مطالعه گروهی ارشد تکنولوژی معماری ( فناوری معماری : بیونیک - دیجیتال )

وضعیت
موضوع بسته شده است.

feeh

عضو جدید
سلام.بچه ها خسته نباشید.من یه سوال داشتم اینکه دیجیتال تبریز حدودا تا چه رتبه ای میشه قبول شد اگه حدود درصد ها رو هم بگین خیلی ممنون می شم.:redface:

هادی.رحیمی

کاربر بیش فعال
سلام.بچه ها خسته نباشید.من یه سوال داشتم اینکه دیجیتال تبریز حدودا تا چه رتبه ای میشه قبول شد اگه حدود درصد ها رو هم بگین خیلی ممنون می شم.:redface:
با سلام
با توجه به ظرفیت تکنولوژی معماری دانشگاه شهید بهشتی، امید به قبولی از معماری دیجیتال تبریز تا رتبه 45 حتمی هست. و احتمال زیادی هم هست که تا رتبه 50 هم شانس قبولی داشته باشن.
هر سال میانگین درصدها مقداری متفاوت هست و بستگی به سختی سوالات هر مبحث داره. اما با این میانگین میتونین امیدوار به قبولی از تبریز باشین:
زبان: 30-40
ایستایی: 75-80
سیستم: 70
طراحی فنی 50-60

farraz

عضو جدید
سلام
کسی خبر داره ثبت نام کنکور کیه ؟سالهای پیش همین موقع ها ثبت نام می شد!

persian_sphinx

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
سلام میخواستم در مورد تاثیر معدل تو کنکور هنرساخت و تکنولوژی با توجه به اینکه رقابت زیاده بپرسم که تا چقدر میتونه روی رتبه تاثیر بذاره

monaa1993

عضو جدید
سلام میخواستم در مورد تاثیر معدل تو کنکور هنرساخت و تکنولوژی با توجه به اینکه رقابت زیاده بپرسم که تا چقدر میتونه روی رتبه تاثیر بذاره

سلام تا جایی که من قبلا شنیدم تاثیر معدل کارشناسی تو ارشد خیلی زیاد نیست که اونم بازم بستگی به دانشگاه کارشناسی داره دانشگاه سراسری بهترتاثیر معدلش از دانشگاهای های دیگه بیشتره
غیر انتفاعی و ازاد کمتر

سحرس

عضو جدید
سلام اول تشکر به خاطر لینکها
بهدم اینکه خاستم ببینم کسی میدونه کاشان تا رتبه چند قبول شدن؟

farhadarch

عضو جدید
سلام اول تشکر به خاطر لینکها
بهدم اینکه خاستم ببینم کسی میدونه کاشان تا رتبه چند قبول شدن؟

با رتبه 77 سال پیش میشد قبول شد ...البته با توجه به کارنامه نهایی 3 نفر هم با رتبه آخرین فرد قبولی فاصله داشت...درصدا حدودا زبان:34 ایستایی:92 سیستم:68 طراحی فنی:34

سحرس

عضو جدید
سلام دوستان اگه کسی منابع رو به ترتیب اولویت داره بعلاوه کتابای جدید گلابچی میشه لطف کنه شیر کنه..لیست منابعی که من دارم مال سه سال پیشه...و اینکه تعداد سوالا از هر کتاب چطوری بوده و مسائلی از این دست....
ممنونم
راستی چرا سایت civil-architetureمنحل شده؟رفته رو سایت طراحی پارامتریک؟

Sepide.arch87

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوستان اگه کسی منابع رو به ترتیب اولویت داره بعلاوه کتابای جدید گلابچی میشه لطف کنه شیر کنه..لیست منابعی که من دارم مال سه سال پیشه...و اینکه تعداد سوالا از هر کتاب چطوری بوده و مسائلی از این دست....
ممنونم
راستی چرا سایت civil-architetureمنحل شده؟رفته رو سایت طراحی پارامتریک؟
اولیت بندی منابع تو سایت مرکز معماری و آکادمی هست
http://memarico.com/CMS_UI/content.aspx?id=105
http://iacenter.ir/index.aspx?siteid=1&fkeyid=&siteid=1&pageid=183

آخرین ویرایش:

سحرس

عضو جدید
ممنون واقعا از همه دوستان
من هر چی میگردم از سروش نیا جزوه خرپا رو پیدا نمیکنم اگه کسی میتونه راهنمایی کنه ممنون میشم من پارسالم خرپا رو آخرشم یاد نگرفتم:confused:

Sepide.arch87

عضو جدید
کاربر ممتاز
ممنون واقعا از همه دوستان
من هر چی میگردم از سروش نیا جزوه خرپا رو پیدا نمیکنم اگه کسی میتونه راهنمایی کنه ممنون میشم من پارسالم خرپا رو آخرشم یاد نگرفتم:confused:
حالا چه اصراریه جزوه سروش نیا رو بخونی..از منابع دیگه هم میتونی یاد بگیری,قوانین خرپا و روش حل سوالاش ثابته تو همه منابع مثل همه
دوستان تکنولوژیکی چرا نمیاید تاپیک سر بزنید؟؟؟
اینجا خیلی سوت و کوره..
بیاین آزمون اول مرکز رو بزنیم درصدهامون رو بذاریم ببینیم نقاط ضعف و قوتمون کجاست...گروهی درس بخونیم انگیزمون بیشتر میشه ها..
در ضمن بگین روزی چند ساعت میخونین

سحرس

عضو جدید
حالا چه اصراریه جزوه سروش نیا رو بخونی..از منابع دیگه هم میتونی یاد بگیری,قوانین خرپا و روش حل سوالاش ثابته تو همه منابع مثل همه
دوستان تکنولوژیکی چرا نمیاید تاپیک سر بزنید؟؟؟
اینجا خیلی سوت و کوره..
بیاین آزمون اول مرکز رو بزنیم درصدهامون رو بذاریم ببینیم نقاط ضعف و قوتمون کجاست...گروهی درس بخونیم انگیزمون بیشتر میشه ها..
در ضمن بگین روزی چند ساعت میخونین
شما چی رو پیشنهاد میدین؟من تحلیل خرپا رو بلد نیستم نمیتونم اعضای فشاری و کششی و خنثی رو درست تشخیص بدم البته پارسال زیاد هم وقت نذاشتم روش.
من که خودم هر روز فوقش خوب بخونم 4 ساعت میشه پارسالم رتبه ام 133 شد پارسالم همین وضع بود درس خوندنم...اما خوب انشالله میخام امسال نتیجه بهتری بگیرم پارسال فقط منابع اصلی رو خوندم
زبان نخوندم
فن شناسی هم حسابی حالمو سر جلسه گرفت.
درصد هام زبان 40
ایستایی70
سیستم52....خجالت آوره...
طراحی فنی53
امیدارم امسال حداقل روزانه کاشانو بیارم...

Sepide.arch87

عضو جدید
کاربر ممتاز
شما چی رو پیشنهاد میدین؟من تحلیل خرپا رو بلد نیستم نمیتونم اعضای فشاری و کششی و خنثی رو درست تشخیص بدم البته پارسال زیاد هم وقت نذاشتم روش.
من که خودم هر روز فوقش خوب بخونم 4 ساعت میشه پارسالم رتبه ام 133 شد پارسالم همین وضع بود درس خوندنم...اما خوب انشالله میخام امسال نتیجه بهتری بگیرم پارسال فقط منابع اصلی رو خوندم
زبان نخوندم
فن شناسی هم حسابی حالمو سر جلسه گرفت.
درصد هام زبان 40
ایستایی70
سیستم52....خجالت آوره...
طراحی فنی53
امیدارم امسال حداقل روزانه کاشانو بیارم...
وقتی پارسال رتبتون 133 شده امسال حتما زیر 50 میشه - به نظرم برای الان 4 ساعت خوبه یواش یواش برسونش به 6,7 ساعت اینجوری کمتر خسته میشی
برای خرپا و کلا ایستایی هم به توصیه دوستان یا کتاب ایستایی عصر کنکاش رو بگیر یا فاطمی ;)

Sepide.arch87

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوستان..خسته نباشید از درسا..:gol:
من امروز کنکور 92 رو از خودم امتحان گرفتم درصدام اینجوری شد
ایستایی و فن 54
سیستم 68
طراحی فنی 51
تا الان ابن کتاب ها رو یه دور خوندم >> سازه در معماری - درک رفتار - مبانی سازه - ساختمان ها چگونه عمل میکنند - فناوری های نوین - طراحی لرزه ای - مبانی طراحی ساختمان های بلند
به نظرتون چند تا دیگه از منابع رو بخونم اینارم دوره کنم امیدی هست میانگین درصدام برسه به 70 ؟؟؟:cry:
به خاطر اینکه سر کار میرم بیشتر از روزی 4 ساعت نمیرسم بخونم :w09:

Alaleh E

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوستان..خسته نباشید از درسا..:gol:
من امروز کنکور 92 رو از خودم امتحان گرفتم درصدام اینجوری شد
ایستایی و فن 54
سیستم 68
طراحی فنی 51
تا الان ابن کتاب ها رو یه دور خوندم >> سازه در معماری - درک رفتار - مبانی سازه - ساختمان ها چگونه عمل میکنند - فناوری های نوین - طراحی لرزه ای - مبانی طراحی ساختمان های بلند
به نظرتون چند تا دیگه از منابع رو بخونم اینارم دوره کنم امیدی هست میانگین درصدام برسه به 70 ؟؟؟:cry:
به خاطر اینکه سر کار میرم بیشتر از روزی 4 ساعت نمیرسم بخونم :w09:
این درصدا که واسه الان خوبه، چرا ناراحتین؟!
به نظرم شما که وقت کم دارین از روی یه جزوه یکی دوبار بخونین تا تقریبا همه مباحث دستتون بیاد اونوقت کتابای مهم رو بخونین
زبانم فراموش نشه که به شدت مهمه، پارسال یکی از بچه ها تمام درسای تخصصیشو بالای 70 زد ولی با زبان 5 رتبه ش شد 300 ، حتما زبانو بالا ببرین

Sepide.arch87

عضو جدید
کاربر ممتاز
این درصدا که واسه الان خوبه، چرا ناراحتین؟!
به نظرم شما که وقت کم دارین از روی یه جزوه یکی دوبار بخونین تا تقریبا همه مباحث دستتون بیاد اونوقت کتابای مهم رو بخونین
زبانم فراموش نشه که به شدت مهمه، پارسال یکی از بچه ها تمام درسای تخصصیشو بالای 70 زد ولی با زبان 5 رتبه ش شد 300 ، حتما زبانو بالا ببرین
مرسی دوستم :w27:
راستش جزوه ها رو گذاشتم برای دوره بعد از عید..البته چون کلاس نمیرم همین جزوه هایی رو که دوستان زحمت کشیدن تو باشگاه گذاشتن رو دارم فقط که البته کم هم نیستن همینا رو برسم بخونم خیلی هنر کردم :D
زبانم دارم 504 و تافل و 1100 رو میخونم به علاوه کلمات کنکورها :smile:
پس خیلی بد نیست درصدام؟؟ امیدوار باشم؟؟ آخه من فقط تهران باید قبول شم :w05:

Alaleh E

عضو جدید
کاربر ممتاز
مرسی دوستم :w27:
راستش جزوه ها رو گذاشتم برای دوره بعد از عید..البته چون کلاس نمیرم همین جزوه هایی رو که دوستان زحمت کشیدن تو باشگاه گذاشتن رو دارم فقط که البته کم هم نیستن همینا رو برسم بخونم خیلی هنر کردم :D
زبانم دارم 504 و تافل و 1100 رو میخونم به علاوه کلمات کنکورها :smile:
پس خیلی بد نیست درصدام؟؟ امیدوار باشم؟؟ آخه من فقط تهران باید قبول شم :w05:

:gol::gol:
بله جزوه های اینجا خوبه مخصوصا جزوه های مهندس خرسند که واسه امساله
پیشنهاد میکنم برای زبان همون 504 و تافل و لغات کنکورو بخونین ، 1100 رو صبر کنین وقتی رو اون سه تا مسلط شدین بخونین. سطحش بالاتره، چندتا از دوستام گفتن وقتی 1100 رو خوندن همون لغتای قبلی رو هم یادشون رفته
به نظرم تسلط رو بقیه و مخصوصا لغات کنکور اولویت داره ;)
بعله که امیدوار باشین، هنوز 5 ماه مونده، خیلی بهتر از این میشه :D :gol:

Sepide.arch87

عضو جدید
کاربر ممتاز
:gol::gol:
بله جزوه های اینجا خوبه مخصوصا جزوه های مهندس خرسند که واسه امساله
پیشنهاد میکنم برای زبان همون 504 و تافل و لغات کنکورو بخونین ، 1100 رو صبر کنین وقتی رو اون سه تا مسلط شدین بخونین. سطحش بالاتره، چندتا از دوستام گفتن وقتی 1100 رو خوندن همون لغتای قبلی رو هم یادشون رفته
به نظرم تسلط رو بقیه و مخصوصا لغات کنکور اولویت داره ;)
بعله که امیدوار باشین، هنوز 5 ماه مونده، خیلی بهتر از این میشه :D :gol:
بله در مورد 1100 حق با شماست...خودم چند روز پیش به این نتیجه رسیدم که فعلا بذارمش کنار
504 و تافل بعضی از لغتاش رو آدم بلده یا حداقل آشنا به نظر میاد اما 1100 خیلی سطحش بالاست فکر کنم از شعر های شکسپیر درآوردن :D
دوستان تکنولوژیکی همه موفق باشید یه سری هم اینجا بزنید بد نیستااا :cowboy:

Arezoya

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام.دوستان کسی که معماری رشته اصلیش برا کنکور ارشد هستش، میتونه تکنولوژی هم شرکت کنه؟ این شرته مثه معماری کنکور عملی داره یا نه؟

Sepide.arch87

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام.دوستان کسی که معماری رشته اصلیش برا کنکور ارشد هستش، میتونه تکنولوژی هم شرکت کنه؟ این شرته مثه معماری کنکور عملی داره یا نه؟
آره میشه...هنرهای ساخت شناوره یعنی میشه به عنوان رشته دوم تو کنکور امتحان بدی,موقع ثبت نام باید هم معماری انتخاب کنی هم هنرهای ساخت
اسکیس هم تا الان نداشته!

Arezoya

عضو جدید
کاربر ممتاز
آره میشه...هنرهای ساخت شناوره یعنی میشه به عنوان رشته دوم تو کنکور امتحان بدی,موقع ثبت نام باید هم معماری انتخاب کنی هم هنرهای ساخت
اسکیس هم تا الان نداشته!
ازتون ممنونم:gol:جمله دوم و چطوری خوندین؟من نمیدونم چی نوشتم:sweatdrop:...ببخشید....منظورم اسکیس نیس، شنیدم سر جلسه یه متنی باید بنویسیم:razz:

Sepide.arch87

عضو جدید
کاربر ممتاز
ازتون ممنونم:gol:جمله دوم و چطوری خوندین؟من نمیدونم چی نوشتم:sweatdrop:...ببخشید....منظورم اسکیس نیس، شنیدم سر جلسه یه متنی باید بنویسیم:razz:
تا اونجایی که من میدونم برای تکنولوژی متنی در کار نیست :surprised:
فقط تسته دیگه, زبان-ایستایی و فن-سیستم-طراحی فنی

وضعیت
موضوع بسته شده است.