کسی خبر نداره دوستای مناطق نفتحیزی که رشته شون مهندسی شیمی و جز گروه A هستن به غیر از سمت اپراتور ارشدی چه سمتهای دیگه ای داشتن یا میتونن داشته باشن ؟
کلا این اپراتور ارشدی یعنی چی ؟
سلام
خسته نباشید
چندتا سوال . . .
میشه بگی حدودا چند نفر از بچه ها این دوره HSE یک هفته ای رو گذروندن؟
مابقی بچه ها قراره همگی اول آموزش سه ماهه ببینن یا اینکه باز هم یه تعدادی مثل شما اعزام میشن؟
اوضاع نت مجتمع آموزش فنون اهواز چطوره؟
چند وقت طول کشید ؟ امتحانش سخت بود ینی؟ جزوه هم داشت؟
آموزشی های تخصصی چی؟
ایشالا موفق باشی بقیه زندگیتو
ممنون
چيز خيلي خاصي نداشت، دو تا كلاس داشت يكي صبح تا ظهر كه راجع به مسايل ايمني بهداشت بود
يكي هم بعد از ظهر كه راجع به قوانين و مقررات اداري و حقوق و دستمزد بود
ديروزم هر دو شو امتحان گرفتن،تموم
دوشنبه هم بايد خودمونو به واحد هامون معرفي كنيم!
پنج شنبه ها شرکت نفت و کلیه ی توابع ستادیش تعطیلنبچه ها امروز کسی زنگی ، اس ام اسی ، ایمیلی ، چیزی به شرکت نزده؟
خبر جدیدی از شروع دوره ندارین؟
تبریک میگم مهندسدوستان همین الان از امور استخدام باهام تماس گرفتن و گفتن دوشنبه 1 خرداد ساعت 8 صبح امور استخدام باشم، گفتش که اصل و کپی شناسنامه - کارت ملی - پایان خدمت - مدرک تحصیلی و 6 قطعه عکس هم همراهم بیارم...
مناطق نفتخیز جنوب
تبریک میگم مهندس
ساکن کدوم شهری ؟ پرسیدی که کدوم شرکت و کجا اوفتادی؟
بچه های ملی-حفاری این تاپیک همه رفتن سر کار
فقط من موندم![]()
سلام مهندس
بسلامتی
انشاا... موفق باشی
ماکه از جای دیگه میایم خوابگاه داریم؟ خوابگاهش مرتبه؟
اگه بمون زنگ زدن بیاد .بلافاصله میریم آموزش (یاایمنی)-(وسیله شخصی بیاریم)؟
اگه شما این دوره 300 نفر بودین چطور به 2گروه تقسیم شدن بچه ها-مگه نمیگن مناطق 1400نفرن؟
ممنون
من زنگ زدم گفتند طب صنعتی رد شدم . ایا حق اعتراض وجود دارد . کسی می دونه باید چکار کرد
الکی ادای آدمای روشنفکرو در نیار بی شخصیت![]()
در ضمن بلک بری و Freeman2012 یه نفر هست.
فکر کنم اونجات سوخته که دستتو برای بچه ها رو میکنم![]()
واقعا ممنون میشم. میدونید این سوال از اینجا به ذهنم اومد که اکثر وزارت خونه ها یه سهمیه تحصیلی برای پرسنلشون مشخص می کنن یعنی شما کنکور میدی و توی اون سهمیه و ظرفیت مشخص ارزیابی میشی، حالت دیگش اینه که وزارت خونه با یه دانشگاه قرارداد میبنده و یه تعداد از پرسونلشو به صورت بورسیه برای ادامه تحصیل به اون دانشگاه معرفی میکنه. من توی وزارت دفاع نمونه شو زیاد دیدم.
این برادر کامران، هدیه خداوند به بچه های این تاپیک بود...
ماشالا به این همه هوش و زکاوت...با حضورش چهره واقعی بلکبری رو، رو کرد..ماشالا پسر![]()