m1984mm
عضو جدید
سلام کدوم منطقه مصاحبه دادی؟
دالان(نزديك فراشبند)
سلام کدوم منطقه مصاحبه دادی؟
گزینه اول 100%هیات علمی دانشگاه آزاد تو یه شهر کوچیک مازندران بهتره یا نفت و گاز پارس؟
وای نه تورو خداااااااااااااااااایکی از دوستان گفته بود که شرکت نفت دنبال یه مناسبت برای اعلام نتایج میگرده و احتمالا همون 22 بهمن نتایج رو می ده. کم کم دارم منم به حرفش ایمان میارم.
اگه دست من بود همون دو ماه پیش نتایج رو اعلام میکردم.وای نه تورو خداااااااااااااااااا
خودشون هم نمیدونن میخوان چکار کنن. ولی 22 بهمن به نظرم خیلی منطقی هستش چون خیلی سوژه جالبی برای اخبار هستش.اگه مي خواستن همچين كاري كنن..از همون اول اعلام مي كردن......اينا مي خوان كسائي رو كه زياد استرس دارن به كشتن بدن.كه يكوقت وارد صنايع نفتي نشن استرسشون باعث انفجار بشه![]()
فکر نکنم اگر هم نتایج رو بدن موقعی میدن که عیدی چیزی باشه تا اونایی که قبول میشن دوصد چندان خوشحال شن.هفته ديگه 2 تا مناسبت (رحلت و شهادت)داريم....احنمالا همون شنبه اعلام مي كنن...كه اونائي كه قبول نشدن خوب ناراحت باشن
صبر ایوب هم اگه داشتیم الان تموم شده بود.ما که حرفی نداریم بخوایم یا نخوایم باید صبر کنیم ولی دیگه شورش دراومده از اول یه تاریخ اعلام میکردن تا ملت این همه وقت رو تلف نمیکردن. من خودم به خاطر این نتایج تقریبا از همه چی افتادم .سلام
اشكال نداره.ما كه بيكاريم
7 ماه صبر كرديم اين 3 روز هم صبر ميكنيم،مطمئن باشيد اونا هم قصد اذيت كردن ندارن.
خدا كنه مشكلشون حل بشه و بخاطر فشار كاري اسم كسي از قلم نيفته و حق كسي ضايع نشه
**توكل بخدا داشته باشيد، كه خداوند با صابران است(كلام حق)**
![]()
من رشته مهندسی شیمی و بومی فارس هستم ولی افتادم فلات قاره، میخواستم بدونم شما که برای مصابه رفتید دالان در مورد تقسیمات شرکتها سوال نکردید.دالان(نزديك فراشبند)
من رشته مهندسی شیمی و بومی فارس هستم ولی افتادم فلات قاره، میخواستم بدونم شما که برای مصابه رفتید دالان در مورد تقسیمات شرکتها سوال نکردید.
از این تاخیرهای پی در پی توی اعلام نتایج بوی گند پارتی بازی و زد و بند برای استخدام از ما بهترون اونهم به دستور صاحبان مملکت به مشام میرسه من که خودم به خاطر نمره چشمام کاملا بیخیال شدم که ماجراشم خواننده های قدیمی این تاپیک باید خاطرشون باشه ولی واقعا برای بقیه بچه ها آرزو دارم که حداقل به خاطر کمبود این ویتامین لعنتی پ حقشون خورده نشهاینکه میگن نفت دیگه مثل قدیم نیست به شدت واقعیت داره.....سیستم ارتش و نفت از استخدام تا بازنشستگی سیستم های ایرانی نیستند واسه همینه که طی این سالها اینقدر اسمشون درومده از لحاظ نظم و مشخص بودن روال کاری تو همه ی زمینه ها نسبت به سایر ارگان ها یه سر گزدن بالاتر بودن....حتی تو زمینه جذب نیروی انسانی تا بازنشستگی همون نیرو.واسه همین پارتی بازی جایی نداشت تو این سیستم ها......متاسفانه این سیستم های پر قدرت هم تو ایرن دوام نیاوردن...از ارتش که زیاد اطلاعی ندارم ولی واقعا نفت دیگه آش دهن سوزی نیست.اینو موقعی متوجه میشین که رفتین سر کار ایشالا....تو همه ی زمینه ها افت کرده .اینم راس کاره که خودتون دارین میبینین.بیشتر شده شبیه خاله بازی ..روزی رو که خودشون تعیین کردن واسه چندمین بار تغییر دادن..
و حالا....جمعه ۳۱ تیر ۱۳۹۰
شانا _ گروه نفت:
وي تصريح كرد در آزمون جاري 4907 نفر براي شركت ملي نفت و 587 نفر براي پالايش و پخش و شركت هاي تابعه استخدام خواهند شد.
http://shana.ir/173808-fa.html
یکشنبه ۲۵ دی ۱۳۹۰
شانا _ گروه نفت: نتایج آزمون استخدامی صنعت نفت در هفته جاری اعلام و بر اساس آن چهار هزار و 500 نفر در شرکت ملی نفت ایران و 550 نفر در شرکت ملی پالایش و پخش جذب خواهد شد.
http://www.shana.ir/183308-fa.html
حرف دلمو زدیصبر ایوب هم اگه داشتیم الان تموم شده بود.ما که حرفی نداریم بخوایم یا نخوایم باید صبر کنیم ولی دیگه شورش دراومده از اول یه تاریخ اعلام میکردن تا ملت این همه وقت رو تلف نمیکردن. من خودم به خاطر این نتایج تقریبا از همه چی افتادم .
فکر نکنم شما مشکلی داشته باشی.تا جایی که یادمه یکی از بچه ها یه فایل گذاشته بود که همه موارد طب صنعتی توش بود.مگه شماره چشم چند باشه خوب نیست؟ من نمره چشمام یکی 2.25 و یکی 1.5 هست
از این تاخیرهای پی در پی توی اعلام نتایج بوی گند پارتی بازی و زد و بند برای استخدام از ما بهترون اونهم به دستور صاحبان مملکت به مشام میرسه من که خودم به خاطر نمره چشمام کاملا بیخیال شدم که ماجراشم خواننده های قدیمی این تاپیک باید خاطرشون باشه ولی واقعا برای بقیه بچه ها آرزو دارم که حداقل به خاطر کمبود این ویتامین لعنتی پ حقشون خورده نشه
اگه دلیلش این بود اونایی که به قول شما ویتامین پ خوبی دارن(مثلا خود من که در حد اپک ویتامین پ دارم!!!) چرا تو این سه ماه کاری نکردن و گذاشتن دقیقه نود؟بر فرض هم که اینطور باشه جابه جا کردن اسم چند نفر کار چند دقیقه اس.نه این همه مدت که دارن لفتش میدن...از این تاخیرهای پی در پی توی اعلام نتایج بوی گند پارتی بازی و زد و بند برای استخدام از ما بهترون اونهم به دستور صاحبان مملکت به مشام میرسه من که خودم به خاطر نمره چشمام کاملا بیخیال شدم که ماجراشم خواننده های قدیمی این تاپیک باید خاطرشون باشه ولی واقعا برای بقیه بچه ها آرزو دارم که حداقل به خاطر کمبود این ویتامین لعنتی پ حقشون خورده نشه