دوست عزیز مگه ادرسو نگرفتی؟ مصاحبت کجا بوده؟ اگه ساکن تهرانی که هیچ اگه شهرستانی و میخوایی مدرکتو پست کنی بگو تا آدرس دقیق رو واست بنویسم
نه! نگرفتم..تهرانم..نفت و گاز پارس بود مصاحبم(ستار خان)
حالا باید کجا برم؟
دوست عزیز مگه ادرسو نگرفتی؟ مصاحبت کجا بوده؟ اگه ساکن تهرانی که هیچ اگه شهرستانی و میخوایی مدرکتو پست کنی بگو تا آدرس دقیق رو واست بنویسم
حالا باید کجا برم؟
حالا باید کجا برم؟
تهران-خ طالقانی-بین حافظ و ولیعصر-روبروی وزارت نفت-ساختمان مرکزی پنجم شرکت نفت-اداره تامین نیروی انسانی-طبقه سوم واحد آزمون
دوست عزیز من یه نامه فرستادم باید تا حالا به دستشون رسیده باشه میتونی یه زحمت بکشی بپرسی ببینی رسیده یا نه!!
ایول..خیلی لطف کردی...باشه میپرسم..فقط بگم فرستندش حامد مجهوله؟!
من رشتم مکانیک بود نفت و گاز پارس از من هم فکر می کنم سخت سوال کردن یعنی راجع به یه موضوع ان قدر ریز می شدن تا نتونم جواب بدم همین هم باعث شد مضطرب بشم و دو سه تا سوال چرت رو اشتباهی جواب بدم. نمیدونم خیلی استرس دارم برای نتایج.سلام دوستان
کسی نفت و گاز پارس (تهران) رشته صنایع مصاحبه داشته ؟ می خوام ببینم مصاحبش چطوری بوده ؟ از من خیلی سخت سوال پرسیدن . کلا بچه هایی که نفت و گاز پارس بودن راضی هستن ؟ مصاحبه توی قبولی خیلی تاثیر داره ؟ سهمیه بومی دیگه لحاظ نمیشه ؟
سلام بهتره به همون شرکتی که مصاحبه انجام داده ای بری و یا با شماره تلفن های روی برگه دعوت نامه ات تماس بگیری.اونایی که برای تکمیل مدارکشون تعهد دادن، میدونید کجا باید بریم تحویل بدیم مدارکو دقیقاً؟
من رشتم مکانیک بود نفت و گاز پارس از من هم فکر می کنم سخت سوال کردن یعنی راجع به یه موضوع ان قدر ریز می شدن تا نتونم جواب بدم همین هم باعث شد مضطرب بشم و دو سه تا سوال چرت رو اشتباهی جواب بدم. نمیدونم خیلی استرس دارم برای نتایج.
دوست عزیز نمیدونی مصاحبه ها تا کی ادامه داره و کی نتایج و اعلام میکنن ؟ اگه مصاحبه خیلی توی جذب نیرو تاثیر داشته باشه من قبول نمیشم(
سلام . من دیروز ستارخان تهران مصاحبه داشتم . سوالا رو بیشتر در مورد پروژه لیسانسم و سوالای عمومی مثل کاویتاسیون بود. چند دوره پایپینگ هم نوین پارسیان رفته بودم که استقبال کردند . در مورد سهمیه بومی چون چند بار سوال کردین باید بگم این سهمیه تو مرحله اول از لحاظ در صدی اعمال شده ( 50درصد ) و تو این مرحله از لحاظ نمره ای ( 10امتیاز ) همین . اونقدر هم نگران نباشیند چون این 10 امتیاز رو خیلی از افراد نمیگیرن چون اکثرا تو مناطقی افتادن که بومی اونجا نیستند ( مثلا خود من بومی خراسان رضویم و افتادم عسلویه . دیگه این امتیاز چون یک منطقه دیگست واسم اعمال نمیشه . )
سلام تو خوبی ؟ نوشته بود 40 روز آینده نتیجه اعلام میشه از طریق سایتشون اینم شماره هاش : 66156306 و 66156309سلام
علیرضا جان پیدات نکردم.اگه اومدی اینجا شماره تلفنی رو که واسه اعلام نتایج به دیوار چسبونده بودن واسم بذار.مرسی![]()
من این صحبت رو با توجه به سابقه قبلی شرکت تو ازمونا گفتمسلام دوست عزیز ، امتیاز سابقه کار هم توی همین مرحله لحاظ میشه ؟ شنیدم کسی که کمتر از 40 از 100 بگیره رد میشه درسته؟ بومی فارس واسه عسلویه بومی محسوب نمیشه ؟ این نمره ها با نمره مصاحبه جمع میشه یا جدامحاسبه میشه ؟ منم ستارخان مصاحبه داشتم ولی با اینکه سابقه کار داشتم همش سوالای درسی ازم پرسیدن و ریز شدن . امتیاز سابقه کار چطوری حساب میشه؟
من این صحبت رو با توجه به سابقه قبلی شرکت تو ازمونا گفتم
امتیاز سابقه کار هم توی همین مرحله لحاظ میشه ؟ بله هرماه 25 صدم . ولی سابقه کار مرتبط .
شنیدم کسی که کمتر از 40 از 100 بگیره رد میشه درسته؟ بله
بومی فارس واسه عسلویه بومی محسوب نمیشه ؟ بله . طبق مثالی که واسه خودم زدم و سوال که از مسئوول برگزاری ازمون کردم
این نمره ها با نمره مصاحبه جمع میشه یا جدامحاسبه میشه ؟ به احتمال زیاد اینجور امتیازا جمع میشه . ولی مطمئن نیستم .
واسه استخدامی قبلی که شرکت گاز بود اول اس ام اس کرده بودند بعد توسایت زده بودن .کسی اطلاع دقیقی از اعلام نتایج مصاحبه ها نداره ؟تو سایت میزنن یا تماس میگیرن؟
واسه استخدامی قبلی که شرکت گاز بود اول اس ام اس کرده بودند بعد توسایت زده بودن .
فقط واسه قبولشده ها می یان واسه تحقیق. 40 روز دیگه رو هم من از همین فروم شنیدم . بله اگه قبول هم نشده باشین با کلی احترام این موضوع رو اس ام اس میکنند .یعنی اول مشخص میشه قبول شدیم بعد با معرفامون تماس میگیرن و گزینش میشیم؟ این اس ام اس همون 40 روز دیگه میاد ؟ در صورت قبول نشدنم اس ام اس میاد ؟
این شماره برای نفت و گاز پارس هست؟!سلام تو خوبی ؟ نوشته بود 40 روز آینده نتیجه اعلام میشه از طریق سایتشون اینم شماره هاش : 66156306 و 66156309
موشکافی فلات قاره در استخدام نیروهای جدید | |||
|