merc pidash kardam#1026
من بلد نیستم لینک کنم.. قسمت عناصر جزییات تاپیک جزوه هاست..
merc pidash kardam#1026
من بلد نیستم لینک کنم.. قسمت عناصر جزییات تاپیک جزوه هاست..
میشه لطفا بگین مثلا جزوه های ویرایش جدید احسان سروشنیارو از کدوم موسسه باید خرید؟؟کل بچه های باشگاه رو خوشحال میکنیدتقریبا کل جزوه چند سال پیش اقای سروش نیا تو باشگاه هست
ایمیل ایشونم هست تو خود باشگاه هر سوالی بپرسین جواب میدن
اکثر موسسات هم پکیج جزوات رو میفروشن و به همه جای ایران ارسال میکنن
یه سری اساتید مثل اقای فاطمی هم.که اصلا کتاب کردن کل جزوه هاشونو یا کتاب های عصر کنکاش
البته که بودن تو خود کلاس و جزوه ای که ادم خودش پر کنه چیز دیگه ایه اما دیگه عدم دسترسی به اساتید و جزوات با این شدتی که میگین هم نیست!!
مثلا همین جزوه عناصر جزییات سینا شریفی رو من الان متوجه شدم مرکز معاری دارهمیشه لطفا بگین مثلا جزوه های ویرایش جدید احسان سروشنیارو از کدوم موسسه باید خرید؟؟کل بچه های باشگاه رو خوشحال میکنید
دیگه همه از اینکه ریز ریز این جزوات ناکامل رو دانلود کنن خسته شدن
تیریک میگم برای رتبت خیلی خوب شدذه..من گذاشتم چون هم تخصصی و هم درک رو خراب کرده بودم منتظر پیشنهاد بچه ها بودم ولی دریغ ار یه پست...والا پارسال بچه ها خیلی بیشتر به هم کمک میکردن اینجا هر کی به فکر خودشه فقط.....
سلام بچه ها اول از همه چقدر پست می زارید ................وای مردم از بس خوندم هااااااااا ....راستی از بودن اقای ایرانشاهی هم خوشحالم امیدوارم که خدا جواب این زحماتشون بده ...........به قول معرف پیر شی ننه......خیر از جونیت ببینی
این مدت نت عزیز خراب حال ما هم بد اصلا یک وضع مشتی هستش.............احتمالا سیستم ها باید به زودی ویندوز عوض کنیم و........یک تشکر هم از بابت این فیلم ها خیلی خوب بودش مرسی ................راستی بچه ها توی این شبای عزیز رفتید مراسم مارا هم دعا کنید که حالمون خوب شه بتونیم بخونیم ...................
اهان بچه ها یک سوال شما منظر درک را از کی می خونید ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟الان می خونیدش یا میزارید یکم تاریخ و فن و زبان بره جلو ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
لطف خیلی بزگی کردین
ولی اگه بتونید یه جزوه کامل معرفی کنید که مثل باشگاه تا این اندازه پراکنده گی نداشته باشه وهمه مطالب رو یکجا پوشش بده ممنون میشیم
به نظر شما کتاب فاطمی مرکز معماری میتونه کامل باشه...چون تا اونجا که من شنیدم میگن خیلی کامل نبست
مثلا جزوات طبا طبایی خیلی خوبن ولی ما که شهرستانیم نمیدونیم کاملشو از کجا تهیه کنیم؟اگه یه جای مشخص به ما بگین ممنون میشیم به جای این دانلود کردنا که معلوم نیست کاملن یا نه
خیلی ممنون بابت راهنماییاتون
کاش به ما بچه های انرژی و کلا هنرای ساخت هم از این مشاوره ها بدین![]()
بله معماریا خیلی بیشترن ولی من دوروبر خودم هرکیو میبینم میخواد هنرای ساخت شرکت کنه و این خیلی بهم استرس وارد میکنه...اتفافا من خودم مدیریت پروژه گرفتم ارشدم رو از دانشگاه تهران.. خیلی هم همیشه تو اکادمی به بچه های هنر ساخت مخصوصا مدیریت دید خاصی داشتم...ولی واقعا تعداد بچه های معماری خیلی بیشتر هست.. اخه تو اکادمی دوست خوبم به نام مهندس طباطبایی هست که تو مشاوره دادن به بچه های معماری کمک میکنه...البته من به اون کمک می کنم در اصل...
سلام
مطالب استاد عزیز کاملا مورد تایید بنده نیز هست.....البته در حدی نیستم که حرفهای ایشون رو تایید یا رد کنم چون تجربیات ایشون گویای صحت مطالب ارائه شده هست و من هم تجربیاتم کاملا با صحبت های ایشون همخوانی داره و واسه معماری ایشون کاملا درست میگن ولی واسه هنرهای ساخت باید زمان و انرژی بیشتری رو واسه ایستایی و سیستم بزارید چون 1 سوال هم میتونه بعضی مواقع 10-15 تا تو رتبه شما تاثیر بذاره که تو گرایش های این رشته 1 نفر جابجا شدن هم حیاتیه
اگه امکان داره توضیحی واسه نحوه خوندن این درس در گرایش های هنرهای ساخت ارائه کنید استاد گرامی
ممنون از توضیحات واقعا مفیدتون
یعنی دید به منابع عوض شده؟اگه جزوه سال های قبل رو گیر بیاریم کارساز نیست؟بله جزوه دکتر طباطبایی نسبت به بقیه اساتید خوب دیگه کامل تر هست و البته حجم بالاتری هم داره.. مخصوصا یک پک جدید شامل 5 کتاب برای امسال آماده کردن که فقط به بچه های سر کلاس داده می شه که برای تدریسش توی ایستایی و سیستم 130 ساعت وقت می زاریم سر کلاس... اما ببینید پخش کردن جزوه توسط من یه ذره جالب نیست!!! چون دکتر طباطبایی و مهندس علی طباطبایی و دکتر تقی زاده و.... اینا استاد های ما هستند و این کار توسط من وجهه ی خوبی نداره . ولی کساییکه از بچه های اکادمی شهرستان ها تهران می ان من تا حد خیلی خیلی زیادی کمکشون می کنم...
من این جمعه هستم آکادمی کلاس دارم صبح تا شب. اگر کسی تونست بیاد من تا حد زیادی کمکش می کنم..
بله معماریا خیلی بیشترن ولی من دوروبر خودم هرکیو میبینم میخواد هنرای ساخت شرکت کنه و این خیلی بهم استرس وارد میکنه...
یعنی دید به منابع عوض شده؟اگه جزوه سال های قبل رو گیر بیاریم کارساز نیست؟
هشاید این صحبتی که الان میکنم یه ذره دیره ولی متاسفانه طبق تجربه من حدود 80 درصد کساییکه واسه هنر های ساخت می خونن از اول اشتباه تصمیم گیری کردن مثلا فکر های رایج و اشتباه که در قالب جمله هایی که تو مشاوره می گن نمایا میشه...
هنر های ساخت راحت تره چون اسکیس نداره..!!!!!
قبولیش راحت تره چون 4 تا درس داره معماری کلی درس داره..!!!!
بازار کار خوبی داره...!!!!
من ایستایی دوس دارم پس میرم تکنولوژی..!!!!
من می خوام سا ختمون سازی اینام خوب بشه میرم مدیرت!!!
تو موسسه هیچ کس حق نداره قبل از اینکه با من و یا بقیه استید مشورت نکرده یکی از این 3 رشته رو انتخاب کنه... چون هر کسی شرایط قبولیشو نداره...
تو شهرهایی که دسترسی به مشاوره خوب ندارن این بزرگترین مشکل هست...
بله درسته، خوشبختانه من خیلی درباره ش تحقیق کردم و بعد از چندماه تصمیم قطعی گرفتم درباره انرژی.. قبولیشم خیلی سخت تره ظرفیتا خیلی پایینه...شاید این صحبتی که الان میکنم یه ذره دیره ولی متاسفانه طبق تجربه من حدود 80 درصد کساییکه واسه هنر های ساخت می خونن از اول اشتباه تصمیم گیری کردن مثلا فکر های رایج و اشتباه که در قالب جمله هایی که تو مشاوره می گن نمایا میشه...
هنر های ساخت راحت تره چون اسکیس نداره..!!!!!
قبولیش راحت تره چون 4 تا درس داره معماری کلی درس داره..!!!!
بازار کار خوبی داره...!!!!
من ایستایی دوس دارم پس میرم تکنولوژی..!!!!
من می خوام سا ختمون سازی اینام خوب بشه میرم مدیرت!!!
تو موسسه هیچ کس حق نداره قبل از اینکه با من و یا بقیه استید مشورت نکرده یکی از این 3 رشته رو انتخاب کنه... چون هر کسی شرایط قبولیشو نداره...
تو شهرهایی که دسترسی به مشاوره خوب ندارن این بزرگترین مشکل هست...
ممنون از لطفتون اقاي جهانشاهي
فيلم عالي بود و به همه دوستان پيشنهاد ميكنم ببينيد������
Sent from my iPhone using Tapatalk
حرفای شما کاملا متینه قربان......ولی به نظرتون چن نفر می تونن کلاس اساتید برتری مثل طباطبائی یا سروش نیا رو برن؟یا حتی منی که کلاس ایستائیم رو 3 سال پیش پاس کردم چه دسترسی به استادش دارم؟در مورد جزوه هم همینطوریه....من خودم آرزو به دل موندم کسی که کلاس(مثلا) آقای سروش نیارو میره یه برگ، فقط یه برگ!! از جزوش رو نشون بده تا ببینم این همه که می گن این اساتید تدریسشون فوق العادس چه جوری درس میدن! البته چنین انتظاراتی مسلما و صد البته نهایت پررویی هستش.
عزیزم تو قسمت کارت جدید دو تا مربع سبز اون بالاست یکی عکسو اضافه و یکی کم میکنه..........
سلام بچه ها اول از همه چقدر پست می زارید ................وای مردم از بس خوندم هااااااااا ....راستی از بودن اقای ایرانشاهی هم خوشحالم امیدوارم که خدا جواب این زحماتشون بده ...........به قول معرف پیر شی ننه......خیر از جونیت ببینی
این مدت نت عزیز خراب حال ما هم بد اصلا یک وضع مشتی هستش.............احتمالا سیستم ها باید به زودی ویندوز عوض کنیم و........یک تشکر هم از بابت این فیلم ها خیلی خوب بودش مرسی ................راستی بچه ها توی این شبای عزیز رفتید مراسم مارا هم دعا کنید که حالمون خوب شه بتونیم بخونیم ...................
اهان بچه ها یک سوال شما منظر درک را از کی می خونید ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟الان می خونیدش یا میزارید یکم تاریخ و فن و زبان بره جلو ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام عزیزم... منم ممنونم از حضور و مشاوره اقا ایرانشاهی... انشالا خدا جواب محبتا همه اونایی که بی انتظار جواب کمک میکنن و بدن
درستش اینه منظرو درک هر روز تو برنامت باشه یک ساعت در روز... یه روز درک و ی روز منظر.....
ولی من چون درسای دیگرو اصلا نمیرسم بخونم فلن تو برنامم نیس.....![]()
سلام آزی جون مرسی ولی من نرم افزار جی 5 یا همون j memoriz نمیگم سایت http://www.memrise.com/ مربع سبز نداره![]()
ممنون از دعاتون..
من تازه 5 روزه اومدم ولی از امتیاز ها و پست ها میشه افراد رو شناخت...
دوباره به استناد اون فیلم تحلیل کنکور درس درک عمومی منظر درس 5 ام شماست!!!!
یعنی این درس از
تاریخ معاصر
پرسپکتیو و سایه
عناصر
تنظیم
تاسیسات
و مصالح
خیلی مهمتره...
این دید اشتباه باید تو ذهن شما درست بشه...
طبق اون تحلیل منظر ب ضریب 1 و ایستایی سیستم با ضریب 1.5 (نصف یک درس ضریب 3)
یعنی منظر حدود 66 درصد ایستایی و سیستم اهمیت داره!!!!!
بی اهمیتی به ای درس از جمله نقاط ضعف معمول و رایج دانشجویان است..
خب شرکت کننده زیاده ولی شاید 500 تاش رقیبای اصلیت باشن اگه خوب بخونی ....یا فوقش 1000 تا......تقریبا تا 3000 مجاز میشه....واسه قبولی و درصد اسکیسم بهتره اینجارو نیگا کنی.... http://www.www.www.iran-eng.ir/show...شد-معماری-93?p=7842674&viewfull=1#post7842674بچه ها چن تا سوال داشتم ممنون میشم جواب بدینشرکت کننده های معماری پارسال حدودن چن نفر بودن؟ آخرین رتبه مجاز چند بود؟ بدترین رتبه ای ک شنیدین با اسکیس عالی قبول شده چن بود؟
![]()