Mo.Samady121
عضو جدید
نه متاسفانه،دق کردیم دیگه!!!!!!!!!!
سلام مهندس برا شما اومدن تحقیقات یا تحقیقات بعد اعلام نتایجه؟
در ضمن رشته و اولویت شما چیه؟
نه متاسفانه،دق کردیم دیگه!!!!!!!!!!
ببینم اگه قبول میشدی باز این حرف رو میزدی!
من وقتی برای مصاحبه رفتم اینو فهمیدم چون با یه نفر که استخدام نفت بود و 4 سال سابقه کار داشت و همراه دوستش برای مصاحبه اومده بود فهمیدم
همشهری خودمم بود و تنها نکته مثبتی که تو حرفاش بود اینکه بعض بیکاریه و داشت به این در و اون در میزد که انتقالی بگیره بیاد شیراز و مجرد هم بود
کل مزایایی که داره رو با چیزایی که شرکت نفت ازت میگیره کنار هم بچینی اینو متوجه میشی
اگر کسی بخواد ازدواج کنه که دیگه یه کوهی از مشکلات جلوش قرار میگیره
این کسی که خودش داخل شرکت نفت بود میگفت شرکت نفت هم آش دهن سوزی نیست فقط بعض بیکاریه
این حرف رو هم زدم برای کسانی که مثل من قبول نشدم نه برای شما که قبول شدی ( شما که قبول شدی چرا بهت بر میخوره؟؟؟)
فقط برای بعضیا که واسه پول حاضرند از خیلی چیزا بگذرند شرکت نفت بهشته که در این صورت از نظر من دیگه این زندگی نیست چون زندگی باید با لذت باشه
و این چه لذتی هست که باید از خانواده دور باشی آب و هوای بد رو تجربه کنی - و برای ازدواج هم هر دختری راضی نیست با این شرایط با آدم ازدواج کنه
چون ما خودمون 2 نفر از اقواممون با حقوق یک و هشتصد و دو میلیون هستند که دو سال برای هر دختری میرن شرایط ایشون رو قبول نمیکنه
درسته امروزه پول همه چیزه ولی همین همه چیز در مقابل سلامتی و بقیه چیزا که شرکت نفت ازت میگیره هیچ چیز نیست
من اگر قبول شده بودم این حرف رو اینجا نمیزدم منتها به هر کس که قبول نشده بود این رو براش توضیح میدادم
امیدوارم حق من رو خورده باشن چون برای اون دنیا خیلی بدردم میخوره
اون دنیا ارزشش خیلی بیشتر از این دنیا هست
بله اومدن تحقیقات،مصاحبه عقیدتیم رفتیم،منتظر جواب نهاییشیمسلام مهندس برا شما اومدن تحقیقات یا تحقیقات بعد اعلام نتایجه؟
در ضمن رشته و اولویت شما چیه؟
مدير منابع انساني شرکت ملي مناطق نفت خيز جنوب افزود: پذيرفته شدگان نهايي پس از طي دوره هاي آموزشي تخصصي، بر حسب نياز واحدها در مناطق عملياتي کارون، مارون، آغاجاري، گچساران و مسجدسليمان به کار گرفته مي شوند.
http://news.nisoc.ir/NSite/FullStory/News/?Id=839
دوست عزیز ،من همین حالا هم دارم بصورت پیمانکاری تو این شرایط کار میکنم و برای پول دوستی هم نیست بلکه برای گذران زندگیمهsurprised
حالا چه بهتر که به صورت رسمی کار کنم خیلی ها از سر ناچاری تو شرایط خیلی بدتر و حقوق های خیلی پایین تر کار میکنند بحث من این است که انسان تو هر شرایطی ممنون لطف خدا باشه شاید برای شما شرکت نفت آش دهن سوزی نباشه اما برای اکثریت جوونای بیکار ایرونی به معنای پشتوانه ای مطمئن برای آینده است برای اونایی که هم قبول نشدن واقعا متاسفم امیدوارم خیلی زود مشغول کار بشن
خواهش ميكنم. راستش من اينو ديگه نميدونمممنونم دوست عزیز حالا ما که اهواز هستیم خوده اهواز میفتیم ( کارون و مارون ) یا مثلا شهرستان های اطراف ؟
یه سوال دیگه ؟؟ دوره ی آموزشی شرکت نفت همون محمود آباد هست ؟؟؟ سه ماه ؟؟؟
پس چرا تو پروفايلت زدی مهندسی مواد؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام من لیسانس مواد و فوق دیپلم مکانیک دارم و با مدرک کاردانی قبول شدم چون روز امتحان کتبی هنوز فارغ التحصیل نشده بودم . و 31 شهریور 90 فارغ التحصیل شدم دوست من
سلام واسه من تحقیقات اومدن اما مصاحبه عقیدتی نرفتم.کی رفتید مصاحبه عقیدتی؟بله اومدن تحقیقات،مصاحبه عقیدتیم رفتیم،منتظر جواب نهاییشیم
سلام اوایل دی بودسلام واسه من تحقیقات اومدن اما مصاحبه عقیدتی نرفتم.کی رفتید مصاحبه عقیدتی؟
آقا اطلاعيه جديد زدن مي خوان از 20 بهمن كارنامه ها رو بزنن
دوستان کسی میدونه دوره ی آموزشی چند ماهه و کدوم شهر ؟؟؟ من شنیدم 3 ماه محمود آباد
سلام شماره ای چیزی داری زنگ بزنیم؟شما کودوم پالایشگاه بودین؟مصاحبه عقیدتی دعوت شدین؟با سلام، دوستان پخش و پالايش كسي هست؟ بياييد يه همفكري كنيم تا با اعتراض و زنگ زدن بيشمار شايد نتايج ما رو هم اعلام كنند. اگه به اينا باشه تا آخر سال هم نتايج رو اعلام نمي كنند؟
سلام من شنیدم نتایج پالایش و پخش بعد ار ماه صفر میادسلام شماره ای چیزی داری زنگ بزنیم؟شما کودوم پالایشگاه بودین؟مصاحبه عقیدتی دعوت شدین؟
سلام شماره ای چیزی داری زنگ بزنیم؟شما کودوم پالایشگاه بودین؟مصاحبه عقیدتی دعوت شدین؟
دوره آموزشی نداره
تو سایت آزمون زده بود دوره اموزشی همزمان با استخدام پیمانی میباشد.......
سلام من شنیدم نتایج پالایش و پخش بعد ار ماه صفر میاد
یعنی نتیجه ی مصاحبه ی عقیدتی
واسه اونایی که دعوت نشدن یا هنوز خبری ندارن نمیدونم کی اطلاع رسانی میشه
انشاا.. که موفق باشید
میگن پالایش و پخش نوبتی دعوت میکنه واسه مصاحبه اما مطمئن نیستم صحت داشته باشه
توکل به خدا
شما چه رشته ای بودی و چه پالایشگاهی؟منم پخش نفت بودم..... برای تحقیقات هم اومدن ولی عقیدتی سیساسی دعوت نشدم.... اگر اطلاعی دارید ممنون میشم شیر کنید...