دوستان من دعوت شدم .
امروز ساعت حدود 3 بعد ظهر پیامک امد.
5 تا به شرحی که دوستان گفتند.
ارشد صنایع
طب 9و 10 اسفند
گزینش 17 اسفند
POGC
آقا نعیم ان شا... برای شما هم اومد.
مشتاق دیدار، همشهری.
POGC امروز 5تا اس ام اس داد به ما:
sms1: تبریک و خوشآمدگویی
sms2: زمان مراجعه و آدرس شرکت ره آوران فنون
sms3: مدارک لازمی که باید همرامون باشه
sms4: همراه داشتن لاشه بلیط برای پرداخت هزینه ها
sms5: دریافت سایز لباس و کفش
گفتم بذارم شاید بعضی از دوستان نداشته باشن.
فیش حقوقی :
همونطور که قبلا هم گفتم برای لیسانس فنی میشه 1.323.000
مشاهده پیوست 100262
فقط یه سوال برام پیش اومده.
دوستانی که ماهشهرن گفتن ضریب عسلویه 4.509 هست که میشه 34750*4.509=1563495
که با این فیشی که روز مصاحبه به ما دادن نمیخونه![]()
ببخشید مگه شما تو تکمیل ظرفیت قبول شدین؟؟چه شرکتی؟؟رتبتون چن بود؟سلامبچه ها . این اولین پست منه . از بچه های نفت و گاز کسی که تو تکمیل ظرفیت 10 خرداد اسمش در اومده باشه نیست ؟ کسی اطلاعی نداره حالا باید چکار کنیم ؟ معلوم نیست تاریخ گزینش و طب صنعتی ما کی هست ؟
سلام,یعنی اینجا کسی نیست که بتونه در مورد مصاحبه علمی گاز منو راهنمایی کنه؟ (مکانیک - جامدات)![]()
دقت کردین کل تاپیک رو بچه های پارس می چرخونن ؟؟
کو بقیه پس ؟؟
دلمون تنگ شده براشون![]()
واسه خودم یه پا بلک بری شدم اینقدر پست دادم که چرا خبری از حفاری نمیشه یا کسی ااینجا از حفاری هست یا نه![]()
مهندس من زنگ زدم تهران می گند لیست بقیه را نیمه تابستان اعلام می کنیم .ببخشید مگه شما تو تکمیل ظرفیت قبول شدین؟؟چه شرکتی؟؟رتبتون چن بود؟
سلامبچه ها . این اولین پست منه . از بچه های نفت و گاز کسی که تو تکمیل ظرفیت 10 خرداد اسمش در اومده باشه نیست ؟ کسی اطلاعی نداره حالا باید چکار کنیم ؟ معلوم نیست تاریخ گزینش و طب صنعتی ما کی هست ؟
سلام مهندس شما ارشد بودی که قبول شدی یا کارشناسی رتبت چند بود .
شما اولین نفری هستید که میگید تو تکمیل ظرفیتی که 10/3 اعلام کردن قبول شدید.آره . مگه این جا کسی نیست که قبول شده باشه ؟ من کارشناسی هستم . رتبم یادم نمیاد ولی دو نفر با آخرین نفر قبولی فاصله داشتم
الان لیسانس فنی بدو استخدام برای pogcحقوقش حدودا چنده؟
مجید جان فکر کنم شما هم کنترل بودی، درسته؟
منم کنترلم، امروز ره آوران که زنگ زدم ، خودمو و 3 تا از دوستام که اونا هم کنترل هستن واسه این دوره دعوت نشدیم. احتمالا به کنترلیا نیاز ندارن؛ پشیمون شدن جذبمون کردن ولی روشون نمیشه چیزی بگن![]()
منم با 83762121 تماس گرفتم و واسه 1/4 دعوت شدم. طب 15/1 و گزینش هم نشدم!
سپاس از این تاپیک و همه بچه های گلش. خیلی استفاده کردیم والبته منم سعی خودم رو کردم که تاجایی که بتونم اطلاع رسانی کنم. گفتنی ها از ماهشهر رو بچه ها گفتن. حالا ایشالا اگه ما رفتیم اونجا و اطلاعات جدیدی بود. حتما تو این تاپیک مطرح می کنم.
مثل اينكه از كنترل فقط شما را دعوت كردند.يا كسايي ديگه هم هستندكه از اين سايت بي اطلاع هستند.امروز ظهر رفتم شرکت (نفت و گاز پارس) و اونجا پشت تلفن یه آقایی که فکر کنم اعتمادی بود خیلی با عجله گفتش 1 تیر ماهشهر باشم مدارک لازم 8 تا عکس گفت و کپی همه مدارک و اصل شناسنامه و کارت ملی اما جالبه ده دقیقه پیش پیامک اومد و مدارک لازم 16 عکس و اصل پایان خدمت رو هم نوشته بود. رشتم کنترله و گزینش اواخر اسفند، طب 16 فروردین. از همه دوستان بایت راهنماییهاشون ممنونم. امیدوارم همه به زودی دعوت بشن.