سایت www.konkur.inسلام
ببخشید سوالات 5 سال اخیر هنر ساخت با جوابش رو از کجا میشه پیدا کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام دوستان....طبق قولی که دادم اینم یه آزمون کلاسی دیگه....احتمالا این هفته هم سوالای جدیدتر و بیشتری براتون آپ می کنم....
مشاهده پیوست 256530
سلام دوستان
- واگذاری همه ی آزمون های گذشته و جاری مرکز معماری ایران سال 94-95 با قیمت توافقی
- فروش تمامی کتب مدیریت پروژه آخرین چاپ
در صورت تمایل در تلگرام پیام بگذارید: shivabglr@
مرکز بهتره یا سروش برای هنر ساخت؟ میخوام آزمون جامع ها رو ثبت نام کنم ، اگه سروش ثبت نام کردم حتما آپلود میکنمبچه ها کاش آزمون های موسسه سروش رو هم یکی اینجا میذاشت![]()
منم میخوام جامع ها رو ثبت نام کنم...به نتیجه رسیدی به منم بگومرکز بهتره یا سروش برای هنر ساخت؟ میخوام آزمون جامع ها رو ثبت نام کنم ، اگه سروش ثبت نام کردم حتما آپلود میکنم
کنکور مدیریت و تکنولوژی که یکیه آرزویا جان..(قبلنا اسمش هنرهای ساخت نبود,مدیریت پروژه و ساخت بودندیسلامبچه ها کسی سوالات کنکور تکنولوژی سراسری سال 89 رو داره؟ من همش دانلود می کنم برا مدیریه 89 هستش. ممنون میشم اینجا بذارین
![]()
عزیزم دستت درد نکنهکنکور مدیریت و تکنولوژی که یکیه آرزویا جان..(قبلنا اسمش هنرهای ساخت نبود,مدیریت پروژه و ساخت بودندی)
این فایلش : http://s7.picofile.com/file/8246013142/%DA%A9%D9%86%DA%A9%D9%88%D8%B1_89.pdf.html
ردیف 3 و 4 سوالات مربوط به تکنولوژی هست
والا منم خیلی تعجب کردم که سال ۸۹ کلا زبان نداشته! شاید تو یه دفترچه جدا بوده شایدم کنکور دهنده های اون سال بندگان برگزیده خدا بودنعزیزم دستت درد نکنهآخه من که همه سوالای تکنو رو دانلود کردم، اولشون زبان داره، این یکی نداره، من فک می کردم ناقصه
![]()
والا منم خیلی تعجب کردم که سال ۸۹ کلا زبان نداشته! شاید تو یه دفترچه جدا بوده شایدم کنکور دهنده های اون سال بندگان برگزیده خدا بودن![]()
حالا کنکور 89 به کنار. سوالای کنکور تکنوی سال 90 رو حتما دیدین دیگه!؟ تنظیم شرایطش تو ژانر وحشته!!!!٢تا دفترچه داشته
تکنو که تنظیم شرایط نداره دوستم...تنظیم مال انرژیهحالا کنکور 89 به کنار. سوالای کنکور تکنوی سال 90 رو حتما دیدین دیگه!؟ تنظیم شرایطش تو ژانر وحشته!!!!
سپیده جون من به اون دفترچه سوالی که غیر از معماریه میگم تکنوتکنو که تنظیم شرایط نداره دوستم...تنظیم مال انرژیه
Sent from my Vsun HEXA using Tapatalk
آره عزیزم کارت درسته,تنظیم تنظیمه دیگه معماری و هنر ساخت نداره ممکنه تو یه سال سوال مشترک هم داشته باشن,در مورد ایستایی و سیستم و عناصرم همینه من کنکورهای معماری رو نگاه میکردم ژانر سوالات عین هنرهای ساخت بودسپیده جون من به اون دفترچه سوالی که غیر از معماریه میگم تکنو. مگه شما تنظیمشو جواب نمیدین؟ من فک می کردم اگه بحث علاقه رو بذاریم کنار، تا اونجایی که امکانش هست بچه ها سوالارو جواب میدن، موقع انتخاب رشته بسته به رتبه انتخاب می کنن
.حالا سوالای تنظیم تکنو و ...رو می خونم. میگم شاید تو جواب دادن سوالای مربوط به تنظیم معماری کمکم کنه
البته نمی دونم کاردرستیه یا نه؟!
![]()
سپیده جون دلگرم شدمآره عزیزم کارت درسته,تنظیم تنظیمه دیگه معماری و هنر ساخت نداره ممکنه تو یه سال سوال مشترک هم داشته باشن,در مورد ایستایی و سیستم و عناصرم همینه من کنکورهای معماری رو نگاه میکردم ژانر سوالات عین هنرهای ساخت بود
تکنولوژی ایستایی,سیستم و طراحی فنی داره تنظیم نداره خدارو شکر![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
N | مطالعه گروهی کارشناسی ارشد هنرهای ساخت 97 | کارشناسی ارشد | 2 | |
![]() |
مطالعه گروهی کارشناسی ارشد 97 | کارشناسی ارشد | 121 | |
![]() |
⑤⑨ مطالعه گروهی کنکور کارشناسی ارشد معماری 95 | کارشناسی ارشد | 2086 | |
![]() |
زمان بندی کوتاه مدت | مطالعه گروهی کنکور ارشد 94 | کارشناسی ارشد | 3454 | |
![]() |
مطالعه گروهی کنکور کارشناسی ارشد معماری 94 | کارشناسی ارشد | 8846 |