برای در کنار هم بودن و رسیدن به موفقیت در کنکور کارشناسی ارشد 97
یا علی میخواهیم
کسانی که تا آخرش هستن اعلام کنن

مشاوره - راهنمایی - تجربه موفقیت
تا زمانی که نفس میکشیم هیچگاه برای دوباره آغاز کردن دیر نیست. یا علی
خب لذت های جوونی هم جای خودشو دارهارشد هم زیاد آش دهن سوزی نیست که می خواهید از الان براش وقت بزارید دو ماه اخر خوب خوندن بهترین جا قبول می شید برید دنبال کار و فرصت های لذت جوانی حیفه از الان به این مسایل الکی مثل ارشدخوندن ذهنتون رو درگیر کنید .
ارشد هم زیاد آش دهن سوزی نیست که می خواهید از الان براش وقت بزارید دو ماه اخر خوب خوندن بهترین جا قبول می شید برید دنبال کار و فرصت های لذت جوانی حیفه از الان به این مسایل الکی مثل ارشدخوندن ذهنتون رو درگیر کنید .
آخه واقعا جاش بود این حرف بگی آقاااااا نگووو
![]()
آخه واقعیته چرا باید نگفت از بس دکان بقالی های غیر انتفاعی و آزاد روز به روز ماشالله زیاد شده و هی کاغذ پاره می دن که فوق لیسانس و دکتری دیگه معنایی نداره جفایی است به ستم دیدگان دانشگاه های دولتی تراز اول کشور با این آشفتگی که وزارت علوم پیش اورد کلی لذت و جوانی مارو گرفتن وقتی متوجه شدیم دیدم چه مفت جوانیمون داره میره بی هوچ و پوچ ماشالله الان چه درامدی دارن این موسسات کنکوری همه فقط جیب باز کردن برای سودجویی ...
منم موافقمممممممم شدیداااااا.........اون اخرا باید قشنگ خوند. از الان خسته میشه آدم.....فقط زبان باید از الان خوندارشد هم زیاد آش دهن سوزی نیست که می خواهید از الان براش وقت بزارید دو ماه اخر خوب خوندن بهترین جا قبول می شید برید دنبال کار و فرصت های لذت جوانی حیفه از الان به این مسایل الکی مثل ارشدخوندن ذهنتون رو درگیر کنید .
دوستان صفحه خاصی برا اعلام نتایج ایجاد نشده؟
من سال اول دو ماه تق و لق خوندم شدم 70 انرژی، پارسال بهتر خوندم و رتبم شد 220. امسال با همون اطلاعات پارسال هیچی نخونده رفتم سر جلسه شدم 80!!! زیاد از جون مایه نذارین واقعا ربطی نداره به اینکه چقدر میخونین فقط زبانش به دردتون میخوره بعد کنکور، اونو خوب بخونین، ولی همه وقت تونو صرف کنکور نکنین، کارای دیگه -مث یه کار نیمه وقت- هم داشته باشین چون من الان اومدم دانشگاه بعد حدود دو سال خونه نشینی و کنکورخوانی واقعا تنبل شدم و اذیت میشم دوران کارشناسی خیلی فعال تر بودم، چون انرژی اسکیس نداشت طراحیم هم شدید افت کرده... کلا نشینین تو خونه فقط بخور و بخواب و درس خوندن باشه کارتون، این طوری اگه قبول نشین همه چی رو باختین، اگرم قبول بشین واقعا سخته برگردین به دوران قبلی تون ... موفق باشید![]()
سلام. .میشه منابعی که خوندید رو معرفی کنیدتا ما هم استفاده کنیم؟
قبلا تو تاپیکا زیاد نوشتم، الان یه خلاصه جامع و آخرین نظرمو با توجه به تجارب سه ساله می نویسمسلام. .میشه منابعی که خوندید رو معرفی کنیدتا ما هم استفاده کنیم؟
واقعنااا..قبلا تو تاپیکا زیاد نوشتم، الان یه خلاصه جامع و آخرین نظرمو با توجه به تجارب سه ساله می نویسم
زبان:
لغات => زیر ذره بین به حالت درسنامه (یعنی از الویت اول به آخر نه به ترتیب الفبا که بعضی دوستان میخونن!!!) ... 20 درسشو برسین با کیفیت بخونین مناسبه. اگه شروع کردین و دیدین سخته قبلش 504 رو بخونین که آسونتره و شروع خوبیه
گرامر => جلد دوم زیر ذره بین/ کتاب آقای اصفهانی هم میگن خوبه ولی من ندیدم...
ریدینگ => تمرین فراوان با تستای کنکور و موسسات آموزشی (تا بهمن ماه لغت بخونید از بهمن شروع کنید زبان تخصصی و تست زنی ریدینگ رو چون بدون لغت واقعا عذاب آوره)
دروس فنی (ایستایی/ سیستم/طراحی فنی):
بعد از بحث های طولانی با دوستان سر اینکه کتاب بهتره یا جزوه نتیجه گیری نهایی من: *جزوه های سروش نیا یا طباطبایی یا خرسند* رو خیلی خوب و دقیق و کامل بخونید، هر جا رو متوجه نشدین یا احساس کردین مهمه برید از کتابای گلابچی هم بخونید... بعد از خوندن و تسلط روی جزوه ها می تونید کتابا رو برای عکسای احتمالی که تو جزوه جا افتادن ورق بزنید ولی قبل خوندن جزوه ها مطلقا وقت تونو با کتابا تلف نکنید... در مورد انتخاب جزوه هم خرسند رو برای هنرهای ساخت خیلی توصیه نمی کنم بیشتر به درد معماریا میخوره چون مختصر و مفیده، سروش نیا و طباطبایی کاملترن، بین این دو نفر هر کدوم مزایایی دارن، سروش نیا مفاهیم رو بهتر تبیین کرده و طباطبایی نکات زیادی رو آورده که سروش نیا ازشون صرف نظر کرده... حالا ببینید با کدوم راحت ترین. البته من هر دو رو با هم دسته بندی کرده بودم، مثلا سازه کابلی رو از روی یکی از جزوه ها میخوندم بعد در حد 10 دقیقه جزوه اون یکی استاد رو هم ورق میزدم برا نکات احتمالی که جا مونده باشن!
تنظیم شرایط و تاسیسات:
جزوه های ایزدی (تنظیم/تاسیسات مکانیکی/نور/صوت/مبحث 19/ ... ) رو خیلی خوب و دقیق و کامل بخونید، هر جا رو متوجه نشدین یا احساس کردین مهمه برید از کتابای مرجع (قیابکلو/سلطان دوست/خود مبحث 19/ اگه احیانا لازم شد شاهین حیدری...) هم بخونید...
همون طور که گفتم خودتونو خفه نکنید با زیاد خوندن، من کنکور 95 حدود 5 تا کتابو حداقل 4-5 بار خوندم درصد تظیمم شد 26 و رتبه انرژیم همون طور که گفتم 220... دوستم فقط جزوه ایزدی رو خوند و تفننی کنکور انرژی شرکت کرد درصد تنظیمش شد 76 رتبه 24 انرژی و بهشتی قبول شد!!! بقیه درصدامونم شبیه به هم بود... اگه بتونین کلاس معتبر (سروش نیا/طباطبایی/خرسند برای فن و ایزدی برای تاسیسات و تنظیم) هم برید خالی از فایده نیست -فی الواقع خیلی هم مفیده اگه نتونین به تنهایی متوجه عمق مطالب جزوه ها بشین- ولی این طوری نیست که بدون کلاس نشه. خیلی ها تونستن و شما هم اگه همت کنید می تونید... موفق باشین![]()
سلام ممنون از راهنمایی تون اسکیس و چی اونو هم از الان باید شروع کنیم؟
برای معماری که زمان گذاشتن رو تنظیم و تاسیسات اصلا به صرفه نیست (با توجه به وضعیت اخیرها! حالا بزنه و سال بعد 25 تا سوال از 30 تا تنظیم باشه) چون 7-8 تا سوال میدن که 5 تاشو هیشکی نمی تونه بزنه 2-3 تاشم انقد آسونه که با دو تا جزوه میشه زد!!! من این منابعو واسه کنکور انرژی گفتم که اونجا هم بعضیا کتاب و بعضیا جزوه خوندن و رتبه های خوبی آوردن ولی خب من خودم نظرم رو جزوه ست چون اگه تحلیل درستی نداشته باشی تو این درس وقت گذاشتن رو کتابا هم بی فایدست باز اقلا اگه زمان این کتابا رو وقف ایستایی کنی درصدای فنت درصد تنظیم و ایستایی رو جبران میکنه.واقعنااا..
برای تنظیم و تاسیسات کتاب خوندن وقت تلف کردنه فقط جزوه اگرم جزوه خوب پیدا نکردید سوالات کنکور و آزمون های آزمایشیو بخونید ....اصلا وقتتونو تلف نکنید واسه اینکه حتما همه چی جور باشه ...از تجربه خودم میگم دور اول تازه آدم متوجه میشه چیو بخونه چیو نخونه پس و.سواس نداشته باشین
راستی فرزانه جون راجع به بورسیه آزمونهای آزمایشی اطلاعاتی داری؟
من برای انرژی رو گفتم که اسکیس نداره. برای معماری شاید دوستان که رتبه و درصدای خوبی داشتن بهتر بتونن نظر بدن ولی چون کسی اینجا نیست در حدی که تجربه کردم میگم باز ببین خودت چه جور صلاح میدونی، من خودم پارسال بدون یک خط تمرین رفتم سرجلسه و 17% زدم که بیشتر دوستام که تهران کلاسای استادای معروف رفته بودن و کلی تمرین کرده بودن هم همین حدودا شد درصدشون و بعضیا حتی کمتر از این، در این حد میتونم بگم که پرسپکتیوم شبیه نقاشی بچه 4 ساله بود و طرحم کاملا ساده و مکعبی بود -البته درست و منطقی بود جایگیری فضاها ولی ایده پردازی خاصی نداشت- نقشه رو هم دستی و حدودی کشیدم بعدا فهمیدم که باید دقیق و ترسیم فنی-طور باید میکشیدیم!!! یعنی از بخش طراحی و ارائه فک نکنم نمره ای گرفته باشم، نمره ای که گرفتم به خاطر استفاده از اطلاعاتی بود که موقع خوندن کتابای انرژی به دست آورده بودم و تو مقطع هام ازش استفاده کردم، مثلا از نمای دوجداره استفاده کردم و پنجره های مخصوص تصفیه هوا -به خاطر شرایط منطقه اگه سوالو دیده باشین- تازه اینا هم خیلی سطحی بودن و نه کاملا دقیق و حرفه ای.... به طور کلی اگه بخوام راحت بگم شما قبل هر چیز برای کسب نمره اولیه باید درست و بدون ایراد طراحی کنید و در مراحل بعدی برای کسب یه نمره خیلی خوب باید ایده پردازی و کارای نوآورانه داشته باشین. اگه بخوام دسته بندی کنم که چه طور تمرین کنید میگم:سلام ممنون از راهنمایی تون اسکیس و چی اونو هم از الان باید شروع کنیم؟
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
N | مطالعه گروهی کارشناسی ارشد هنرهای ساخت 97 | کارشناسی ارشد | 2 | |
![]() |
⑤⑨ مطالعه گروهی کنکور کارشناسی ارشد معماری 95 | کارشناسی ارشد | 2086 | |
![]() |
مطالعه گروهی کنکور کارشناسی ارشد معماری 94 | کارشناسی ارشد | 8846 | |
![]() |
مطالعه گروهی کارشناسی ارشد معماری منظر | کارشناسی ارشد | 26 | |
![]() |
مطالعه گروهی کارشناسی ارشد معماری 93 | کارشناسی ارشد | 4703 |