سلام ستاره.
کی باید ثبت نام کنم؟؟
وچطور ؟
تو سایت مراکز مشخصه کاملن؟
ممنون.
گلم من شرکت نکردم، از کسایی که شرکت کردن بپرس من فقط میدونستم که اینترنتی برگزار میشه .....شرمنده
سلام ستاره.
کی باید ثبت نام کنم؟؟
وچطور ؟
تو سایت مراکز مشخصه کاملن؟
ممنون.
به من زنگ زده گفته از 22 ...کلاس ها شروع شده
به اندازه ی کافی فرصت هس که نیازی به کلاس نباشهبچه ها من خیلی دوس دارم کلاس برم ولی تهران نیستم که!انقد دلم می خوااااااااااااااااااااااااااااااااد.
خیلی خیلی خیلی ممنون ازتونبه اندازه ی کافی فرصت هس که نیازی به کلاس نباشه
تعجب می کنم از این همه شتابی که بچه های اینجا بخرج میدن باور کنید روزی 8ساعت 9 ساعت در روز واسه تابستون خیلی زیاده کاملا شمارو واسه پاییز و زمستون دشارژ میکنه
نهایتا تو تابستون باید روزی 3ساعت خوند...بجای اینکه یهو بیوفتید به جون کتابای فنی بشینید بدون تعارف 1ماه کامل تحقیق کنید که چی باید بخونید و اشتباه منو تکرار نکنید...اون آخرا می فهمید چی میگم
اونوقت به خودتون میاید و می گید کاش وقتمو واسه فلان کتاب هدر نمی دادم...منابع رو با بصیرت انتخاب کنید با تحلیل سوالات کنکورای قبل...با پرس و جو از کسایی که قبول شدن
من پارسال از خرداد نشستم و درس خوندم نزدیک به 8 ماه و اینقد مغرورانه و متکی به خود که ترجیح میدادم هرچی به دستم میرسه رو بخونم بدون توجه به ارزشش مثلا کتاب نانو ومعماری رو خریدم و خوندم
و 2هفته از وقتمو صرفش کردم ولی در نهایت نتونستم به سوالش تو کنکور که خیلیم ساده بود جواب بدم درصورتی که با خوندن یه جزوه ی 20 صفحه ای شم کارم راه میوفتاد...دوستان از این اشتباها نکنید
باور کنید قبولی تو ارشد فقد 3-4 ماه مطالعه میخواد ولی 1 تا 3 ماه تحقیق لازم داره.... خیلی عجله و شتاب دارین با تاریخ و زبان شروع کنید که قول بهتون میدم جفتشون تنها درسهایی هستن که حتی 1 دقیقه قبل از ازمون هم مشغول مرورش خواهید بود و بی نهایت فرّاره مخصوصا تاریخ(بنظرم تاریخ در اولویته نسبت به درسای دیگه چون دروس فنی یا درک قابلیت استیک این مایند دارن که تاریخ بسختی به این قابلیت میرسه....
در هر صورت واسه همه ارزوی موفقیت میکنم و برادرانه هشدار میدم که تو ارشد به حجم یا زمان مطالعه تون رتبه نمیدن و فقد کسی موفقه که بدونه چیو چه قد بخونه...خودم به شخصه 1 ماه فرصت بیشتری میداشتم چه بسا سرنوشت بهتری نصیبم میشد ولی بدونید فرصت بیشتر وجود نخواهد داشت... پس این فرصت هارو با کلاسها و کتابهای بی ارزش هدر ندید...و بازم میگم هنوزم فرصت خیلی زیاده دچار اضطراب نشید و از حول حلیم نیوفتید تو دیگ
اون اواخر روزهایی فرا میرسه که کل تاریخ معماریه ایرانو تو 2 ساعت مرور می کنید و به این روزا که میگید مثلا میشینم امروز 4ساعت معماریه ایران سبک آذری میخونم میخندید
از پرچونگیم معذرت-عادته
بچه ها کسی میتونه از کتابای رستمی و اصفهانی ، یک صفحه عکس بذاره تا بهتر تصمیم بگیرم؟ از نحوه آموزش لغت های کنکورهای هر سال.
من 504 و تافل رو دارم. و فقط بخاطر لغتای تکرار شده تو کنکور میخوام یه کتاب بخرم.
کسی این دو کتاب رو نداره؟ از هر کدوم فقط یه صفحه عکس می خوام تا تصمیم بگیرم. عکس از نحوه آموزش لغت های کنکورها
منم کتابای قیابکلو رو کنار گذاشتم اصلا خوندن شون برا کنکور ارزش نداره. سوالاش یا انقد سخته که کلا جواب نمی دی یا انقد آسونه که تو هر جزوه ای پیدا می شه جوابش. من جزوه های ایزدی رو پارسال از تاپیک جزوه ها دانلود کردم که حجم شون خوب و معقول بود، همونا رو می خونم تا سوالای ساده ای رو که همه جواب می دن از دست ندم فقط همین!من زيره ذره بينو دارم اگر بخواي.
ميخواستم اينو بپرسم يادم رفت
كسي از ايوانخانه تا حالا جزوه خريده؟ ميخوام ببينم چه جوريه، بايد حتما اونجا كلاس بريم يا همه ميتونن جزوه بخرن؟ جزوه هاي تاسيسات و تنظيم آقايي رو ميخوام با تاريخارو، به نظرتون خوبن؟ با كتاباي تاريخ كنار ميام ولي با كتاباي قيابكلو نچبيزارم ازشون
![]()
بچه ها تقریبا اولین توصیه ی همه ی دوستانی که تجربه ی کنکورو داشتن اینه که سوالات سال های اخیرو خوب بررسی کنین. تو کنکور معماری محاسبه و فرمول محلی از اعراب نداره. حالا شاید توهر چند سال، یک یا نهایت دو تا سوال ببینین که یه محاسبات جزئی بخواد ولی تعدادشون به حدی نیست که بشه ملاک قرار دادو با استناد به اونا نشست کلی برا حفظ کردن فرمولا وقت گذاشت... این جور سوالا که می پرسین نشون می ده یه نگاه اجمالی هم به سوالا نداشتین، این اشتباهه و اگه می خوایین راه درستی انتخاب کنین حتما حتما سوالا رو ببینین، سرسری از این مسئله رد نشینبچه ها سه تا جزوه نور،اکوستیک،تنظیم شرایط قیابکلو که تو باشگاه هست هر سه تا پر از فرمول و اعداد و رقم هست یعنی همه اینها رو باید حفظ کنیم؟من متنفرم از فرمول حفظ کردن
![]()
یکی از منابع باغ ایرانی غلامرضا نعیمابچه ها میشه بگین برای منظر چی خوبه؟؟؟؟ البته من میخوام معماری شرکت کنم
یکی از منابع باغ ایرانی غلامرضا نعیما
منظر عصر کنکاش کتاب خیلی خوبیه برای جمع بندی ولی فکر نکنم برای شروع مناسب باشه ...از همون باغ ایرانی شروع کنین به خوندن بهتره...عصر کنکاش هم خوبه؟
عصر کنکاش خیلی خوبه حتی میتونی فقط به همون بسنده کنی اونو چند دور بخونی به نظر من واقعا عالیهبچه ها میشه بگین برای منظر چی خوبه؟؟؟؟ البته من میخوام معماری شرکت کنم
من زيره ذره بينو دارم اگر بخواي.
كسي از ايوانخانه تا حالا جزوه خريده؟ ميخوام ببينم چه جوريه، بايد حتما اونجا كلاس بريم يا همه ميتونن جزوه بخرن؟ جزوه هاي تاسيسات و تنظيم آقايي رو ميخوام با تاريخارو، به نظرتون خوبن؟ با كتاباي تاريخ كنار ميام ولي با كتاباي قيابكلو نچبيزارم ازشون
![]()
به اندازه ی کافی فرصت هس که نیازی به کلاس نباشه
تعجب می کنم از این همه شتابی که بچه های اینجا بخرج میدن باور کنید روزی 8ساعت 9 ساعت در روز واسه تابستون خیلی زیاده کاملا شمارو واسه پاییز و زمستون دشارژ میکنه
نهایتا تو تابستون باید روزی 3ساعت خوند...بجای اینکه یهو بیوفتید به جون کتابای فنی بشینید بدون تعارف 1ماه کامل تحقیق کنید که چی باید بخونید و اشتباه منو تکرار نکنید...اون آخرا می فهمید چی میگم
اونوقت به خودتون میاید و می گید کاش وقتمو واسه فلان کتاب هدر نمی دادم...منابع رو با بصیرت انتخاب کنید با تحلیل سوالات کنکورای قبل...با پرس و جو از کسایی که قبول شدن
من پارسال از خرداد نشستم و درس خوندم نزدیک به 8 ماه و اینقد مغرورانه و متکی به خود که ترجیح میدادم هرچی به دستم میرسه رو بخونم بدون توجه به ارزشش مثلا کتاب نانو ومعماری رو خریدم و خوندم
و 2هفته از وقتمو صرفش کردم ولی در نهایت نتونستم به سوالش تو کنکور که خیلیم ساده بود جواب بدم درصورتی که با خوندن یه جزوه ی 20 صفحه ای شم کارم راه میوفتاد...دوستان از این اشتباها نکنید
باور کنید قبولی تو ارشد فقد 3-4 ماه مطالعه میخواد ولی 1 تا 3 ماه تحقیق لازم داره.... خیلی عجله و شتاب دارین با تاریخ و زبان شروع کنید که قول بهتون میدم جفتشون تنها درسهایی هستن که حتی 1 دقیقه قبل از ازمون هم مشغول مرورش خواهید بود و بی نهایت فرّاره مخصوصا تاریخ(بنظرم تاریخ در اولویته نسبت به درسای دیگه چون دروس فنی یا درک قابلیت استیک این مایند دارن که تاریخ بسختی به این قابلیت میرسه....
در هر صورت واسه همه ارزوی موفقیت میکنم و برادرانه هشدار میدم که تو ارشد به حجم یا زمان مطالعه تون رتبه نمیدن و فقد کسی موفقه که بدونه چیو چه قد بخونه...خودم به شخصه 1 ماه فرصت بیشتری میداشتم چه بسا سرنوشت بهتری نصیبم میشد ولی بدونید فرصت بیشتر وجود نخواهد داشت... پس این فرصت هارو با کلاسها و کتابهای بی ارزش هدر ندید...و بازم میگم هنوزم فرصت خیلی زیاده دچار اضطراب نشید و از حول حلیم نیوفتید تو دیگ
اون اواخر روزهایی فرا میرسه که کل تاریخ معماریه ایرانو تو 2 ساعت مرور می کنید و به این روزا که میگید مثلا میشینم امروز 4ساعت معماریه ایران سبک آذری میخونم میخندید
از پرچونگیم معذرت-عادته
نمی دونم حکمتش چیه که همه هم فوری می خرنش یا می ذارنش تو لیست برا خرید، خودم به عنوان اولین کتابای کنکوری هر 3 تاشونو خریدم، فقط یکیش به دردم خورد اونم برا امتحان دانشگاهبچه ها من تو لیست خرید کتابام واسه تاسیسات کتابای قیابکلو و سلطان دوست و گذاشتم آخه فقط یه کتاب تاسیسات دارم اونم تاسیسات کاردانی به کارشناسی مدرسان شریفه. ولی یکی از بچه ها گفتن کتابای قیابکلو یه جورایی جواب نمیده....لطفا میشه بگین شما کدوم کتابا رو می خونین واسه تاسیسات؟
سال 92 اکثر سوال های جهان از این کتاب بود اما امسال از زارعی و هلن گاردنر بود !!! .بچه ها به نظر شما ریشه ها و مفاهیم معماری غرب بانی مسعود رو حتما"باید بخونیم؟؟؟
جزوه امسال اساتید نمی دهند اما قدیمی ها را می دهند ... قیمت جزوهاشووون هم گروون و خام است ...من زيره ذره بينو دارم اگر بخواي.
![]()
به من که زنگ زدند گفتند از 22 شروع میشود ... نمی دونم ایشون از کجا می گویند کلاسها شروع شد ... اما اخرین بار که من رفته بودم بخاطر ساختمان سازی و کارگر کلاسها از 18 تیر عقب انداختند .پس چرا به من زنگ نزدن؟؟؟![]()
سال 92 اکثر سوال های جهان از این کتاب بود اما امسال از زارعی و هلن گاردنر بود !!! .
برای معاصر سال 92 اعتضادی غوغا کرده بود اما امسال همه از قبادیان و مزینی بود ...
اسلام هم از متدین و سبک شناسی ...در هر دو سال ...
تنظیم شرایط محیطی 93 هم فرمول و مسئله تبادل حرارتی و جدول اوومد ... هر چند سوالات تنظیم درک هم خیلی اسووون بود ...![]()
دوست عزیز این سوال بارها تکرار شده و توسط دوستان پاسخ داده شده، صفحات رو که مرور میکنی تمام صحبتها که چه چیزهایی بخونیم امده است. مطالعه کن به نتیجه میرسیسلاااام....بچه ها تورو خدا یکی کمکم کنه
من خییییلی گیج شدم اصلا نمیدونم از کجا شرو کنم....روزی چند ساعت درس میخونین؟
توروخدا یه نفر کتابا و جزوه هایی رو که وااااقعا به درد میخوره و منابع ارشده لیست کنه بذاره ....برای تست مدرسان خوبه به نظرتون؟یا پارسه؟
من زبان رستگار پورو دارم به نظرتون روزی یه ریدینگ ازش بخونم کافیه؟ولی باید دونه دونه لغتاشو دربیارم....کسی لغات ریدینگای رستگار پورو نداره که یکم کارم راحت شه؟آخه اینطوری خیلی وقتم تلف میشه!!!![]()
معماری اسلامی پیرنیا مهمه ولی معماری ایران معماریان نه....ببخشید انقده سوال میپرسم......به نظرتون کتاب معماری ایران معماریان و معماری اسلامی پیرنیا رو باید حتما خوند ؟؟؟؟؟؟ازشون سالهای اخیر سوالی بوده؟؟؟؟؟؟؟
ببخشید انقده سوال میپرسم......به نظرتون کتاب معماری ایران معماریان و معماری اسلامی پیرنیا رو باید حتما خوند ؟؟؟؟؟؟ازشون سالهای اخیر سوالی بوده؟؟؟؟؟؟؟