با سلامسلام.بچه ها خسته نباشید.من یه سوال داشتم اینکه دیجیتال تبریز حدودا تا چه رتبه ای میشه قبول شد اگه حدود درصد ها رو هم بگین خیلی ممنون می شم.![]()
16 تا 22 آذرسلام
کسی خبر داره ثبت نام کنکور کیه ؟سالهای پیش همین موقع ها ثبت نام می شد!
نه متاسفانه خودم دارم با الویت بندی آکادمی پیش میرم البته چون منابع مشخص هستند سطح بندی موسسه های مختلف خیلی تفاوت ندارندممنون
شما منابع پیشنهادی سروش رو ندارید؟
سلام میخواستم در مورد تاثیر معدل تو کنکور هنرساخت و تکنولوژی با توجه به اینکه رقابت زیاده بپرسم که تا چقدر میتونه روی رتبه تاثیر بذاره
سلام میخواستم در مورد تاثیر معدل تو کنکور هنرساخت و تکنولوژی با توجه به اینکه رقابت زیاده بپرسم که تا چقدر میتونه روی رتبه تاثیر بذاره
سلام اول تشکر به خاطر لینکها
بهدم اینکه خاستم ببینم کسی میدونه کاشان تا رتبه چند قبول شدن؟
ممنون از جوابتون ....یه سول دیگع اینکه روزانه بودن یا شبانه؟
اولیت بندی منابع تو سایت مرکز معماری و آکادمی هستسلام دوستان اگه کسی منابع رو به ترتیب اولویت داره بعلاوه کتابای جدید گلابچی میشه لطف کنه شیر کنه..لیست منابعی که من دارم مال سه سال پیشه...و اینکه تعداد سوالا از هر کتاب چطوری بوده و مسائلی از این دست....
ممنونم
راستی چرا سایت civil-architetureمنحل شده؟رفته رو سایت طراحی پارامتریک؟
حالا چه اصراریه جزوه سروش نیا رو بخونی..از منابع دیگه هم میتونی یاد بگیری,قوانین خرپا و روش حل سوالاش ثابته تو همه منابع مثل همهممنون واقعا از همه دوستان
من هر چی میگردم از سروش نیا جزوه خرپا رو پیدا نمیکنم اگه کسی میتونه راهنمایی کنه ممنون میشم من پارسالم خرپا رو آخرشم یاد نگرفتم![]()
شما چی رو پیشنهاد میدین؟من تحلیل خرپا رو بلد نیستم نمیتونم اعضای فشاری و کششی و خنثی رو درست تشخیص بدم البته پارسال زیاد هم وقت نذاشتم روش.حالا چه اصراریه جزوه سروش نیا رو بخونی..از منابع دیگه هم میتونی یاد بگیری,قوانین خرپا و روش حل سوالاش ثابته تو همه منابع مثل همه
دوستان تکنولوژیکی چرا نمیاید تاپیک سر بزنید؟؟؟
اینجا خیلی سوت و کوره..
بیاین آزمون اول مرکز رو بزنیم درصدهامون رو بذاریم ببینیم نقاط ضعف و قوتمون کجاست...گروهی درس بخونیم انگیزمون بیشتر میشه ها..
در ضمن بگین روزی چند ساعت میخونین
وقتی پارسال رتبتون 133 شده امسال حتما زیر 50 میشه - به نظرم برای الان 4 ساعت خوبه یواش یواش برسونش به 6,7 ساعت اینجوری کمتر خسته میشیشما چی رو پیشنهاد میدین؟من تحلیل خرپا رو بلد نیستم نمیتونم اعضای فشاری و کششی و خنثی رو درست تشخیص بدم البته پارسال زیاد هم وقت نذاشتم روش.
من که خودم هر روز فوقش خوب بخونم 4 ساعت میشه پارسالم رتبه ام 133 شد پارسالم همین وضع بود درس خوندنم...اما خوب انشالله میخام امسال نتیجه بهتری بگیرم پارسال فقط منابع اصلی رو خوندم
زبان نخوندم
فن شناسی هم حسابی حالمو سر جلسه گرفت.
درصد هام زبان 40
ایستایی70
سیستم52....خجالت آوره...
طراحی فنی53
امیدارم امسال حداقل روزانه کاشانو بیارم...
این درصدا که واسه الان خوبه، چرا ناراحتین؟!سلام دوستان..خسته نباشید از درسا..
من امروز کنکور 92 رو از خودم امتحان گرفتم درصدام اینجوری شد
ایستایی و فن 54
سیستم 68
طراحی فنی 51
تا الان ابن کتاب ها رو یه دور خوندم >> سازه در معماری - درک رفتار - مبانی سازه - ساختمان ها چگونه عمل میکنند - فناوری های نوین - طراحی لرزه ای - مبانی طراحی ساختمان های بلند
به نظرتون چند تا دیگه از منابع رو بخونم اینارم دوره کنم امیدی هست میانگین درصدام برسه به 70 ؟؟؟
به خاطر اینکه سر کار میرم بیشتر از روزی 4 ساعت نمیرسم بخونم![]()
مرسی دوستماین درصدا که واسه الان خوبه، چرا ناراحتین؟!
به نظرم شما که وقت کم دارین از روی یه جزوه یکی دوبار بخونین تا تقریبا همه مباحث دستتون بیاد اونوقت کتابای مهم رو بخونین
زبانم فراموش نشه که به شدت مهمه، پارسال یکی از بچه ها تمام درسای تخصصیشو بالای 70 زد ولی با زبان 5 رتبه ش شد 300 ، حتما زبانو بالا ببرین
مرسی دوستم
راستش جزوه ها رو گذاشتم برای دوره بعد از عید..البته چون کلاس نمیرم همین جزوه هایی رو که دوستان زحمت کشیدن تو باشگاه گذاشتن رو دارم فقط که البته کم هم نیستن همینا رو برسم بخونم خیلی هنر کردم
زبانم دارم 504 و تافل و 1100 رو میخونم به علاوه کلمات کنکورها
پس خیلی بد نیست درصدام؟؟ امیدوار باشم؟؟ آخه من فقط تهران باید قبول شم![]()
بله در مورد 1100 حق با شماست...خودم چند روز پیش به این نتیجه رسیدم که فعلا بذارمش کنار
بله جزوه های اینجا خوبه مخصوصا جزوه های مهندس خرسند که واسه امساله
پیشنهاد میکنم برای زبان همون 504 و تافل و لغات کنکورو بخونین ، 1100 رو صبر کنین وقتی رو اون سه تا مسلط شدین بخونین. سطحش بالاتره، چندتا از دوستام گفتن وقتی 1100 رو خوندن همون لغتای قبلی رو هم یادشون رفته
به نظرم تسلط رو بقیه و مخصوصا لغات کنکور اولویت داره
بعله که امیدوار باشین، هنوز 5 ماه مونده، خیلی بهتر از این میشه![]()
![]()
آره میشه...هنرهای ساخت شناوره یعنی میشه به عنوان رشته دوم تو کنکور امتحان بدی,موقع ثبت نام باید هم معماری انتخاب کنی هم هنرهای ساختسلام.دوستان کسی که معماری رشته اصلیش برا کنکور ارشد هستش، میتونه تکنولوژی هم شرکت کنه؟ این شرته مثه معماری کنکور عملی داره یا نه؟
ازتون ممنونمآره میشه...هنرهای ساخت شناوره یعنی میشه به عنوان رشته دوم تو کنکور امتحان بدی,موقع ثبت نام باید هم معماری انتخاب کنی هم هنرهای ساخت
اسکیس هم تا الان نداشته!
تا اونجایی که من میدونم برای تکنولوژی متنی در کار نیستازتون ممنونمجمله دوم و چطوری خوندین؟من نمیدونم چی نوشتم
...ببخشید....منظورم اسکیس نیس، شنیدم سر جلسه یه متنی باید بنویسیم
![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
N | مطالعه گروهی کارشناسی ارشد هنرهای ساخت 97 | کارشناسی ارشد | 2 | |
![]() |
مطالعه گروهی کارشناسی ارشد 97 | کارشناسی ارشد | 121 | |
![]() |
⑤⑨ مطالعه گروهی کنکور کارشناسی ارشد معماری 95 | کارشناسی ارشد | 2086 | |
![]() |
زمان بندی کوتاه مدت | مطالعه گروهی کنکور ارشد 94 | کارشناسی ارشد | 3454 | |
![]() |