مهندس جان منظورم اینه که از محل کارتون دقیقاً اطلاع دارید؟
از ممتازین خبرییییییییییییییییی نیست
سلام من جواب گزینشم مثبت شده ولی اداره تامین میگه هنوز کد مجوز برامون صادر نشده!!!
بچه ها شماها جواب سو پیشینه را خودتون دستی گرفتید بردید شرکت نفت؟؟؟
سلام من جواب گزینشم مثبت شده ولی اداره تامین میگه هنوز کد مجوز برامون صادر نشده!!!
قابل توجه ممتازین پخش!
از یکی از دوستان شنیدم که تا آخر مهر وضعیت رو مشخص می کنن
کسی چیزی شنیده؟
نه ممتازی بودم اسفند رفتم مصاحبه علمی
اردبیهشت رفتم طب صنعتی
خرداد رفتم واسه تکمیل پرونده تو گزینش و هفته قبل هم رفتم مصاحبه عقیدتی ؟
سلام کسی هست گزینش عقیدتی رد شده باشه خواهشا جواب بدین؟
من خیلی استرس دارم[
من پست کردم
ماله شما را خوب جوابش را دادن گزینش ما که هر وقت زنگ زدیم میگه جوابش نیومده
آخه بدبختیی اینجاست که اداره تامین میگه باید خودتون دستی میگرفتید می آوردید و پلیس+10 3 ماه پیش جواب را واسشون فرستاده و معلوم نیت کجا رفته!!!
به نظرتون من چیکار کنم؟؟؟
آخه بدبختیی اینجاست که اداره تامین میگه باید خودتون دستی میگرفتید می آوردید و پلیس+10 3 ماه پیش جواب را واسشون فرستاده و معلوم نیت کجا رفته!!!
به نظرتون من چیکار کنم؟؟؟
سلام
دوستان از استان مرکزی کسی برای مهرماه دعوت شده؟
سلام منم ممتازم مهندسی کامپیوتر قراره بریم خود وزارت خانه از خانم جعفری پرسیدم میگه شما صاف میان داخل محیط کارییه سوال
ما هم که ممتازیم و قرار نیست بریم مناطق عملیاتی باز دوره آموزشی داریم؟
ببین محسن جان سریع برو از تهران دوباره نامه بگیر ولی اینبار ادرس خونه هودتون رو بده و دستی ببر واسه تهران اگه بجنبی 2 هفته حله بقیه بچه های ممتاز هم هنوز نتیجه عقیدتیشون نیومده من خودم 25 شهریور رفتم عقیدتی هنوز جوابش نیومدهخوب برو سریعتر عدم سوء پیشینه رو بگیر، ببر براشون
من که بردم، گفت بدش به دبیر خانه، منم دادم اونم ثبتش کرد تو سیستم همین
سلام محسن جان این شماره نامه 63584 زنگ بزن دفتر معاون ببین چه خبر از کد مجوز من خیلی تماس گرفتم مدام امروز فردا میکننسلام من جواب گزینشم مثبت شده ولی اداره تامین میگه هنوز کد مجوز برامون صادر نشده!!!
سلام منم ممتازم مهندسی کامپیوتر قراره بریم خود وزارت خانه از خانم جعفری پرسیدم میگه شما صاف میان داخل محیط کاری
ببین محسن جان سریع برو از تهران دوباره نامه بگیر ولی اینبار ادرس خونه هودتون رو بده و دستی ببر واسه تهران اگه بجنبی 2 هفته حله بقیه بچه های ممتاز هم هنوز نتیجه عقیدتیشون نیومده من خودم 25 شهریور رفتم عقیدتی هنوز جوابش نیومده
ایشاله میریبه سلامتی من هنوز نرفتم مصاحبه عقیدتی، امروز زنگ زدم گفت دستور مصاحبه ات داده شده، امروز فردا بهت میگیم بیای
دیوانه شدم دیگه![]()
نگران نباش منم دستی بردم هر وقت شروع به کارت بیاد میری حکمتو میگیریسلام من جواب گزینشم مثبت شده ولی اداره تامین میگه هنوز کد مجوز برامون صادر نشده!!!
عزیز، تو که مشکلی نداری! چهارشنبه و جمعه به ماهشهر از شیراز پرواز هست. می تونی با اونا بری. معمولا جا هم می دهد اما بهتره زودتر بلیط بگیری.
به اهواز هم پرواز وجود دارد.
سلام دوست عزیز.
میشه لطف کنید و تعدادی از آژانس هایی که در شیراز برای پرواز ماهشهر بلیط میفروشن رو بگید.
ظاهرا این بلیط ها مال هواپیمایی نفته و همه آژانس ها بلیطش رو ارائه نمیدن.
درود به تو دوست نادیده و تقریبا همشهری
والا قبل از اینکه بلیط عسلویه به اهواز بگیرم می خواستم از شیراز برم که اتفاقا زمان پروازهایش به ماهشهر واسم بهتر بود ولی دیگه بلیط چهارشنبه ساعت 12 ونیم عسلویه به اهواز رو گرفتم.
با 199 تماس بگیر و هواپیمایی و ساعتش رو بپرس.بعد به هر آژانس مراجعه کن اگه جا داشته باشه می تونه واست بلیط رو بگیره. اگر هم پر بود واسه لیست انتظار پرواز چهارشنبه اقدام کن ولی اگه بازم نشد با اتوبوس مجبوری بیای. اگه هم میای تا واسه تو هم بلیط عسلویه به اهواز بگیرم با هم بریم![]()
راستی پرواز اهواز رو هم می تونی بپرسی، پروازهاش مثل پرواز مشهد نیست که مجبور باشی به آژانس های خاصی مراجعه کنی!
هفته پیش که می خواستم از شیراز به مشهد و بالعکس بلیط بگیرم، اساسی دردسر کشیدم.
یعنی اینا ماها رو ...
دهن ما رو صاف کردن
اگه می دونستم این جوریه عمرا اگه میرفتم مصاحبه