farkhaniii
عضو جدید
..........
..........
ولي من هيچ خفت و خاري نكشيدم
و فقط از خدا دوباره ميگم فقط و فقط از خدا نه بنده خدا خواستم اگه حقم هست استخدام بشم و خودم هم از هيچ تلاشي كم نميزارم حتي دروغ مصلحتي هم ميگم چون جايي كه مصاحبه عقيدتي براي استخدام شدن ملاك باشه و به فني و تخصصي بودن و سواد ارجعيت داره دروغ مصلحتي هم ميگم چرا نگم .
همه باهميم
خدايی چرا پر نباشه ؟
خدايی وضع کار رو ببين تو مملکت، ببين چقدر دوستامون افسرده شدن، عشقشون از دستشون رفت، انگيزه ندارن،..... اینا دل آدم رو پر نميکنه؟؟
حرص ميخورم آخه نونی که دست خداست و خودش گفته از تو حرکت از من برکت (تلاش کرديم و علم داشتيم که تا اینجا اومديم)رو چرا بايد بنده خدا مانعش بشه ؟؟؟ این با پارتی بازی چه فرقی داره؟؟ پارتی هم يعنی از بنده ی خدا بخوايم به جای کمک خواستن از خدا!
کدوم دشمن؟ کدوم خاکريز؟ چرا فک ميکنيم همه بدن و فقط ما خوبيم؟؟ شايد اصن این طرف باشه دشمن (اصن این قضيه که دشمن بسازيم تا نماد شر باشه تا ما نماد خير باشيم مشکل داره!)
شب شما هم بخير (تمامی اوقات تمام دوستان گلی که تو این سايت پيدا کردم بخير .بوس)
عزیزه من خفت کمتر از این که مجبور بشی دروغ بگی حالا چه مصلحتی چه غیره !
یک عمر اسپرت و با افکار و عقاید خاص خودت باشی و تو محفلای خاصی که توش هستی از تمام افکارت دفاع کنی و ثابت کنی
بعد واسه استخدام شدن مجبور شدم یک مدت زیادی رو چیزایی رو قبول کنم که قبول نداشتم
و کلا چیزای دیگه ، حرف زیاده داوود ولی نمیتونم حرف بزنم ، نه اینجا جاشه نه وقت ،وقتش !
ایشالا موفق باشی مهندس
من ساکن شهرستان های فارس هستم و هنوز دعوت نشدم(اول فامیلم ج) میخواستم بدونم اول فامیلتون و کدوم شرکتید(من فلاتم) و ساکن کجاییداره شیراز بودم ارم.
خیلی سخت نبود اما من خوب جواب ندادم.
خیلی سوال پریسدن الان یادم نیست فقط در همون حد یادمه.شرمنده.
عزیزه من خفت کمتر از این که مجبور بشی دروغ بگی حالا چه مصلحتی چه غیره !
یک عمر اسپرت و با افکار و عقاید خاص خودت باشی و تو محفلای خاصی که توش هستی از تمام افکارت دفاع کنی و ثابت کنی
بعد واسه استخدام شدن مجبور شدم یک مدت زیادی رو چیزایی رو قبول کنم که قبول نداشتم
و کلا چیزای دیگه ، حرف زیاده داوود ولی نمیتونم حرف بزنم ، نه اینجا جاشه نه وقت ،وقتش !
ایشالا موفق باشی مهندس
در باره نماز جمعه توضيح بده
چندتا خطبه داره و چطوريه
آدم دروغ بگه بهتر از اونيه كه ..............
آنچه شیران را کُند روبَه مزاج / احتیاج است، احتیاج است،احتیاج !
دوستان من چیزی حدود 8 سال سابقه کار و بیمه تامین اجتماعی دارم این سابقه تو ادامه کارم و شرایط کاریم تاثیری داره ؟ مثلا تو حقوقم یا نمیدونم بازنشستگیم و غیره؟
ممنون میشم اگر کسی میدونه توضیحی بده
من چون سابقه کار ندارم اما سابقه بيمه دارم اینجور شنيدم که زودتر بازنشسته ميشی و حقوق کامل ميگيری(بعد از بازنشستگی) اما راجع به حقوق چيزی نميدونم
دوباره چي بگم كه چي شده
فقط ما انسان هستيم آره
ميدوني عمر كره زمين چقدره
ميدوني اولين انسانها چند سال پيش بوجود اومدن
ميدوني قبل از انسان دانياسورها بودن
ميدوني كه تازه نزديك به 300 تا 400 ساله متوجه شدن دانياسورها بودن و تو هيچ كتاب ديني اين قضيه ذكر نشده چون اون انسانهايي كه اين كتابها را نوشتن هيچ كدوم دانشي نداشتن كه بدونن قبل از انسان دانياسوري بوده يا نه ولي تو اين چند سال متوجه شدن دانياسوري بوده و تونستن نفتي استخراج كنن
عمر كره زمين 5/4 مليارد ساله ما فقط زياد زياد عمر كنيم 60 تا 100 ساله
دين اسلام فقط 1000 و خورده ايه اومده قبلش پس همه كافر و حيوان بودن ما فقط انسان هستيم.
اي واي اي واي
شرمنده دوستان بحث را عوض كردم ديگه تكرار نميشه
دوستان كسي تو اين مرحله حذف نميشه نگران نباشيد و اينقدر اين مرحله را بزرگش نكنيد
شما كه تو مرحله فني تخصصي پيروز شده ايد در اين مرحله موفق هستيد
اونجا كه پاي سواد و دانش در ميان بود شما پيروز ميدان بوديد
اينجا كه پاي سواد و دانش فني نيست هم قبول هستيد
شركت نفت ميخواد مهندس واقعي و كاردان واقعي كه چيزي بارش باشه را استخدام كنه نه روحاني
خود شركت نفت اينا را حاليشه
تو منطقه عملياتي و سكو نفتي و جزيره و پالايشگاه از ما حرفه و كار بلدي ميخوان نه مرجع تقليد و امام جمعه
بريد خوش باشيد همگي قبول هستيم
فداي كساني كه كاسه داغتر از آش نيستن
تشکر !
خدا کنه رو حقوق هم تاثیر بزاره
سلام گناه داره یکیm.n.kh.jرودرموردحقوق راهنمایی کنه اگه من میدونستم راهنمایش میکردمسلام مهندسان جوان آینده وزارت نفتکسی ازحقوق کاردانی مناطق نفت خیزجنوب خبرنداره چطوریه؟ممنون میشم اگه کسی راهنمایی کنه.
سلام/بچه هاکسی نمیدونه چطوربایدجواب طب صنعتی روبگیرمنوبتم یازدهم بود
سلام خبر فوری
الان از تهران با من تماس گرفتن از نفت و گاز پارس گفتن که 23 سوم کرمانشاه واسه گزینش بیا
چون من 21 تهران طب صنعتی دارم بهشون گفتم که نمی تونم بیام گفت 25 بیا
من کاردانی صنایع شیمیایی هستم و فامیلیم با ز شروع میشه
کرمانشاه چرا؟؟؟؟؟؟؟؟
حقوق در شرکت نفت توسط گرید(grade) تعیین میشه،هر کارمندی برا خودش دوتا گرید داره،1-گرید شخصی 2-گرید سازمانی،اونیکه رو حقوقت تاثیر زیادی داره(ضریب پایه حقوقتو میبره بالا)گرید سازمانیت هستش که شرکت نفت برا مهندسین جنوب در بدو استخدام 16 میده،ضریبش فک کنم حدود 3.6 هستش،که با بالا رفتن گریدتون،حقوقتم بالطبع بالا میره،که بالا رفتن گرید توسط رئیس واحدتون تعیین میشه که برحسب شایستگی که رئیس واحدتون براتون میزنه گرید بالا میره که اونم به شرح زیره:
برای شایستگی A هر دوسال و دو ماه گریدتون یکی میره بالا
برای شایستگی B هر دوسال و پنج ماه گریدتون یکی میره بالا(تو پنج ماهش کمی شک دارم)
و الی ماشالله
اینکه میگین سابقه بیمه دارم اگه تو شرکت نفت کارکرده باشید یا به عبارتی گرید داشته باشید بله تو حقوق تاثیر داره (حتی اگه بصورت پیمانکاری یا قرارداد معین باشه) ولی اگه بیمتون جای دیگس فقط تو بازنشستگیتون تاثیر داره که اونم باز جای تحقیق داره،چون بازنشستگی شرکت نفت کلا با دیگر ارگانهای دولتی فرق داره و کلا یه مقوله ی مستقله
احتراممممممم