خدا كنه همون اول خرداد ديگه صد در صد بريم سركار....بعضي وقتا خوبه آدم زودتر با واقعيت روبرو بشه....
من كه هر چي بيشتر منتظر ميمونم هي بيشتر فكر و خيال ميكنم،راستش تازگي شايعه شده
فولاد مباركه اصفهان قراره نيرو بگيره،الان ترديد پيدا كردم كه شايد اگه اصفهان بمونم و فولاد قبول بشم
برام بهتر باشه،راستش يكم استرس گرفتم ميترسم اون چيزي كه از شركت نفت انتظار داشتم برآورده نشه و
از اينجا رونده از اونجا مونده بشم و ديگه دستم به هيچ جا بند نباشه....
از طرفي اين همه زحمتو علافي كه توي يك سال گذشته كشيدم رو هم نميتونم فراموش كنم،
يكمم شرايط روحيم سر يه قضيه اي ريخته به هم اعصاب ندارم،ميترسم يه تصميمي بگيرم كه برا آيندم خوب نباشه،
دوستان گل اگه پيشنهادي دارن يا ميتونن يه راه كاري بدن خاهشا كمك كنين،
تو اين مدت خيلي از نظرات همگي استفاده كردم،بابت همه چي از همتون ممنونم.....
سلام
دوستان کسی از تکمیل ظرفیت خبر تازه ای نداره؟؟؟؟ دیگه صبری برام نمونده
الانم به دوست من زنگ زدن گفتن نوزدهم اداره استخدام باشه تاریخ گزینش و طبش 12.10بودهيعني تو زندگيم سابقه نداشته هيچ وقت آرزويي بكنم اين قدر زود برآورده بشه....
الان يعني ساعت 16:20 يك شنبه 1391/2/17 است و دقايقي پيش از مناطق تماس گرفتن گفتن صبح سه شنبه نوزدهم اونجا باشم...
نميدونم خوشحال باشم يا ...به هر حال شوكه شدم،اميدوارم بقيه دوستان هم هر چه زودتر باهاشون تماس بگيرن....
هرچي هم ميخواستم از خانمه كه زنگ زده بود اطلاعات بگيرم گفت عجله دارم و بايد به بقيه زنگ بزنم.....
فقط گفت برا اسكانتون مهمانسرا ميديم.....
راستي يه سوال دوباره به من گفت يه سري مدارك ببرم،من مدرك كاردانيم دانشگاه كارشناسيمه و اون سري هم به سختي گرفتمش،
ميخواستم ببينم اگه نبرم مشكلي پيش مياد به نظرتون؟؟؟؟
يعني تو زندگيم سابقه نداشته هيچ وقت آرزويي بكنم اين قدر زود برآورده بشه....
الان يعني ساعت 16:20 يك شنبه 1391/2/17 است و دقايقي پيش از مناطق تماس گرفتن گفتن صبح سه شنبه نوزدهم اونجا باشم...
نميدونم خوشحال باشم يا ...به هر حال شوكه شدم،اميدوارم بقيه دوستان هم هر چه زودتر باهاشون تماس بگيرن....
هرچي هم ميخواستم از خانمه كه زنگ زده بود اطلاعات بگيرم گفت عجله دارم و بايد به بقيه زنگ بزنم.....
راستي يه سوال دوباره به من گفت يه سري مدارك ببرم،من مدرك كاردانيم دانشگاه كارشناسيمه و اون سري هم به سختي گرفتمش،
سلام بچه های پالایش علی الخصوص بندر.
آقا یه خبر امروز ساعت 8 صبح از آموزش پالایشگاه با هم تماس گرفتن و گفتن آقا کجایی که شروع به کارت از امروز شروع شده منم گفتم نازنین تا من بخام برسم تهران 1 روز طول میکشه چه برسه بیام بندر.
آقاهه هم گفت که عیبی نداره 3روزه بیا.
منم خیلی خوشحال و در پوست خود نگنجیده اصلا یادم رفت بپرسم شما چیزی نیاز نداری یا اصلا کجا بیام و ...
![]()
ازش نپرسیدی دوره ی آموزشیه یا مستقیما شروع بکار؟يعني تو زندگيم سابقه نداشته هيچ وقت آرزويي بكنم اين قدر زود برآورده بشه....
دوستان مناطق نفتخیزی کیا موندن که هنوز خبرشون نکردن ؟یواش یواش دارم نگران میشم...
![]() | |||||||||
| |||||||||
| |||||||||
| |||||||||
شرکت ملی نفت ایران - اداره تامین نیروی انسانی (واحد کامپیوتر) |
اقا همین الانم به من زنگ زدن گفتن سه شنبه 19 8 صبح اداره استخدام باش
وسایلتم بیا همراه مدارک موندگاری
اقایون خوبی بدی دیدید حلال کنید
ما با اجازه بریم بلیت بگیریم .
شوکه شدم فکر نمی کردم اینقدر زود یهو بگن بیا
امیدیه، یا همون آغاجاری صنعتی...منبچه کجایی عزیز!!!
دوستان مناطق نفتخیزی کیا موندن که هنوز خبرشون نکردن ؟یواش یواش دارم نگران میشم...
|