بچه ها من بالاخره به طور جدی شرو کردم بخوندن...ولی روزی 5 ساعت بیشتر نمیخونم...
اینطوری تصمیم گرفتم که یه هفته معماری اسلامی با فن و زبان بخونم...یه هفته معاصر با فن و زبان...یه هفته هم جهان با فن و زبان....فعلا امتحان نکردم ولی احساس میکنم اینطوری بهتر باشه
درک رو هم از مهر شرو میکنم ایشالا
ایشالا همگی موفق باشیم![]()
من این کتابو خوندم این فصلارو هم بخونی ضرر نکردی البته بغیر قسمت های محاسبه ایش. درک سازه ایت رو خیلی میبره بالادوستان کدومتون مبانی سازه برای معماران و دارید می خونید یا خوندید؟
سوال دارم در مورد فصل های آخر کتاب یعنی فصل 9 تا 11 که آیا مهم هستند؟
مثلا فصل 9 در مورد کلیسا توضیح داده و به نظرم مهم نیست.
آیا سوالی از این فصل اومده تا حالا؟
بچه هایی که میخواین ازمون اول و رایگان اکادمی رو بدین براتون یوزر نیم پسووردی چیزی ایمیل کردن?
[h=2][/h]1-در مورد جزوه ی فناوریهای نوین ساختمانی جزوه ی طباطبایی خونده بشه یا سینا شریفی؟یا کتاب؟!
2-اونی که من از باشگاه دانلود کردم جزوه ی فناوریهای نوین ساختمانی 2 از سینا شریفی بود.پس یکش کجاست؟
3- درزهای ساختمانی سینا شریفی کجاست؟؟؟ یک فایل تو باشگاه با این عنوان : مروری بر درزهای ساختمانی دانلود کردم که نویسنده اش مائده خلیلی ! بود
پلیز هلپ می![]()
اخه ایوان خانه گفته بود شماره تلفن میشه یوزر نیم پسوورد اکادمی هیچی نگفته با چه یوزر پسووردی باید امتحان دادنه برای من که چیزی ایمیل نکردن
البته ایوان خانه هم چیزی میل نکرده بود و موقع امتحان دادن به مشکل برنخوردم
بچه هایی که میخواین ازمون اول و رایگان اکادمی رو بدین براتون یوزر نیم پسووردی چیزی ایمیل کردن?
یعنی شما اصلا تو سایت عضو نشده بودین برای ازمون خودشون زنگ زدن!!با من تماس گرفتن اسممو پرسیدن
فقط گفتن جمعه 8 صب تو سایت عضو شم و آزمونو شرکت کنم![]()
همینجوری که میخونین خوبه...تایم 4 تا درس کنکور رو نگه دارین و بعد تموم شدن یه کتاب برین سراغ کتاب دیگه از همون درس...منم شروع کردم
از معماری جهان و مبادی سواد بصری و 504 و ایستایی
بنظرتون اینارو تموم کنم بعد کتاب جدید اضافه کنم یا همزمان کتابای دیگه هم بخونم؟؟؟
سازه گلابچی و زیبایی شناسیم اضافه کنم؟؟؟![]()
نه تو یه هفته تموم نمیکنم تا اونجایی که بتونم میخونم...بیشتر سعی میکنم روزی یه فصل یا اگه حجمش زیاد بود دو روز یه فصل بخونمموفق باشی![]()
تو ی هفته معماری اسلامیو تموم میکنی؟؟ هفته بعدش میری معاصر؟؟؟
فن چی میخونی؟
یعنی شما اصلا تو سایت عضو نشده بودین برای ازمون خودشون زنگ زدن!!
نه تو یه هفته تموم نمیکنم تا اونجایی که بتونم میخونم...بیشتر سعی میکنم روزی یه فصل یا اگه حجمش زیاد بود دو روز یه فصل بخونم
راستش نمیدونم خوب باشه یا نه میترسم مطالب زود یادم بره!!!ولی خب اونموقه احساس میکنم کتاب زود تموم میشه و میشه دوباره مرور کرد
فن رو والا یکم میترسم بهش نزدیک شماز ایستایی به زبان ساده عصر کنکاش شرو کردم....بعدشم درک رفتار و سازه در معماری میخونم ایشالا...
بچه ها همه نظر بدین ببینم روشم خوبه یا نه؟؟؟
1. جزوه کامل مهندس سینا شریفی... (البته جزوه این دو عزیز عین هم هست فرقی نداره)1-در مورد جزوه ی فناوریهای نوین ساختمانی جزوه ی طباطبایی خونده بشه یا سینا شریفی؟یا کتاب؟!
2-اونی که من از باشگاه دانلود کردم جزوه ی فناوریهای نوین ساختمانی 2 از سینا شریفی بود.پس یکش کجاست؟
3- درزهای ساختمانی سینا شریفی کجاست؟؟؟ یک فایل تو باشگاه با این عنوان : مروری بر درزهای ساختمانی دانلود کردم که نویسنده اش مائده خلیلی ! بود
پلیز هلپ می![]()
بین سه تا کتاب اسلامی و جهان و معاصربچه ها من بالاخره به طور جدی شرو کردم بخوندن...ولی روزی 5 ساعت بیشتر نمیخونم...
اینطوری تصمیم گرفتم که یه هفته معماری اسلامی با فن و زبان بخونم...یه هفته معاصر با فن و زبان...یه هفته هم جهان با فن و زبان....فعلا امتحان نکردم ولی احساس میکنم اینطوری بهتر باشه
درک رو هم از مهر شرو میکنم ایشالا
ایشالا همگی موفق باشیم![]()
زبان و فن و تاریخدرود ب همگی....
من در روز حداکثر 5 ساعت میتونم درس بخونم و اگه شما جای من بودید چطوری برنامه میزاشتین که به همه کتابا برسین؟؟؟
لطفا راهنماییم کنید وممنون
همینش جالبه که سیر تا پیاز اطلاعات شناسنامه رو ازمون گرفتن دریغ از یه یوزر نیم پسووردمن که شما یادم انداختین،ثبت نام کردم.شماره و همه اطلاعات خصوصی و عمومیم و نوشتم!ولی دریغ از یه ایمیل!از طرف اونا
1. جزوه کامل مهندس سینا شریفی... (البته جزوه این دو عزیز عین هم هست فرقی نداره)
2. من نمی دونم این یکش در باشگاه هست یا نه ولی در پیج فیسبوکشون قدیما بود...
3. این جزوه هم در پیچ فیسبوک ایشون می باشد.
موفق باشید.
بچه ها کسی این لینک را داره ،یا لینک های مشابه بدرد بخوره اگه دارید لینک بدید ممنون میشم
پشت کتاب سبک لغتنامه هست میتونی اونجا رو نگا کنیبچه ها سبک شناسی پیرنیا چرا اینجوریه؟!من وقتی زبان می خونم یه شونصد تا دیکشنری از انواع مختلف دور و برم هست.واسه پیرنیام بایس همین کارو انجام بدم.یه مریخی بیاد زمین فک کنم زبونش بیشتر حالیم شه تا خدابیامرز پیرنیا.
صفحه اول تاپیک جزوه ها رو دیدی ؟!من اونجا اینارو دیده بودم قبلا.....
بچه ها کسی این لینک را داره ،یا لینک های مشابه بدرد بخوره اگه دارید لینک بدید ممنون میشم