[ مصاحبه ی علمی-عقیدتی شرکت نفت ] سایت آزمون: azmoon.nioc.ir

eh.ie

عضو جدید
با سلام خدمت دوست عزیز شما هم رشته و هم استانی هستید.
من از آمل - ارشد صنایع
نفت و گاز پارس
شماره یا ایمیل بدید در تماس باشیم.
ان شا ا ... قبول بشیم و همکار.
مشتاق دیدار در نفت و گاز پارس

candyjoon

عضو جدید
یکی از دوستان گفته بود که شرکت نفت دنبال یه مناسبت برای اعلام نتایج میگرده و احتمالا همون 22 بهمن نتایج رو می ده. کم کم دارم منم به حرفش ایمان میارم.

86110823

عضو جدید
** اطلاعيه جدید **

اعلام نتايج نهایی مصاحبه استخدامي صرفاً از طريق همين پايگاه و به شرح ذيل خواهد بود :
1- متقاضيان استخدام در شركت ملي نفت كه در مصاحبه فني و تخصصي حضور يافته اند نيمه دوم دي ماه سال جاري (از 28/10/90به بعد)
2- زمان اعلام نتايج به متقاضيان استخدام در شركت ملي پالايش و پخش فرآورده هاي نفتي متعاقباً از طريق همين پايگاه اعلام خواهد شد.
تذکر مهم:
- با عنايت به لزوم وصول تاييديه هاي هسته گزينش، طب صنعتي، عدم سوء پيشينه، استعلام مدرك تحصيلي و استعلام مدرك نظام وظيفه پيش از شروع بكار افراد پيش بيني مي گردد شروع بكار پذيرفته شدگان نهايي آزمون از اوايل ارديبهشت ماه سال 91 باشد. آموزش افراد جديدالاستخدام نيز همزمان با دوره استخدام پيماني آنان خواهد بود.
اداره تامين نيروي انساني شركت ملي نفت ايران

gulunc

عضو جدید
البته با این رویه ای که شرکت نفت پیش گرفته نباید به نتایج زیاد خوشبین باشیم، شاید قضیه از یه جای دیگه بیخ پیدا کرده مثلاً تحریم و ... ولی در هر حال اعلام میکردند تا تکلیف خودمونو بدونیم بهتر میشد.

m1984mm

عضو جدید
اگه مي خواستن همچين كاري كنن..از همون اول اعلام مي كردن......اينا مي خوان كسائي رو كه زياد استرس دارن به كشتن بدن.كه يكوقت وارد صنايع نفتي نشن استرسشون باعث انفجار بشه

m1984mm

عضو جدید
هفته ديگه 2 تا مناسبت (رحلت و شهادت)داريم....احنمالا همون شنبه اعلام مي كنن...كه اونائي كه قبول نشدن خوب ناراحت باشن

86110823

عضو جدید
بچه ها 28 هم میزنند اوایل بهمن ماه
اول اوایل دی بود بعد شد 15 به بعد بعد شد 25 به بعد حالا شده 28 به بعد 28 هم میشه .................
خدا بخیر کنه دقیق نمیگن مثلا فلان روز دقیقا میزنیم هی می گن xام به بعد

candyjoon

عضو جدید
اگه مي خواستن همچين كاري كنن..از همون اول اعلام مي كردن......اينا مي خوان كسائي رو كه زياد استرس دارن به كشتن بدن.كه يكوقت وارد صنايع نفتي نشن استرسشون باعث انفجار بشه
خودشون هم نمیدونن میخوان چکار کنن. ولی 22 بهمن به نظرم خیلی منطقی هستش چون خیلی سوژه جالبی برای اخبار هستش.

persiastar

عضو جدید
احتمالا بذارن براي بعد از جلسه اتحاديه اروپا در مورد تحريم نفت ايران

candyjoon

عضو جدید
هفته ديگه 2 تا مناسبت (رحلت و شهادت)داريم....احنمالا همون شنبه اعلام مي كنن...كه اونائي كه قبول نشدن خوب ناراحت باشن
فکر نکنم اگر هم نتایج رو بدن موقعی میدن که عیدی چیزی باشه تا اونایی که قبول میشن دوصد چندان خوشحال شن.:biggrin:

eset

عضو جدید
سلام
اشكال نداره.ما كه بيكاريم
7 ماه صبر كرديم اين 3 روز هم صبر ميكنيم،مطمئن باشيد اونا هم قصد اذيت كردن ندارن.
خدا كنه مشكلشون حل بشه و بخاطر فشار كاري اسم كسي از قلم نيفته و حق كسي ضايع نشه

**توكل بخدا داشته باشيد، كه خداوند با صابران است(كلام حق)**

:smile:

candyjoon

عضو جدید
سلام
اشكال نداره.ما كه بيكاريم
7 ماه صبر كرديم اين 3 روز هم صبر ميكنيم،مطمئن باشيد اونا هم قصد اذيت كردن ندارن.
خدا كنه مشكلشون حل بشه و بخاطر فشار كاري اسم كسي از قلم نيفته و حق كسي ضايع نشه

**توكل بخدا داشته باشيد، كه خداوند با صابران است(كلام حق)**

:smile:
صبر ایوب هم اگه داشتیم الان تموم شده بود.ما که حرفی نداریم بخوایم یا نخوایم باید صبر کنیم ولی دیگه شورش دراومده از اول یه تاریخ اعلام میکردن تا ملت این همه وقت رو تلف نمیکردن. من خودم به خاطر این نتایج تقریبا از همه چی افتادم .

n12b54

عضو جدید
انقدر وقت مردم برای آنها بی ارزش شده که چند هزار جوان منتظر را شش ماه منتظر نگهداشتند و هر روز اطلاعیه جدید میزنند و هر دفعه فقط تاریخ آنرا عوض میکنند. اگر ذره ای برنامه ریزی داشتند حداقل همان اول یک تاریخ را معین میکردند اینقدر امروز فردا نمیکردند.
این نشان بی مسئولیتی است. آخرش هم معلوم نیست قبول میشیم یا نه!
داستان کوتاهی نقل میکنم که حداقل شما مطلب را بگیرید: شب بسیار سرد زمستانی یکی از پادشاهان وارد قصر می شد. نگهبانی را دید که کفش و لباس مناسب و گرمی ندارد و در حال نگهبانی است. تعجب کرد و به او گفت در این هوای بسیار سرد چطورنگهبانی می دهی؟ سپس گفت که فرداشب دستور می دهم برای تو لباس مناسب و گرمی بیاورند. فرداشب شد ولی پادشاه گفته خود را فراموش کرد... صبح هنگام خروج از قصر نزد نگهبان رفت دید که او از سرما یخ زده و مرده است. دید کنارش نوشته ای وجود دارد و نوشته است: جناب پادشاه من این همه سال این سرما را تحمل میکردم و نگهبانی میدادم ولی دیشب که وعده شما را شنیدم دلم را به وعده شما خوش کردم و این شد که دیگر تحمل سرما برای من ناممکن شده ...:razz::warn:

candyjoon

عضو جدید
فکر کنم نهایتا تا آخر این هفته دیگه تکلیفمون معلوم میشه ان شا ا...
به امید قبولی همه دوستان از جمله خودم4.gif

m1984mm

عضو جدید
من رشته مهندسی شیمی و بومی فارس هستم ولی افتادم فلات قاره، میخواستم بدونم شما که برای مصابه رفتید دالان در مورد تقسیمات شرکتها سوال نکردید.

نه سوالي نپرسيديم........ولي فكر مي كنم الويت اول داوطلب رو در نظر گرفتن و اگه نتونسته تو اولويت اول فبول بشه بنا به نياز شركت نفت و نمرت تو آزمون تقسيم كردن

aa313

عضو جدید
سلام به همه دوستان
لطفا اگه کسی خبر داره بگه واقعا کار یه مهندس برق تو عسلویه چیه ؟

braveheart1981

عضو جدید
اینکه میگن نفت دیگه مثل قدیم نیست به شدت واقعیت داره.....سیستم ارتش و نفت از استخدام تا بازنشستگی سیستم های ایرانی نیستند واسه همینه که طی این سالها اینقدر اسمشون درومده از لحاظ نظم و مشخص بودن روال کاری تو همه ی زمینه ها نسبت به سایر ارگان ها یه سر گزدن بالاتر بودن....حتی تو زمینه جذب نیروی انسانی تا بازنشستگی همون نیرو.واسه همین پارتی بازی جایی نداشت تو این سیستم ها......متاسفانه این سیستم های پر قدرت هم تو ایرن دوام نیاوردن...از ارتش که زیاد اطلاعی ندارم ولی واقعا نفت دیگه آش دهن سوزی نیست.اینو موقعی متوجه میشین که رفتین سر کار ایشالا....تو همه ی زمینه ها افت کرده .اینم راس کاره که خودتون دارین میبینین.بیشتر شده شبیه خاله بازی ..روزی رو که خودشون تعیین کردن واسه چندمین بار تغییر دادن..
از این تاخیرهای پی در پی توی اعلام نتایج بوی گند پارتی بازی و زد و بند برای استخدام از ما بهترون اونهم به دستور صاحبان مملکت به مشام میرسه من که خودم به خاطر نمره چشمام کاملا بیخیال شدم که ماجراشم خواننده های قدیمی این تاپیک باید خاطرشون باشه ولی واقعا برای بقیه بچه ها آرزو دارم که حداقل به خاطر کمبود این ویتامین لعنتی پ حقشون خورده نشه

آخرین ویرایش:

cheshmac

عضو جدید
دوستان سلام
يه نكته! به نظرتون تعداد نيروهاي مورد نياز شركت نفت، تغيير نكرده؟! :eek:

جمعه ۳۱ تیر ۱۳۹۰
شانا _ گروه نفت:
وي تصريح كرد در آزمون جاري 4907 نفر براي شركت ملي نفت و 587 نفر براي پالايش و پخش و شركت هاي تابعه استخدام خواهند شد.
http://shana.ir/173808-fa.html
و حالا....
یکشنبه ۲۵ دی ۱۳۹۰
شانا _ گروه نفت: نتایج آزمون استخدامی صنعت نفت در هفته جاری اعلام و بر اساس آن چهار هزار و 500 نفر در شرکت ملی نفت ایران و 550 نفر در شرکت ملی پالایش و پخش جذب خواهد شد.

http://www.shana.ir/183308-fa.html
:surprised::surprised::surprised:
چرا 4907 نفر شده 4500 نفر؟؟؟ :w00:

(البته مورد دومي رو شانا از خودش گفته و از ميرمحمد صادقي نقل نكرده...) :w20:

آخرین ویرایش:

mmmn68

عضو جدید
صبر ایوب هم اگه داشتیم الان تموم شده بود.ما که حرفی نداریم بخوایم یا نخوایم باید صبر کنیم ولی دیگه شورش دراومده از اول یه تاریخ اعلام میکردن تا ملت این همه وقت رو تلف نمیکردن. من خودم به خاطر این نتایج تقریبا از همه چی افتادم .
حرف دلمو زدی :(

n12b54

عضو جدید
مگه شماره چشم چند باشه خوب نیست؟ من نمره چشمام یکی 2.25 و یکی 1.5 هست

one_1

عضو جدید
کاربر ممتاز
از این تاخیرهای پی در پی توی اعلام نتایج بوی گند پارتی بازی و زد و بند برای استخدام از ما بهترون اونهم به دستور صاحبان مملکت به مشام میرسه من که خودم به خاطر نمره چشمام کاملا بیخیال شدم که ماجراشم خواننده های قدیمی این تاپیک باید خاطرشون باشه ولی واقعا برای بقیه بچه ها آرزو دارم که حداقل به خاطر کمبود این ویتامین لعنتی پ حقشون خورده نشه

اگه عمل کرده بودی تا الان خوب شده بوديا
اما مهم نيست ایشالا واسه این چيزا رد نميشی بد به دلت راه نده

peiman66

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
اگه دلیلش این بود اونایی که به قول شما ویتامین پ خوبی دارن(مثلا خود من که در حد اپک ویتامین پ دارم!!!) چرا تو این سه ماه کاری نکردن و گذاشتن دقیقه نود؟بر فرض هم که اینطور باشه جابه جا کردن اسم چند نفر کار چند دقیقه اس.نه این همه مدت که دارن لفتش میدن...

آخرین ویرایش:
بالا