arash_4003
عضو جدید
دوست عزیز صفحات قبلی تاپیکو بخونید.نگفت براي چه مرحله اي بايد بره تهران

دوست عزیز صفحات قبلی تاپیکو بخونید.نگفت براي چه مرحله اي بايد بره تهران
الان که شده دیگه اگه طرف از دوستای نزدیک منه صبح زنگ زد بهم بعد حرکت کرده حالا به هر حال فردا که بهش زنگ زدم مشخص میشهمگه همچین چیزی میشه به طرف زنگ بزنن فردا بیا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من که شک دارم.
لااقل می گن چند روز دیگه
الان که شده دیگه اگه طرف از دوستای نزدیک منه صبح زنگ زد بهم بعد حرکت کرده حالا به هر حال فردا که بهش زنگ زدم مشخص میشه
به نظر من يكي از قهرمانها و اسطوره هاي كشور خودتا انتخاب كني بهتر نيست
اين همه قهرمان و دلير مرد داريم
داريوش . كوروش كبير . آرش كمانگير . بابك
البته نظر شخصي منه و نظر خودت مهمتره
باشه حتما بعد از ظهر منتظر خبر باشید. من خودم هم نفت و گاز پارس هستم ولی به من زنگ نزدن هنوز.البته تو مصاحبه تخصصی این دوستم یه هفته زودتر به مصاحبه دعوت شده بود که با احتساب اینکه نصف افراد حذف شدن علی القاعده باید 3-4 روز دیگه به من زنگ بزننآرش جان من قراره پس فردا صبح اونجا باشم ، ممنون میشم فردا از دوستت خبر بگیری که چیکار داشتن تا من بیشتر آمادگی داشته باشم
ممنون
راستی اینم شماره ای که امروز از تهران زنگ زدن 83760001واسه دوستانی که خواسته بودن
و همچنان از پالایش و پخش خبری نیست
و ما همچنان معلقیم در فضا
به ما میگفتن اسفند سر کاریم نتیجمون شد این
حالا به شما گفتن اردیبهشت میاین سر کار
به گمونم میکشه تا بعد ماه رمضون![]()
سلام آقا داوود
نه من حفاری قبول شدم...خودم که بچه اهوازم ولی واسه ارشد الان تهرانم تا اسفند
قليون نكش دوست من تو مرحله طب صنعتي ( اسپرومتري ) به مشكل بر ميخوري
از ما گفتن
خدا بهتون صبر بدهواقعن اين انتظار عذاب آورهديگه نبايد گفت صبرم صبر ايوببايد گفت صبرم صبر پخش و پالايشي هاو همچنان از پالایش و پخش خبری نیستو ما همچنان معلقیم در فضا
به ما میگفتن اسفند سر کاریم نتیجمون شد اینحالا به شما گفتن اردیبهشت میاین سر کاربه گمونم میکشه تا بعد ماه رمضون
![]()
زير آب شما مناطق نفت خيزا ميزنم كه بجاي طب صنعتي 3 ماه هم بفرستنتون قرنطينهداود جون دادا این کارا و فیلما مال پارس و فلاته...مناطق نفت خیز سالاره همون روز مصاحبه گفت سمتتونم زدیم همین الان ولی واسه اینکه جلو پارسیا و فلاتیا سیت نشه میگیم ما هم طب صنعتی و گزینش داریم....اونوقت تو میگی اسپروتری؟ اسپرومتری رو حتما از تو میگیرن ببینن اهل دود هستی یا نه چون قرار ماهی بخورت رو سکوی سروش خدایی نکرده نکنه ماهیا مسموم بشن
...
(داود خان داداشی چون میدونم بچه با جنبه ای هستی باهات شوخی میکنما به دل نگیری عزیز)
مرسي دوست منسلام آقا داوود
نه من حفاری قبول شدم...خودم که بچه اهوازم ولی واسه ارشد الان تهرانم تا اسفند
روز مصاحبه هر کدومشون یه چی میگفت در مورد اقماری بودن یا شیفتیمرسي دوست من
شركت ملي و حفاري هم شنيدم ضريب حقوقيش بالاست و بصورت اقماري كار ميكنند
شركت نفتي ها ميگن هرجا بچه هاي ملي حفاري برن اونجا آباد مي شه.
موفق باشي
ای آقا، هنوز پامون نرسیده به شرکت نفت که شما می خوای زیر آب زنیو شروع کنیزير آب شما مناطق نفت خيزا ميزنم كه بجاي طب صنعتي 3 ماه هم بفرستنتون قرنطينه
يك . يك برابر
سلام
الان چند هفته است دارن هی میگن اعلام میکنیم فردا یا پس فردا
هی میگن این هفته دوباره میکن هفته ی بعد
اما اون چیزی که مسلمه اینه که شروع به کار ما میشه اردیبهشت سال اینده
این بیکاری و الافی زجر آوره
تازه هنوزم معلوم نیست قطعا قبولیم یا نه ؟
دیروز (یکشنبه)طرفای ظهر به دوست من زنگ زده بودن که امروز(دوشنبه) اول صبح به همراه مدارک تحصیلی و شناسایی و ... به آدرس شرکت نفت و گاز پارس مراجعه کنه. همین الآن ازش پرسیدم که قضیه چی بوده گفت مدارک رو می گیرن و یه برگه واسه استعلام عدم سوپیشینه، یه برگه واسه استعام مدرک دانشگاهی و یه معرفی نامه واسه طب صنعتی بهت میدن و تاریخ طب صنعتی هم اعلام میشه، برای دوست من 29 شده ولی میگفت برای یه عده از 25 شروع میشه. ضمناً طبق حروف الفبا دارن تماس میگیرن.یکی از دوستان تو فروم استخدامی نوشته :امروز با من تماس گرفتن و گفتن كه 25 بهمن بايد برم شركت نفت و گاز پارس (خيابان دكتر فطمي، نبش خيابان پروين اعتصامي)براي تشريفات اداري. گفتن مدرك دانشگاه و كارت ملي و پايان خدمت و شناسنامه هم داشته باشم. پرسيدم واسه طب صنعتي يا مصاحبه عقيدتي؟ جواب داد كه مدارك رو ميگيريم و يك سري برگه جهت انجام طب صنعتي ميديم بهت.http://forum.estekhdami.com/thread128-311.html
كسي هست كه باهاش تماس گرفته باشن؟
من ليسانس برق كنترل هستم و شركت نفت و گاز پارس قبول شدم.
مخلصیم دیگه اخبار آنلاین میرسه!میشه بگید فامیلی دوست شمای چی بود ؟
به این خبر تو میگن خبر دمت گرم داداش
دوستم که امروز رفته بود شرکت می گفت خیلیا از راههای دور اومده بودن، مثلاً از بوشهر و اهواز و همه شاکی بودن که واسه یه سری مدارک این همه راهو اومدن اونم با کلی استرس که نمی دونستن چه خبره!
تازه اینا واسه نفت و گازه پارسهکاش یه برنامه مشخص داشتند مث دعوت نامه برای مصاحبه این جوری زود تر مشخص می شد چه روزی دعوت داریم خیلی بده باید منتظر باشیم که شاید فردا زنگ بزنن بخوان پس فردا تهران باشبم واسه بچه های شهرستان این خیلی سخت می شه...