چند سال پیش چند تا از دانشجوهای خسته از کنکور که نتیجه خوبی هم نگرفته بودن با هم قرار میذارند با هم بخونند هرکی یه قسمتی از درسا رو بخونن و همه هم چون 1سال بود کنکور داده بودند و قبول نشده بودند به درسا آشنایی داشتند و با هم هر چند وقت یه بار قرار میذاشتند خلاصه ها رو ردوبدل میکردند و در جلسه حضوری به هم کنفرانس میدادند و ردوبدل جزوه....این شد که همون سال همشون تهران قبول شدند و رتبه های خیلی خوبی هم گرفتند...چون یه کوه رو تیکه تیکه کردند و هر کدوم قسمتی رو کندند.......
دوستان یه سوال؟
من تو زبان تخصصی فرهنگ تصویری معماری رو شروع کردم. ولی کلماتش هم خیلی زیاده و هم سخت چه جوری باید این کتابو خوند؟ روش خوندن درستش چیه؟
دوستان یه سوال؟
من تو زبان تخصصی فرهنگ تصویری معماری رو شروع کردم. ولی کلماتش هم خیلی زیاده و هم سخت چه جوری باید این کتابو خوند؟ روش خوندن درستش چیه؟
راست میگی؟سلام آرتمیس جان.
من کتاب فرهنگ تصویری رو پارسال کامل خوندم . کتاب خیلی سخت و سنگینیه. ولی اگه یاد بگیری چه جوری بخونیش واست راحت می شه. ولی بهت پیشنهاد می کنم وقتتو سر این کتاب نذاری. چون بعیده ازش سوالی بیاد دیگه. سال پیش که نیومد. وقتتو واسه عمومی بذار و اینکه یاد بگیر چجوری ریدینگ کار کنی همین واسه تخصصی خوبه. چون فقط 3 تا پسیج میاد. که متن کتاب های گلابچی خیلی خوبه. و کتاب رستگار پور هم بد نیست.
راست میگی؟
آخه من رفتم آکادمی معماری مشاوره.اونجا بهم گفتن با این کتاب شروع کنم.جزوه ای نیست فقط کلمات مهمش باشه که دیگه کل کتابو نخونم؟
با اینکه کتاب رستگارپورو خریدم ولی آکادمی معماری اونو جز منابع مهم زبان تخصصی معرفی نکرده؟؟
چرا؟دلیلش چیه؟آره درسته چون همه جا کتاب فرهنگ تصویری رو به عنوان منبع اصلی زبان تخصصی میشناسن. تا 89 هم همینطور بود. ولی از پارسال ریتم عوض شده. مثل مدیریت پروژه که از چند سال سال پیش یهو اینجوری شد و فقط سه تا پسیج میاد. تو پسیج هم تو اگه زبان عمومیت خوب باشه نیاز نیست همه ی لغات تخصصیشو بلد باشی. اگه مهارت درک مطلب داشته باشی حله. ولی به هر حال کتاب فرهنگ تصویری جزوه های خلاصه شده زیاد داره. که از همین موسسات می تونی بگیری. ولی باز هم بهت پیشنهاد می کنم وقت سر این کار نذاری.
همین کتاب های گلابچی که واسه ایستایی می خونیم اگه متنشو دقیق بخونی می بینی واسه زبانت خوبه. پارسال که متن داده بودن از کتاب گلابچی بود!!!
و یه چیز دیگه اگه قصد کلاس رفتن داری آکادمی رو بی خیال شو.
به نظر من برای اینکه با هم شروع کنیم.باید منابعمون و اون کتابهایی که می خوایم بخونیمو یکی کنیم.من اولین سالیه که امتحان میدم.البته یه ساله که فارغ التحصیل شدم. ولی منابعی که جمع آوری کردم انقدر زیاده که کاملا گیجم. به خاطر همین تصمیم گرفته بودم با مشاوره آکادمی معماری جلو برم که الان تو زبان دوباره با منابع گوناگون و نظرهای گوناگون مواجه شدم![]()
اینکه میگی آکادمی کلاس نرم؟چرا؟دلیل چی چیه؟!
اینکه میگی آکادمی کلاس نرم؟چرا؟
من همه کلاسا رو نمی خوام برم. فقط ایستایی وسیستم های ساختمانی دکتر سروش نیا که هر جا برم فرقی نداره و زبان تخصصی مهندس مهان و گفتم آزموناشو شرکت کنم. به نظرت آزموناش چه طوره از لحاظ سرفصل و تقسیم بندی مطالب وگرنه تو هیچ کدوم از آزمونها نمی تونه از لحاظ رتبه آدم خودشو بسنجه.فقط واسه برنامه ریزی می خوام تو یه آزمون شرکت کنم.راستش آکادمی قبلاً خیلی خوب بود. ولی به نظر من شاید به خاطر مدیریتش الان استادای خوب دیگه اونجا نیستن!!!
خانه معمار، مرکز معماری یا خانه عمران بهتره. خیلی بیشتر اهمیت می دن.
من همه کلاسا رو نمی خوام برم. فقط ایستایی وسیستم های ساختمانی دکتر سروش نیا که هر جا برم فرقی نداره و زبان تخصصی مهندس مهان و گفتم آزموناشو شرکت کنم. به نظرت آزموناش چه طوره از لحاظ سرفصل و تقسیم بندی مطالب وگرنه تو هیچ کدوم از آزمونها نمی تونه از لحاظ رتبه آدم خودشو بسنجه.فقط واسه برنامه ریزی می خوام تو یه آزمون شرکت کنم.
دکتر سروش نیا امسال دیگه آکادمی درس نمی ده. اومده خانه معمار.خیلی هم برنامه ی خوبی گذاشته با سال های پیش فرق داره چون معماری و تکنولوژی رو جدا کرده از هم.این استاد زبان تخصصی هم که گفتی من نمی شناسم. آزمون هم فکر کنم تمام امسال تمام آموزش گا ها با هم کار کنن که اگه اینجوری باشه خیلی خوبه دیگه فرقی نداره کدومو بری. ولی من خودم واسه آزمون رفتم پارسه فقط چون جامعه آماریش بیشتره و اونجوری که تحقثق کردم شبیتره به کنکور. ولی در کل خیلی مهم نیست من فقط می خوام هم زمان با برنامش پیش برم. این واسم مهمه. آزمون های پارسه رو می دم بعد واسه آزمون های آخر می رم یکی از همین مراکز تخصصی مثل آکادمی ، خانه معمار....
سلام بچه ها منم خیلی موافقم که با هم بخونیم و یه برنامه بریزیم و جلو بریم . راستی من دارم با G7 درس می خونم چند روزه که شروع کردم یکی از دوستام خیلی راضی بود نظر شما چیه ؟ کسی هست که استفاده کرده باشه و نتیجه شو دیده باشه؟
دروووووووووووووووووووووووووووووووووووود به همه مهندسای نازنین و دوستان عزیز می شه به من بگید اکادمی، خانه معمار و اینا ادرسشون کجاست من اصلآ تو باغ نیستم یه کم در باره منابع, برنامه ریزی درسی و غیرا راهنمایی بفرمایید
سلام دوست عزيز منم زبان تخصصي رو شروع كردم دارم مي خونم,يكي از مشكلاتي كه داره اينه كه دايره لغات زياد هستن و بهترين راه براي يادگيري اينه كه لغات رو از طريق متن ها ياد بگيريد.من خودم چون 16 ترم زبان خوندم حساب زيادي روي زبان باز كردم.در حال حاظر كتاب زبان تخصصي مدرسان شريف رو مي خونم به اضافه كتاب زبان تخصصي براي دانشجويان معماري انتشارات سمت,كتابي رو هم كه شما گفتيد يعني فرهنگ تصويري معماري جز منابع اصلي معرفي مي شد اما در كنكور 90 حتي يك سوال هم ازش نيومد.و همون طور كه گفتم راه خوب براي يادگيري لغت اينه كه اون رو در جمله ياد بگيريد و براي اينكار متن هاي كتاب انتشارات سمت رو بخونيد. چون اگه بخاييد لغت ها رو تك تك حفظ كنيد ممكنه كه از ذهنتون پاك بشه.
خوب میبینم که پایه زیاد شده برا خوندن....میگن اگه یه کوه رو هر طرفشو یکی بگیره بکنه زودتر تموم میشه و خستگیم کمتر.....خوب ببینید...قرار نیست یه نفر برنامه ریزی انجام بده بقیه طبق برنامش برن جلو....اینجا همه مدیر برنامه ریزیند با این تفاوت که هرکسی آماری اطلاعاتی از جایی گرفت با بقیه اعضای گروه سهیم باشه...و چه بهتره که این اعضای ثابت هر چند وقت یه بار (اگه قراره جدی بخونیم)با هم قرار بذارند...کلاس سروش نیا خوبه زبان هم خوبه عمومی بخونیم اما ازون مهمتز اینه که با بقیه بچه هایی که تو موسسات کنکور شرکت می کنند اطلاعات بگیریم...حالا میتونه جزوه های دانشگاه نهران باشه یا هر چیز دیگه.....منابع ارشد زیاده نزدیک به 200 مرجع اصلی حالا جزوه ها بماند...خوب حالا من یه پیشنهاد دارم هرکس هر منبعی در اختیار داره بگه که تو بین اینا به توافق برسیم...بعد هرکسی مامور خوندن جزوه های مخصوص به خودش باشه...هر 2هفته یه بار هم قرار میذاریم...خلاصه ها و اطلاعاتمونو ردوبدل میکنیم...حالا تو این بین هرکی جزوه یا اطلاعات جدیدی بدستش رسید میتونه بین بچه ها شر کنه یا خودش بخونه...حالا هرکسی واقعا میخواد برای معماری معماری بخونه دستاش بالاهرکی هر نظری داره بده لطفا
![]()
سلام جی هفت همون جی پنجه ولی مثل اینکه کاملتر شده . تجربه ای داری از خوندن با جی پنج ؟ که ارزش داره باهاش خوند چون خیلی سرعتو کند می کنه.
تو لینک زیر منابعی که رتبه 2:هیربدنوروزیان پور و رتبه 18 مطالعه کردند اومده:
http://www.civil-architecture.com/forumfar/showthread.php?t=42&page=37
http://www.civil-architecture.com/forumfar/showthread.php?t=42&page=67
دکتر سروش نیا تو آکادمی هست.چون خودم برنامه ترم تابستان آکادمی رو گرفتم. اسمش رو زدند.راستی خانه معمار مشاوره هاش چه طوریه؟دکتر سروش نیا امسال دیگه آکادمی درس نمی ده. اومده خانه معمار.خیلی هم برنامه ی خوبی گذاشته با سال های پیش فرق داره چون معماری و تکنولوژی رو جدا کرده از هم.این استاد زبان تخصصی هم که گفتی من نمی شناسم. آزمون هم فکر کنم تمام امسال تمام آموزش گا ها با هم کار کنن که اگه اینجوری باشه خیلی خوبه دیگه فرقی نداره کدومو بری. ولی من خودم واسه آزمون رفتم پارسه فقط چون جامعه آماریش بیشتره و اونجوری که تحقثق کردم شبیتره به کنکور. ولی در کل خیلی مهم نیست من فقط می خوام هم زمان با برنامش پیش برم. این واسم مهمه. آزمون های پارسه رو می دم بعد واسه آزمون های آخر می رم یکی از همین مراکز تخصصی مثل آکادمی ، خانه معمار....
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
N | مطالعه گروهی کارشناسی ارشد هنرهای ساخت 97 | کارشناسی ارشد | 2 | |
![]() |
مطالعه گروهی کارشناسی ارشد 97 | کارشناسی ارشد | 121 | |
![]() |
⑤⑨ مطالعه گروهی کنکور کارشناسی ارشد معماری 95 | کارشناسی ارشد | 2086 | |
![]() |
زمان بندی کوتاه مدت | مطالعه گروهی کنکور ارشد 94 | کارشناسی ارشد | 3454 | |
![]() |
مطالعه گروهی کنکور کارشناسی ارشد معماری 94 | کارشناسی ارشد | 8846 |