تبریک میگم بهتون ایشالا تو همه مراحل زندگی موفق باشین
ممنون که به این تاپیک سر زدین جای رتبه های برتر خیلی خالی بود اینجا..
واسه تنظیم شرایط فقط اون دوتایی که ستاره زدینو خوندین یا هر 8 تا منبعو؟
یه درخواست هم داشتم.. ممکنه لطف کنین این جزوه ی سروش نیا رو بذارین برامون؟ جزوه هایی که تو باشگاه هست اکثرا یا خامه یا خیلی کیفیتشون پایینه و اصلا قابل خوندن نیستن![]()
بچه هایی که انرژی قبول شدن به نظرتون اگه از مهر شروع کنم می رسم؟ من امسال کنکور معماری دادم از تئوری رو 477 شدم ولی چون عملی شو خوب ندادم می ترسم قبول نشم. خیلی دوست دارم اگه قبول نشدم سال دیگه انرژی شرکت کنم از اولم از ظرفیت کمش ترسیدم که نیومدم سمتش![]()
آره ، منتم پارسال منتظر بودم جواب معماری معماریم اومد ، بعد سوره قبول شده بودم که نمی خواستم برم ..بعد گفتم اگه قرار یک سال از زندگیم رو صرف این کنم برم دنبال انتخاب اولم . از تعداد کمش هم نترسید بالاخره اگه اماده باشی به اونجایی که حقشو داری میرسی
والا من تمام طول مسیر سیستم مرکز معماری رو پیروی کردم ، توی منابع هم از منابعی که اونها داند استفاده کردند ولی اواخر ایستایی رو از جزوه ی سروش نیا خوندم و متوجه شدم خیلی خیلی بهتر از اونهمه کتاب گلابچی بود که خریدم !! حالا باز هم خوشحالم که اونها رو یه دور خوندم ولی تمام دوره هام با جزوه ی سروش نیا بود بعد اون
برای تنظیم هیچ جزوه ای رو نخوندم فقط چندین بار این منابع مرکز رو خوندم ، مخصوصا سرمایش غیر فعال و مقرارت ---نمی تونم به اندازه کافی تاکید کنم چقدر این ها مهم اند -----
آولویت ها
مشاهده پیوست 213208مشاهده پیوست 213207
تو اینهمه از من راجع به تکنولوژی و مدیریت و پایدار پرسیدی آخر رفتی انرژِی؟؟؟!!!سلام بچه ها منم اومدم برا انرژی.من عاشق معماری پایدارم اما بنظرم دسترسی بهش خیلی سخته و انرژی هم شبیه پایدار دوسش دارم.من از 18تازه میخوام شروع کنم فعلا دارم لیست منابع جمع و جور میکنم .هنوز هیچی نخریدم. هم معماری کنکور میدم هم انرژی.من یک ترم دیگه هم دارم و الان هم ترم تابستون دارم.بنظرتون شدنی من ارشد 94برا انرژی قبول شم.با توجه به اینکه خنگم؟؟؟؟
از وقتی اومدم اینجا یکم ترسیدم و نا امید شدم .اما قبول شدن تو دانشگاه تهران واقعا برام حیاتی.میخوام قبول شم.کسی هست با توجه به شرایط زمانی من به من برنامه ریزی یا مشاوره بده؟من قاطی کردم.کم اوردم هنوز شروع نکرده
میشه راهنماییم کنید؟والا من تمام طول مسیر سیستم مرکز معماری رو پیروی کردم ، توی منابع هم از منابعی که اونها داند استفاده کردند ولی اواخر ایستایی رو از جزوه ی سروش نیا خوندم و متوجه شدم خیلی خیلی بهتر از اونهمه کتاب گلابچی بود که خریدم !! حالا باز هم خوشحالم که اونها رو یه دور خوندم ولی تمام دوره هام با جزوه ی سروش نیا بود بعد اون
برای تنظیم هیچ جزوه ای رو نخوندم فقط چندین بار این منابع مرکز رو خوندم ، مخصوصا سرمایش غیر فعال و مقرارت ---نمی تونم به اندازه کافی تاکید کنم چقدر این ها مهم اند -----
آولویت ها
از همه بیشتر پایدار دوست دارم.یکسال میام اینجا نتونستم تعیین گرایش کنم. اخر با یکی از بچه ها حرفیدم تکلیفم با خودم روشن کردم.سرفصل گرایشارو هم خوندم دیدیم از مدیریت خوشم نمیاد تکنولوژی هم بنظرم مباحث عمران داره که ازش فراری ام.اخر تصمیم گرفتم معماری و انرژی کنکور بدم.تو اینهمه از من راجع به تکنولوژی و مدیریت و پایدار پرسیدی آخر رفتی انرژِی؟؟؟!!!
من نمیدونم چرا شماها همتون هنوز شروع نکرده استرس وقت را گرفتید و میگید نمیرسید.
اکثر قبولی های هنرهای ساخت تقریبا 6-5-7 ماه واسه کنکور وقت گذاشتن نه بیشتر. البته این مدت را خوب استفاده کردن.
پیشنهاد میکنم اول از همه تکلیفتون را با خودتون روشن کنید که آیا واقعا رشته ای را که براش دارید زمان میزارید دوست دارید یا نه.
کسایی همش دنبال این هستند که بگن میرسی یا نه بیشتر از اینکه دنبال راه حل باشند دنبال اینند که یکی بگه نمیرسی که بیخیال این موضوع بشن. پس با خودتون رو راست باشید و اول هدفتون و دلیل انتخاب اون هدف را برای خودتون مشخص کنید. اگه به اندازه کافی مصمم باشید حتما بهش میرسید.
والا من تمام طول مسیر سیستم مرکز معماری رو پیروی کردم ، توی منابع هم از منابعی که اونها داند استفاده کردند ولی اواخر ایستایی رو از جزوه ی سروش نیا خوندم و متوجه شدم خیلی خیلی بهتر از اونهمه کتاب گلابچی بود که خریدم !! حالا باز هم خوشحالم که اونها رو یه دور خوندم ولی تمام دوره هام با جزوه ی سروش نیا بود بعد اون
آولویت ها
من اولین بار پرسیدم میرسم به کنکور یانه!!!نمیدون چرا انقدر نسبت به من جبهه گرفتیدتو اینهمه از من راجع به تکنولوژی و مدیریت و پایدار پرسیدی آخر رفتی انرژِی؟؟؟!!!
من نمیدونم چرا شماها همتون هنوز شروع نکرده استرس وقت را گرفتید و میگید نمیرسید.
اکثر قبولی های هنرهای ساخت تقریبا 6-5-7 ماه واسه کنکور وقت گذاشتن نه بیشتر. البته این مدت را خوب استفاده کردن.
پیشنهاد میکنم اول از همه تکلیفتون را با خودتون روشن کنید که آیا واقعا رشته ای را که براش دارید زمان میزارید دوست دارید یا نه.
کسایی همش دنبال این هستند که بگن میرسی یا نه بیشتر از اینکه دنبال راه حل باشند دنبال اینند که یکی بگه نمیرسی که بیخیال این موضوع بشن. پس با خودتون رو راست باشید و اول هدفتون و دلیل انتخاب اون هدف را برای خودتون مشخص کنید. اگه به اندازه کافی مصمم باشید حتما بهش میرسید.
من اولین بار پرسیدم میرسم به کنکور یانه!!!نمیدون چرا انقدر نسبت به من جبهه گرفتید![]()
من منظورم شخص شما نبود. فقط مخاطب جمله اولم شما بودید. فقط خواستم دوستانه به بچه ها تذکر بدم که زودتر بجنبند همین.
بعدشم بعد اون همه گفتمانی که با هم داشتیم خیلی بی انصافیه بگید جبهه گرفتم.
یعنی شما هم پارسال از مهر شروع کردید؟ همه منو خیلی ناامید کردن و گفتن تو این گرایش رقابت بالاست و اگر از مهر شروع کنی به جایی نمی رسی.. یعنی اگه از همون نیمه شهریور که نتیجه ها می یاد شروع کنم شدنیه؟
میشه راهنماییم کنید؟
همه منابعی که گذاشتید باید بخونیم ؟
قضیه ستاره دار بودن بعضیاش چیه؟ شما همه خوندید؟
بعضی ازین منابع که کتاب نیست از کجا میشه پیدا کرد؟
راستی توصیه اتون اینه که مرکز معماری ثبت نام کنم؟ تو کلاس ها یا ازمون هاش شرکت کنم؟
و اینکه ایوان خانه یا مرکز معماری؟
ممنون میشم جواب بدید
آره بابا ... من کلا میگم تو به درام خودت برقص ، مردم فقط کارشون انرژی منفی دادنه ..بابا مامان من پول ماهانه ام رو قطع کرده بودند واسه اینکه قبول نکردم غیر انتفاعی رو برم ، همون موقع یه دو-سه تا پروژه بستم 1-2 میلیون شد که منابع رو خریدم و پول آزمون ها رو دادم ..اگه پول داشتم حتما کلاس هم میرفتم . همش همه به من میگفتن چه احمقی هستی اینجوری داری ریسک میکنی ، "یک سال از زندگیت رو تلف میکنی تو مملکتی که فرقی دانشگاهاش باهم ندارن " و اینکه واقعا فکر میکنی انرژی قبول میشی ؟
ولی من چون تمام زندگی ام آدم ترسویی بودم گفتم یه بار تو دین خودم نمونم ،همیشه امن و مطابق انتظار عمل کردن آدم رو همیشه تو سطح متوسط نگه میداره. نترس . هرچه بیشتر فدا کنی، بیشتر برای بردن تلاش میکنی. البته اگه از من بپرسی الآن خورد خورد خوندنو شروع کن ولی حتی اگر نکردی ، خیلی کلیشه ای میدونم ولی impossible is only impossible until you do it !
مرسی بابت راهنمایی هات من با هر کی حرف می زدم می گفت تابستئن باید حداقل 6 ساعت خوند. البته به آدمش بستگی داره دیگه.. منم تصمیم دارم از اول مرداد کم کم شروع کنم خوندن که اگه کنکور قبول نشدم خیلی عقب نباشم. مرسی خیلی بهم روحیه دادیببخشید شما مرکز بودی فایل برنامه هاشو میشه بذاری؟
البته .
این برنامه ها و منابع پارساله ! دقت داشته باشید که با چند کتابی که گلابچی منتشر کرده تغییر میکنه !
سلام من هرچی دنبال این اسایش حرارتی حیدری گشتم پیدانشد. میشه لطف کنی و اون کپی ای رو که داری اینجا بذاری؟واقعا ممنون میشموالا من چون تهران نیستم امکان هیچ کلاسی رو نداشتم و خدایی شد که همون جزوه ی سروش نیا رو هم یکی از دوستانم که میرفت لطف کرد و بهم داد . واقعا خیلی لطف کرد . ولی مقرارت به نظر من خیلی سخت نبود اصلا کل مباحث تنظیم خیلی شیرین و قابل فهم بود . من بیشتر با طراحی فنی و جزییات و حفظ اونها مشکل داشتم .
آسایش حرارتی رو از یکی از سال بالاییهامون گرفته بودم ، برای اون کپی بود حالا اینکه دوباره چاپ میشه رو نمیدونم.
ولی باید بگم من تاسیسات رو همون 4 تا کتابی که ستاره زدم خوندم و کافی هم بودند ، بیشتر تنظیم امسال یکم بازی در آورده بودند ، خیلی تحلیلی سئوال گرفته بودن . خودتون رو خیلی اذیت نکنید من پارسال که شروع کردم از حجم اینها گریه م گرفته بود بعد یه مدتی دیدم اینقدر مباحث مشترک دارند و همپوشانی میکنند که سرعت و کیفیت خوندنتون خیلی زود میره بالا .
سلام من هرچی دنبال این اسایش حرارتی حیدری گشتم پیدانشد. میشه لطف کنی و اون کپی ای رو که داری اینجا بذاری؟واقعا ممنون میشم
منم خیلی دنبالش گشتم نبود ممنون میشن اگه کسی داره بزارتشسلام من هرچی دنبال این اسایش حرارتی حیدری گشتم پیدانشد. میشه لطف کنی و اون کپی ای رو که داری اینجا بذاری؟واقعا ممنون میشم
این سوال از چه کتابی بود?یا این سوال که خیلی ها رو به چالش کش.ند که از کجا اومد ، ولی با اینکه معلومه از کجا اومده، اما اگر فقط درک درستی از معماری پایدار داشته باشید میتونید بدون هیچ گونه به تته پته افتادن و دنبال پی / پیست کردن اطلاعات از حافظه کوتاه مدت به برگه باشید ، می تونید جوابش بده ف همین الان فقط یک دقیقه تامل کنید ! به همین سادگی ، درک مسائل همیشه از میانبر پیدا کردن بهتر و ارجح تره !
مشاهده پیوست 217232
برای اینکه با کارهای آقای حیدری آشنا بشید و با خانم قیابکلو مقایسه کنید پیشنهاد میدم این دسته از مقالات رو هم مطالعه کنید حتما :
http://jfaup.ut.ac.ir/?_action=article&au=116095&_au=شاهین++حیدری
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
N | مطالعه گروهی کارشناسی ارشد هنرهای ساخت 97 | کارشناسی ارشد | 2 | |
![]() |
مطالعه گروهی کارشناسی ارشد 97 | کارشناسی ارشد | 121 | |
![]() |
⑤⑨ مطالعه گروهی کنکور کارشناسی ارشد معماری 95 | کارشناسی ارشد | 2086 | |
![]() |
زمان بندی کوتاه مدت | مطالعه گروهی کنکور ارشد 94 | کارشناسی ارشد | 3454 | |
![]() |
مطالعه گروهی کنکور کارشناسی ارشد معماری 94 | کارشناسی ارشد | 8846 |