مطالعه گروهی ارشد انرژی معماری

c_me

عضو جدید
بچه هایی که انرژی قبول شدن به نظرتون اگه از مهر شروع کنم می رسم؟ من امسال کنکور معماری دادم از تئوری رو 477 شدم ولی چون عملی شو خوب ندادم می ترسم قبول نشم. خیلی دوست دارم اگه قبول نشدم سال دیگه انرژی شرکت کنم از اولم از ظرفیت کمش ترسیدم که نیومدم سمتش:(

knightlady

عضو جدید
تبریک میگم بهتون ایشالا تو همه مراحل زندگی موفق باشین :w23:
ممنون که به این تاپیک سر زدین جای رتبه های برتر خیلی خالی بود اینجا..:gol:

واسه تنظیم شرایط فقط اون دوتایی که ستاره زدینو خوندین یا هر 8 تا منبعو؟
یه درخواست هم داشتم.. ممکنه لطف کنین این جزوه ی سروش نیا رو بذارین برامون؟ جزوه هایی که تو باشگاه هست اکثرا یا خامه یا خیلی کیفیتشون پایینه و اصلا قابل خوندن نیستن :w05:

خیلی ممنون ، شما هم همینطور
والا این جزوه سروش نیا 1300-1400 صفحه میشه منم اسکنر ندارم ، اگر مازندران هستید بگید بهتون بدم کپی بزنید

واسه تنظیم سعی کنید همه رو بخونید ، من همه رو خوندم مخصوصا کتاب های شاهین حیدری و سرمایش غیر فعال خانم قیابکلو ، روشنای شاهین حیدری رو هم یه نگاه کنید بد نیست
ولی خوب یه دور بخونید خودتون دستتون میاد کدوم جامع تر و مهم تره ، مثلا سرمایش غیر فعال ! نگاهکن 4 بار گفتم خیلی مهمه خیلی هم بیان خوبی داره !

knightlady

عضو جدید
بچه هایی که انرژی قبول شدن به نظرتون اگه از مهر شروع کنم می رسم؟ من امسال کنکور معماری دادم از تئوری رو 477 شدم ولی چون عملی شو خوب ندادم می ترسم قبول نشم. خیلی دوست دارم اگه قبول نشدم سال دیگه انرژی شرکت کنم از اولم از ظرفیت کمش ترسیدم که نیومدم سمتش:(

آره ، منتم پارسال منتظر بودم جواب معماری معماریم اومد ، بعد سوره قبول شده بودم که نمی خواستم برم ..بعد گفتم اگه قرار یک سال از زندگیم رو صرف این کنم برم دنبال انتخاب اولم . از تعداد کمش هم نترسید بالاخره اگه اماده باشی به اونجایی که حقشو داری میرسی

digitalarch

عضو جدید
کاربر ممتاز
یه خیری پیدا میشه تعیین کنه سوالای تنظیم 2سال اخیر هر کدوم از کدوم منبع و کتاب بود?

c_me

عضو جدید
آره ، منتم پارسال منتظر بودم جواب معماری معماریم اومد ، بعد سوره قبول شده بودم که نمی خواستم برم ..بعد گفتم اگه قرار یک سال از زندگیم رو صرف این کنم برم دنبال انتخاب اولم . از تعداد کمش هم نترسید بالاخره اگه اماده باشی به اونجایی که حقشو داری میرسی

یعنی شما هم پارسال از مهر شروع کردید؟ همه منو خیلی ناامید کردن و گفتن تو این گرایش رقابت بالاست و اگر از مهر شروع کنی به جایی نمی رسی.. یعنی اگه از همون نیمه شهریور که نتیجه ها می یاد شروع کنم شدنیه؟

c_me

عضو جدید
والا من تمام طول مسیر سیستم مرکز معماری رو پیروی کردم ، توی منابع هم از منابعی که اونها داند استفاده کردند ولی اواخر ایستایی رو از جزوه ی سروش نیا خوندم و متوجه شدم خیلی خیلی بهتر از اونهمه کتاب گلابچی بود که خریدم !! حالا باز هم خوشحالم که اونها رو یه دور خوندم ولی تمام دوره هام با جزوه ی سروش نیا بود بعد اون
برای تنظیم هیچ جزوه ای رو نخوندم فقط چندین بار این منابع مرکز رو خوندم ، مخصوصا سرمایش غیر فعال و مقرارت ---نمی تونم به اندازه کافی تاکید کنم چقدر این ها مهم اند -----

آولویت ها
مشاهده پیوست 213208مشاهده پیوست 213207

میشه فایل برنامه انرژی مرکز معماری رو بزارید؟ ممنون

memari1900

عضو جدید
سلام

سلام

سلام بچه ها منم اومدم برا انرژی.من عاشق معماری پایدارم اما بنظرم دسترسی بهش خیلی سخته و انرژی هم شبیه پایدار دوسش دارم.من از 18تازه میخوام شروع کنم فعلا دارم لیست منابع جمع و جور میکنم .هنوز هیچی نخریدم. هم معماری کنکور میدم هم انرژی.من یک ترم دیگه هم دارم و الان هم ترم تابستون دارم.بنظرتون شدنی من ارشد 94برا انرژی قبول شم.با توجه به اینکه خنگم:cry::surprised:؟؟؟؟
از وقتی اومدم اینجا یکم ترسیدم و نا امید شدم .اما قبول شدن تو دانشگاه تهران واقعا برام حیاتی.میخوام قبول شم.کسی هست با توجه به شرایط زمانی من به من برنامه ریزی یا مشاوره بده؟من قاطی کردم.کم اوردم هنوز شروع نکرده

ghasedakkk

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام بچه ها منم اومدم برا انرژی.من عاشق معماری پایدارم اما بنظرم دسترسی بهش خیلی سخته و انرژی هم شبیه پایدار دوسش دارم.من از 18تازه میخوام شروع کنم فعلا دارم لیست منابع جمع و جور میکنم .هنوز هیچی نخریدم. هم معماری کنکور میدم هم انرژی.من یک ترم دیگه هم دارم و الان هم ترم تابستون دارم.بنظرتون شدنی من ارشد 94برا انرژی قبول شم.با توجه به اینکه خنگم:cry::surprised:؟؟؟؟
از وقتی اومدم اینجا یکم ترسیدم و نا امید شدم .اما قبول شدن تو دانشگاه تهران واقعا برام حیاتی.میخوام قبول شم.کسی هست با توجه به شرایط زمانی من به من برنامه ریزی یا مشاوره بده؟من قاطی کردم.کم اوردم هنوز شروع نکرده
تو اینهمه از من راجع به تکنولوژی و مدیریت و پایدار پرسیدی آخر رفتی انرژِی؟؟؟!!!
من نمیدونم چرا شماها همتون هنوز شروع نکرده استرس وقت را گرفتید و میگید نمیرسید.
اکثر قبولی های هنرهای ساخت تقریبا 6-5-7 ماه واسه کنکور وقت گذاشتن نه بیشتر. البته این مدت را خوب استفاده کردن.
پیشنهاد میکنم اول از همه تکلیفتون را با خودتون روشن کنید که آیا واقعا رشته ای را که براش دارید زمان میزارید دوست دارید یا نه.
کسایی همش دنبال این هستند که بگن میرسی یا نه بیشتر از اینکه دنبال راه حل باشند دنبال اینند که یکی بگه نمیرسی که بیخیال این موضوع بشن. پس با خودتون رو راست باشید و اول هدفتون و دلیل انتخاب اون هدف را برای خودتون مشخص کنید. اگه به اندازه کافی مصمم باشید حتما بهش میرسید.

memari1900

عضو جدید
والا من تمام طول مسیر سیستم مرکز معماری رو پیروی کردم ، توی منابع هم از منابعی که اونها داند استفاده کردند ولی اواخر ایستایی رو از جزوه ی سروش نیا خوندم و متوجه شدم خیلی خیلی بهتر از اونهمه کتاب گلابچی بود که خریدم !! حالا باز هم خوشحالم که اونها رو یه دور خوندم ولی تمام دوره هام با جزوه ی سروش نیا بود بعد اون
برای تنظیم هیچ جزوه ای رو نخوندم فقط چندین بار این منابع مرکز رو خوندم ، مخصوصا سرمایش غیر فعال و مقرارت ---نمی تونم به اندازه کافی تاکید کنم چقدر این ها مهم اند -----

آولویت ها
میشه راهنماییم کنید؟
همه منابعی که گذاشتید باید بخونیم ؟
قضیه ستاره دار بودن بعضیاش چیه؟ شما همه خوندید؟
بعضی ازین منابع که کتاب نیست از کجا میشه پیدا کرد؟
راستی توصیه اتون اینه که مرکز معماری ثبت نام کنم؟ تو کلاس ها یا ازمون هاش شرکت کنم؟
و اینکه ایوان خانه یا مرکز معماری؟
ممنون میشم جواب بدید

memari1900

عضو جدید
اکثر قبولی های هنرهای ساخت تقریبا 6-5-7 ماه واسه کنکور وقت گذاشتن نه بیشتر. البته این مدت را خوب استفاده کردن.
پیشنهاد میکنم اول از همه تکلیفتون را با خودتون روشن کنید که آیا واقعا رشته ای را که براش دارید زمان میزارید دوست دارید یا نه.
کسایی همش دنبال این هستند که بگن میرسی یا نه بیشتر از اینکه دنبال راه حل باشند دنبال اینند که یکی بگه نمیرسی که بیخیال این موضوع بشن. پس با خودتون رو راست باشید و اول هدفتون و دلیل انتخاب اون هدف را برای خودتون مشخص کنید. اگه به اندازه کافی مصمم باشید حتما بهش میرسید.
از همه بیشتر پایدار دوست دارم.یکسال میام اینجا نتونستم تعیین گرایش کنم. اخر با یکی از بچه ها حرفیدم تکلیفم با خودم روشن کردم.سرفصل گرایشارو هم خوندم دیدیم از مدیریت خوشم نمیاد تکنولوژی هم بنظرم مباحث عمران داره که ازش فراری ام.اخر تصمیم گرفتم معماری و انرژی کنکور بدم.
من از خیلی از بچه ها که گرایش ها مختلف قبول شدن پرس و جو کردم .تا بلاخره تصمیم نهاییم گرفتم.

آخرین ویرایش:

memari1900

عضو جدید

آولویت ها

اینطور که اینجا گفتید بنظرم سروشنیا و ایوان خانه بیشتر تایید میکنید؟

memari1900

عضو جدید
من اولین بار پرسیدم میرسم به کنکور یانه!!!نمیدون چرا انقدر نسبت به من جبهه گرفتید:eek:

ghasedakkk

عضو جدید
کاربر ممتاز
من اولین بار پرسیدم میرسم به کنکور یانه!!!نمیدون چرا انقدر نسبت به من جبهه گرفتید:eek:

من منظورم شخص شما نبود. فقط مخاطب جمله اولم شما بودید. فقط خواستم دوستانه به بچه ها تذکر بدم که زودتر بجنبند همین.
بعدشم بعد اون همه گفتمانی که با هم داشتیم خیلی بی انصافیه بگید جبهه گرفتم.

memari1900

عضو جدید
من منظورم شخص شما نبود. فقط مخاطب جمله اولم شما بودید. فقط خواستم دوستانه به بچه ها تذکر بدم که زودتر بجنبند همین.
بعدشم بعد اون همه گفتمانی که با هم داشتیم خیلی بی انصافیه بگید جبهه گرفتم.

من از شما وخیلی از بچه هایی که ارشد قبول شدن یا تجربه کنکور داشتن برا من وقت گذاشتن و به من مشورت دادن واقعا ممنونم.بخاطر راهنمایی شما دوستان بود که بعد از چندین ماه درگیری تونستم تکلیفم با خودم روشن کنم. اگر من بد متوجه شدم عذر میخوام .اخه تا بحال در مورد زمان حرفی نزده بودم و خیلی برام جا تعجب داشت صحبت شما . در هر صورت من لطف شما در تعیین گرایش و روشن شدن مسیرم فراموش نمیکنم.

c_me

عضو جدید
بچه ها کسی فایل برنامه ی آزمون های انرژی مرکز معماری رو نداره بذاره؟

آخرین ویرایش:

knightlady

عضو جدید
یعنی شما هم پارسال از مهر شروع کردید؟ همه منو خیلی ناامید کردن و گفتن تو این گرایش رقابت بالاست و اگر از مهر شروع کنی به جایی نمی رسی.. یعنی اگه از همون نیمه شهریور که نتیجه ها می یاد شروع کنم شدنیه؟

آره بابا ... من کلا میگم تو به درام خودت برقص ، مردم فقط کارشون انرژی منفی دادنه ..بابا مامان من پول ماهانه ام رو قطع کرده بودند واسه اینکه قبول نکردم غیر انتفاعی رو برم ، همون موقع یه دو-سه تا پروژه بستم 1-2 میلیون شد که منابع رو خریدم و پول آزمون ها رو دادم ..اگه پول داشتم حتما کلاس هم میرفتم . همش همه به من میگفتن چه احمقی هستی اینجوری داری ریسک میکنی ، "یک سال از زندگیت رو تلف میکنی تو مملکتی که فرقی دانشگاهاش باهم ندارن " و اینکه واقعا فکر میکنی انرژی قبول میشی ؟
ولی من چون تمام زندگی ام آدم ترسویی بودم گفتم یه بار تو دین خودم نمونم ،همیشه امن و مطابق انتظار عمل کردن آدم رو همیشه تو سطح متوسط نگه میداره. نترس . هرچه بیشتر فدا کنی، بیشتر برای بردن تلاش میکنی. البته اگه از من بپرسی الآن خورد خورد خوندنو شروع کن ولی حتی اگر نکردی ، خیلی کلیشه ای میدونم ولی impossible is only impossible until you do it !

knightlady

عضو جدید
میشه راهنماییم کنید؟
همه منابعی که گذاشتید باید بخونیم ؟
قضیه ستاره دار بودن بعضیاش چیه؟ شما همه خوندید؟
بعضی ازین منابع که کتاب نیست از کجا میشه پیدا کرد؟
راستی توصیه اتون اینه که مرکز معماری ثبت نام کنم؟ تو کلاس ها یا ازمون هاش شرکت کنم؟
و اینکه ایوان خانه یا مرکز معماری؟
ممنون میشم جواب بدید

اونهایی که قهوه ایند یه بار خوندم دیگه نخوندم ، اونهایی که ستاره دارند تاکید بر فرار بودنشونه و اینکه تو دوره ی اخر حتما دوباره خونده شن
همی کتاب های گلابچی رو خوندم ، اگرچه همه رو دوره نکردم . از روی سروش نیا دوره کردم
من پول نداشتم که کلاس نرفتم ، اگر داشتم میرفتم ولی بازم نمی تونستم تا تهران بیام ،لذا مرکز که اینجا شعبه داره رو باید میرفتم. اگر شما میتونی برو ولی من اصلا نمی دونم کدوم "کلاس" بهتره فقط اینو میدونم که جزوه ی سروش نیا به نظر من خیلی عالی بود.
آزمون ها رو حتما شرکت کن ولی خیلی وابسته به سیلابسشون نشو به برنامه ایی که خودت با توصیه های یه مشاور ترتیب دادی عمل کن ، من با دوتا از دوستانم که کتابخونه میرفتیم باهم برنامه میچیدیم.
من مرکز میدادم دوستم ایوانخوانه ، اون از ایوانخوانه خیلی راضی بود ، من والا نمی دونم چون هیچوقت مثل آدم تموم نکرده بودم نمی تونم بگم ولی مرکز هم خوب بود .
کتاب کنکورهای سالهای پیش رو حتما بگیرید نگاه کنید خیلی عالیه.

من یکی رو توی کتابخونه دیده بودم که بهم ایستایی یاد میداد در ازای زبان تخصصی که من بهش یاد میدادم ، خیلی خیلی به من کمک کرد . چون من توی ایستایی خیلی گیر کرده بودم . اونم زبانش از 20% که توی ایوانخوانه میزد به 60% تو کنکور رسید واسه همین به نظر من حتی اگر هزینه ش رو نمی تونید تقبل کنید یه همچین همکاری هایی خیلی مفید خواهد بود.

digitalarch

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها کسی میدونه مبحث زوایای سایه(vsa,hsa)مال کدوم کتابه?

c_me

عضو جدید
آره بابا ... من کلا میگم تو به درام خودت برقص ، مردم فقط کارشون انرژی منفی دادنه ..بابا مامان من پول ماهانه ام رو قطع کرده بودند واسه اینکه قبول نکردم غیر انتفاعی رو برم ، همون موقع یه دو-سه تا پروژه بستم 1-2 میلیون شد که منابع رو خریدم و پول آزمون ها رو دادم ..اگه پول داشتم حتما کلاس هم میرفتم . همش همه به من میگفتن چه احمقی هستی اینجوری داری ریسک میکنی ، "یک سال از زندگیت رو تلف میکنی تو مملکتی که فرقی دانشگاهاش باهم ندارن " و اینکه واقعا فکر میکنی انرژی قبول میشی ؟
ولی من چون تمام زندگی ام آدم ترسویی بودم گفتم یه بار تو دین خودم نمونم ،همیشه امن و مطابق انتظار عمل کردن آدم رو همیشه تو سطح متوسط نگه میداره. نترس . هرچه بیشتر فدا کنی، بیشتر برای بردن تلاش میکنی. البته اگه از من بپرسی الآن خورد خورد خوندنو شروع کن ولی حتی اگر نکردی ، خیلی کلیشه ای میدونم ولی impossible is only impossible until you do it !

مرسی بابت راهنمایی هات من با هر کی حرف می زدم می گفت تابستئن باید حداقل 6 ساعت خوند. البته به آدمش بستگی داره دیگه.. منم تصمیم دارم از اول مرداد کم کم شروع کنم خوندن که اگه کنکور قبول نشدم خیلی عقب نباشم. مرسی خیلی بهم روحیه دادی:gol:;) ببخشید شما مرکز بودی فایل برنامه هاشو میشه بذاری؟

knightlady

عضو جدید
مرسی بابت راهنمایی هات من با هر کی حرف می زدم می گفت تابستئن باید حداقل 6 ساعت خوند. البته به آدمش بستگی داره دیگه.. منم تصمیم دارم از اول مرداد کم کم شروع کنم خوندن که اگه کنکور قبول نشدم خیلی عقب نباشم. مرسی خیلی بهم روحیه دادی:gol:;) ببخشید شما مرکز بودی فایل برنامه هاشو میشه بذاری؟

البته .
این برنامه ها و منابع پارساله ! دقت داشته باشید که با چند کتابی که گلابچی منتشر کرده تغییر میکنه !

پیوست ها

• syllabes.rar
    1 مگایابت · بازدیدها: 0

arcs

عضو جدید
والا من چون تهران نیستم امکان هیچ کلاسی رو نداشتم و خدایی شد که همون جزوه ی سروش نیا رو هم یکی از دوستانم که میرفت لطف کرد و بهم داد . واقعا خیلی لطف کرد . ولی مقرارت به نظر من خیلی سخت نبود اصلا کل مباحث تنظیم خیلی شیرین و قابل فهم بود . من بیشتر با طراحی فنی و جزییات و حفظ اونها مشکل داشتم .

آسایش حرارتی رو از یکی از سال بالاییهامون گرفته بودم ، برای اون کپی بود حالا اینکه دوباره چاپ میشه رو نمیدونم.

ولی باید بگم من تاسیسات رو همون 4 تا کتابی که ستاره زدم خوندم و کافی هم بودند ، بیشتر تنظیم امسال یکم بازی در آورده بودند ، خیلی تحلیلی سئوال گرفته بودن . خودتون رو خیلی اذیت نکنید من پارسال که شروع کردم از حجم اینها گریه م گرفته بود بعد یه مدتی دیدم اینقدر مباحث مشترک دارند و همپوشانی میکنند که سرعت و کیفیت خوندنتون خیلی زود میره بالا .
سلام من هرچی دنبال این اسایش حرارتی حیدری گشتم پیدانشد. میشه لطف کنی و اون کپی ای رو که داری اینجا بذاری؟واقعا ممنون میشم

knightlady

عضو جدید
سلام من هرچی دنبال این اسایش حرارتی حیدری گشتم پیدانشد. میشه لطف کنی و اون کپی ای رو که داری اینجا بذاری؟واقعا ممنون میشم

والا من باید اسکنش کنم ، اگر دوستم بهم پس بده چشم میزارم.

در مورد مبحث تنظیم من خودم هیچ وقت نمی گم کارهای آقای حیدری بهتر از خانم قیابکلو هه، بو دوستم هم گفتم تقریبا هیچ چیزی نبود که من تو جزوه ی آقای حیدری خونده باشم که توی سرمایش غیر فعال نبوده باشه ، کلا من همیشه تاکیدم بر خوندن تمام منابع و تدوین یه چیز منسجم برای خودتونه ، درسته که همپوشانی دارند ولی هیچ وقت نمیشه یکی رو حذف کرد.
در ضمن اینکه تنظیم و زبان هر دو امسال خیلی تحلیلی بودند ، و من احساس می کنم به سمت تحلیلی شدن دارن بیشتر پیش میرند، حالا یا به دیلی افزایش شرکت کننده ها و نزدیک شدن کنکور ارشد به کنکور ورود به دانشگاهه ، یا اینکه یه پروسه استاندارد سازی تست هاست . چون من خیلی از رشته های دیگه رو هم شنیدم که دارند تحلیلی تر می شوند . مثلا مهندسی شیمی !

تحلیلی شدن تنظیم امشال به این فرم بوده که نمی تونی به طور خاص یک شوال رندوم رو در بیاری و بگی این از فلان جای فلان کتابه (به استثنا ی 2 یا 3 تا ) . همه ی سوال ها ترکیبی از یافته های مختلفی بوده که از کتاب های مختلف منبع یکی کسب کرده ، به طور مثال : این سئوال ترکیبی از کتاب سرمایش غیر فعال و مقررات مبحث 19 هه :

1vbt.jpg
این سوال علی رغم اینکه همه فقط در موردش به جزوه ی آقای حیدری اشاره می کنند اما اگر سرمایش غیر فعال رو نمی خوندید نمی دونستید که چرا بعضی از گزینه ها کاملا رد میشن ، و بین دو تا گزینه توی شک می موندین

hmhh.jpg

knightlady

عضو جدید
این سوال ترکیبی از کتاب تنظیم خانم قیابکلو و مبحث 19 هه

nhnhmnh.jpg
یا جواب این سوال هم در جزوه آقای حیدری پیدا میشه هم در کتاب سرمایش غیر فعال که سرمایش غیر فعال توضیح و شکل هاش خیلی خیلی گویا تره

tyhbt.jpg

در هر صورت این که من به شخصه از تحلیلی تر شدهن و مفهومی تر شدن شوال ها خیلی خوشحال شدم و خیلی استقبال مس کنم ، به خاطر اینکه معنیش اینه که افرادی که نمی فهمند فقط با یه Shortcut زدن و یه درسنامه یا یه جزوه رو خوندن ، درصد الکی نمیارند ولی اونهایی که مباحث رو واقعا بلدن و میدونن دارند چی کار می کنند از هر جایی که این ها رو یاد گرفته باشند ،دانشگاه مجلات و کتب ایرانی یا مقالات رندوم خارجی ، به شرط دانش میتونند سوال ها رو جواب بدند. امیدورام آقای گلابچی هم دست از تک بعدی بودن و مراجعه به کتب خودشون به طور صرف بدارند و سوالهای تحلیلی تر و مفهومی تری رو طراحی کنند . در مورد زبان هم همین طور مثلا ریدینگ های امسال رو به هیچ تکنیکی خاصی نمی تونستی جواب بدی ، تنها در صورتی می تونستید ، که دقیقا متوجه مطلب بشید. که دقیقا اون چیزی که زیدینگ واقعا باید باشه .

digitalarch

عضو جدید
کاربر ممتاز
Re: مطالعه گروهی ارشد انرژی معماری

منم خیلی دنبالش گشتم نبود ممنون میشن اگه کسی داره بزارتش

knightlady

عضو جدید
یا این سوال که خیلی ها رو به چالش کش.ند که از کجا اومد ، ولی با اینکه معلومه از کجا اومده، اما اگر فقط درک درستی از معماری پایدار داشته باشید میتونید بدون هیچ گونه به تته پته افتادن و دنبال پی / پیست کردن اطلاعات از حافظه کوتاه مدت به برگه باشید ، می تونید جوابش بده ف همین الان فقط یک دقیقه تامل کنید ! به همین سادگی ، درک مسائل همیشه از میانبر پیدا کردن بهتر و ارجح تره !

hhmhjmn.jpg

digitalarch

عضو جدید
کاربر ممتاز
Re: مطالعه گروهی ارشد انرژی معماری

یا این سوال که خیلی ها رو به چالش کش.ند که از کجا اومد ، ولی با اینکه معلومه از کجا اومده، اما اگر فقط درک درستی از معماری پایدار داشته باشید میتونید بدون هیچ گونه به تته پته افتادن و دنبال پی / پیست کردن اطلاعات از حافظه کوتاه مدت به برگه باشید ، می تونید جوابش بده ف همین الان فقط یک دقیقه تامل کنید ! به همین سادگی ، درک مسائل همیشه از میانبر پیدا کردن بهتر و ارجح تره !

مشاهده پیوست 217232
این سوال از چه کتابی بود?

knightlady

عضو جدید
اصل طراحی برای بازگشت به چرخه زندگی (Life Cycle Design) دومین اصل از معماری پایدار است و بر این فکر و یا نظریه استوار شده است که ماده از یک شکل قابل استفاده تبدیل به شکل دیگری می‌شود، بدون اینکه به مفید بودن آن آسیبی رسیده باشد.
از سوی دیگر به‌واسطه این اصل، یکی از وظایف طراح، جلوگیری از آلودگی محیط است.
این نظریه برای رسیدن به این منظور در سه مرحله، ساختمان را مورد بررسی قرار می‌دهد. این مراحل به ترتیب عبارتند از:
مرحله پیش از ساخت، مرحله در حال ساخت و مرحله پس از ساخت.
باید توجه داشت که این مراحل به یکدیگر مرتبط بوده و مرز مشخصی بین آنها وجود ندارد. برای مثال، می‌توان از مواد بازیافتی در مرحله پس از ساخت یک ساختمان به عنوان مصالح اولیه در مرحله ساخت ساختمانی دیگر استفاده کرد.

"کتاب معماری پایدار تالیف سید احسان صیادی - سید مهدی مداحی - علی محمدبور"

اما در مبحث 19 و جزوه ی آقای حیدری و سرمایش غیر فعال هم بهش اشاره شده بود​

arcs

عضو جدید
برای اینکه با کارهای آقای حیدری آشنا بشید و با خانم قیابکلو مقایسه کنید پیشنهاد میدم این دسته از مقالات رو هم مطالعه کنید حتما :

http://jfaup.ut.ac.ir/?_action=article&au=116095&_au=شاهین++حیدری

ممنونم خیلی لطف کردی اطلاعاتت مفیدبودن اما بیشترازقبل نگرانم کرد....من از بین درسای گرایش انرژی بیشتر از همه نگران تنظیم و تاسیساتم...به عنوان کسی که تونسته نتیجه بگیره بنظرت با چه برنامه ای میتونم این درسو خوب بزنم؟