکه درک بشه زد چون توی زدن سوالات مثلا ازمون ها یا چیزا می بینید واقعا می مونم .............خوب هم تحلیل می کنم نه اینکه مثلا بگید شانسی ولی می بینید نظر من و طراح یکی نیست ..............جزوه هایی که گفتید را ندارم دسترسی به کلاس و انیها هم ندارم بهنظرتون بهترین کار برا انیکه درک بشه یک کاریش کرد و به قولی منفی هم نزد چیه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ممنون میشم برای درک یک پیشنهاد بدید....................

4fafa

عضو جدید
کاربر ممتاز
یک سوال هم از اقای ایرانشاهی عزیز...............شما می گید که درک عسگری را نخونیم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟خب من تقریبا سوالات کنکور خوندم تحلیل کردم ......از سوالات کنکور نتیجه بدی را نمی گیرم موقع حل کردن ولی الان واقعا نمی دونم چیکار کنم برای اینکه درک بشه زد چون توی زدن سوالات مثلا ازمون ها یا چیزا می بینید واقعا می مونم .............خوب هم تحلیل می کنم نه اینکه مثلا بگید شانسی ولی می بینید نظر من و طراح یکی نیست ..............جزوه هایی که گفتید را ندارم دسترسی به کلاس و انیها هم ندارم بهنظرتون بهترین کار برا انیکه درک بشه یک کاریش کرد و به قولی منفی هم نزد چیه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ممنون میشم برای درک یک پیشنهاد بدید....................
من یادمه گفتن درک رو باید با درسای دیگه جبران کرد:redface:

* Nafise *

عضو جدید
کاربر ممتاز
یا صاحب الزمان چه خبر ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ خدایش گلاب فک کردم ما کامپیوتریم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟والا من یکی کتاب که ندارم گمونم نکنم یکی همین جوری بهم بده بتونم بخونم ..........از بس درس خونم و نابغه همه کتابها و جزوه هام روی هم مونده اصلا یک وضعیه اساسی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مرسی نفیسه جون ...................بخون عزیزم بخون برا اخر و عاقبتت خوبه .................اقا من برم همونا که خوندم و درست جواب بدم این یک دو فقره پیش کش ام

نه عزیزم نه عمرا بخونم مگه اینکه خلاصه ای پیدا شه

آخرین ویرایش:
سلام دوستان عزیز کسی جزوه منظر خانم غزاله روحانی رو به صورت Pdf داره هر چه هزینش بشه . حاضرم ازتون بخرم . فقط لطف کنید سریع خبرشو بدید . خیلی واسم مهمه . موفق باشید .

* Nafise *

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوستان عزیز کسی جزوه منظر خانم غزاله روحانی رو به صورت Pdf داره هر چه هزینش بشه . حاضرم ازتون بخرم . فقط لطف کنید سریع خبرشو بدید . خیلی واسم مهمه . موفق باشید .

توی تاپیک جزوات هست

آخرین ویرایش:
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا