یاشار معمار
عضو جدید
بچه ها اسم کتاب جدیدای آقای گلابچی دقیقا چیه؟
سیستم های ساختمانی.......چاپ موسسه غیرانتفاعی پارس.......قیمت 40 هزارتومان
بچه ها اسم کتاب جدیدای آقای گلابچی دقیقا چیه؟
کتاب من قدیمیه...چاپ 85!! تو کتاب من تصاویر 31-12 و 32-12 سهموی هذلولی چتری و موربه که درسته! اگه از کتابتون عکس بگیرین بذارین خیلی خوب میشه...چون فکر کنم تو هر چاپی شماره عکسها عوض میشهسلام بچه ها خسته نباشین انرژیتونو همین طوری حفظ کنین و این سه ماهو تا عید خیلی خوب بخونیم من از کتاب سازه در معماری یه چنتا سوال دارم
فصل 12 شکل های 12-32 و 12-31 به نظر من اسماشو ن جا به جا نوشته شده البته کتاب من چاپ87 شاید تو چاپهای جدید اصلاح شده حالا اگه این شکلا سوال اومدن کدومو بزنیم؟
کتاب ساختمان های بتنی و فولادی چند فصل اولش در مورد مصالح هست و نکات زیادی داره که حتما باید خونده شه.ونمونه موردیاش هم نگاه بشه.. ولی بخش طراحی تیر و محاسبات اصلا مهم نیست.درکل روی کتاب بتن بیشتر وقت بذارید.بچه ها خوندن کتاب های مقاومت مصالح و استاتیک کاربردی واجبه؟؟ یا از روی جزوه بخونیم؟؟ ساختمان های فولادی و بتنی چی؟؟![]()
مرسی دوست عزیز.برای کنکور تکنولوژی هم قسمت های مصالحیش لازمه؟؟کتاب ساختمان های بتنی و فولادی چند فصل اولش در مورد مصالح هست و نکات زیادی داره که حتما باید خونده شه.ونمونه موردیاش هم نگاه بشه.. ولی بخش طراحی تیر و محاسبات اصلا مهم نیست.درکل روی کتاب بتن بیشتر وقت بذارید.
استاتیک کاربردی هم لازم نیست حتما از منبع بخونید. خوندن جزوه کفایت میکنه.
طبیعتا برای تکنولوژی، مصالح ضریب صفر داره. ولی تو بخش سیستم یا طراحی فنی(عناصر و جزئیات) ممکنه ازش یکی دوتا سوال طرح بشه.مرسی دوست عزیز.برای کنکور تکنولوژی هم قسمت های مصالحیش لازمه؟؟
بچه ها جون کسی جواب نمیده؟؟؟بچه ها خوندن کتاب های مقاومت مصالح و استاتیک کاربردی واجبه؟؟ یا از روی جزوه بخونیم؟؟ ساختمان های فولادی و بتنی چی؟؟
من کلا سر انتخاب منابع یکم تردید دارم
تا آخر آذر این کتاب ها رو خوندم الان شروع کردم به دوره >> سازه در معماری - درک رفتار - مبانی سازه - ساختمان ها چگونه عمل میکنند - فناوری های نوین - جزییات ارتقا دهنده - طراحی لرزه ای - مبانی طراحی ساختمان های بلند - سیستم های ساختمانی
میشه بگین به این لیست چه کتاب هایی رو باید اضافه کنم؟؟؟ میخوام تا قبل عید هر کتاب جدیدی که لازمه بخونم بعد عید فقط دوره کنم و جزوه بخونم...
لطفا منابع مهمی که از قلم انداختم رو بهم بگین...ممنونم دوستان![]()
سپیده جون فن شناسی و پارچه ای کششی و پوسته و سازه های مشبک یادت نره![]()
سپیده جون راس میگه... تمرکز من بیشتر رو کنکور معماریه ولی با اجازه اساتید تکنو نحوه تست زدنم و بگم شاید ازش استفاده کردی...من کلا برا هر آزمونی از 10 سال پیش تکنیک ضربدر منفی رو به کار میگیرم، برا همه آزمونا جواب میده (احتمال قریب به یقین باهاش آشنا هستی).روی سوال و می خونی، بلد بودی جواب میدی، وقت گیر بود یه دونه ضربدر کنارش میزنی تا آخر سر بهشون نگا کنی، اگرم مطمئن بودی بلد نیستی و سوال نا آشناس یه دونه علامت منفی کنار سوال میزنی. برا هر سوال یه دقیقه وقت بذار (اگه کمتر از یه دیقه باشه بهتره ولی دقت کن اصلا بیشتر نشه)، اینجوری مثلا قبل از تست زدن یه مبحث میدونی حداکثر تایمی که باید بهش اختصاص بدی چقدره. مثال میزنم، تو کنکور معماری 30 تا سوال برا دروس فنی در نظر گرفته شده، باید تو بازه 30 دقیقه بهشون جواب بدی که مطمئنا کمتر از 30 دیقه طول میکشه چون بعضی از سوالا رو فولی و زیر 10 ثانیه جواب میدی و اونایی که بلد نیستی با تکنیکی گفتم ازشون می گذری تا بعدا به حسابشون برسیبه من بی نوا کمک کنید![]()
به ترتیب اولویت فصل 3 - 2 - 7 - 8منم تفاوت مواج و کوژ رو نفهمیدم...یه سوال دیگه کدوم فصلا از مبانی طراحی ساختمانهای بلند رو باید بخونیم به ترتیب اولویت؟
هرسه تا کتاب واجبه، منتها پرتی های پارچه ای کششی زیادترهبچه ها جون بین این 3 تا کتاب خوندن کدومش برای تکنولوژی واجب تره؟؟؟ و اینکه الویتش به چه صورته؟؟
سازه های مشبک فضایی - پوسته و سازه های ورق تاشده - سازه های پارچه ای کششی
مرسی دوستمهرسه تا کتاب واجبه، منتها پرتی های پارچه ای کششی زیادتره
اولویت به نظرم همینجوریه که نوشتین، چون با مشبک بیشتر میتونن اذیت کنن... و اینکه حتما سعی کنین اول از رو یه جزوه بخونین بعد برین سراغ کتابا
سلام دوستانمن موقع حل کردن سوالای کنکور ارشد تکنو سال 87 به یه مشکلی برخوردم. به نظرم تو پاسخ نامه ش چنتا سوال رو اشتباهی علامت زدن. پاسخ نامه رو از یه سایتی تو نت دانلود کردم، ممکنه اینطوری باشه؟ینی جواب اشتباهی علامت بزنن؟
![]()
ازتون ممنونمسلام قطعا امکان اشتباه هست. کتابهای معتبر گاهی اشتباه دارن دیگه چه برسه به نت.بنظرم پاسخ هارو از یه منبع موثق چک کنید. واسه تکنو رو نمیدونم عصر کنکاش داره یا نه
دوستان کسی سیستم ساختمانی گلابچی رو خونده؟؟؟؟
ص 144 کتاب تفاوت مواح با کوژچی؟؟؟؟
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
N | مطالعه گروهی کارشناسی ارشد هنرهای ساخت 97 | کارشناسی ارشد | 2 | |
![]() |
مطالعه گروهی کارشناسی ارشد 97 | کارشناسی ارشد | 121 | |
![]() |
⑤⑨ مطالعه گروهی کنکور کارشناسی ارشد معماری 95 | کارشناسی ارشد | 2086 | |
![]() |
زمان بندی کوتاه مدت | مطالعه گروهی کنکور ارشد 94 | کارشناسی ارشد | 3454 | |
![]() |
مطالعه گروهی کنکور کارشناسی ارشد معماری 94 | کارشناسی ارشد | 8846 |