QUOTE=asma_rosie;5139512]همسرم برای مصاحبه عقیدتی سیاسی 2 بار رفت(بار اول رد شد).هنوز جوابشو ندادن . چند بار زنگ زد گفتن که باهاش تماس میگیرن اما هنوز خبری نشده.کی جوابا میاد؟راستی زندگی تو عسلویه چطوره؟خطرناک نیست؟منظورم با توجه به جو سیاسی منطقه که ممکنه جنگ بشه.خیلی نگرانم . یه سوال دیگه داشتم.این شرکت نفت چرا مهندس خانم نمیگیره؟

[/QUOTE]
یعنی هر کی تو عسلویه هست بیشتر از چند ماه دوام نمیاره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
این حرف ها را بذارید کنار
من الان حدود 5 سال عسلویه هستم ، هوا فوق العاده کثیف،آلوده و با رطوبت بالاست (خصوصا از خرداد ماه تا مهر ماه) و هوای منطقه چندین برابر بیشتر از حد استاندارد الوده است ، هنگام ورود به منطقه صنعتی کاملا بوی گاز حس میشه، تمام افرادی که تو این منطقه شاغلند در شهری به مسافت 60 کیلومتری عسلویه به نام جم ساکن هستند، به دلیل بالابودن ارتفاع زیاد این شهر از سطح دریا آب و هوای آنجا فوق العاده متفاوته به حدی که تقریبا رطوبت نداره، صبح ها خنکه و ... اما گرانی وسایل بیداد میکنه چون قیمت برخی اقلام با بالاشهر تهران یکیه
در کل زندگی در اینجا سخته اما با ایجاد سرگرمی ها قابل تحمله (خصوصا برای خانوم ها)
اتفاقا اطراف خود سازمان POGC آنقدر سر سبز است که نگو
در مجموع افرادی که تو سایت بوده و به طور مستقیم با آلاینده ها در تماس هستند دچار مشکلات تنفسی و عوارض دیگر هستند ، مهندس ها هم که معمولا زیاد سایت نمیرن
نهایتا عرض کنم به قول دوستان اینجا (عسلویه) جهنم ایران است
نگران نباشید ، صنعت نفت این مخارات و دغدغه ها را داره