یه امام زاده کیان ازت درست میکنم که لنگش تو خاورمیانه نباشه
درود...مگه بچه همون طرفا نیستی؟ساکن کجایی؟ارادتمند برادر کجایی پسر
خبری بگیر
دلمون واست تنگ میشه
امامزاده بسازی از 5 طبقه خبری نیستا تا آخرش باید تو همون مسجد بمونی
آقا من دیگه عجیب خسته شدم
اصلا حسه هیچ کاری ندارم کی میشه بریم اهواز
گرماشم به جون می خریم
درود...مگه بچه همون طرفا نیستی؟ساکن کجایی؟
سلام، من هفته گذشته با شرکت تماس گرفتم ، گفتن همه استعلامات اومده فقط گزینش مونده. به گزینش هم زنگ زدم گفتن باید مصاحبه مجدد بشی! حالا منتظرم گزینش باهام تماس بگیره. شما چطور؟
راستی اون روز هم چند تا از بچه ها رو زیارت کردیم.
حیف شد شما رو نتونستیم زیارت کنیم.
رئیس مناطق اینجاستسلام.مهندسین عزیزمناطق نفتخیزجنوب کجاغیبشون زده هیچ خبری ازشون نیست؟
چه زود خبر پخش شدهحمله سایبری به شبکه اینترنت و مخابرات وزارت نفت
تاریخ انتشار : يکشنبه ۳ ارديبهشت ۱۳۹۱ ساعت ۱۸:۳۷
حمله سایبری بعد ازظهر به شبکه اینترنتی و مخابراتی ساختمانهای اصلی وزارت نفت، شرکت ملی نفت و سایر شرکتهای تابع نفت شده اما با اقدامات انجام شده از ورود ویروس به سامانههای اصلی اینترنتی جلوگیری شده است.
به گزارش مهر، حوالی ساعت ۱۴ بعد ازظهر یکشنبه سوم اردیبهشت ماه به سامانه اصلی اینترنت و مخابرات وزارت نفت و شرکت ملی نفت اختلالاتی در سطح این وزارتخانه ایجاد کرده است.
بر این اساس از بعد از ظهر امروز تاکنون شبکه اینترنتی تمامی کارکنان و مدیران ساختمان های اصلی وزارت نفت، شرکت ملی نفت ایران، شرکت ملی پالایش و پخش فرآوردههای نفتی، شرکت ملی گاز، شرکت نفت فلات قاره، نفت و گاز پارس و چندین شرکت زیر مجموعه شرکت ملی نفت به طور کامل قطع شده است.
پیگیری خبرنگار مهر از مدیریت فنآوری و اطلاعات شرکت ملی نفت و وزارت نفت درباره جزیئات این حادثه تاکنون بی نتیجه بوده است اما گفته می شود پس از حمله سایبری به شبکه اصلی اینترنت و مخابراتی شرکت ملی نفت ایران، به دلیل جلوگیری از نفوذ ویروس، اینترنت سایر شرکتها قطع شده است.
از سوی دیگر تاکنون وزارت نفت گزارشی درباره نوع حمله داخلی و یا خارجی هکرها یا انتشار ویروس ناشناخته اینترنتی به شبکه و سامانه مخابرات و اینترنتی این مجموعه منتشر نکرده است.
یک مقام مسئول در وزارت نفت در گفتگو با مهر با بیان اینکه با اقدامات انجام شده حمله سایبری به شبکه اینترنتی وزارت نفت ناکام مانده است، گفت: قطع اینترنت سایر شرکتهای نفتی هم با هماهنگی انجام شده است.
به گفته وی این حمله سایبری هیچ گونه خسارتی به همراه نداشته است و حمله کنندگان موفق به دستیابی به اهداف خود نشده اند.
در حال حاضر با حضور مدیران ارشد فنآوری و اطلاعات شرکت ملی نفت و وزارت نفت با تشکیل جلساتی وضعیت این حمله سایبری در حال بحث و بررسی است.
چه زود خبر پخش شدهبعد از تايم نماز مشكل پيش اومد تو بلندگو اعلام كردن واسه همين نشد پرونده من رو در بيارن.
درضمن من شنيدم كه اطلاعات شما ها هم پريده چون يه عده دير فهميدن و كابل شبكه رو قطع و سيستم رو خاموش نكرده بودن
اميدوارم مشكل جدي نباشه فردا معلوم خواهد شد
اگه دوست داشتيد يه كوچولو منو دعا كنيد فردا روز مهميه![]()
فقط همینو کم داشتیم، خدا کنه باعث تاخیر در دعوت به کار نشه!
خانم مهندس ، انشالا کار جذب شما هم درست میشه. من دلم روشنه.
من چند بار ایمیل به شرکت دادم و همچنین پیامک که گفتن اموزشتون دوره عمومی شهر ماهشهره ایا به نظر شما میتونه ره اوران فنون باشه مرکز اموزشمون ؟ من تو سایت این مرکز دیدم که یه مرکز بزرگه تو توضیحاتشم گفته شده ظرفیت 1000 نفر داره .
امید وارم اونجا باشه و وعده اول خرداد سرجاش محکم باشه
اینم ادرس مرکز اموزش
http://www.rfpc-ir.com/index.htm
ایشالا به سلامتی مهندس،کی قراره بری؟من 11ام اونجام
سلام
تاریخ طبتون کی هستش؟
فامیلیتون و رشتتون رو میتونم بدونم؟
چه زود خبر پخش شدهبعد از تايم نماز مشكل پيش اومد تو بلندگو اعلام كردن واسه همين نشد پرونده من رو در بيارن.
درضمن من شنيدم كه اطلاعات شما ها هم پريده چون يه عده دير فهميدن و كابل شبكه رو قطع و سيستم رو خاموش نكرده بودن
اميدوارم مشكل جدي نباشه فردا معلوم خواهد شد
اگه دوست داشتيد يه كوچولو منو دعا كنيد فردا روز مهميه![]()
منم 11 او اونجام
اگه از به دنیا آمدن گوساله ی گاو مش غضنفر تو یکی از دهات دور افتاده سیستان و بلوچستان، خوشحال بشیم خیلی منطقی تر و قابل قبول تره!!!!!!!!!!!!!!منم خیلی حال کردم. فقط 6 امتیاز با قهرمانی فاصله داریم یعنی فقط دو تا بازی اگه ببریم جام مال ماست!
Viva Real Madrid
![]()
مهندس تلفن نفت و گاز پارس را نداری واسه پیگیری پرونده زنگ بزنیم؟
1368سلام مهندس جون.
من رضا خدادادی متولد خرداد 1368 و صادره از مشهد هستم(آمارم دیگه غلط شد)!!
رشته ام هم مهندسی برق-گرایش کنترل هست
واسه 12 ام هم به طب دعوت شدم
دوست عزیز جهت هماهنگی یه پیام خصوصی فرستادم بهتمنم 11 او اونجام
فدات بشم عزیزتبریک میگم دعا کن بقیه هم سریعتر دعوت بشن
مهندس نکنه چراغ قوه قورت دادی؟فقط همینو کم داشتیم، خدا کنه باعث تاخیر در دعوت به کار نشه!
خانم مهندس ، انشالا کار جذب شما هم درست میشه. من دلم روشنه.
سربازی!!!!!!!!!1368
سربازی هم رفتین؟؟؟؟
سربازی!!!!!!!!!
چی هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
این همه جای خوب واسه رفتن هست،حیف نیست که آدم بره سربازی![]()