سلام بچه ها.
تو این تاپیک با هم برای امتحان نظارت درس می خونیم
اصلا هم مهم نیست امسال ازمون برگزار بشه یا خیر
تو این تاپیک با هم برای امتحان نظارت درس می خونیم
اصلا هم مهم نیست امسال ازمون برگزار بشه یا خیر

سللللام
من اعلام امادگی می کنم....![]()
سلام دوستان من هم هستم
یه سوال چرا کسی که طراحی داره اجرا بدردش نمی خوره؟
کسی که طراحی داره، اجرا به دردش میخوره.
اما هر سه تا امان پذیر نیست!
ما چند حالت برای گرفتن پروانه داریم.
1- طراحی
2- نظارت
3- طراحی و نظارت
4-طراخی و اجرا
5-نظارت و اجرا
به اجرا به تنهایی پروانه داده نمیشه.هر سه تا هم با هم نمیشه داشت
میشه منبعی معرف کنید که این رو تایید کنه که نمیشه همزمان 3 تا مدرکو گرفت؟؟؟؟؟؟
تو قانون نظام مهندسی که نزده اینم قانون
الف: پروانه اشتغال به كار مهندسي
ماده 4 □
دارندگان مدرك تحصيلي كارشناس و بالاتر، در هر يك از رشتههاي اصلي يا
رشتههاي مرتبط ميتوانند از طريق تقاضاي صدور پروانه اشتغال به كار
مهندسي با توجه به مدارك تحصيلي و سوابق كار و تجربه در يك يا چند
زمينه خدمات مهندسي از قبيل طراحي، محاسبه، نظارت، اجرا، بهرهبرداري،
نگهداري، كنترل و بازرسي امور آزمايشگاهي، مديريت ساخت و توليد، نصب،
آموزش و تحقيق درخواست تشخيص صلاحيت نمايند.
ینی یه همکار که جوابه سوالای اجرای سالای قبلو بزاره پیدا نمیشه؟؟
معمولا همه برگه های ثبت نامی رو جمع میکنن بعد یه روز همشون رو تایید میکنند.سلام دوستان.
اینکه من آزمون نظارت و اجرا رو ثبت نام کردم و بعد از یه هفته رفتم چک کردم واسه جفتش زده تایید نشده است دلیلش چی میتونه باشه؟
من هم فقط مباحث و سازه نگهبان رو دارم.90 درصد سوالات از مباحثه همینارو بخونید کافیهاز دوستانی که اجرا قبول شدن و یا کسایی که دارن به طور جدی مطالعه میکنن میخواستم بپرسم به غیر از مباحث 22گانه مقررات ملی و جوش و سازه نگهبان بقیه ی منابع رو هم تهیه کردن؟؟؟مثلا قوانین صنعت بیمه و مالیات،قانون کار، ماشین آلات ساختمانی و ... ازین دست منابع رو هم تهیه کردن؟؟؟ آخه سری پیش خیلی ازین منابع سوال اومده بود، میخواستم دقیقا بدونم از کجا تهیه کردن و اسم کتاباش چی بوده
از نظام سوال کردم نیاوردن این سری ولی میتونید از یکی از سایتا تهیه کنید.فایلشو براتون میذارم.حتی میشه هزینشو همه باهم تقبل کنیم که مناسبترم میشهمشاهده پیوست kilid vaje ejra (aban93)_1.pdfسلام دوستان اگه کسی کلید واژه اجرا داره برا آزمون بهمن 94بزار ممنون میشم
اگه کتاب قانون ماده 91 صفحه 97 رو بخونید داره میگه برای هر تخلفی چه مجازاتی هست و ادامش باید به ماده 92 تبصره 1 دقت کنید که میگه برای هر تخلف مجازات جئاگانه تعیین میشه ولی فقط شدیدترینش اعمال میشهبچه ها من یه سری سوال دارم از سوالات اجرای آبان93
میشه خواهش کنم نظرتونو بگین؟ سوال2 چرا گزینه صحیح 1 شده؟ و توی سوال 25 اصلا پیدا نمیکنم جواب کجا هست
ولی سوال 25 رو منم مشکل دارم.جایی ندیدم که برا فضای ورزشی اونم بر حسب مساحت این الزاماتو بگهبچه ها من یه سری سوال دارم از سوالات اجرای آبان93
میشه خواهش کنم نظرتونو بگین؟ سوال2 چرا گزینه صحیح 1 شده؟ و توی سوال 25 اصلا پیدا نمیکنم جواب کجا هست